|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
22.3.2011 11:51:18   
taša83
Oj!

Timnala, žal mi je, držim pesti za nasl. velik +...user posted image Super za pozitivizemuser posted image
Morfologija včeraj - zaenkrat vse ok, nosečnost 20/4, mehur, ledvice, vse se vidi lepo, okončine tudi, glavica, trebuh in femur v mejah normale. Velik nekje 20 cm, ga ni zmerila, je pa za 20/1, torej nekje normalno velik.
Aja, sem že omenila, da pričakujema FANTKA?user posted image Sem včeraj že kupila en lep slinček in copatke, kaj češ, ne da se pomagatuser posted image Mi je včeraj potrdila, da vidi Jakcauser posted image .Sem imela tak občutek...
MONCI2, voziček sva gledala v KIKI Graz. Naročila pa bova iz strani baby online shop.de. Poštnina je 30€. Imajo kr ugodne vozičke, nemške seveda. Jette Joop? Verjetno so kr dragi, ne? No, v glavnem , da smo vsi zadovoljni s tem kar imamo oz. bomo imeli. Upam!

Ok, lepo se imejte, sploh zdaj, ko je tak lep sonček.

Papa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
22.3.2011 11:57:47   
Anonimen
živjo punce, tudi jaz se javljam s pregleda. začetne težave smo prestali dobro, občasno nam dela težave še pritsk, ki niha med 150/90 in 96/75, ko se mi tudi vrti itd... Smo dobili neka zdravila, ampak so nihanja precej pogosta, tak da ne vem, če jih bomo uspeli jemat. Drgač je pa vse o.k., srček bije kot je treba, hrbtenica, ledvičke, mehur, vse je bp. Zaenkrat vse v redu. Spola pa še ne vemo. :S
Vseeno imam pa občutek, da nekaj ni čisto tako kot bi moralo bit. Na UZ grem vsake 3 tedne, to ninormalno, pri prejšnjih nosečnostih sem imela UZ mogoče 3x nanosečnost... Gin. mi pa ne pove zakaj. Detece meri, razvija se lepo, monitorja mi ne pa pokaže, tud danes, ko je slikco naredil jo je vrgel stran... :S Nič mi ni všeč to vedenje. Tudi če ga vprašam, če je vse o.k, pavi daje vse tak kot mora bit.. Ni mi všeč ta občutek, da mi nekaj prikriva.
Aja, pa jutri imamo 20T. ;D user posted image
lp

< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 22.3.2011 11:58:16 >

(odgovor članu taša83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
22.3.2011 17:29:55   
nikita11
user posted image pozdravljene,
da še jaz poročam o morfologiji.
Kaže vse ok user posted image , otročiček je velik 18 cm, spola pa še ne vem.
Naslednji pregled 21.4.
Lepo se imejte in pazite nase!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
22.3.2011 17:53:53   
mariy
lp,
Najprej vas vse skupaj lepo pozrdavljam
timnala - zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa da se vam malce izpovem
Danes sem bila na pregledu, in vse je bilo o.k, otrokuser posted image se lepo razvija,lepo raste, srček lepo bije, miga, tako da ga je komaj lahko slikala(če lahko temu tako rečem) v obraz, saj se ja kar naprej premikal, res je pravi migec, slikica pa tudi na koncu bila čudovitauser posted image .

Seveda pa imam jaz problem, če so se ti krči zelo umirili, seveda se še pojavljajo imam sedaj žolčne kamne,( tako mi je rekla G., ko sem ji povedale, kje so se mi začele pojavljat bolečine) ki so me postavili na glavo, ker imam zelo velik apetit, sedaj pa nekakšna dieta.
Prosila bi vas če ima katera kakšen dietni list glede žolčnih kamnov?
Hvala punce

Pregled imam 19.4.2011

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
22.3.2011 18:18:21   
daška91
Zdravo punce ! user posted image
No da se vam spet po dougem času javim.user posted image Dones sem imela morfologijo in je z našim malčkom vse OK user posted image user posted image .Izvedela sem tudi spol in nosim pod srčkom user posted image user posted image .
NASLEDNI PREGLED : 4.4.2011

< Sporočilo je popravil daška91 -- 22.3.2011 18:19:20 >

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
22.3.2011 18:36:04   
monci2
čerko!

