rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ker mi nobene hlače več ne grejo goooooooooooooooor Pa to NI normalno Kupiš trenerke-problem rešen! Ja, ampak učit it v trenirki ni ravno najbolj estetsko pa počutim se tudi že ko nasedli nilski konj Kaj sem pa potem jaz?? Glej,te čisto razumem...vsak človek ima neke določene normative glede sebe,preko katerih ne more.Če se v svoji koži nepočutiš ok,moraš nekaj spremeniti,moram pa ti priznati,da si zelo simpatičen nilski konjiček Joj, sami, kake te maš? (Glede tega, ko si rekla, kaka si pol ti) Glej, iskreno ti povem - vsak človek je svet zase in vsak je lep, dokler ugaja sam sebi in izžareva tisto samozavest. Tudi če ima človek nekaj kg več, je vseeno lep. Veš, kaj hočem reči? Zadnje čase imam občutek, da imam full nizko samopodobo, da o samozavesti niti ne govorim. Že dolgo si želim narediti ta korak, pa še mi ni uspelo. Aja, lažem.... Sem začela hujšat intenzivno (pazla sem na prehrano, hodla sem tečt,..) pol pa sem zanosla In sem si pridelala še več kg Nikoli nisem bla neka res suhica. No, do pubertete sem bla res suha, pol pa sem se seveda zredila. No, in dec bova mela z mojim 6 let in v 6.h letih sem si pridelala več kot 20 kg plusa. In sem se res malo zamislila nad tem.. Zakaj sem vedno bolj nesamozavestna, zakaj mam tako in tako mnenje o sebi, o najinem odnosu z mojim,.. in sem v bistvu prišla do zaklučka, da sem res v osnovi nezadovoljna s sabo, kar je v veliki meri kriva teža. In sem se odločla, da bom poskusla delat v to smer, da se znebim nekaj kg. Hvala za kompliment Tudi ti si luštna pa da res ne bi mela kje zaj napačnega mnenja o meni, ker nakladam o teži ker govorim izključno zase
|