|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
20.3.2011 21:37:58   
maj2009
ojla punce!
javlam se po dougggggggggggeeem času, ker mam ful gužvico.
delam v vrtcu in pol me doma čaka še 1,5 letna punčkica in sm do 9h zvečer okupirana da samo še dol padem.user posted image user posted image
utrujenost je na višku, zgaga tud dela svoje. ah nimamo kej tko je samo da je vse ok zuser posted image .
jutr mam morfologijo tko da komaj čakava da vidva kaj bomo poleti dobil.
glede prestavljanja starejšega otroka je pa pri nas blo tko da sva jo, ko je bla stara pol leta dala v svojo sobo (že prej je imela tam vse omare, previjalno) samo postlco sva dala notr. zdej pa bo v kratkem dobila veliko večjo sobico kjer bo spala na normalni postli 90x200 bo pa tudi previjana v njej, ampak mislm da ne bo problema. sobica bo bližje najini spalnici tko da bo lahko sama priracala zjutri k nama v spalnicouser posted image . drugač pa še zmeri ne prespimo celo noč tko da sm zjutri vsa zblojena ker ponoč hodm ko zombi po tamalo okol 2-3ponoč.
drugač pa že komaj čakam da grem na dopust z 1.6. ker me služba res ful utrujauser posted image

lep večer vam želim!
obljubim da se vam jutr javm kako je blo na morfologiji!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonceek)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.3.2011 8:52:50   
majči22
Punce se samo na hitro javim....če odkrito povem se mi tud pisat ne da.
Vikend preživeli res zelo aktivnouser posted image user posted image

Zdej pa šibam dalje.

Se potem še kaj javim, saj imam polno za pokomentirat.

Piha pa vzunaj kot noro!!!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.3.2011 10:30:16   
taša83
ojla!

midva sva se v soboto dokončno odločila za voziček in ga bova nasl. mesec naročila prek neta - HARTAN RACER GT,user posted image , iz Nemčije. Nama je ful dober, sva ga še enkrat šla pogledat v Avstrijo, kjer je v redni prodaji dražji za več kot 200€.
Glede materinske šole imam vprašanje- kdaj se boste ve prijavile? Midva se bova maja, v UKC MB. Saj je dovolj, če se prijavim v začetku aprila ali je že prepozno to? Ne vem, kako je kaj z gužvo tu, ampak po moje bo kar... To je bolj vprašanje za Štajerke.user posted image

Dans pa MORFOLOGIJA. Upam, da bo vse ok.

ČAOČAo

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.3.2011 10:54:20   
monci2
heilow!!

Tasa 83, kje v Avstriji sta jih gledala?? Imaš stran kje bosta naročila? Mi2 sva tud ta vikend bila v Avstriji in so nama v oči padli vozički od jette joop - noroooo dobri, ampak zdaj jih na njeni strani sploh ne najdem :S... Sploh nvm kirega naj vzameva user posted image user posted image . Za prvo posteljico bova vzela kr zibelko, čez par mesecev pa večjo ( če so takoooo luškane)user posted image user posted image . glede materinske šole- tudi sama nvm kdaj se bi prijavila.. Bom zdaj vprašala pri naslednjem pregledu medicinsko, ona mi zna vedno vse povedat user posted image

pozdrav vsem!

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.3.2011 11:23:08   
roary
Pozdravček v novem delovnem tednu...
Super, da si miklarom vreduuser posted image

tincy23, ojej, tole pa res ni prijetno.... In kaj bodo zdaj? Čakali, da zaraste ali kako??
Drugače vsem res čestitke za super rezultate na pregledih, pa sonceek, dobrodošlauser posted image .

taša83, jaz se bom tudi nekje aprila prijavila.... Po moje je čisto ok.

Drugače pa je od vozičkov meni všeč Mutsy, štirikolesnik. Predvsem mi je pomembno, da je štirikolesnik, z velikimi napihljivimi kolesi, pa rada bi, da se športni del lahko obrne v obe smeri.... Kakšne ideje??

Posteljico bom vzela od Lip Poljčane, previjalno verjento tudi, omaro pa bom po vsej verjetnosti kupila od kakšne mladinske sobe....

Drugače si tudi delam seznamček vseh potrebščin za mene/za dojenčka... Se kar nabere teh stvari....