Evo da se malo javim... celo popoldan že pospravljam- tako je fino, ko imamo sončkauser posted image ... zdaj pa malo gledam po netu zibelke, posteljicem vse po malem.. čist sem zgubljena - en dan se odločiva za eno stvar, drug dan za čist nekaj drugega ..saj več ne vem user posted image user posted image ... no trenutno imam nagledan ta voziček :

user posted image  zelo mi je všeč..čeprav do realizacije nakupa še bo jih mnda kakšnih 5...user posted image .. taša83 ;glede jette vozičkov - ma cena v Avstriji 900 eur za razstavljen model ( en model k pa je samo v katalogu in mi je resnično všeč- daleč od vseh videnih, pa ostaja cenovna skrivnost- nikjer ne pridem do inf(spletni naslov v katalogu, še sploh ne vsebuje vozičkov-bom pa naslednjič zagotovo vprašala v A za ceno...user posted imagemariy... hmmm.. žolčne kamne- pojma nimam...( imela jih je tudi moja mama in je imela prepoved mastne hrane, vendar je šla zelo  hitro na operacijo, tako da ti tukaj sama ne znam svetovat ...) super za dobre rezultate!! lep večer!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
22.3.2011 21:38:29   
Goldy
Še moje poročilo s pregleda - z otročkom vse ok, živahen, dovolj velik za te tedne (čist po šolsko). Morfologijo imam 19.4. Pa fantek je, tako bomo imeli parček. user posted image user posted image V glavnem vse je krasnoooo! Jaz pa srečna.

Zdaj grem spat, jutri kaj pokomentiram.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.3.2011 7:13:59   
huda83

IZVIRNO SPOROČILO: mariy

Seveda pa imam jaz problem, če so se ti krči zelo umirili, seveda se še pojavljajo imam sedaj žolčne kamne,( tako mi je rekla G., ko sem ji povedale, kje so se mi začele pojavljat bolečine) ki so me postavili na glavo, ker imam zelo velik apetit, sedaj pa nekakšna dieta.
Prosila bi vas če ima katera kakšen dietni list glede žolčnih kamnov?
Hvala punce

Hojla!

Jaz sem imela žolčne kamne že pred leti ...
Jaz bi ti svetovala nekako takole:

Dovoljena živila so kruh (črn, ržen, polnozrnat, graham), riž, testenine brez jajc, stročnice v manjših količinah (dobro kuhane, pretlačene), pusto meso, posneto mleko, zelenjava (kuhana ali surova), sadje in kompoti, pecivo z malo maščobe, sladkor, med.

Prepovedana živila so mastno meso, slanina, mastne ribe, jajčni rumenjak, polnomastno mleko, smetana, majoneza, ocvrte jedi, vsa peciva in torte z veliko maščobe in jajc, suho sadje, lešniki, orehi, mandeljni, ostre začimbe, konzervirana živila.

Nekje doma imam prav seznam iz bolnice, ampak trenutno prenavljava in ne morem do njega.

LP user posted image

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.3.2011 10:51:21   
jagoda 1
Pozdravljene vse avgustovke 2011,

Timnala-žal mi je za tvojo izkušnjo. Upam, da jo boš lahko prebolela, čeprav vem, da je to lažje reč, kot narest.  Upam, da te bo ta izkušnja naredila še bolj močno.

Mariy -v zvezi žolčnimi kamni-moja mami je imela zelo velike težave in so ji nato lasersko odtranili imela pa jih je za en kozarec. Žolčni kamni so jo zelo "zajebvali" oz.dobila je vedno napad, če je jedla naslednje stvari: (pražena čebula, ki je v omakcah za zreske itd., ocvrta hrana,mastna hrana predvsem svinjina, sveža govedina-iz skrinje je ok., sveže pečenemu kruhu, sveže pripravljene sladice, recimo kumare sveže,če nekaj časa stojijo te vedno potem povzročajo napade in podobna hrana. Predvsem moraš opazovat svoje telo- kaj ti povzroča bolečine). Moji mami je najbolj pomagalo pri bolečinah šentjanževe rože namočene v domače olivno olje in sicer po eno žličko na dan. Bojim pa se, da se to ne-sme prakticirat v nosečnosti-nevem. Vem pa da drugače zelo pomaga.

