katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tak, stanovanje izgleda spet normalno, rižota se dela, T spi, jaz pa jem zajtrk bejbe vem, da se da kljub kt zanosit, ampak zanima me, če se plod slučajno obdrži, kdaj izveš da si noseč? če ne delaš testa? ker menza je non stop al kak? kak sem zdaj to napisala Upam, da razumete. za zajtrk,asica Koliko je meni znano,menstruacije ni,če si noseča,čeprav si na kt...naj me katera popravi,če razmišljam narobe ma veš da imam full pogosto tak pozne zajtrke No, ko bo T v vrtcu, se bo tudi to spremenilo no, če je z menstruacijo tak vredi...saj logično bi blo, ne? Nisem čisto ziher,kaj te zdaj zanima,ampak poznam nekaj žensk,ki so imele "menstruacijo" in bile noseče,tak da se ni glih 100% za zanest ok, fora je, da jem tabletke in me zdaj že 14 dni nekaj špika po jajčnikih, zdaj čez 2 dni dobim verjetno menstruacijo, ampak nekak me je strah, kaj če sem , ker mene ni nikoli po jajčnikih šikalo pred, med, po menstruaciji , tak da mi je čudno ne vem, testa pa tudi ne bi delala kr takoj, ker sem jih imela itak poln k...c, ko sem jih 10 mesecev zastonj delala
|