Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:58:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, fora je, da jem tabletke in me zdaj že 14 dni nekaj špika po jajčnikih, zdaj čez 2 dni dobim verjetno menstruacijo, ampak nekak me je strah, kaj če sem , ker mene ni nikoli po jajčnikih šikalo pred, med, po menstruaciji , tak da mi je čudno ne vem, testa pa tudi ne bi delala kr takoj, ker sem jih imela itak poln k...c, ko sem jih 10 mesecev zastonj delala Ja te pa reči Vem kak je Pa si malo vesela, ne? Meni se tudi zdi...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:02:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, fora je, da jem tabletke in me zdaj že 14 dni nekaj špika po jajčnikih, zdaj čez 2 dni dobim verjetno menstruacijo, ampak nekak me je strah, kaj če sem , ker mene ni nikoli po jajčnikih šikalo pred, med, po menstruaciji , tak da mi je čudno ne vem, testa pa tudi ne bi delala kr takoj, ker sem jih imela itak poln k...c, ko sem jih 10 mesecev zastonj delala Ja te pa reči Vem kak je Pa si malo vesela, ne? veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Nisi smotana,samo realno razmišljaš...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:03:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, fora je, da jem tabletke in me zdaj že 14 dni nekaj špika po jajčnikih, zdaj čez 2 dni dobim verjetno menstruacijo, ampak nekak me je strah, kaj če sem , ker mene ni nikoli po jajčnikih šikalo pred, med, po menstruaciji , tak da mi je čudno ne vem, testa pa tudi ne bi delala kr takoj, ker sem jih imela itak poln k...c, ko sem jih 10 mesecev zastonj delala Ja te pa reči Vem kak je Pa si malo vesela, ne? veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Nisi smotana,samo realno razmišljaš... hvala Sami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:05:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Aja,potem sem jaz še bolj,ko sem v službi dala odpoved,da sem lahko dobila drugega otroka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:06:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, fora je, da jem tabletke in me zdaj že 14 dni nekaj špika po jajčnikih, zdaj čez 2 dni dobim verjetno menstruacijo, ampak nekak me je strah, kaj če sem , ker mene ni nikoli po jajčnikih šikalo pred, med, po menstruaciji , tak da mi je čudno ne vem, testa pa tudi ne bi delala kr takoj, ker sem jih imela itak poln k...c, ko sem jih 10 mesecev zastonj delala Ja te pa reči Vem kak je Pa si malo vesela, ne? veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Nisi smotana,samo realno razmišljaš... hvala Sami kar je res,je res...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:10:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Aja,potem sem jaz še bolj,ko sem v službi dala odpoved,da sem lahko dobila drugega otroka nekaj mi ni jasno: Zakaj pa odpoved? Kaj si bla tolko v službi, da nisi mogla . hecam se.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:14:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa si malo vesela, ne? veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Nič nisi smotana!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:15:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veš, full čudni občutki...itak bi bila vesela , ampak tisti strah, kako bodo ljudje to sprejeli, glede na to, da nimam šihta...ma eh, smotana sem Aja,potem sem jaz še bolj,ko sem v službi dala odpoved,da sem lahko dobila drugega otroka nekaj mi ni jasno: Zakaj pa odpoved? Kaj si bla tolko v službi, da nisi mogla . hecam se. hihihi . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:19:13
|
|
|
|
katy83
|
aja, Majakla, sem včeraj študirala nekaj: Kak si ti s Klamferi povezana? Saj ni treba odgovorit, no, ampak maj dragi je bil sošolec s hčerko. Kak je svet mali, ej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:19:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nekaj mi ni jasno: Zakaj pa odpoved? Kaj si bla tolko v službi, da nisi mogla . hecam se. ker sem smotana??Ti,ti... No,ker sta moja dva otroka ,kot se je enkrat lepo izrazila koala,"fini ručni rad",pa ravno dosti časa za glih nisem rabila Takratna šefica bi me z užitkom brcnila v rit že v trenutku,ko sem ji povedala,da imam željo še po enem otroku,ampak me žal ni mogla ker sem bila zaposlena za NDČ Torej je bila edina rešitev,da dam odpoved sama in si zaprem vrata tako na Zavodu za zaposlovanje,kot tudi na CSD...ampak....ostalo ti pa povem na kavi...