Sporočam,da je bilo na morfologiji 17.3.2011. Čeprav je bila ginekologinja bolj redko besedna. Drugače pa je počutje ok, razen utrujenosti, ki me stalno spremlja prav tako imam težave s spanjem saj se velikokrat prebudim in potem ne morem spat. Glede na to, da je to moj prva nosečnost seveda ne vem, kaj me še čaka. Teža se mi je do 20 tedna povečala skoraj za 6kg.  Pred nosečnostjo je bila moja teža 59-60kg.Sestre in ginekologinja me je zato okregala. Zato mi bo pomoje drugič še težje na vago stopit. Koliko ste se redile v prvi nosečnosti? Sej vem, da obstaja normativ oz. statistika 12kg vendar me bolj zanima kako se redite v praksi.

Ali ima kakšna težave s pomanjanjem železa in krče ponoči v nogah? Legofer mi je že, kar ogaben postal, komaj ga spravim dol kljub dodatku c-vitamina. Kako si naravno pomagate k izboljšanju krvi (rdeče meso, marelice, regrat-to že jem).

Naslednji pregled imam 28.4.2011

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.3.2011 11:21:01   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 4.4., 22.3., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., 22.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 21.3., Ljubljana

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 28.3., LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 13.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Ljubljana

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., Šempeter
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 23.3.2011 11:27:45 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1285
    23.3.2011 11:24:18   
    daška91
    *dotika* : Vidim da pišeš za seznamček spol zraven. Evo da ti javim midva pričakujeva user posted image user posted image !!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1286
    23.3.2011 11:29:04   
    *dotika*
    PREGLED

23.3.: Markymark
    24.3.: Katjuska986

MORFOLOGIJA

23.3.: lipi, zolika

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1287
    23.3.2011 12:39:20   
    Katjuska986
    Timnala - drži se. Upam da bo čim prej spet +!

Komej čakam pregled (razen teža me malo skrbi) - ker mi je šla gor 2 kg (najprej do 15 tedna nič potem pa +3 kg na hitro). Tako, da sicer na mojo začetno težo je zdj 3-4 kg več. Bom mogla nehat čokoladke jest - tako mi sladkor pada :) pa samo sladoled bi jedla... mmmmm
    Glede zdravja pa me začenja zelo skrbeti zaradi kolkov. Čedalje težje hodim oz. shodim. Že tako imam displazijo in je bolelo - to zdj pa je že včasih do take krize da kar sedim ker ne morem vstati. Sem ter tja se mi zaradi premika (uščipa) naredi prou modrica. Morm jutri povedat na pregledu. Kaj šele bo user posted image  - po mojem bo še bolj važno - da se ne zredim  preveč.
    Drugače pa sem super - sedim v službi - tamal mi pa kolca pa brca :) super občutek!! še delam pol rajši zaradi tega!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1288
    23.3.2011 13:36:18   
    TLF
    Živijo pupike,

mene je že kar precej začelo skrbeti.
    Vidim da vse že lepo čutite svoje otročke, jaz pa še kar nič.
    PDP imam 28.8. in sem sedaj v 18. tednu, a gre za mojo 2. nosečnost.
    Te dni sem se zavestno umirila na kavču in čakala, pa kar nič ne čutimuser posted image
    Glede na dogodke (timnalauser posted image in še nekatere) me je sedaj postalo kar precej strah.
    Pa še včeraj mi janboljša prijateljica javi, da je imela na NS zelo slabe rezultate in je prav obupana, sedaj čaka tiste dodatne preiskave.
    Naslednji teden 30.3. imam pregled in se prav bojim ko bomo poslušali srček. Drugače se dobro počutim, tudi s kilcami grem kar pridno gor. Upam da je vse v redu.
    Kaj je še katera v podbnih tednih pa še nič ne čuti?

