roary
|
Ojla nosečkice! Kako ste kaj preživele vikend?? Mi2 v soboto uživala na sončku, včeraj pa obiski; sem pa se napokala peciva, ki sem ga pekla seveda za obiske... Jao mene, mi je zvečer blo fajn slabo... Ma sem si mislila, saj ti je prav, če se tako bašeš Ampak izučilo me ni nič, ker sem si danes že zjutraj privoščila košček monci, glede elevita; moja je rekla, da mi vitamini ne bodo škodili, tako da naj kar naprej jemljem... Ma očitno ma vsak svojo prakso... daška91, jaz sem dobila vse posneto na ključek, pa tudi nekaj slikic mrcinca, upam, da ti čas do prihoda rezultatov čimprej mine... Ampak verjamem, da je s tvojo bebico vse v najlepšem redu! dar10, super za podaljšanje bolniške... Ma upam, da boš lahko kar do konca doma, glede na odnose v službi Res je najpomembneje, da je z otroškom vse ok! tejci01, a je tvoj sinko bolje? popka_3, jaz še naprej jemljem elevit; moja ga priporoča kar do konca nosečnosti... lipi, kolikor je meni znano, zavarovalnica krije v nosečnosti zgolj dva UZ-ja. Tistega za potrditev nosečnosti in morfologijo. K sreči mi ga moja G naredi na vsakem pregledu Meni to res ogromno pomeni.... *dotika*, drži se danes, mislim na tebe Pa sporoči, kako je šlo... mateja_goljev, ojej, tole pa je moral biti grozen šok.... Si sploh ne morem predstavljati... AMpak HB je z dojenčkoma vse ok Brcik oz. gibov pri nas še ni;sem neučakana, ampak roko na srce bi bilo malo hitro, glede na to, da je to prva nosečnost, rok pa imam 28. 8..... Komaj čakam Lp
|