|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
16.3.2011 18:30:18   
lili983
Aja, naslednji pregled in morfologija 5.4 ob 9.00user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.3.2011 18:52:13   
tejci01
ojla punce

tudi jaz sem s pregleda in je vse ok. Naredil mi je ultrazvok, za spol nismo še 100%, zato naj ostane še skrivnost.
Smo si kar vzeli čas in kar podrobno pogledali vse dele telesa. Danes so mi vzeli tudi kri in vodo.

Naslednji pregled imam 20.4. in takrat bom imela tudi morfologijo.

Drugače počutje vredu, sem ga pa vprašala glede boleče trtice in je reku da je to normalno, ker se maternica širi.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.3.2011 20:29:53   
Rosca79
Čav
mi tudi danes na pregledu in je vse okuser posted image velik 15, srček lepo dela, mi pa G tudi vedno naredi UZ. V naslednjo 20.4. imamo morfologijo in pregled za tokso.
Kakšnega čudnega psihičnega stanja v nosečnostih ne poznam, razen da me hitreje kaj presune v dobro pa mi kar kakšna solza pride v uč user posted image

Morje: mi gremo kampirat tako kot vedno kadar smo tu na naših balkanskih obalah, mi je to zakon ker je tudi tamalim bolj na fri. Gremo pa malo prej kot bi šli nenoseči - takoj po zaključku šolskega letauser posted image pa verjetno malo bliže slovenski mejiuser posted image
Lahko nočkouser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.3.2011 20:52:48   
zolika
...enostavno ne utegnem brat in pisat user posted image
Sedaj sem na hitro preletela....da vidim kako ste, kaj je novega....

Vesela za vse dobre rezultate pregledov....user posted image
Vidim oz berem,da že planirate morje...mi to ne počnemo, ker gremo vsako leto v Vodice. Letos bomo verjetno šli za 1.maj...potem pa hitro konv junja še za kaj dni, če bom jaz seveda BP. Glede na to,da sem prvič rodila v 32t. ne vem bomo videli kakobo...upam,da nam vsaj za 1.maj uspe!

Sem pa danes imela 50mg obremenilni glukozni test...bolj ko sem pila tiso vodo bolj i je šlo na bruhanje in zdelo se mi je da je vedno več v kozarcu.... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj user posted image user posted image user posted image !!!
potem pa 1h sedet in čakat in gledat v luft....še dobro,da je bila prijateljica z mano,da sva klepetali....
PO eni uri, ko mi je potem vzela kri pa....MRAK user posted image  kr stemnilo se mi je pred očmi...slabo,.... o lubi bog user posted image  grozno sem se počutila....sem sedela še vsaj 30min tam,da se potem vstala in šla.... Je še katera tako reagirala?
Rezultati pa prihodnjo sredo pri mojem G, ko imam tudi morfologijo.

Eh ja...bo že!

LEPO BODITE - naj vas tale dežek ne jezi preveč...

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.3.2011 7:49:53   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.3., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, 31.3., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, 29.3., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.3., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 21.3., Ljubljana

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 13.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 29.3., kraj
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Savinjska
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 24.3., Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 15.3. (AC), kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 17.3.2011 7:51:55 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1205
    17.3.2011 7:53:03   
    *dotika*
    PREGLED

18.3.: popka_3, nana7

MORFOLOGIJA

17.3.: jagoda 1

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročatuser posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1206
    17.3.2011 7:58:32   
    *dotika*
    Punce, super super za dobro opravljene preglede. user posted image

zolika, kako pa to, da si imela zdaj v teh tednih glukozni test? Joj, so res neprijetne te izgube zavesti, no, samo da si hitro prišla k sebi.

Kaj katera pozna to "napoved" spola z verižico in prstanom nad žilo na zapestju? Če prstan kroži, je punčka, če niha levo-desno, je fantek... Jaz ne vem, kar nekaj puncam okrog mene je prav pokazalo in meni vedno znova, ne glede na število ponovitev in ne glede na to, kdo mi to dela, pokaže isto: najprej punčko, drugi otrok naj bi bil fantek, potem se pa konča, torej nobenga nihanja več. Ma sploh sem čist skeptična glede teh vraž, ampak to me pa res ni pustilo ravnodušno user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1207
    17.3.2011 8:32:17   
    majči22
    Dobro jutro!
    Evo zajtrk sem pojedla, kavo še pijemuser posted image .

dotika - tudi sama sem pri Lini to probala in je prav pokazalo, da bo punčka. Sedaj pa še nisem. A veš kaj pa nevem, ali mora biti to moja verižica in prstan al je lahko od mojga, saj trenutno nimam nobene zlate verižiceuser posted image (joj ko bi le mož braluser posted image user posted image user posted image ).

Super za vse odlične preglede!