*dotika*še za seznamček: kraj je Nova Gorica

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 1289
    23.3.2011 16:21:21   
    popka_3
    TLF: jst mislim, da sploh ne rabiš nič skrbet, če še ne čutiš brcik... to je verjetno pač čist odvisno kako je mali obrnjen, kje imaš posteljico ipd. Tam nekje do 20t ni nč za skrbet - no pač vsaj tko sem nekako razbrala tudi na drugih forumih...

Jst sicer že čutim brcike in to občasno kr pošteno, sm pa 19t. Včeraj zvečer je ene trikrat tako močno brcnil, da je uspel tudi moj možek začutit in je blo ful lepo user posted image .

Zunaj je pa tko lepo vreme user posted image .

Uživejte in božajte bušije. LP

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1290
    23.3.2011 17:34:55   
    *Nelly*
    TLF ne skrbi, vse bo ok, pač ene prej ene kasnej. Poskusi pojesti kaj čokoladnega al pa kak bombonček, pa se umiri. Jaz bi te dni samo mentos bombone jedla in prav danes sem poštudirala da pol ure po tistem ko sem jih pol požrla, je pa user posted image  imel razgibalne vaje v mojem trebuhu. user posted image  Mogoče zgolj naključje, ne vem.

Jaz počivam kokr se da. Je pa tak lep vreme zunaj, tko da sva z mojim sinkom tudi precej zunaj, kar pa pomeni, akcija non stop! No ja, sej se mu da že fajn dopovedovat stvari, tko da kakega tekanja sem in tja nimam, trpijo pa moje glasilke user posted image

Je pa ful smešen ... je začel božat moj trebušček, pa z dojenčkom se pogovarjat, pa lupčkat bušija...pravi srček res. Upam, da bo tko tudi ko dobimo dojenčka.

(odgovor članu popka_3)
    Neposredna povezava do sporočila: 1291
    23.3.2011 18:31:57   
    tincy23
    OJla punce!

Jst pa imam sedaj na sporedu strogo ležanje, ker mi drugače lahko grozi splav. Ker je ta moja poškodba na nogi in skakanje po berglah zelo ovirala zdravje mojega otročička. A to bitje je tako živahno, da sploh ni miru. Joj kako bo šele ko bo prišlo na svet. Pa sem v 20.tednu in ga full čutim, pravi korenjak je. Zdaj samo držim pesti, da bo vse potekalo ok. Je pa srašno zoprno cele dni ležati pa še dolgcajt je po vrhu. Tak da če je kira iz moje okolice naj mi se javi na zasebno da se dogovorimo za kakšno kavico.

(odgovor članu *Nelly*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1292
    23.3.2011 18:49:56   
    PABLO
    timnala – zelo mi je žal za žalostno izkušnjo user posted image . Bodi močna in pozitivna in čimprejšnji ponovni plusek želim. user posted image

Vse se zgodi z razlogom, čim prej to razumemo in sprejmemo, prej dopustimo novemu dogajanju novo priložnost.....

Tega je mene najbolj groza. Sicer takšnih stvari ne jemljem tako zelo tragično, če se je nekaj moralo zgoditi, se je zgodilo z razlogom. Bolj na začetku, še čisto razumem. Ampak na morfologiji ali pa še kasneje je pa že kar grozno. Upam, da zvozimo po sreči.....mene tudi dajejo neki čudni dvomi, raje ne razmišljam. Saj bo vse OK, vmesni pregled + morfologijo imam jaz združeno v en daljši polurni pregled in to čez 6t + nekaj dni, glede na zadnji pregled, ker ni bilo prostega termina. To je šele 19.4. in to se mi res zdi še fuuul daleč.

KIRA1 – opis ravnanja tvojega G je pa res malo čudno. Kaj pa bi bilo lahko narobe? Kakšni pa so bili rezultati na nuhalni, če si bila? Upam, da vendarle ni nič zaskrbljujočega in je vse OK! Je res čudno, da vprašaš tvojega G zakaj in kako, on pa ne odgovori, kaj ga zmoti na pregledu.....in UZ vsake 3 tedne je res pogosto, ja.

mariy – žolčne kamne so ti ugotovili – joj, to pa res ni fajn, vendar z dieto boš verjetno nekako zvozila brez hudih bolečin ali pa se motim?! Še nisem imela tovrstnih težav. Upam, da ne bo prehudo....

jagoda1 – za dvig železa - če imaš Legofer in ješ živila bogata z železom (suho sadje, marelice ipd.) potem bi se ti že moralo poznati na izboljšanju. Kaj pa ti je tvoja G svetovala?

