Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:16:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Prosila bi, da tista, ki bo naslednjič prilimala seznam gor, naj pri mojem napiše samo začetnico imena prosim Nardila. Lahko vprašam zakaj? tasa.... zato ker si tak želi kak si ti radovednaaaaaaa (zarad kake špijunaže verjetno)...saj pametno to kaj še tebi zbrišem, pa dam samo T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:19:35
|
|
|
|
elevitka
|
ijaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ma saj vsi vejo kak mu je ime... pa še v postih sem včasih pisala celo ime.... dol mi visi res al piše al ne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:21:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma ja jaz tud napišem. Kiri špijuni tak pozna moj vzdevek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:21:17
|
|
|
|
rina22
|
zakaj ne gre zs-ja poslat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:22:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tam okrog 15. decembra ti javim upam, da bo uspel saj če nebo uspel ga bom vseeno spila. Kaj si nor kako pa mi dela ko slišim o čokoladnem likerju Mljask, mljask. dobiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:24:51
|
|
|
|
rina22
|
na 24 ur.com pa spet o tej jasnovidki, ki je napovedala 3. svetovno vojno spet so me celo panično naredli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:27:40
|
|
|
|
majakla
|
Recept, celo 2: SIROVA TORTA (okrogli model) 1/2 kg skute, 1 kisla smetana, 2 navadna jogurta, 7 žlic moke, 7 žlic sladkorja, 1 pecilni prašek, 1 vanilin sladkor, 3 cela jajca. Pečem vsaj 35 min. na 180 stopinj, vse po vrsti namečeš v posodo, fino premešaš, vliješ v pekač in potem poješ. Še en: MUFFINI (za mali pekač - nimam modelčkov) 1 jogurtov lonček sladkorja, 2 jogurtova lončka moke, 1 jogurt (navadni ali sadni - po okusu), 1/2 lončka margarine ali olja, 1 pecilni prašek, 1 vanilin sladkor, 2 celi jajci (2 cela jajca - KAK JE PRAV? ) Pečem vsaj 40 min. na 200 stopinj, spet vse po vrsti namečeš v posodo, fino premešaš, vliješ v pekač in poješ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:28:20
|
|
|
|
rina22
|
tasa, ker ne morem poslat zs-ja, sem ti poslal sporočilo na fb elevitka, tudi jaz sem pisala kje nazaj celo ime v poste. samo vseeno iz preventive Če hoče vohunit, naj se vsaj malo potrudi pa možgančke napne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:28:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Recept, celo 2: SIROVA TORTA (okrogli model) 1/2 kg skute, 1 kisla smetana, 2 navadna jogurta, 7 žlic moke, 7 žlic sladkorja, 1 pecilni prašek, 1 vanilin sladkor, 3 cela jajca. Pečem vsaj 35 min. na 180 stopinj, vse po vrsti namečeš v posodo, fino premešaš, vliješ v pekač in potem poješ. Še en: MUFFINI (za mali pekač - nimam modelčkov) 1 jogurtov lonček sladkorja, 2 jogurtova lončka moke, 1 jogurt (navadni ali sadni - po okusu), 1/2 lončka margarine ali olja, 1 pecilni prašek, 1 vanilin sladkor, 2 celi jajci (2 cela jajca - KAK JE PRAV? ) Pečem vsaj 40 min. na 200 stopinj, spet vse po vrsti namečeš v posodo, fino premešaš, vliješ v pekač in poješ. hvala 2 jajci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:29:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla MUFFINI (za mali pekač - nimam modelčkov) 1 jogurtov lonček sladkorja, 2 jogurtova lončka moke, 1 jogurt (navadni ali sadni - po okusu), 1/2 lončka margarine ali olja, 1 pecilni prašek, 1 vanilin sladkor, 2 celi jajci (2 cela jajca - KAK JE PRAV? ) Pečem vsaj 40 min. na 200 stopinj, spet vse po vrsti namečeš v posodo, fino premešaš, vliješ v pekač in poješ. ooo, jaz jih bom v petek verjetno delala samo jaz sem kuj maso kupla, bom pa to tudi prepisala in mogoče naredim še to, ker 12 muffinov tak nebom dovolj imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:30:45
|
|
|
|
arabela*
|
odkritorečeno se mi vas ne da brat...za nazaj.....kolk ste nakloftale, ko zmešane
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:31:40
|
|
|
|
arabela*
|
A bila pri zdravniku...izvidi bojo danes tokom dneva ali jutri...upam da bo okej
