Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:47:05
|
|
|
|
Lenči_
|
Jaz pa danes pičim zvečer na čago z dragim . Na praznovanje 30 let. Malo pa k tašči. Upam, da ne bo hudega, če ne bomo pač hitro doma. Lase sem si že oprala, zdaj čakam še da gre mala spat, pa nohte uštimam, pa pogledam kaj bom mela gor oblečeno. Pol pa še vse spakirat za zraven... uf, upam, da mi vse rata pravi čas in ne bom živčna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:47:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa nisem ljubosumna, da nebo pomote... se pač poznata.... malo se hecam, nič drugega saj prav... sam sem mogla napisat da si nebi kdo to razlagal da sem ki ljubosumna...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:49:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz pa danes pičim zvečer na čago z dragim . Na praznovanje 30 let. Malo pa k tašči. Upam, da ne bo hudega, če ne bomo pač hitro doma. Lase sem si že oprala, zdaj čakam še da gre mala spat, pa nohte uštimam, pa pogledam kaj bom mela gor oblečeno. Pol pa še vse spakirat za zraven... uf, upam, da mi vse rata pravi čas in ne bom živčna fajn se imej.... men se že tud lušta malo ven it... bo treba še malo počakat da se ziznik odpove dojenju
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:50:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Na brzino vas pozdravim...sem leteča tak danes... da.... pogledala stanovanje in najverjetneje se v kratkem selimo.....center...bližina nove avtobusne postaje(kaj več ne bi v javnosti) .......tak da sem čist zmešana...v pričakovanju...pa na izpit grem ob štirih in eh....kak bom naredla tud ne vem...ko je trenutno vse drugo važnejše in držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:50:28
|
|
|
|
elevitka
|
majakla.... kaj si to imela z Dobo? še dobro da jaz nisem imela kakih težav in je že vse za mano (zdaj res nevem kak bi zvozla študij, službo in otroka)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:52:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joj, jaz imam z Dobo še neporavnane račune. Eh, bom se spet naredila flegma. Kaj pa, če ni skrivnost? Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:54:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 držim pesti za izpit,bo ti uspelo,si že velikokrat pokazala koliko si sposobna hvala......upam da bo sreča na moji strani....ampak se nisem kaj učila..pa sorazmerno težko je.... ..upammmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:55:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya za flat... ma čist sem zmešana...obožujem selitve, pa vse v zvezi s tem....mojega skrbi opa kam bo svoja letala in helikopter dal...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:56:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joj, jaz imam z Dobo še neporavnane račune. kaj te?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:57:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla in držim pesti. hvala vsem.................
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:58:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. saj bo...kero smer te hodiš?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:59:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. Ja kaj ste te mislile? No, meni je to .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 14:28:14
|
|
|
|
botrca
|
Majkla in Lenči prosim če mi povesta katera je katera na fb...lahko preko zs ali pa na fb-ju preko sporočil.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 14:30:13
|
|
|
|
botrca
|
Saraya držim pesti za danes... ...itak, da boš razturala. Pa za stanovanje . Zakaj se pa selite? Je tam kaj narobe?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 14:30:51
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se, zdaj pa greva spat. Zvečer pa na koncert, komaj čakam . Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:12:49
|
|
|
|
elevitka
|
in sem spet sama..... vse grete nekam danes, jaz pa bom doma
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:13:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka vse grete nekam danes, jaz pa bom doma sva že dve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:16:36
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi tudi doma danes. Pa mi je fajn,me nic ne vlece nikamor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:28:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa za stanovanje . Zakaj se pa selite? Je tam kaj narobe? ja premalo in prevlažno je...tukaj pa čist novo in blok...jeeee nič pičim na izpit....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:33:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa za stanovanje . Zakaj se pa selite? Je tam kaj narobe? ja premalo in prevlažno je...tukaj pa čist novo in blok...jeeee nič pičim na izpit....se tipkamo novogradnje so šele sr***** Govorim iz lastnih izkušenj mamo non stop neke probleme držim pesti za izpit
< Sporočilo je popravil rina22 -- 19.11.2010 15:34:06 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 15:59:35
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: imaš na zs. Mi bomo tudi doma, moj komaj ob 18h pride, ob 19.30 pa Nika počasi začnemo pripravljat za spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:01:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. saj bo...kero smer te hodiš? Dipl. ekonomist, sem si pustila makroekonomijo in finance - največja napaka . . . !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:02:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz pa danes pičim zvečer na čago z dragim . Na praznovanje 30 let. Malo pa k tašči. Upam, da ne bo hudega, če ne bomo pač hitro doma. Lase sem si že oprala, zdaj čakam še da gre mala spat, pa nohte uštimam, pa pogledam kaj bom mela gor oblečeno. Pol pa še vse spakirat za zraven... uf, upam, da mi vse rata pravi čas in ne bom živčna lepo se imej, pa da bo vse brez težav... (jaz imam danes tudi podoben dan kot ti )
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:04:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz pa danes pičim zvečer na čago z dragim . Na praznovanje 30 let. Malo pa k tašči. Upam, da ne bo hudega, če ne bomo pač hitro doma. Lase sem si že oprala, zdaj čakam še da gre mala spat, pa nohte uštimam, pa pogledam kaj bom mela gor oblečeno. Pol pa še vse spakirat za zraven... uf, upam, da mi vse rata pravi čas in ne bom živčna lepo se imej, pa da bo vse brez težav... (jaz imam danes tudi podoben dan kot ti ) Potem pa obema: UŽiVAjTAAAAAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?