|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
18.3.2011 7:58:22   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: araz
Punce a katera ve, kaj je z Nano7 (tudi nosi dvojčke)? Se že dolgo ni nič javila tudi na dvojčkih ne.

Opažam, da je kar nekaj punc "poniknilo". Škoda. Mene pa zanima, kako je z miklarom...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.3.2011 8:56:11   
monci2
jutro, jutroo user posted image

Dotika : jujjj, komaj čakam, mi2 barvava v ponedeljek user posted image user posted image user posted image  eno steno rozasto-vijola, druge zeleno..nalepkice tud pridejo- a veš kje jiih boš kupila?? Pohištvo že imaš?? A tisto posteljico, k se stranica premika gor in dol??

glede brcik- glede na to, da je moja 1. user posted image imam res srečo, da jo čutim od 19. tedna.. zdaj sm konc 20, pa se moč brcik kr stopnjuje ( sm pa že pravi profi v poznavanju maličke user posted image - ko jo poslušam z angel sound sem ugotovila, da se premika za roko - kr sem in tja hodi in kjer imam roko, tam je vedno pol utripuser posted image user posted image user posted image res je zanimiva- moj kar ni mogel verjet user posted image user posted image .. Brcike pa ima na uro - 11-12 dopoldan in zvečer po 7 user posted image ...res je to prelep čas....

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.3.2011 9:00:00   
monci2
roary : točno...če boš vidla bunkico z žogico na plaži, bo pa mnda velika verjetnost da sm jaz user posted image user posted image user posted image ..spijeva kaki sokec in pojeva user posted image user posted image ...:user posted image user posted image

lep dan user posted image ..jaz kr čakam na lepše vreme - v nedeljo greva na izlet v POSTOJNSKO user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.3.2011 9:11:32   
mrcinca
ena anekdota za dobro jutro: sestra je razložila triletnemu nečaku, da imam sedaj večji trebušček, ker notri raste dojenčica. Mali tuhta par sekund, nato pa izstreli: A ti si kar dojenčka pojedla? user posted image svetovna user posted image

lpe dan in lep vikend

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.3.2011 9:46:10   
pikica1981
dobro jutro!

Vidim, da ste ene že pridne pri opremljanju sobic user posted image , midva še nisva nič začela, res je, da  mojega trenutno ni doma,ker  je na službeni poti, pa ful je imel gužva prejšnje tedne v službi. Upam, da se bo zdaj umirilo, da bova lahko počasi začela nakupovat in urejat. komaj že čakam user posted image .

Sem pa danes, dobila odločbo, da morm drug tedn v službouser posted image . vozim se eno uro daleč, pa še v vrtcu delam, pri dojenčkih in si sploh ne predstavljam, da bom mogla it delat, ker sem že doma ful utrujena.
Ampak bom že mogla.

Ali mogoče še ktero zgaga muči, me zadnje 14 dni skor vsak večer. nisem pa še ugotovila, katera hrana bi mi škodovala, glede na to, da je kosilo moj zadnji obrok, ker potem mi je tako slabo, da ne morem nič več pojest user posted image .

lep dan še naprej, sicer mal turoben ampak si ga mormo same polepšat user posted image .
komaj pa čakam jutri, ko pride moj domov user posted image

lp

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.3.2011 9:47:32   
vilincek
Dobra sala.

Tudi mi2 ze urejava sobico. V torek sem kupila regale za klet, da lahko pospraviva navlako, ki jo sedaj hraniva tam. Sedaj cakam,da mi jih moz zmonitira, potem sledi pospravljanje in beljenje. Tam imava ze pisalno mizo in posteljo, ki jo bova pustla notri, dokler bo mali spal v splanici. Nikoli ne ves, kdaj ti pride prav. Posteljico se nisva zbrala. Nameravava it v Pikapolonico in Rutar. Rada bi vecjpo, da bo mali potem tudi lahko spal v njej (brez ograjice). Mami mi bo sesila posteljino.

Glede user posted image mam problem, ker moz ne upa. Ginekologinja je rekla, da brez problemov, ce ne bova izvajala kakih akrobacij, vendar se vedno ne upa. Sva se dolgo trudila zanosit in ne zeli narest kaj narobe. Imate kak nasvet?Nocem ga silit.