Meni pa pri Lini sploh ni naredila glokoznega testa, do zdaj pa tudi še ne. A to vsaki naredijo???

Zdej pa čist eno osebno vprašanjeuser posted image ... a imate sedaj v user posted image kaj večjo željo pouser posted image s svojim dragim ali ne?

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1208
    17.3.2011 8:49:50   
    majči22
    A ste za napoved spola mogoče kej brale tudi kitajski koledar.
    Tegale mislim: http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1209
    17.3.2011 9:08:09   
    *dotika*
    majči22, kolikor jaz vem, je vseeno čigava sta prstan ali verižica in kdo ti dela. In važno je samo, da je prstan zlat ali srebrn, pri verižici ni pomembno.
    Ta kitajski koledar mi zdaj tudi napoveduje punčko. Bomo vidli user posted image .

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1210
    17.3.2011 9:39:25   
    monci2
    Pozdravljene....

majci22: Jaz sm gledala po koledarju in povsod mi je prišel fantek user posted image user posted image  - je pa punčka user posted image ...

gledeuser posted image  user posted image  - od začetka katastrofalno stanje, zdaj pa super - kr velika želja ja...pri tebi-drugih?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1211
    17.3.2011 10:45:09   
    majči22
    IZVIRNO SPOROČILO: monci2

gledeuser posted image  user posted image  - od začetka katastrofalno stanje, zdaj pa super - kr velika želja ja...pri tebi-drugih?

Lahko rečem, da kar večjo ja...user posted image

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1212
    17.3.2011 10:56:29   
    majči22
    user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 17.3.2011 10:57:13 >

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1213
    17.3.2011 10:58:03   
    majči22
    No takale je bila naša pikapolonica. Sam tukaj nima pravih žab (črne) in prave majčke (rdeče) oblečene.

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1214
    17.3.2011 11:08:05   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: monci2

Pri naju je želja ogromna, ampak kaj, ko ne smeva. Al pa ravno zato, ker ne smeva user posted image .

Majči, lepa pikapoka user posted image .

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1215
    17.3.2011 11:27:35   
    lili983
    majči22-prelepa pikapokauser posted image

user posted image Rezultat kitajskega koledarja

user posted image user posted image Vaš rojstni dan po gregorijanskem koledarju:

Starost po lunarnem koledarju:
    28

Mesec zanositve (v lunarnem koledarju):
    10

Stari Kitajci so napovedali, da bo otrok
    deček
    -torej se ujema z tem kar je povedal včeraj ginekologuser posted image

Gledeuser posted image pa je pri meni tako,da začet je bolj težko,potem pa mi je superuser posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1216
    17.3.2011 11:32:13   
    Rebeka_
    Pozdravljene punce!

Malo pozno, pa vendarle. Pregled sem imela 14.03., je poslušala samo srček in rekla, da je tudi ta moja nosečnost tipično šoljska in da je mali nagajivček zelo živahen! Naslednjič me čaka morfologija, pregled imam 11.04. Komaj čakam, da vidim spet to malo bitjece in da nam upam uspe videt spol. Tokrat bova z očijem vprašala kaj čakamo, saj bova tako našo malo lumpiko lahko bolj pripravila na prihod novega družinskega člana. Zdaj ve da čakamo dojenčita, potem pa bomo najbrž že kar izbrali ime in se pripravljali na fantka oz. punčko, če se bo le videlo za sigurno. :)

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede tudi z moje strani! Jaz gibov še ne čutim oz. ne bi mogla za sigurno reči, da je to to. Bom kar še počakala kakšnih 14 dni.

Dotika - meni so še v mladosti parkrat poskušali z metodo verižice in prstana ugotoviti, kaj in koliko otrok bom imela. Vedno, ampak vedno, pa so mi to delali kar nekajkrat, se verižica tudi premaknila ni in je prav vedno stala popolnoma na miru! Torej sem takrat mislila, da sploh ne bom imela otrok! Pa imam zdaj malo 22 mesečno lumpiko doma in drugega še neznanega spola na poti. :) Tako da v to metodo ne verjamem sploh.

Kar pa se tiče kitajskega koledarja - prvič mi je uganil in je res punčka, zdaj kaže fantka, pa se pustimo presenetit! user posted image

Toliko z moje strani za danes. Lep pozdravček vsem in lepo božajte svoje bušite!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1217
    17.3.2011 14:27:47   
    roary
    Pozdrav vsem!

