|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
24.2.2011 14:49:45   
majči22
Sem vidla ravnokar reklamo za shranjevalnik kruha.
http://www.megabono.com/product.php?id_product=72

A mislite, da je vredu? A ima kakšna že izkušnje s tole napravco.

Ma neki rabim za shranjevanje kruha,ki bo na pultu v kuhinji. Pa sem mislila kupit od Tupperwerja (al kako se že napišeuser posted image ) ga kar pohvalijo.

V čem imate pa ve kruh?

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 901
24.2.2011 14:55:24   
roary
Dobrodošla nana7user posted image  PA superca za dvojčka...

araz, nikar ne razmišljaj, da je kaj narobe! Z dojenčki je vse ok, saj ni nobenega razloga ali znaka, da ne bi bilo! Glavo gor punca, avgusta boš veselo vozičkalauser posted image

*dotika*, ti si kar vzami čas za sebe, kolikor ga potrebuješ... Vedi pa, da smo ti na voljo za klepet.... Čimveč počivaj.....

Drugače pa tudi jaz še ne čutim nobenih mehurčkov, ampak je po moje še malo prehitro... Rok imam 28. 8., pa še prvič noseča...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 902
24.2.2011 18:29:45   
lipi
Drage moje tudi jaz še nič ne čutim in sem tudi v 17 tednuuser posted image . Včasih se mi zdi kot, da bi lahko bilo, ampak mislim, da bo treba še malo počakati na "taprave". user posted image

Majči22 pri nas imamo kruh v posodi Tupperware in sem zelo zadovoljna.

Dotika zaradi seznama se ne sekirat, ti samo lepo počivaj.

Lepo pozdravljene vse nove user posted image . Sedaj pa grem domov k mojemu nagajivčku.
Uživajte.

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.2.2011 21:35:55   
timnala
Oj punce!

Uf..danes je bil tud pester dan. Mam včasih mal slabo vest, ker glede počutja itak ne bi rekla, da sem noseča, trebušček se še ne vidi velik, mam pa tako pisane dneve, da se tam pa tam samo spomnim na detece.. user posted image   Prvič je res drugače..se mi zdi, da sem takrat bila samo noseča in tako uživala v vsem tem, brala o nosečnosti, zdaj pa kar grejo tedni..
Ojej..danes sem sebe skoraj ulovila user posted image Jutri imam zadnji dan delavnic in okoli 30 mulčkov še za popedenat, pol pa lahk dol padem user posted image

Dotika..ti samo počivaj in se poštimaj, s seznamom se ne obremenjuj, ker ni nujen user posted image
Kruh..imam v vrečki in v tisti leseni "škatli" s pomičnimi vratci.

Dvojčki..danes je rodila ena znanka, ampak poslušajte - njen moški je star ene 57 let, aktiven in dedec poln moči pa ful priden, ona ene 35. V 4 letih je bila 3x noseča in 2x z dvojčki (skor 4 leta stara hčerkica, dvojčici malce več kot 2 leti in zdaj spet dve deklici). Da ne govorim, da imajo kmetijo in normalno pedena vse okoli, kida, otroke šlihta in kolkr vem, je imela rok februarja, se pravi še rodila ni nič kaj prej user posted image Kapo dol!

Lep večer vam želim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.2.2011 8:26:49   
daška91
Dotika
vesela sem da ti je cerklaža uspela !!! user posted image user posted image .Sedaj pa samo počivaj in se ne sekiraj glede seznamčka !!! user posted image user posted image

OTROŠKI VOZIČKI: Priporočam vam tele vožičke http://www.pocenivozicki.si/ . Sama sem ga že kupila, in sem zelo zelo zadovoljna.Zraven v kompletu dobiš košaro za voziček, lupinico z strehico , in še voziček ko je otročiček malo večji .Zraven je pa tudi še priročna torba za shranjevanje stvari. Sama imam takega http://www.pocenivozicki.si/product.php?id_product=10 samo da je rdeče barve z pikicam user posted image user posted image . Čakalna doba za voziček je 1-2 meseca . Vozičkov se prej ne da ogledati.Sam vam pa iz mojih izkušen povem da so barve take kot na slikah !!
user posted image Čeprav piše tam 10-15 dni.Ni tako ! Jaz sem čakala 1 mesec .Samo se je pa splačalo počakat ! :)

lep pozdravček user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 25.2.2011 8:30:06 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.2.2011 9:44:38   
monci2
Pozdravljene punce!

