Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:12:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. saj bo...kero smer te hodiš? Dipl. ekonomist, sem si pustila makroekonomijo in finance - največja napaka . . . !!! mah....to boš z levo roko naredla
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:12:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: imaš na zs. odgovorila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:17:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Potem pa obema: UŽiVAjTAAAAAAAAAAAAAAAA! hvalaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:18:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. saj bo...kero smer te hodiš? Dipl. ekonomist, sem si pustila makroekonomijo in finance - največja napaka . . . !!! mah....to boš z levo roko naredla Možno, ko se bom nekega dne zraven spravila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:23:46
|
|
|
|
botrca
|
Otrok še spi, jaz pa si grem nohte nalakirat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:26:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otrok še spi, jaz pa si grem nohte nalakirat. pridi še k meni... meni ni
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:29:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otrok še spi, jaz pa si grem nohte nalakirat. pridi še k meni... meni ni Jaz jih pa že cel dan občudujem, sem si jih ponoči uredila in rdeče, sploh več nisem navajena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:34:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Potem pa obema: UŽiVAjTAAAAAAAAAAAAAAAA! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:35:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 2 izpita, pa diplomo oz. zaključno nalogo. Joooj, 'mam slabo vest. saj bo...kero smer te hodiš? Dipl. ekonomist, sem si pustila makroekonomijo in finance - največja napaka . . . !!! mah....to boš z levo roko naredla Možno, ko se bom nekega dne zraven spravila. seveda boš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:35:59
|
|
|
|
rina22
|
za vse, ki gledamo/-te BB: Zlatka so kazensko izselili!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:40:29
|
|
|
|
rina22
|
Pa kaj je te danes za en dan Tak sem neka zamorjena, da adijo Pa glava me boli, nič se mi ne da, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:43:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otrok še spi, jaz pa si grem nohte nalakirat. pridi še k meni... meni ni škoda da si mi predaleč, komot ti jih porihtam...pa drugič , da se končno spoznava
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:54:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za vse, ki gledamo/-te BB: Zlatka so kazensko izselili! Res, KAJ JE NAREDIL???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:55:48
|
|
|
|
majakla
|
Nik spi, računalnik laufa, ... nekaj mi fali, ... si grem kafe skuhat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:55:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za vse, ki gledamo/-te BB: Zlatka so kazensko izselili! Res, KAJ JE NAREDIL??? Piše, da je snel mikrofon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:56:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik spi, računalnik laufa, ... nekaj mi fali, ... si grem kafe skuhat. Pri meni ista situacija Samo kaj, ko se mi nekak ne da do štedilnika Saj pravim, da sem dane lena ko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:57:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za vse, ki gledamo/-te BB: Zlatka so kazensko izselili! Res, KAJ JE NAREDIL??? Piše, da je snel mikrofon Ziher je blo še kaj. Kje to bereš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:57:41
|
|
|
|
rina22
|
Eno vprašanje... Je kje možen vpogled (če je to sploh možno ) na katerem mestu je tvoj za vpis v vrtec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 16:58:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za vse, ki gledamo/-te BB: Zlatka so kazensko izselili! Res, KAJ JE NAREDIL??? Piše, da je snel mikrofon Ziher je blo še kaj. Kje to bereš? na 24ur.com Nisem točno vsega brala, kolko sem prebrala, je pisalo, da naj bi si vsi dali mikrofone dol, pol pa si ga je dal samo on, pa so ga izselili
< Sporočilo je popravil rina22 -- 19.11.2010 16:59:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:03:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... Je kje možen vpogled (če je to sploh možno ) na katerem mestu je tvoj za vpis v vrtec? Ne bi vedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:05:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... Je kje možen vpogled (če je to sploh možno ) na katerem mestu je tvoj za vpis v vrtec? Ne bi vedla. Joj, me že pošteno muči.... Kaj bi dala za to, da bi dobla vrtec, res....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:10:09
|
|
|
|
majakla
|
(Ker stanovalec ni hotel upoštevati pravil, ki veljajo v hiši Big Brother, je moral spakirati in se posloviti. Zlatko si je od jutra nabiral kazni zaradi kršenja pravil, neupoštevanja navodil in uvarjanju Big Brotherju. Njegovo obnašanje je šlo čez vse meje, zato mu je Big Brother ukazal, da naj se izseli.) Rina: prav si imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:11:22
|
|
|
|
majakla
|
Sva le mi2 tu. Te tvoja tudi spi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:14:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sva le mi2 tu. Te tvoja tudi spi? Ja, zaspala je, zaj pa me malo skrbi, kak bo pol zaspala Pa že spi več ko uro.. Tak da bom jo šla čez kakih 20 minut budit, če se ne bo zbudla prej. sicer tega ne počnem, samo zdaj ej res že malo pozno.. pa zadnje čase se ponoči zbudi, pa je kar budna in hoče vstat tega nikoli prej ni delala.. zdaj pa že 2x. enkrat se je zbudla pol treh, enkrat pa pol štirih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 17:19:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sva le mi2 tu. Te tvoja tudi spi? Ja, zaspala je, zaj pa me malo skrbi, kak bo pol zaspala Pa že spi več ko uro.. Tak da bom jo šla čez kakih 20 minut budit, če se ne bo zbudla prej. sicer tega ne počnem, samo zdaj ej res že malo pozno.. pa zadnje čase se ponoči zbudi, pa je kar budna in hoče vstat tega nikoli prej ni delala.. zdaj pa že 2x. enkrat se je zbudla pol treh, enkrat pa pol štirih. Nik spi od 17h, pol pa gre ob cca. 20h, kak pa vi? Spanje zadnjih 2 - 3 dni: pri nas in še pri fuuul dostih (sem se menla z mojimi Oktobrkami 2009) je isto, nekaj je v luftu, mi nikoli (razen pri zobkih) nismo imeli težav ponoči.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?