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.3.2011 9:48:29   
pikica1981
Aja pozabla sem napisat, da sem sinoči prvič čutla mojo pikico user posted image . sem pa v 18 tednu user posted image .

lp

(odgovor članu pikica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.3.2011 9:51:10   
pikica1981
Vidim, da nisem edina, da si fant ne upa user posted image . Skoz pravi, da ga je strah, da ne bo kaj nardil pikici. upam, da go bo to kmalu minlo user posted image

(odgovor članu pikica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.3.2011 10:30:44   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: monci2
Dotika
: jujjj, komaj čakam, mi2 barvava v ponedeljek user posted image user posted image user posted image  eno steno rozasto-vijola, druge zeleno..nalepkice tud pridejo- a veš kje jiih boš kupila?? Pohištvo že imaš?? A tisto posteljico, k se stranica premika gor in dol??

JA, pohištvo je celotno od Lip Poljčane - otroška sobica Lana (omara, previjalna komoda, zaboj za igrače), samo posteljica je druga. Zdaj ga je treba samo še sestavit. In ja, stranica je pomična.

Za nalepke še ne vem, kje jih bom nabavila. Imam ogledanih kar nekaj na internetu. Bom počakala, da bo še pohištvo postavljeno in sem bom lažje odločila, katere in kam.

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 18.3.2011 10:32:24 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.3.2011 10:53:32   
misojka
Babuške, se še jaz javim po doooolgem času.

V službi sem imela namreč tako frko, da se še vedno pobiram. No, na srečo je projekta konec in stvari se umirjajo, tako da se zdaj lahko spet malo bolj posvetim sebi, malčku v trebuščku in mojima fantoma doma.

Čitala sem vas samo zadnje dni malo, prej pa čisto nič. Tako, da se zdaj  samo malo javim, sporočim, da imam morfologijo v ponedeljek, 28. marca. in že komaj čakam, da malčka spet vidim in slišim srčka.

Da se še malo priklopim na debato o spolih - kitajski mi pravi, da bo fantek, tudi na NS je ginko rekla, da se ji zdi, da bo fantek, jst pa kr mislim, da je punčka. Morda samo želja, da bi imela parček ... ne vem. No sicer bom pa kmalu vedela in že komaj čakam, da začnemo izbirati imena. user posted image

Pozdravček vsem in obljubim, da se sedaj javim kaj pogosteje.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.3.2011 14:13:40   
Rebeka_
Pozdravljene,

jaz pa imam za vas eno vprašanje, s katerim se že kakšen mesec ubadam v mojih mislih. Namreč, doma imam punčko, katera bo maja dopolnila 2 leti. Ne vem kako naj postopam s sobico in spanjem - trenutno ima pri nama v spalnici svojo posteljico v kateri spi. Zraven spalnice je otroška sobica, opremljena in pripravljena za vselitev, le jogi morava še kupit za na posteljo. Ali bi jo počasi začela navajti na njeno sobico? Ali naj jo obdržim kar v spalnici in dokupim še eno posteljico za novega družinskega člana? Pišuka, sploh ne vem kaj bi bilo prav... Po eni strani mi je hudo, da bi jo preselila v njeno sobico, ker je še tako majhna :) , po drugi pa - če jo obdržim v spalnici, jo bo novorojenček s svojim nočnim hranjenjem in previjanjem lahko budil... Lepo prosim za kakšen nasvet!

Hvala vsem in lep petkov dan še naprej,

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.3.2011 14:18:54   
roary
Hi babike!

Sem že nazaj s pregleda, bebica super napreduje, vse tako kot mora bit, dobimo pa fantkauser posted image . Mi je ful všeč, da sem zvedela spol, se mi zdi čisto drugačen občutek, ko vem, da je en mali fantek v trebuhu, prava mala osebicauser posted image  Ma sem v devetih nebesih, samo da je vse ok....

lara2212, ja, sem slišala o tem streptokoku in o nevarnostih v primeru okužbe, sem kar malo prestrašena.... Ampak kolikor mi je znano, to testirajo bolj proti koncu nosečnosti?

Tudi jaz nimam pretirane želje po user posted image , moj pa tudi ne dreza kaj prevečuser posted image . Se pa dosti objemava in cartava, to pa mi zelo paše....
monci2, sevedauser posted image  se bova prikotalili do kakšnega barčkauser posted image

vilincek, po moje je še slabše siliti v moža, če se pri tem ne počuti ok ali pa nima dobrega občutka.... Pač naj drugače poskrbi za tebeuser posted image , pa bo volk sit in koza cela...