Katjuška 986 – to pa se ne sliši nič dobro. No, to glede bolečih kolkov mislim, kar se brcik in kolcanja tiče, to je že lepo in fajn user posted image ! Ne naprezaj se preveč in počivaj, da res ne boš imela kakšnih hujših težav...

TLF – morda so brcike še tako šibke, da jih še ne čutiš. Tudi jaz jih še ne čutim tako izrazito, kot nekatere opisujete. Nekaj zelo na rahlo, s časom bodo močnejše in bolj prepričljive....upam vsaj user posted image !

tincy23 – tebe je pa tudi doletelo, no! Boga revca, poškodovana noga, bergle, nosečnost....vse skupaj, daj, res počivaj, da se vse dobro izteče!

Drugače pa čestitke VSEM za lepe izkušnje in dobre rezultate na morfologiji user posted image user posted image . Pa če sem bila dovolj pozorna, v glavnem pričakujete FANTKE juhu user posted image !

Pri nas še ne vemo, kaj naj bi pričakovali, vendar starejši sine navija za punčko oz. je "zajčku" pisal za sestrico.....Bratca že ima in bi imel še eno sestrico, sicer ve, da bo kdaj pa kdaj tečna user posted image user posted image user posted image .....itd...hehe....so posrečeni! Karkoli bo, da bo zdravo, veselo in srečno – če pa bo še ubogljivo, se pa ne bomo nič pritoževali.....heeehehe.

Uživajte v prijetni pomladi in toplem sončku user posted image !

< Sporočilo je popravil PABLO -- 23.3.2011 18:56:50 >

(odgovor članu tincy23)
    Neposredna povezava do sporočila: 1293
    24.3.2011 8:21:51   
    araz
    TLF tudi jest skoraj ne čutim brcik, pa je to tudi moja druga nosečnost in to z dvojčki. PDP pa imam 20.08. Je tudi mene mal strah, kaj bo na morfologije, glede na slabe izkušnje nekaterih punc. Ampak bodiva optimistične in upajva na najboljše oz. da naju kmal začnejo brcat.

(odgovor članu PABLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 1294
    24.3.2011 8:30:40   
    Rosca79
    Dobro jutro!
    TLF in araz: sem še ena, s PDP 23. pa ne čutim gibov in sem tudi noseča v drugo...prepričana sem da naši otročki veselo migajo in jih bomo začutile v naslednjih dnehuser posted image kar brez skrbi saj je vse ureduuser posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1295
    24.3.2011 8:43:22   
    araz
    Sej meni vwedno na pregledu reče kako sta živahni in res se vidi, da se fajn razmigavata user posted image . Samo je vseeno boljši občutek, če to čutiš, ke rpol veš, da je vse ok.

(odgovor članu Rosca79)
    Neposredna povezava do sporočila: 1296
    24.3.2011 9:45:13   
    Anonimen
    na NS nisem bila, tudi ni nič rekel da naj bi morala iti lai kaj takega. se mi pa njegovo obnašanje tokrat malo tak tak.... zdi se mi, da posebno pozornost posveča srčku, ker se na tistem mestu več zadržuje. vmes uspem kaj poškilit, če se fejst potrudim in dvignem glavo, pa sem videla, da srček lepo utripa, pretok krvi je bil obarvan rdečo in oranžno, ampak to je težko videt od strani. saj pravim, da ima monitor obrnjen vstran.. pri prejšnjih dveh nosečnostih sem lahko na monitor gledala, tudi spol je pogledal, tudi vprašala sem kaj itd.. ne vem. upam, da si vse skupaj samo domišljam, mogoče je utrujen....
    dojenček brca, srček bije, razen težav s pritiskom, ki mi leta gor in dol kot zmešan, je trenutno vse o.k. z moje strani. upam samo, da ni posteljica na šivih od CR, ker jo imam na prednji steni. se bom še kaj javila.
    LP

