Sacherca
|
Jutro tudi od mene Spijem kavico pa sibam dalje.. Vse prebrala,upam,da se zdaj spomnim vse kar sem zelela komentirati Majakla, vsaka ti cast za izgubljene kg A to hodis sama na telovadbo? Jaz bi tudi tak hodla nekam,pa mi ni it sami Ce ni skrivnost mi poslji zs koliko eur te je vse skupaj prisel program? Kava danes,zal meni ne bo zneslo... Seznam prevarantov , sem enkrat pripopala na FB ja,dober spomin Lenci Jaz kar spremljam to,ker vcasih tudi rabljene stvari kupujem,sploh za malega...Preko bolhe, med over net in maminega foruma. In je resnicno zalostno,kaj vse so eni pripravčljeni stortii za eure na racun drugh otrok. Saraya,upam,da si vseeno lahko v redu spala,da te ta umor ni prevec zastrasil Saj mene bi tudi...Se mi zdi,da se stanje nase druzbe vse pogosteje odraza v taksnih dogodkih,ki jih pri nas nismo najbolj vajeni...To smo ponavadi bolj na porocilih za tujino al pa kakih filmih gledali...Vcasih smo bili dosti bolj varna druzba,zdaj se pa vidi,bolj ko tonemeo v drek vec sranja je tudi pri nas Matcar, da si se spocila to noc. Rina,te razumem in delim tvoje mnenje... Sami,hvala za Marta, upam,da je tvoje zdrav.stanje ze tudi kaj boljse Tasa, uzivajte na kratkem dopustu v rodnem kraju Elevitka, vidva pa zdaj na polno uzivajta do nedelje. Ostale,ki jih nisem poimensko navedla, Ly, botrca, Lenci lep pozdravcek Svojo dolznost opravila zdaj pa
|