LP

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.3.2011 11:38:57   
maj2009
ojla! vidm da imate debato glede vozičkov!
se pridružujem eni ki je napisala da ji je hartan voziček všeč!
mi2 imava še od julije voziček HARTAN SKATER SF! zakon je mi2 sva fulllll zadovolna z njim!user posted image
imava zelenega/bež in ga bova imela še za tega user posted image .imam tudi mehko košaro in je res suer, pa torbo imam tud originalno in senčnik!
skratka nama je zakon, sva ga šla pa v mozirje gledat k eni ki ima posredništvo, no zdej so v lj to da priporočam obisk!

jst mam dans dopust, mal perm, pospravlam in poslušam muziko.
komaj čakam 15.30 ko imam morfologijo da vidimo kaj raste v meni!
pozdravčke!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.3.2011 14:33:17   
sonceek
No jaz bi glede vozičkov povedala,da imamo quinny speedi-ja in sem ful zadovoljna z njim.glede na to,da je to moja druga nosečnost,je zdržal še za drugega otročka oz. je lepo ohranjen.je pa tako,da je na tržišču veliko lepih vozičkov,je pa seveda odvisno,koliko financ si sposoben vložiti v voziček.

taša83 :držim pesti,da bo vse ok.no,pa saj bo.user posted image

maj2009 : no,upa,da bo tudi pri tebi vse ok.ne,saj bo!user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.3.2011 16:28:32   
mrcinca
user posted image

Zjutraj grem vsa navdušena na morfologijo, ampak mi je prestavila na drug teden, tako da danes nisem videla najine pikice :( no ja, pa sej se mala kar potrudi, da opozori nase :)
lp

(odgovor članu sonceek)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.3.2011 16:29:41   
timnala
Punce, žal vas zapuščam.. user posted image user posted image user posted image

Našmu plodeku je nehal biti srček. Nekaj časa sem imela že bolj slab občutek, kako da še ne čutim gibov, ker pri prvem user posted image sem jih v tem času že. Včeraj sem si sposodila še AngelSound, vendar srčka nisem našla. Zjutraj se pa sinčka vprašala, kje je dojenček in je rekel, dojenčka ni tu..to mi je bilo dovolj.
Ginekologinja je potrdila odmrtje ploda in grem jutri na čiščenje.
Trenutno mi roji po glavi vse, 101 vprašanje kako, zakaj, kdaj, zakaj jst...sploh ker je bilo na pregledih vse ok, počutje tudi, otročiček zaželjen in načrtovan...
Ob tem si niti ne predstavljaš, da lahk padeš v tisti statistični 1-2%.
Tolažim se s tem, da boljše zdaj, kot kasneje, vendar je to slaba tolažba. Lažje bi mi bilo, če bi se res vedelo, da je bilo s plodekom kaj narobe user posted image

Upam, da bo kmalu prišel čas, ko bom prebolela, ugotovila, kakšna lekcija je to zame in se bomo veselili nove nosečnosti.
Vse dobro in lepo nosečnost še naprej user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu sonceek)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.3.2011 16:34:27   
mrcinca
timnala user posted image user posted image hudo mi je zate, za vse vas

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.3.2011 16:58:05   
Teni_
Joj, timnala, to me je pa zdaj čisto šokiralo in sem ostala brez besed. Žal mi jeuser posted image .

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.3.2011 17:27:36   
sonceek
timnala : zelo mi je žaluser posted image .user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.3.2011 18:13:07   
monci2
timnala: zlo mi je žal..sploh si ne znam predstavljat(kar zmrazi me ob takšnih novicah) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sonceek)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.3.2011 18:14:28   
Goldy
timnala - grozauser posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonceek)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.3.2011 18:26:25   
*dotika*
Ajoj, timnala, prav res mi je hudo zate in prav res jokam ta trenutek. To so težki trenutki zate in tvojo družinico, vzemite si čas...

Pa to ni res user posted image user posted image user posted image . Kaj se to dogaja našim avgustovkam...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.3.2011 18:50:14   
*Nelly*
Ojoj, pa kaj se to zdaj dogaja???

timnala žal mi je!! Drži se, mislimo nate!! user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.3.2011 19:26:44   
miklarom
timnala - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.3.2011 19:59:44   
lipi
timnala - to je grozno. user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se je čudno zdelo, da sem tri tedne nazaj že čutila svojo pikico, potem pa nič več. Zato sem si šla prejšnji teden kupit Angelsounds in sedaj (pomirjena) občasno puslušam srček.

Upam, da se bodo končale takšne grozne novice.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.3.2011 20:23:20   
araz
Joj, spet slabe novice user posted image .