Končno tudi pri nas sonček..:) Majci- supr za kruhek - si še dala meni idejo user posted image user posted image - si bom kr naročila..

Tudi sama se počasi spoznavam z vozički - berem po forumih, kr mi je prvič in se kar ne znajdem najboljše :) Veliko je govora o tem, da ni dobro, da ima otroček na začetku voziček samo z jajčko - to pomeni, da moraš kupit komplet a ne?? Iščem res dober voziček, bom pa po vsej verjetnosti kr šla pogledat v Avstrijo - pravijo, da je res dobra izbira in še ceneje..

No za posteljico sva se že odločila ;

http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/zoja.php

Lep sončen dan user posted image  in še lepši vikend!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.2.2011 9:53:56   
TLF
Imeli pregled v sredo, voda in kri ok, poslušali srčekuser posted image , od začetka nosečnosti do zdaj pridobila 1,5 kg. Nasledni pregled imam 30.3. ko bom v 18. tednu.
Glede vozička: mi imamo že od prej Peg perego Skate in smo bili zelo zadovoljni, pa ohranjen je super, barva Moca (temno rjava), tako da bomo kar tega še naprej imeli. Sem pa videla da je prišel že ven novi model in je tudi zeloooo lep.
Porodniško nadomestilo: če greš na spletno stran od centra za socialno delo Šišk imaš prav informativni izračun nadomestila. Vstaviš PDP in ti napiše kdaj nastopiš praviloma porodniško, do kdaj moraš vložiti vlogo za nadomestilo, kateri meseci se bodo upoštevali, pa če vstaviš noter v razpredelnico zneske ti tudi približno izračuna koliko bo znašalo. Fajn zadeva.
Keglove vaje: včasih ko se spomnim jih delam, a ne redno. V prvi nosečnosti pa jih sploh nisem delala...
Tiste ki imate pred seboj še diplomo: jaz sem diplomirala točno 3 tedne pred prvim PDP in se je kar dalo. Pa še bolj prijazni so bili, mi ponudlili stol, pa rekli naj se kaj preveč ne sikiram, da ne bo kaj tamuser posted image . Tako da kar pogumno, je pa res fajn da to opravite pred porodom, potem bo časa res malo.
Kruh shranjijem v eni plastični posodi prav za shranjevanje kruha, a ni ta na sliki. Je v redu ja.
Jaz bom pa naslednji teden pričela v bazen hodit, ene 2x na teden da se malo razgibam.
Pa še pohvalila bi se rada: naša pupika (čez 10 dni bo dopolnila 2 leti) končno spi popolnoma sama. Namreč do sedaj sem se mogla z njo uležt pa čakat da zaspi in jo potem prenesla v posteljico, paq tudi potem se je precej zbujala, najvčkrat smo jo kar na sredino dali ker se ni končala dreti. Zdaj pa že 14 dni zaspi čisto sama, le položim jo v posteljico in grem iz sobe, pa nič joka ali jamranja in spi celo noč (torej od 20 oz. 20.30 do 6.30 oz 7 zjutraj). Aleluja!!! Uporabiliknjigo po metod enega strokovnjaka "Spi dete spi" in res deluje. Priporočam. Več si lahko preberete (tiste ki imate s tem težave, pa tudi za naše prihajajoče škratke)tudi na tem forumu, naslova teme več ne vem, malopočekirajte.
No zdaj pa grem...delo kliče!
Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 907
25.2.2011 10:22:12   
taša83
Hojla!

Imamo končno lepe sončne dneve, ampak mrzle -10 st. brrrrrrr!!! Ja, to glede diplome pa mislim, da imate res prav...Zdaj se bom divje not vrgla, da se tega rešim pred avgustom, potem pa brez skrbi.