Jutri končno moj pregled... Ej meni se tako vleče od enega do drugega pregleda, da je to nenormalno.... Menda bo potem lažje, ko so pregledi bolj pogostouser posted image  Sem pa vesela, da moja G na vsakem pregledu naredi UZuser posted image

Drugače pri sebi ne zaznam nekih hudih sprememb razpoloženja, edino mogoče napade lakote in če ne dobim hitro nekaj za pod zob, se kar začnem trestiuser posted image

dar10, ojej, boščika hčerkauser posted image  Kako pa sploh pride do vročinskega krča?? Glavno pa da je zdaj bolje... Drugače pa jaz nekako ne upam v toplice, čeprav kolegice normalno hodijo, uporabljajo pa kopalne tampone, od Sente, če se ne motim. So prav za kopanje... Ne vem, mogoče na primorkem, v bazenu z morsko vodo....

majči22, mi bomo tudi letos nekam blizu šli na dopust. Nekako se zdaj pogovarjava kar o Portorožu... Monci2, mogoče se srečavauser posted image  PA čudoviiiiiiiita pika pokauser posted image

lili983, čestitke za usešno opravljen pregled in za user posted image ! Pa tudi tebi tejci01user posted image  PA Rebeka_, tebi tudiuser posted image

zolika, uf, to pa ni prijetno... Drugače pa meni tega testa zaenkrat še ni omenjala. A se dela to vsem??

*dotika*, poznam tole z verižico, s tem da npr. moji mami ne kaže pravilno.... Tako da verjetno drži nekje 50-50user posted image

Se beremo...

(odgovor članu kasper)
    Neposredna povezava do sporočila: 1218
    17.3.2011 14:39:42   
    Anonimen
    dotika tole z verižico štima. jaz že dalj časa to počnem, pa se še nisem zmotila. :D čeprav bi se pri sebi rada, ker si želim še eno user posted image , napovedala sem si pa user posted image . tisti kitajski koledar pa ne drži. 1. user posted image je povedal prav, v drugo bi pa morali dobit fantka, pa je bla spet user posted image .

(odgovor članu roary)
      Neposredna povezava do sporočila: 1219
    17.3.2011 14:54:54   
    TLF
    Pozdravljene!
    Oglašam se po doooolgem času,kar nekako nisem imela časa pisati. Najprej pust, pa babji žur, pa 9.3. je naša princeska dopolnila 2 leti - kar 2 žura smo imeli, enega za družino enega pa za prijatelje pa otročke (40 ljudi),še letos sva rekla da naredimo tako na veliko, naslednje leto pa samo ožji. Je veliko dela, pa tudi finančno kar velik zalogaj! Če ne je pa naša ful uživala in je bila zeloooo dobre volje! Pa vsak dan je večji cukr, kar ne morem verjet kako zlata jeuser posted image
    Drugače pa počutje super, odkar so slabosti šle kar pokam od energijeuser posted image

Morje: imamo srečo, da imajo moji starši vikend v Luciji, tako da bova kar na slovenski obali - ja sej potem bomo pa same babnice s trebuhi doluser posted image  Bova pa naredila kot lani, najprej kakih 5 dni sama, da se odpočijeva, pa malo posvetiva eden drugemu, potem gremo po ta malo in je še ona z nami kakih 10 dni. Komaj že čakam!

Gledeuser posted image pa je tako: ko imava čas (ta mala spi pa to) in bi lahko se mi kar ne da spravit k temu, no sej pol je superuser posted image . Ko pa bi in bi pa npr. možek cel teden bolan z virozo (kot zdaj)...sej navadno je tako, ko nekaj ne moreš imet si to najbolj želiš, a ne?

Če ne pa me konec maja čaka še ena poroka, na kateri bom družica. Nevesta bo v 6., jaz v 7. druga družica pa v 8. mesecuuser posted image  joj po veselo! Že zdaj me skrbi kaj bom obleklauser posted image

Glede spola pa: kitajski koledar mi je v prvo pravilno napovedal (punčko), zdaj mi pa tudi kaže punčko,a sem pogledala še za par punc z dojenčki, pa drži nekje 50%. Bomo vidli kaj bo morfologija pokazala. Žal naslednji pregled (30.3.)je še nimam, tako da računam da bo to šele konec aprila, začetek maja. Joj kdo bo zdržal!
    UZ pa meni ginekologinja skoraj nikoli ne dela, le tista 2 ki sta obvezna. sem pa vprašala eno zdravnico kako to, pa je rekla da ni dokazano, da bi UZ škodoval, ni dokazano pa niti nasprotno. Zato da ga delajole če ko je obvezno ali potrebno. Bo!

Pa še za seznamček sem pozabila navesti: kraj - Nova Gorica.

Zdaj pa grem, si kavico privoščimuser posted image

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 1220
    17.3.2011 20:16:43   
    lara2212
    A je katera že slišala za streptokok? Če ne, potem je tukaj link, ki vam ga svetujem, da si ga preberete:
    http://med.over.net/forum5/read.php?259,5369350
    Poznam en primer, ko je tamala zbolela za gnojnim meningitisom takoj po porodu, padla je v komo, zdaj pa je slepa, pa mislim,
    da se še vedno bori za življenje. Ne vem pa, če je vzrok streptokok.
    Kar se pa tiče te kitajske napovedi spola, meni je pokazalo punčko, UZ pa fantka, tako da, ni lih najbolj zanesljiva napoved.

