Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 12:50:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Včeraj pa sem dobila 1. plačo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 12:53:29
|
|
|
|
elevitka
|
lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :))))))))))))))))))
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 12:57:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy če boš šla bodije kupovat jih imaš v C&A za 3€. Ali pa v sparu 3 kosi pa 8 ali 9€. jaz sem včeraj v kiku našla full lepe in tud malo bol poln material z cool logotipom oz. napisom- eden samo 1.99 eura
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 12:58:51
|
|
|
|
elevitka
|
pismo sem pozabla na uro gledat ... nevem kak dolgo že imam barvo na glavi ....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:02:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla in LEnči kaj vidve sta tudi na fb? Sem vama poslala zs . Jap, imaš prošnjo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:03:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:05:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo sem pozabla na uro gledat ... nevem kak dolgo že imam barvo na glavi .... Pri blontni, dokler nisi blond.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:06:04
|
|
|
|
majakla
|
Kaj zaj: t al' d??? Sem že čisto zmešana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:06:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala mi je pa prav muka sami spati to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno... Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu. ly,moj dragi dela 4 izmeni Mi temu pravimo turnus. Ki pa ga od drugega tedna ne bo več. Kak ga ne bo več?a boste samo zjutraj delali? Pri nas se je do zdaj delalo v turnusu ( 4 smene ) in tri smene. Od naslednjega tedna dalje pa se dela samo 3 smene.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:07:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa nisem ljubosumna, da nebo pomote... se pač poznata....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:07:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo sem pozabla na uro gledat ... nevem kak dolgo že imam barvo na glavi .... Pri blontni, dokler nisi blond. joj to nebi bilo dobro... nisem nikoli bila blont
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:08:56
|
|
|
|
elevitka
|
aja pa da raztrobim novico: Teja se je izselila iz BB ker pogreša mamico in fanta kaj sploh sili nekam (saj je vedla da bo izolirana)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:16:18
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa nisem ljubosumna, da nebo pomote... se pač poznata.... hehe... ugotavljam ja. Sošolec iz Dobe! :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:21:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala mi je pa prav muka sami spati to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno... Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu. ly,moj dragi dela 4 izmeni Mi temu pravimo turnus. Ki pa ga od drugega tedna ne bo več. Kak ga ne bo več?a boste samo zjutraj delali? Pri nas se je do zdaj delalo v turnusu ( 4 smene ) in tri smene. Od naslednjega tedna dalje pa se dela samo 3 smene. Aja...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:21:55
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Na brzino vas pozdravim...sem leteča tak danes... da.... pogledala stanovanje in najverjetneje se v kratkem selimo.....center...bližina nove avtobusne postaje(kaj več ne bi v javnosti) .......tak da sem čist zmešana...v pričakovanju...pa na izpit grem ob štirih in eh....kak bom naredla tud ne vem...ko je trenutno vse drugo važnejše
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:23:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja pa da raztrobim novico: Teja se je izselila iz BB ker pogreša mamico in fanta kaj sploh sili nekam (saj je vedla da bo izolirana) no,ja...je le še komaj 18 stara,jo še nekak razumem,mi je bila Pia bolj čudna glede tega...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:28:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Na brzino vas pozdravim...sem leteča tak danes... da.... pogledala stanovanje in najverjetneje se v kratkem selimo.....center...bližina nove avtobusne postaje(kaj več ne bi v javnosti) .......tak da sem čist zmešana...v pričakovanju...pa na izpit grem ob štirih in eh....kak bom naredla tud ne vem...ko je trenutno vse drugo važnejše za stanovanje,za podrobnosti bo pa dovolj časa na naslednji kavi...boš na vročem stolu držim pesti za izpit,bo ti uspelo,si že velikokrat pokazala koliko si sposobna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:31:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa nisem ljubosumna, da nebo pomote... se pač poznata.... hehe... ugotavljam ja. Sošolec iz Dobe! :)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:33:36
|
|
|
|
elevitka
|
saraya za flat... na izpitu boš pa itak razturala ,,, pri glavi sem katastrofalna starega bo kap ko pride domu ... sem očitno imela predolgo gor na narastku mam ... ehhhhh
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:38:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka lenči...tudi jaz sem ti poslala ZS.... pa p.s..... sem vidla da imava skupnega prijatelja... mojega dragega :)))))))))))))))))) Ooopa nisem ljubosumna, da nebo pomote... se pač poznata.... malo se hecam, nič drugega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:41:50
|
|
|
|
majakla
|
Joj, jaz imam z Dobo še neporavnane račune. Eh, bom se spet naredila flegma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:42:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Na brzino vas pozdravim...sem leteča tak danes... da.... pogledala stanovanje in najverjetneje se v kratkem selimo.....center...bližina nove avtobusne postaje(kaj več ne bi v javnosti) .......tak da sem čist zmešana...v pričakovanju...pa na izpit grem ob štirih in eh....kak bom naredla tud ne vem...ko je trenutno vse drugo važnejše za stanovanje! Fajn piši test! Držimo pesti!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 13:43:46
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joj, jaz imam z Dobo še neporavnane račune. Eh, bom se spet naredila flegma. Kaj pa, če ni skrivnost?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?