Joj, vozički, ja...zadnjič sem v Pikapolonici videla nov model PP, svetovn, ampak cena - 620 €, seveda brez lupinice, ki pa stane še dodatnih ca. 140€.user posted image Ne upam pa si kr enega prek neta naročit, morem ga videt, kako se vozi, kolk je funkcionalen in tako, ker najbrž ne bo samo za enegauser posted image in ne bi rada, da po enem letu že kolesa odpadajo user posted image sploh pa je moj alergičen na take stvari, če nekaj ni dovolj stabilno in take...

Monci2- tud midva sva že nabavila posteljico, je to bilo tak na hitro, ker sva jo malo ceneje dobila. Tudi LIp Poljčane, se ful splača, ker so res dobre posteljice,sma vzela v bukev barvi, malo kombinirava z ostalimi omarami, kaj nama ostanejo za bebija. Že imam vse v glavi, kako bom kaj okrasila...user posted image
Za vozičke pa se res zapeljita v Avstrijo, imajo dost razstavljenih, ene trgovine so dražje, druge cenejše, pri enakem modelu.(Lutz, KIKa, Babyone, Babies r us...)

Keglove vaje - ko vidim, kje napisano K. vaje pol začnem delat, drugač pozabim, saj bom.

Pridne bodite in lep vikend,
papa

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 908
25.2.2011 11:22:12   
tejci01
ojla

dotika samo da si super, ti samo počivaj in na seznamček lahko malo pozabiš

drugače je pa z nami zdaj kar dobro, tamali je boljši driska se mu je ustavila, smo bili v sredo pa v bolnišnici in so mu dali 1x infuzijo, da je prišel hitreje k sebi. saj ga je driska matrala skoraj 1 teden.

voziček: mi imamo baby boom 3 kolesnik in bomo imeli kar tega naprej. so pa že novi modeli in so bolj izpopolnjeni, je tudi zelo ugodna cena.

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
25.2.2011 11:44:34   
Rosca79
Živjo!
Uf je mraz ja...sicer sonček je pa fajnuser posted image smo se včeraj šli sankat ma je bilo zimsko brrruser posted image
Vozički: mogoče samo v razmislek povem kaj je bilo meni najbolj pomembno pri odločitvi - nujno mi je da je vozen v obe smeri, da ima velika kolesa z napihljivimi gumami, ker smo malo bolj na offroad naštelani, pa tudi sicer je vožnja takega neprimerljiva z onimi malimi koleščki ala marela in da je naslon pri športnem delu nastavljiv v čimbolj ležeč položaj. No pa velika košara spodaj je tudi fajn, da noter zmečem vse dodatne zadeve (dekico, dežno prevleko, mrežo proti komarjem, pa svojo toško, pa še marsikaj). Nekaj zelo po mojih željah smo potem dobili šenkano, je čisto no name voziček pa iz ne vem sploh katere roke ampak je res zakonuser posted image

TLF: ooo čestitam za uspeh! To pa je nekaj a?user posted image Meni se je zdel čisti mission imposible še kdaj prespat noč...je imela naša priklope do 15 meseca na pol ureuser posted image kar neki...potem pa sem se odločila da to ne gre večuser posted image pa prebrala tudi omenjeno knjigico, pa mi ni bila metoda ravno najbolj pri srcu, pa še hud alergik je bilauser posted image tako da sva potem z veliko pomočjo mojega dragega s precej manj tabelirano metodo uspela v dobrem tednu da je princesa zaspala skoraj v trenutku in spi celo noč do jutrauser posted image

