|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
18.11.2010 9:08:35   
Lenči_
Dobro jutro!

z mojim sva bla že na bojni nogi danes. Tak da mi je pritisk malo dvignilo. M. se suče tu po tleh. Čakam, da bo zaspana.

Saraya.. le pridno se uči, tak lahko pa tud ni na Dobi user posted image

Evo, grem jo nest spat! Pridem pol nazaj!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.11.2010 9:08:42   
Sacherca
Jutro tudi od mene

Spijem kavico pa sibam dalje..

Vse prebrala,upam,da se zdaj spomnim vse kar sem zelela komentirati user posted image

Majakla, vsaka ti cast za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image A to hodis sama na telovadbo? Jaz bi tudi tak hodla nekam,pa mi ni it sami user posted image Ce ni skrivnost mi poslji zs koliko eur te je vse skupaj prisel program?

Kava danes,zal meni ne bo zneslo...

Seznam prevarantov , sem enkrat pripopala na FB ja,dober spomin Lenci user posted image Jaz kar spremljam to,ker vcasih  tudi rabljene stvari kupujem,sploh za malega...Preko bolhe, med over net in maminega foruma. In je resnicno zalostno,kaj vse so eni pripravčljeni stortii za eure na racun drugh otrok.

Saraya,upam,da si vseeno lahko v redu spala,da te ta umor ni prevec zastrasil user posted image Saj mene bi tudi...Se mi zdi,da se stanje nase druzbe vse pogosteje odraza v taksnih dogodkih,ki jih pri nas nismo najbolj vajeni...To smo ponavadi bolj na porocilih za tujino al pa kakih filmih gledali...Vcasih smo bili dosti bolj varna druzba,zdaj se pa vidi,bolj ko tonemeo v drek vec sranja je tudi pri nasuser posted image user posted image

Matcar
, user posted image da si se spocila to noc.

Rina,te razumem in delim tvoje mnenje...

Sami,hvala zauser posted image

Marta, upam,da je tvoje zdrav.stanje ze tudi kaj boljse user posted image

Tasa
, uzivajte na kratkem dopustu v rodnem kraju user posted image

Elevitka, vidva pa zdaj na polno uzivajta do nedelje.

Ostale,ki jih nisem poimensko navedla, Ly, botrca, Lenci lep pozdravcek

Svojo dolznost opravila user posted image zdaj pa user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.11.2010 9:11:29   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.11.2010 9:12:00   
Sacherca
aja Ly, vceraj zacela z mojo prvo tabletko,tako,da me cez kak mesec vprasaj po stranskih ucinkih user posted image
Sem pa ze pozabila,kako so vplivale nate??

Zdaj pa res user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.11.2010 9:12:43   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Evo mene nazaj. Škoda časa in 80 centov kar sem jih zapravla. Ma nimajo nič pametnega, cotik mislim, če je pa je itak mi škoda dat tega dnara ker ne bo ponoso L ponoso. 

ki pa si bila?

Botrca bila sem v H&M, C&A in v Kiku.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.11.2010 9:12:44   
Sacherca
Jutro Matcar user posted image  user posted image

In adijo user posted image

Jaz grem , da ne pomote user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.11.2010 9:13:12   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

hvala user posted image user posted image mi je pa prav muka sami spati user posted image

to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno...

Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.11.2010 9:14:26   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

aja Ly, vceraj zacela z mojo prvo tabletko,tako,da me cez kak mesec vprasaj po stranskih ucinkih user posted image
Sem pa ze pozabila,kako so vplivale nate??

Zdaj pa res user posted image user posted image

Bom ja, če se bom spomnila. user posted image
Tako kot tvoje inekcije..

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.11.2010 9:14:28   
arabela*

saraya, kak si? si dobro spala?

hvala...sem ja...user posted image luč sem pa vseeno pustila prižgano v dnevni))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.11.2010 9:14:54   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saraya, kak si? si dobro spala?

hvala...sem ja...user posted image luč sem pa vseeno pustila prižgano v dnevni))

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.11.2010 9:15:43   
matcar
Spala za en drekec pekec.Me križ boli,da je jo.Komaj čakam na ta prvi pregled,da vidim kaj bo G rekla,ker kolko jo poznam od Saš-eve nosečnosti,me bo tak v B htela dat takoj.Prej pa ne morem povedat našihtu,kako je stanje pri meni in še bom lepo gagala en teden.Pa še ju3 sem zjutraj do 2-h.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.11.2010 9:15:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Saraya.. le pridno se uči, tak lahko pa tud ni na Dobi user posted image

saj vem...enkar me bo ta lenoba drago stalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.11.2010 9:19:01   
arabela*

ja nič ni hecno.....me je res bilo strahuser posted image ..pa še same smo bile od četrte naprej))

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.11.2010 9:21:14   
rina22

z mojim sva bla že na bojni nogi danes. Tak da mi je pritisk malo dvignilo.

user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.11.2010 9:23:56   
rina22
sacherca, hvala user posted image

matcar, user posted image

saraya, jaz bi tudi verjetno spala z eno oko odprto.. glavno, da ste se naspale user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.11.2010 9:28:09   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja nič ni hecno.....me je res bilo strahuser posted image ..pa še same smo bile od četrte naprej))