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:22:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nekaj mi ni jasno: Zakaj pa odpoved? Kaj si bla tolko v službi, da nisi mogla . hecam se. ker sem smotana??Ti,ti... No,ker sta moja dva otroka ,kot se je enkrat lepo izrazila koala,"fini ručni rad",pa ravno dosti časa za glih nisem rabila Takratna šefica bi me z užitkom brcnila v rit že v trenutku,ko sem ji povedala,da imam željo še po enem otroku,ampak me žal ni mogla ker sem bila zaposlena za NDČ Torej je bila edina rešitev,da dam odpoved sama in si zaprem vrata tako na Zavodu za zaposlovanje,kot tudi na CSD...ampak....ostalo ti pa povem na kavi... ne, bravo za tako odločitev ok, v petek bo kava očitno dalje trajala kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 14:23:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nekaj mi ni jasno: Zakaj pa odpoved? Kaj si bla tolko v službi, da nisi mogla . hecam se. ker sem smotana??Ti,ti... No,ker sta moja dva otroka ,kot se je enkrat lepo izrazila koala,"fini ručni rad",pa ravno dosti časa za glih nisem rabila Takratna šefica bi me z užitkom brcnila v rit že v trenutku,ko sem ji povedala,da imam željo še po enem otroku,ampak me žal ni mogla ker sem bila zaposlena za NDČ Torej je bila edina rešitev,da dam odpoved sama in si zaprem vrata tako na Zavodu za zaposlovanje,kot tudi na CSD...ampak....ostalo ti pa povem na kavi... ne, bravo za tako odločitev ok, v petek bo kava očitno dalje trajala kot ponavadi manjkajo in ti pa si jh sama zamisli kam hočeš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 17:08:38
|
|
|
|
Lenči_
|
Katy tak sem jaz prejšnji mesec čakala menzez. No, ko je prišel sem bla vesela in žalostna. Itak bi bla vesela, če bi bila noseča, po drugi strani pa isto kot pri tebi so še bli zraven drugi občutki. Kaj bodo rekli, kak bom zmogla... Drugače pa je od mojega bratranca žena zanosla med jemanjem KT. Sva pa rodile isti mesec. Mala je pravi sonček. Rina glede vedeževalke. Jaz sem tudi brala . Upam, da se je zmotla, če ne bomo Zelo grde napovedi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 17:32:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Rina glede vedeževalke. Jaz sem tudi brala . Upam, da se je zmotla, če ne bomo Zelo grde napovedi!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 17:36:47
|
|
|
|
matcar
|
Končno mi je ratalo prebrat vse. Saš fuuul bogi,joka v eno,vročina za boga ne pade.Sem šla po šihtu direkt k P,da mi je bolniško odprla,ker moji so preveliki paničarji(beri-mati),mu še zdravil in inhalacij ne upa dat,ker se joče. Brez veze vglavnem,v petek pa še imama kontrolo zjutraj.Na kavo bom priletela,preden grem k G na pregled,Saš pa bo medtem počakal pri tašči.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:05:44
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:34:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Majakla, sem včeraj študirala nekaj: Kak si ti s Klamferi povezana? Saj ni treba odgovorit, no, ampak maj dragi je bil sošolec s hčerko. Kak je svet mali, ej Zdaj pa mi res ni več nič jasno. 3 Klampferce so. Jaz sem imela same vredi sošolce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:38:40
|
|
|
|
Lenči_
|
Saraya jasnovidka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:38:52
|
|
|
|
tejči28
|
dober večer, imam ludnico,ker sem sama doma,mala ima krče in se dere ko nora,tamali pa bi se lih zdaj noso pri meni. da pokomentiram hitro: katy83 meni se zdi zdaj idealno za enega ravno zato,ker si brez službe, porodniška se tak šteje za nazaj,ko pa dobiš službo,pa se ne boš rabla sekirat če še met enega otroka ali ne. Midva sma se med drugim glih zato se odločla še za enega,ker službe tak nisem dobila,hotela pa sma imet dva otroka.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:41:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno mi je ratalo prebrat vse. Saš fuuul bogi,joka v eno,vročina za boga ne pade.Sem šla po šihtu direkt k P,da mi je bolniško odprla,ker moji so preveliki paničarji(beri-mati),mu še zdravil in inhalacij ne upa dat,ker se joče. Brez veze vglavnem,v petek pa še imama kontrolo zjutraj.Na kavo bom priletela,preden grem k G na pregled,Saš pa bo medtem počakal pri tašči. M. tudi že celi dan joče in tečnari. Ful je prehlajena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 18:48:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno mi je ratalo prebrat vse. Saš fuuul bogi,joka v eno,vročina za boga ne pade.Sem šla po šihtu direkt k P,da mi je bolniško odprla,ker moji so preveliki paničarji(beri-mati),mu še zdravil in inhalacij ne upa dat,ker se joče. Brez veze vglavnem,v petek pa še imama kontrolo zjutraj.Na kavo bom priletela,preden grem k G na pregled,Saš pa bo medtem počakal pri tašči. M. tudi že celi dan joče in tečnari. Ful je prehlajena. :o(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 19:25:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pa kaj je z vami vse ok. Na 91 strani ste. Kaj ve še delate kaj rzen da lapate tu gor. Saj prav tak. Meni nikakor ne uspe. vedno nekaj vmes pride. Če ste se kaj menle za kavo je kera tak dobra da mi po sms pošle kraj in čas srečanja, pa da vidim če se vam lahko pridružim. Drugač pa je pri nas vse po strem. L je že malo boljši čeprav še vedno kašlja in ima zamašen nos.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 19:28:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Pa kaj je z vami vse ok. Na 91 strani ste. Kaj ve še delate kaj rzen da lapate tu gor. Saj prav tak. Meni nikakor ne uspe. vedno nekaj vmes pride. Če ste se kaj menle za kavo je kera tak dobra da mi po sms pošle kraj in čas srečanja, pa da vidim če se vam lahko pridružim. Drugač pa je pri nas vse po strem. L je že malo boljši čeprav še vedno kašlja in ima zamašen nos. Hoj,ly,kako sem pa tebe vesela Kava v petek,EP,Ginger,ob 9.00
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?