Pa dobrodošle vse nove!
LP

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 910
25.2.2011 12:23:44   
TLF
Rosca 79: vsak naj izbere svojo metodo, tisto ki mu najbolj ustreza, glavno da deluje!
Ko sem prebrala 1. knjigo sem imela tudi jaz mešane občutka potem pa od par prijateljic iz 1. roke dobila dobre odzive in sem si rekla "Pa poskusimo...". Tudi jaz se nisem čisto držala tiste razpredelnice, mal po svoje delala, bistvo, princip pa je bil ta.
Mamo pa srečo, da se je 1. noč drla le 20 min (ena kolegica je po 3 dneh in vsak večer 2-urnem kričanju obupala), potem pa vsak večer manj oz. skoraj nič. Noči res niso bile lahke a smo zdržali. Nasprotno od tebe, pa jaz nimam take sreče, sem vse sama izpeljala, s slabostmi od nosečnosti, službo...poskusila sem vključiti moža a je on ponoči taka koma, da preden sem ga zbudila in je prišel k sebi, da je bil sploh sposoben vstat in zrecitirat omenjeni stavek, sem porabila toliko časa in truda, da sem kar sama vse naredila. Pa on še zdaj ne more verjet, da mi je uspelouser posted image  Ja mamice imamo res energijeuser posted image
Aja paše to glede vozička: res je PP skate malo dražji voziček, a mi smo dobili v šenk lupinico Maxi cosi, tako da nam je bilo to prešparano...
Dotika: drži se, sicer postopka cerklaže ne poznam in ne vem kako zgleda...ti sedaj samo počivaj in pazi bušija!

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 911
25.2.2011 15:39:08   
mateja_goljev
ojla punce, se pogovarjate glede posteljic, jaz sem jo dobila v industrijski trgovini Liko Vrhnika, po zeeello ugodni ceni okoli 80 EUR, je zlo leepa. Majo res kaj za vidit. Se splača jit pogledat če ste blizu Vrhniki.

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 912
25.2.2011 15:53:10   
Goldy
mateja - sem ti že poslala mail.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 913
25.2.2011 20:19:15   
Markymark
Dotika drži se user posted image user posted image sem vesela, da je vse v redu. Ti samo počivaj in pazi nase in na user posted image !
TLF super za dosežek, mi smo tudi do novembra morali spat z malim in včasih je rabil tut uro in več. Pol sem pa enga dneva rekla, zdaj je pa dost in sem mu razložila, da je velik fant, da ne rabi mamice ali atija zraven, ko zaspi. Da bova blizu, če naju rabi naj pokliče, drugače mora pa sam zaspat. In še zdaj ne morem verjet, da nama je uspelo. Saj greva ga še kake 2-3 pogledat, ga objet potolažit in stisnit, ampak samo za par minutk pol pa lepo zaspi. Jaz nisem želela to dosečt z jokom in sem vesela, da nama je ratalo. Prebrala sem tudi knjigo Brez joka v spanje od Pantley in je kar v redu, čeprav sem poskusila čisto po lastni intuiciji. Je pa res olajšanje, ko ti ni treba zraven, da zaspi, kajne.
Monci2 tut midva imava podobno posteljico, le da je zelene barve z levčkom. Je super sem zelo zadovoljna in kar je najboljše, lahko ga imava zraven ob najini postelji brez ene stranice, kar  mi je bilo zelo dobrodošlo v času dojenja. Pa še zdaj tako spi, sploh ga ne bi rada dala v večjo posteljo...ampak enkrat bo treba.
Timnala jaz imam tut dostikrat slabo vest, ker se šele zvečer spomnem na pikico...kaj čmo tile sončki nam posrkajo vso pozornost in energijo.
Punce lepo se imejte in leppppp dolg vikend!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
25.2.2011 20:27:39   
zolika
hej hej!
Samo na hitro sem preletela...ker se pripravljamo na slavje našega mulca - 3leta bo imel! NORO NORO kako čas beži...danes sva imela ravno sistematskega,...to šele traaaaaaaaaaaaaaaaaja! Ampak vse BP! user posted image

imela sem danes tud (zelo rutinski in brzinski) pregled pri G. Voda BP - srček bije, veliki za 16t5d! user posted image  to je to...druga ni reko...sem pa ga vprašala kaj naj naredim z mojim obrazom, ki mi je v nosečnosti "zacvetel" - ja saj vem hormoni...ampak vseeno bi ga rada malo v red spravla....pa sem ga vprašala,če lako grem h kozmetičarki....me je neumno pogledal in reko ja, seveda! Sem pa na med.over.net brala,da ga ne priporočajo,da ne bi slučajn prišlo do vnetja lojnic in do okužb krvi user posted image
Tako,da...bom jaz raje še naprej z kamilčkami prala pa bo kaj bo! Ziher je ziher!