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1221
    17.3.2011 22:10:43   
    timnala
    Oj punce!

Spet en aktiven dan za mano..očitno sploh nimam časa bit utrujena user posted image Sem od zjutraj v pogonu in prišla šele ob pol 9h domov user posted image Zdej mali spi, dragi je na rekreaciji, jst pa po netu skačem user posted image

Glede user posted image se men nekak ne da velik..ko se spravimo je pa fajn..niti dragi veliko ne komplicira in sili. Mogoče naval še pride user posted image

Me pa nekaj zanima? Ali ste vse čutile user posted image v drugo prej? Jst grem jutri v 18. teden. V prvi user posted image sem takrat tud začutila našega bincoja, zdaj pa še kr nič..včasih se mi zazdi, da bi to lahko blo to, ampak kej konkretnega pa še ni pa me je dans mal začelo skrbet user posted image

Majči22..kaka lepa pikapolonicaaaaaa user posted image Naš je bil pa žabica user posted image

Testa za sladkorno nisem delala še nikoli, tak da je meni to tudi čudno, da me ne testira..hm..a morm to kaj omenit ali bi morala ginekologinja avtomatsko to zrihtat?

Lepo bodite in mirno nočko,
    timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu lara2212)
    Neposredna povezava do sporočila: 1222
    18.3.2011 5:47:14   
    araz
    Jutro, punce user posted image

Včeraj sem imela pregled za znamenja in ni nobeden nevaren. Sem se prav odahnila, ker je še ne uspešen pregled za mano.

Glede user posted image me nisploh ne paše. Mi tudi v prvi nosečnosti ni. Ne vem, imam en tak čuden filing. Hvala bogu moj nič ne sili. Mogoče pa želja še pride user posted image .

Morje - na srečo imamo tudi pri nas vikend (os mojega starši imajo na Krku). In bomo šli že za prvomajske tja, ker potem ne vem, če se bom še upala it glede na to, da nosim dvojčke. Tako, da bomo verjetno šli kar za cel maj dol. Upam, da lepo vreme.

Sladkorna - v prvi nosečnosti mi niso delali tega testa. Kako bo sedaj ne vem.

(odgovor članu timnala)
    Neposredna povezava do sporočila: 1223
    18.3.2011 5:51:22   
    araz
    .... mal sem bla prehitra ....

Timnala, jest tud še nič ne čutim, pa je to moja druga nosečnost, pa sem tud že v 18 tednu in to z dvojčki. Mi je g. zadnjič na pregledu rekla, da naj pričakujem čez kakšen teden, dva.
    Tako, da nič skrbeti, vse je ok.

Punce a katera ve, kaj je z Nano7 (tudi nosi dvojčke)? Se že dolgo ni nič javila tudi na dvojčkih ne.

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1224
    18.3.2011 7:56:38   
    *dotika*
    Jutro punce user posted image .

Pri nas imamo malarje, smo končno spravili v red sobico, namenjeno najinemu prvemu dojenčku in jo trenutno barvajo. Sem se odločila za zeleno barvo do višine 1,2 m, na delu stropa, kjer je previs pa modro. Obe barvi sta takšni lepi nežni, pastelni. Potem pa še kakšne lušne nalepkice, pa bo. Pohištvo imava tud že od Lip Poljčane. Joj, so to lušna opravila...

Joj, Rebeka_, to je morala bit pa res neprijetna izkušnja, da ti ni pokazalo nobenega otroka. Pa itak, da so te metode bolj tako, če ti pa prav pokaže ali pa tako kot si želiš, je pa lušno user posted image .

lara2212, ja streptokok je ena dost resna zadeva, vredna premisleka. JAz bom sigurno na naslednjem pregledu vprašala svojo G.

timnala in araz, za brce je definitivno še čas. Kot pravi Pušenjak, do 20., 22. tedna so čisti luksus, če jih nosečnica občuti. In sploh ni nič narobe, če jih kakšen dan ne čuti. Res je, da naj bi jih mnogorodnice in suhe ženske prej čutile, ni pa nujno. Jaz sem imela recimo pri Ajdi posteljico spredaj in me je moja G prav opozorila, da me naj ne skrbi, ker bom brce verjetno ful pozno začutila. Tokrat jih že kakšen teden redno zaznam, je pa res, da večino časa preležim. V tem primeru, je več možnosti, da jih čutiš, kot pa če si cel dan v pogonu.

Papa user posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?