Smešno mi je da rabiš okoli sebe gužvo, tišina te ubija ko se pa nekaj dogaja pa te je strah. Pa ne me zdaj narobe razumet, umor je itak resna stvar no predvsem žalostna. Je pa policija bla tam itak celo noč. Aja pa še to. Živiš v stari bajti, tam itak vse in predvcem vedno nekaj škriplje in so vedno neki čudni zvoki. Verjami sem živela 25 let v taki bajti. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.11.2010 9:40:45   
Lenči_
Punce, kaj se je meni enkrat zgodilo, kakih 8 let nazaj:

Hodim s kolegom po Prisojni ulici (vsporedno s Šentiljsko ul, na bregu, nad štrekami), ura je tam nekje 8 zvečer, temni se. Nasproti pripelje avto s kar veliko hitrostjo, noter sedijo 4 pubeci, očitno pijani, zadeti.. bog ve kaj vse in eden tik pred mano čez okno potisne palco za baseball in me hoče vdarit z njo. Hvala bogu, da me je kolega potegno vstran. Vrjetno bi me kar lepo tresno user posted image . To še ni vse. Pubeci se odločijo, ker me niso z baseballko zadeli, da se ustavijo in letijo za nama s to baseballko. Ne smpomnim se kolko jih je blo. Spomnim se, da je bila rdeča katrca. Vglavnem, midva sva tako tekala, dobesedno za življenje ... Te zgodbe nisem nikoli zaupala staršem, ker me je bilo sram, da se mi je to zgodilo in da me ne bodo več pustili ven... Vglavnem, nočne more. Hvaležna sem pa kolegu, da me je rešil pred vrjetno kar močnim udarcem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.11.2010 9:40:50   
elevitka
joj mate težke teme... no ste mele.... umori- groza no tud meni nebi bilo prijetno, če bi se to zgodilo v moji bližini

kile- sem v 2 mesecih skuhjšala po porodu na svoje kile.... zdaj imam še kako manj kot pred zanositvijo... pa ne hujšam... me dete tak zdela

rina in matcar...user posted image user posted image user posted image saj bo bolje ne more bit večno tak

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.11.2010 9:42:36   
rina22

Hodim s kolegom po Prisojni ulici (vsporedno s Šentiljsko ul, na bregu, nad štrekami), ura je tam nekje 8 zvečer, temni se. Nasproti pripelje avto s kar veliko hitrostjo, noter sedijo 4 pubeci, očitno pijani, zadeti.. bog ve kaj vse in eden tik pred mano čez okno potisne palco za baseball in me hoče vdarit z njo. Hvala bogu, da me je kolega potegno vstran. Vrjetno bi me kar lepo tresno user posted image . To še ni vse. Pubeci se odločijo, ker me niso z baseballko zadeli, da se ustavijo in letijo za nama s to baseballko. Ne smpomnim se kolko jih je blo. Spomnim se, da je bila rdeča katrca. Vglavnem, midva sva tako tekala, dobesedno za življenje ... Te zgodbe nisem nikoli zaupala staršem, ker me je bilo sram, da se mi je to zgodilo in da me ne bodo več pustili ven... Vglavnem, nočne more. Hvaležna sem pa kolegu, da me je rešil pred vrjetno kar močnim udarcem.

ojooooj, kriza ej user posted image sem kar mravljince dobla user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.11.2010 9:43:23   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

joj mate težke teme... no ste mele.... umori- groza no tud meni nebi bilo prijetno, če bi se to zgodilo v moji bližini

kile- sem v 2 mesecih skuhjšala po porodu na svoje kile.... zdaj imam še kako manj kot pred zanositvijo... pa ne hujšam... me dete tak zdela

rina in matcar...user posted image user posted image user posted image saj bo bolje ne more bit večno tak

To pa je dojenje. Vse, ki imate težave s težo - DOJIT, DOJIT user posted image Malo se hecam. Vem, da ni fajn!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.11.2010 9:44:02   
rina22

Ooo, vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image jaz sem mela, ko sem prišla iz P 5 kg več kot pred zanositvijo. Zaj....pa mam jih več ko 20 več user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.11.2010 9:44:11   
elevitka

mater so eni kreteni res.... upam da se jim trojno maščuje!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.11.2010 9:44:57   
rina22

Ja, upam.... user posted image Večno tak ne.. to sem tak že povedala user posted image - njemu user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.11.2010 9:45:11   
Lenči_

ojooooj, kriza ej user posted image sem kar mravljince dobla user posted image

Ja žalostno. Malo mi je bed, da nisem obvestila policije.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.11.2010 9:45:51   
arabela*

Smešno mi je da rabiš okoli sebe gužvo, tišina te ubija ko se pa nekaj dogaja pa te je strah. Pa ne me zdaj narobe razumet, umor je itak resna stvar no predvsem žalostna. Je pa policija bla tam itak celo noč. Aja pa še to. Živiš v stari bajti, tam itak vse in predvcem vedno nekaj škriplje in so vedno neki čudni zvoki. Verjami sem živela 25 let v taki bajti. user posted image

malo sem pač pojamrala.....včeraj...se pardiniramuser posted image
glede gužve..nisem rekla, da me moti tišina...ljubim tišino, uživam v njej...samo omenila sem, da mi ni fajn če je zunaj preveč tiho.....user posted image
Škripanja in čudnih zvokov pa še nikoli nisem zasledila...zgleda da me je včeraj od straha malo zgrabilo)))

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?