naslednjič imam MORFOLOGIJO - 23.3. komaj čakam,da vidimo če se bo videlo user posted image user posted image user posted image user posted image  firbec, firbec.....

voziček: mi se odločamo med SKATE in Jane Strata reverese (3kole) jajčka pa MAKSY COSY!user posted image

to je to!!!!

user posted image  za vse dobre rezultate in vse dobro naprej....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.2.2011 8:23:43   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, ?, ?, 28.2., Kropa

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.3., 23.3., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, 23.3., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, 28.2., Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 28.3., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 4.3., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 18.3., Ljubljana

16.8.
user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.
user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Dolenjska

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 3.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3 , 1 , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
7.3., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image ,
743744
, 18.3., 31.3., Ljubljana

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , 23.3., Posavje

25.8.
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Savinjska

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.3., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 65
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 26.2.2011 8:29:27 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 916
    26.2.2011 8:39:42   
    *dotika*
    PREGLED

28.2.: daška91, misojka, KIRA1
    1.3.: taša83, lenkadolenka, mateja_goljev
    2.3.: monci2, kat007
    3.3.: nikita11, tincy23, HANYBANY, rosajelka
    4.3.: vilincek

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 917
    26.2.2011 8:45:21   
    *dotika*
    Drage moje, jaz se super počutim. Se čuvam, cel dan preležim, NIČESAR ne delam user posted image , in gre. V sredo, še pred odhodom iz B, sem dobila nekaj krvavega izcedka, G me je pomirila, da ni nič narobe in hvala bogu je že naslednji dan izginil. Zdaj imam že dva dni mir in je takoj več miru pri srčku.
    Buši fino raste, sem prav ponosna nanj, samo škoda, ker ga tako redki vidijo.

Uuuu, debate o nakupih. Midva voziček že imava, Quinny buzz3, sobico od Lip Poljčane tudi, samo še sestavit jo je treba. To sva nabavila že pri Ajdi, ki pa potem tega ni rabila user posted image . Tako da cenovno največja nakupa sta že za nami user posted image .

Hvala za vse spodbudne besede, resnično pomagajao in dobro denejo.

miklarom, kako daleč si ti s cerklažo?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 918
    26.2.2011 9:27:13   
    nana7
    Super *dotika*, da se super počutiš in je vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 919
    26.2.2011 12:01:55   
    miklarom
    dotika - sem vesela, da se dobro počutiš in da je vse vredu. Mi pa zvemo za cerklažo šele 8.3. ker moram sedaj hodit 10 dni na terapijo z antibiotiki v žilo , ker so mi na vodi našli vnetje mehurja, in mi morajo sedaj najprej to porihtat pol pa upam da gremo končno na cerklažo. Drugače sem pa vredu in bebika lepo raste in bo bušijo telovadi k nora, ne vem če ne bo kak športnikuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 920
    26.2.2011 12:06:07   
    mateja_goljev
    evo punce mene zopet iz urgence.... ti moji izcedki so za popiz.... ma sej to bi človek še prenesel, sm mela pa dons ful krče oziroma me je ful špikal na levi strani trebuha, taka topa bolečina da je blo skor za jokat, skor celo noč pol pa še dopoldan. Tko da sem se odločla in odšla na urgenco, kjer so pogledali mala dva, ki sta veselo brcala, bolčeine imam zaradi širjenja maternice, glede na to da sta dva je to tolko večja bolečina ker se hitreje širi, tako da sem dobila boskopan in magnesol tablete. Mi je odleglo, sam da je vse ok. Mi je rekla da naj drugič pridem sam če bom sveže krvavela in to obilno, sm si mislna jest bom pršla k bom čutla da nekaj ni ok. Uglavnem pomirjena in prpravljena na nadaljne počivanje.