Drugače pa bova tudi mi2 počasi začela z nabavo opreme za otroško sobo, pa lepo postopno, da ne bo na koncu vse naenkrat... Mi pa je tudi všeč Lip Poljčane...

Lp

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.3.2011 14:22:06   
popka_3
Punce živjo,

danes sem imela pregled, ki je bil res brzinski...tehtanje (do sedaj sem pridobila 3kg), pritisk, samo na hitro me je dala na UZ (na ekran nism vidla user posted image ), da je pogledala srčka in če je vse ok... tko da sm bla kr mal žalostna, ker nism niti slišala niti vidla pikice. No ampak važno je, da je rekla, da je vse OK user posted image .

Danes je ravno 14 dni od amniocenteze in resnično upam, da to pomeni, da nimajo slabih novic zame in da samo še čakam na pisne rezultate po pošti.

Imam pa že datum za morfologijo: 05.04.2011.

Tudi meni se dozdeva, da sem že čutila malo pikico, ampak nisem čist sigurna, če je bilo to to... sem pa 90% user posted image .

Lepo se imejte in božajte bušije, pa pa

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.3.2011 15:31:33   
Goldy
Dekleta - miklarom vas lepo pozdravlja. Cerklaža je uspela, otroček je ok, je izredno živahen. Danes pa naj bi šla domov iz bolnice.

Rebeka_ - naša prvorojenka bo pa junija dopolnila 2 leti. Mi bomo imeli oba otročka v spalnici, ker druge možnosti itak nimamo. Bomo videli kako bo. Sem pa že razmišljala o spanju. Samo pri nas itak nimamo kaj narest.

Jaz sem v redu. Sicer včasih utrujena, ampak gre.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.3.2011 16:17:01   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Dekleta - miklarom vas lepo pozdravlja. Cerklaža je uspela, otroček je ok, je izredno živahen. Danes pa naj bi šla domov iz bolnice.

No, te novičke sem pa izredno vesela user posted image . Ampak so jo pa kar dolgo zadržali, se mi zdi user posted image . No, bo sama kaj več povedala ob priliki.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.3.2011 16:55:56   
*Nelly*
Hojla

Jaz moram mal več počivat, tko mi je naročila G. zato bom do 5.4. na bolniški ko imam spet pregled pri G. in morfologijo.

Rebeka, moj sinko je star ravno dve leti, pa že skoraj eno leto spi v svoji sobici. Bova ga pa premaknila v drugo sobo, ker v tej kjer zdej spi imam previjalno notri pa ga ne bom sredi noči budila, če bo treba drugega previjat.
Ima pa sicer zdele kake dva meseca že traja foro, da zaspi na najini postli pa ga preneseva potem v njegovo. Prej pa teh problemov ni bilo. Če te skrbi da hčerkice ne bi slišala če bo jokala, se pa ne boj, ker slišala boš tudi če bo samo z nogico ob stranico postlce brcnila. user posted image  Kupi ji kako fajno posteljnino pa ji ploskaj in hvali kako velika punčka je že, da ma tako lepo novo sobico in posteljico.

Miklarom super za cerkažo...upam, da se kmalu oglasiš z poročilom user posted image

Grem v ležečki...pa-pa

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.3.2011 17:37:15   
lenkadolenka
Ojla punce,

Za vse, ki ste bile kdaj v podobni situaciji - imam eno vprašanje.
Zanima me, kaj moram naredit, ko mi poteče status študentke? A se moram prijavit na zavod za zaposlovanje? (Ne verjamem, da me bi kdo zaposlil s trebuščkom...) Zdaj namreč delam preko šs, ampak ko mi bo status potekel, ne bom mogla več delati. Kaj pa potrebujem ob prijavi?
Hvala za odgovore.

Lepo crkljajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.3.2011 18:17:55   
tincy23
OJla ženske!

Meni pa se je pripetila ena nezgoda in sem strašansko nesrečna. Desno nogo imam v mavcu do kolena in bergle, ker na nogo ne smem stopit. IN ker me ne smejo slikat ne vem kaj je narobe. Vem samo to, da je verjetno počena kost nad stopalom- In sedaj se mučim po berglah in me strašno trebuh boli. IN sploh ne vem kaj naj, da o hoji po stopnicah ne govorim. Upam, da ne bo kaj moj še nerojeni otročiček ogrožen.

drugače pa komaj čakam da čutim vsak nejgov gib, ki so pa že kr močni.