Timnala zelo mi je hudo zate. Se mi je kar solzica spustila user posted image user posted image user posted image . Vzemi si čas, saj čas celi rane. Sedaj imate eno zvezdico, ki vas bo čuvala na nebu.

Nana7 zate pa držim pesti, da bo vse ok. Pa čimveč počivaj in pazi na svoji pikici.

Zdej pa sploh ne vem kaj naj še komentiram. So me te novice čist iz tira vrgle.

Jest sem zaenkrat ok. Edino mislim, da ne bom več mogla v službi sedeti po 8 ur, ker sem danes komaj prišla do WC in nazaj. Sem bila čist v krču, ker me je ful bolelo v spodnje mdelu trebuha in okoli jajčnikov. Verjetno bom šla za 4 ure na bolniško.

Lepvečer želim vsem.

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.3.2011 21:03:48   
Lily86
Da se še jaz malo javim po dolgem času... Saj berem vas redno, za pisanje pa ponavadi zmanjka časa. Cele dneve sem doma s svojo enoletno žabico, ki mi spije vso energijo. Zdaj mi postaja vedno težje, sploh vse to dvigovanje in nošenje sem in tja, tako da se z mojim malo pogovarjava, da bi jo dala v vrtec za 4 ure... Bomo videli...

Sicer sem ok, malček veselo brca, trebušček je že ogroomen, vse je tako kot mora biti...

Voziček: vsak pač dela reklamo za svojega - jaz mojega Peg Perego GT3-ja ne bi zamenjala za nič na svetu!

user posted image  - meni pa je želja čisto upadla... Tudi prejšnjič je bilo tako - ko imam tako velik trebuh in sem dobila par kg, se sploh več ne počutim privlačno in sploh ni neke želje... user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.3.2011 21:06:14   
Lily86
Timala - zelo mi je hudo zate... Naj čas in pogled na tvojega sinčka čimprej zaceli rane, potem pa pogumno naprej! Vseh odgovorov vedno ne dobimo - narava pa že ve zakaj... Drži se!!

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.3.2011 21:18:34   
timnala
Punce, hvala vam za podporo..trenutno sem boljše in se tolažim s tem, da ni bil pravi čas. Očitno smo mi in dušica rabili takšno izkušnjo. Lažje mi je to razumeti z duhovnega vidika, da večinoma se potem vrne ista dušica, tako da res upam, da se še srečamo in pocrkljamo.
Sej razmišljaš še vedno pa se malce kriviš pa ti ni vseeno, solze izjokaš, ampak res skušam gledati s pozitivnega vidika...da je nek razlog za vse skupaj.
Je pa tega žal toliko oz. izkušnja veliko žensk..sploh jutri ne bo lahko.
Veliko lažje mi je že to, da imam malega doma. Se prav trudi, da bi me razvedril in nasmejal..me tolaži, boža..zlat je!
Pa komaj čakam čas, ko gremo v nove boje po +.

Vam pa res želim srečno in varno user posted image še naprej!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.3.2011 6:16:12   
araz
Lili86, jest sem tud ful zadovoljna z PP GT3. Škoda, ker mi tokrat ne bo prišel v poštev.

Timnala mi je všeč tvoje razmišljanje in sem vesela, da si tako optimistična. Verjamem, pa, da ti je lažje, ker imaš že enega sončka doma, ki te sigurno neizmerno razveseljuje.
Držim pesti, da boste kmalu zagledali spet + in da se bo tokrat vse srečno končalo. Srečno, ko pa bo + pa nam le pridi sporočit, da se bomo skupaj veselili.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.3.2011 8:21:47   
vilincek
Timala zelo mi je zal za vas. Upam,da kmalu zagledate spet magicni +-

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.3.2011 10:11:58   
zolika
HEJ HEJ!

timnala: gr srh me je spreletel ob tvojem postu. Sem pa vesela,da tako gledaš na situacijo in se pobiraš. Mali pa je zlatek,da te tako čuva! Ja res - takih zgodb je ŽAL PREveč user posted image
user posted image user posted image user posted image za nove boje - + čimprej, ko bo čas zanj!!!

Jaz sem OK! Jutri imam morfologijo...me kr mal zvija...od vprašanj in vsega...ga moram spomnit,da pogleda še MV, če je še zaprt ... glede na prvo nosečnost - moremo bit previdni!

Vam sporočim kako bo!

Lep sončen dan!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?