(odgovor članu nana7)
    Neposredna povezava do sporočila: 921
    27.2.2011 8:43:14   
    dar10
    Mateja_goljev, ja kaj se ti dogaja! Prav si naredila, da si se sla pokazat... Ze zato, da si mirna zdaj. Upam pa, da ti ne bo vec treba tja!  Samo, da sta pikici ok!
    Dotika sem vesela, da si uredu! Pazi nase in na tvojega srcka:)

Vozički... midva imava se od hcerke Peg Perego Switch. Fajn je, ker ima možnost obračanja športnega dela, da če piha al pa sije sonce, samo obrnes... in da se streha dalec potegne, tako je otrocek zasciten pred vremnskimi neprilikami. Ima pa pomnajkljivost, ker je "marela" in ima majhna kolesa. Tako, da bi sedaj
    voz z velikimi kolesi, s prestavljivim rocajem, tako da lahko vozis v obe smeri in streho, ki se dalec potegne. Ima katera idejo, kateri voz bi prisel v postev?
    Posteljice... midva bova dala pa po meri delat izvlecno posteljo, ker imamo malo prostora. Ne bi pa rada imela pograda, ker je hci stara komaj 2,5 leta in me je strah, da ne bi padla dol, ker ponoci ni ravno mirna.
    Samostojno spanje malcka........ uf to pa je projekt, ki je se pred nami! Se kar ne upam lotit, najprej pocakava novo sobico, nato pa...??? Skoz odlasava, hci spi pri nama, najprej jo morva to odvadit pol pa se to da sama zaspi. Ker, ko bo prisel dojencek bo guzva v zakonski postelji, ki s 4 clani ne bi bla vec zakonska ampak druzinska:) Sej bo!
    Lepo nedeljo!
    LPD

(odgovor članu mateja_goljev)
    Neposredna povezava do sporočila: 922
    27.2.2011 10:07:49   
    tejci01
    dar10 voziček, ki bi se dalo ročaj premikat bi bil od pegperego Uno. Ima zadaj dve večji kolesi in spredaj dve malo manjši. Gledat pa moraš verjetno samo 4 kolesnike, ker mislim da 3 kolesniki ne obstajajo taki.

Mi smo tamalega tudi v svojo sobo in v večjo posteljo, samo ne prespi sam cele noči, tako da pride malo k nam. malo vpliva tudi to, da smo se preselili in smo ga takoj dali v svojo sobo. Upam da bo poleti bolše

(odgovor članu dar10)
    Neposredna povezava do sporočila: 923
    27.2.2011 10:13:03   
    tejci01
    dar10 še dva vozička en model od firme hauck in od baby welt
    poglej si jih na strani od baby centra

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 924
    27.2.2011 11:15:09   
    taša83
    Midva pa totalno navijava za HARTAN voziček RACER GT, zdaj sva odkrila eno nemško stran babyonline.de, kjer imajo vozičke tudi do 150 € cenejše, kot pa v trgovini (oz. na naši strani za te vozičke). Voziček je res funkcionalen, obrača se v obe smeri, lahko se zloži, imaš na izbiro tri košare od mehke, kombinirane in trde, strehica je velika, naslon za nogice je premičen, mislim, da se celo hrbtni del da na 5 položajev(če se prav spomnim iz trgovine) in barv imaš na voljo 65, kolesa so zadaj velika, spredaj majhna ali 3- kolesniki....v glavnem še in še. user posted image Modelov imaš kar precej.Cena se giba okoli 500 € (malo gor in dol). Mislim, da ga bova kar naročila, ogledala pa sva si že.
    V Pikapolonici sva gledala CONCORDA, tudi VAUUUUUUUU, ampak pol tega nima, kar ima Hartan. In cena seveda user posted image ! Ma, saj še je čas...

Veliko sreče pri cerklaži MIKLAROM, ostalim uspešno okrevanje.

ČAOČAo

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Praznik češenj - Goriška brda
    Miška2006

Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?

DA (10%)

NE (90%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!