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry .. matcar za Saša. Naj se čimprej pozdravi! podpis
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:33:27
|
|
|
|
majakla
|
JOOOOOOOOJ!!! Pri muffinih sem pozabila napisat, da na konču vmešam še ali sadje ali čokolado v prahu, za čokoladne. Tisto je osnova, ki se je držim, ostalo po okusu, želji in kaj pač imam doma. Zadnjič sem banano not narezala, je bilo vsem mnjami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:35:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene,sem našla seznam,pa malo sem se namantrala cuj. Saš spet dobil AB in pumpico,ima ponovitev laringitisa.Tak,da opet fešta na vidiku.Zaj pa nekaj pojem,pa šibam delat. Lep pozdrav! Joj, bogi. Držim pesti, da se čimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:29:13
|
|
|
|
majakla
|
Pa kje ste danes vse??? Malo se sonček pokaže, pa že uživancija, ne. Saj prav, ja. Samo kaj, ko sem tu že skoraj vse naredila, ko Vas nega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:33:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kje ste danes vse??? Malo se sonček pokaže, pa že uživancija, ne. Saj prav, ja. Samo kaj, ko sem tu že skoraj vse naredila, ko Vas nega. če verješ ja...gnijemo notri za računalnikom in kupom dela
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:34:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kje ste danes vse??? Malo se sonček pokaže, pa že uživancija, ne. Saj prav, ja. Samo kaj, ko sem tu že skoraj vse naredila, ko Vas nega. če verješ ja...gnijemo notri za računalnikom in kupom dela Midve že, druge pa se ziher martinčkajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:36:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kje ste danes vse??? Malo se sonček pokaže, pa že uživancija, ne. Saj prav, ja. Samo kaj, ko sem tu že skoraj vse naredila, ko Vas nega. če verješ ja...gnijemo notri za računalnikom in kupom dela Midve že, druge pa se ziher martinčkajo. Jaz ne.. Si delam zapiske, mala pa še vedno spi. Zdaj bo tak počasi auf, pol pa ja, tudi midve greva malo veeeeeeeeeeeen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:45:18
|
|
|
|
katy83
|
dan. No, najprej moram pohvalit našega junaka. Včeraj se je prvič sam vstal ob opori. Midva nisva mogla verjet. Imam pa dokumentirano. Madonca, ta naš pubec. Sem kr solzne oči od ponosa dobila. Popoldan se mi je sestrična na obisku najavila s tamalim, tak da čakam da T zaspi, te pa na brzake malo stanovanje skup spravim. Za kosilo bomo danes imeli riž, pohan sir, rdeča pesa. glede frizera za otroke: Sem ravno zadnjič v Leclerku občudovala tisti avtek. Sem rekla, da bom malega tja vozla, ko bo čas za to. flaške: znali bi jih imet v trgovini Sewa v mestu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:51:04
|
|
|
|
katy83
|
bejbe, jaz sem še Fiško zraven povabla v petek. Upam, da ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 11:59:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz ne.. Si delam zapiske, mala pa še vedno spi. Zdaj bo tak počasi auf, pol pa ja, tudi midve greva malo veeeeeeeeeeeen Pridna, ti in tvoja pupa. Da nisem v službi, bi bila ziher z Nikom zunaj, jah, če ne bi spal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:00:01
|
|
|
|
majakla
|
HB sem to rundo kopirala, čeprav ni dosti. Bravo jaz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:11:19
|
|
|
|
elevitka
|
@ majakla kak se je pa N. navadil na vrtec, glede na to da je bil prej buban in je bil nekaj časa doma?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:18:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka @ majakla kak se je pa N. navadil na vrtec, glede na to da je bil prej buban in je bil nekaj časa doma? V pon. in danes je malo zajokcal, ko sem šla, ker je vzgojiteljica iz druge skupine (ne vem kje naši 2 hodita), včeraj je bila naša in je šel z veseljem not. Ko sem šla (pon., tor.) po njega, je bila naša in je bil super in še cel dan dobre volje. Ko zajokca je meni taaak hudo. Sem pa zunaj počakala par min. in spet not poškilila, pa je že bil ok, lepo pri mizi čičal in čakal zajtrk (doma pa je že 220 ml Čokolino zmazal).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?