(odgovor članu PABLO)
      Neposredna povezava do sporočila: 1297
    24.3.2011 9:56:37   
    mrcinca
    TLF Jaz sem prvič začutila sredi 18. tedna, bilo je pa to tako ene pol ure po prefgrizku tortilije z zmerno pekočo omako. Tako da nisem bila niti prepričana ali je to ali ni, ampak po tem po nekaj dneh ponavljanja sem pa vedela :)

Povejte mi, a im ima katera težave, da ji roka (dlan zaspi). Zadnji teden se mi to zgodi nekajkrat na noč, ali imam občutek da je samo težka ali pa celo povsem zaspi, da jo moram potem razmigavat, da spet kri zakroži?
    30. bom dopoldne v Porodnišnici, da me bodo kontrolirali zaradi tega pritiska, potem imam še morfologijo user posted image

tincy23
    Pišeš, da moraš počivat, potem pa punce na kavo vabiš?! Verjamem, da ti je težko, ampak drži se tega, ker ti ne bi rekli, če ne bi bilo res potrebno!

sicer se te dni ukvarjam s proučevanjem vozičkov. groza, koliko izbire. izbrat moram enega, ki dobro vouiki makendamski klanec- to je en kriterij. V oči mi je zaenkrat padel Jane slalom pro. Ga katera pozna?

lp,

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1298
    24.3.2011 10:05:57   
    timnala
    Oj punce!

Ravno sem iz bolnice..nočem vas obremenjevati z detajli, vendar sam da povem, da sem morala roditi in da bi bil fantek.. user posted image
    Ampak vsi se držimo in čakamo, da bo minilo nekaj časa in začnemo delati na drugem user posted image in upam, da k nam pride ista dušica, da jo še bolj pocrkljamo, ker nas je tako prestrašila. V veliko oporo so mi moj dragi partner, mali, ki me razveseljuje in domači, ker nihče ne travmira in vsi jemljemo to zelo življenjsko. Očitno ni bil pravi čas in bo pa drugič bolj veselo, čeprav tega pozabiš res nikoli, sam bolečina bo z vsakim dnem manjša.

Upam, da vas nisem zamorila in sem vesela, da božate svoje trebuščke in čutite svoje malčke..naj bo tako do avgusta, ko vam pridem čestitat! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu mrcinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 1299
    24.3.2011 10:10:03   
    TLF
    Hvala punce zdej sem malo bolj pomirjena.
    Danes zjutraj sem še možeku rekla naj da roko gor pa mal potreplja po trebuščku če bom kaj začutila, pa še nič. Zdaj pa sem še njega spravila v skrbi. Brez veze.
    Zdaj pa sem se odločila da ne bom panicirala do 30. ko imam pregled in upam da bo takrat res vse ok.
    V začetku aprila pa mi prijateljica (takoj ko rodi) posodi angel sound, tako da bom tudi vnaprej bolj pomirjena.

Če ne pa je pri nas je tako sončke da je prav težko sedeti tu v pisarni, pa še tako lep razgled imam. Še sreča da danes in jutri delam le do kosila, potem pa greva s tamalo na sprehod in igrala, komaj čakam. danes pa me še friziranje čaka, da se malo uredimuser posted image
    Jaz pa za ta malo/malega nisem še nič kupila, bom bolj proti koncu, ko in če bomo izvedeli spol. nekaj mi bo prišlo prav še od prve, čeprav je bila rojena marca. nekaj bomo že skombinirali. Se pa ne morem zadržati in skoz kupujem kaj za našo 2-letno pupiko. prejšnji teden sem ji nakupila polno pomladanskih stvari, pa včeraj še tak lepi trenč, pa snickerse, pa take kavbojkice (v korenček seveda-mora biti moderna)...joj joj možek me bo ubil ko bo vse to videl. Sej zdej se bom umirila, vsaj tja do poletne kolekcijeuser posted image .Če pa je vse tako lepo!!!
    No zdaj pa nazaj na delo, moram pe par nujnih stvari naredit preden grem.
    Pozdravček vsem!

(odgovor članu mrcinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.