(odgovor članu lenkadolenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.3.2011 18:24:13   
*dotika*
Ojoj, tincy23, kaj si pa delala user posted image ? Ampak mislim, da si lahko glede otročka mirna, ker je izredno dobro zavarovan pri tebi v maternici. Za pomiritev ta hujše bolečine pa kar vzami kakšen Daleron ali Lekadol. Brez zadržkov. Kaj zdaj boš samo čakala? G si javila za to nezgodo?

lenkadolenka, tebi pa ne znam nič pametnega svetovat, ker nisem bila nikoli v takšni situaciji. Ampak ja, najbolj logično s emi zdi, da se ob poteku statusa prijaviš na zavod. Kakšne papirje pa rabiš, pa žal ne vem. Najbolj da kar pokličeš najbližji zavod.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
18.3.2011 18:24:18   
pat13
Pozdravljene,

eno po doglem času se tudi sama oglašam, danes sem imela pregled in morfologijo. Otročiček lepo raste in se razvija.
Datum se ni nič spremenil. Kar se pa spola tiče, je samo rekla, da lulčka ne vidi, tako, da bi lahko sklepala da bo deklica. Vendar nikoli ne veš. Je pa otročiček bil zelo živahen, da je komaj vse izmere naredila...
Naslednji pregled čez en mesec.

P.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
18.3.2011 19:02:17   
miklarom
drage moje, da se vam na hitro javim, mi smo doma, cerklaža je uspela super, vse je sedaj vredu, naša bebika je je tudi vredu,in lepo raste in napreduje, skratka vse je bp, noter sem ostala pa zato malo dlje da sem bila še malo na opazovanju, da je ja sedaj vse o.k., skratka min ilo je in doma smo, zdaj pa moramo veliko počivati.

PREGLED PA IMAMO SEDAJ 12.4.2011
Goldy -
tebi pa hvala ker si jim tako lepo sporočila user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 18.3.2011 19:03:29 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.3.2011 8:25:25   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 21.3., Ljubljana

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 28.3., LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 13.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Ljubljana

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Savinjska
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 19.3.2011 8:33:04 >

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1247
    19.3.2011 8:40:04   
    *dotika*
    PREGLED

22.3.: Goldy
    23.3.: Markymark
    24.3.: Katjuska986

MORFOLOGIJA

21.3.: mrcinca
    22.3.: taša83, daška91, nikita11, mariy
    23.3.: lipi, zolika

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1248
    20.3.2011 14:22:15   
    taša83
    hojla!

u, fajn napredujemo...jaz pa v zadnjem času same lepe novičke prejemam, še več bo bodočih mamic.user posted image Zgleda, da sem jaz kar lepo prišla skoz prvih 15. tednov.Nikoli nisem bruhala, hvalabogu...
    Lenkadolenka- brez statusa je pa tako - po preteku se javiš na na zavodu za zaposl., kjer se prijaviš. Prijava na zavodu je obvezna, če hočeš koristit soc. pomoč.
    Za brezposelne ni porodniške, ampak starševsko nadomestilo, nekje ok. 200 €/mesec. Vlogo za to oddaš nekje 1 mesec pred PDP. Tolk vem jaz o tem. Jaz sem tudi zgubila status oktobra lani, zdaj pa sem v diplomi. Tako je to, ko si brez statusa pa te ne rabijo več.Saj bo za nas tudi lepa službica, enkrat...user posted image Drgač pa ti itak vse tam povedo. NP!
    Jutri pa šibam na morfologijo in spet ogabno glukozo. Ne vem, zakaj me mučijo s tem...zgleda, ko ima en v familji diabetes, so bolj pozorni na to.
    Za streptokok pa mislim, da testirajo ok. 35. tedna. Je se znanka okužila z njim in zato prej rodila, v 34. tednu. Zato bom jaz kar šla na preiskavo.

Ok, lepo se imejte, grema malo ven na sonček pa čeprav je vetrovno.
    Za preglede držim pesti!
    ČAO

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1249
    20.3.2011 20:14:33   
    sonceek
    živjo!

jaz bi se  rada pridružila avgustovkam 2011,in sicer moj pdp je 31.08,nič pa še ne vemo,kaj čakamo,ker je na zadnjem pregledu tako nogice skupaj tiščal/auser posted image ,imamo pa doma 2 leti starega fantka.stara sem 27 let.user posted image

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?