Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:25:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili ma daj............me bo še kap tukaj..... eh, saraya, ne sekiraj se lepo se zakleni in stisni k dragemu, pa bo takoj bolje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:25:28
|
|
|
|
botrca
|
Grem počasi aji, aji...nočko .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:26:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Služba: na žalost tako je in prej se sprijaznimo, da se pač mora tako delat če hočeš preživet, lažje bomo vse ostalo prenašali. Rina22 navadiš se, verjemi. Mogoče bom zvenela razvajeno, ampak jaz tak celo življenje ne bom živela. In se tega niti približno ne namenim privajat. Res ne. Ker če to ne bo kratkotrajno obdobje, pol se bomo drugače menli. Vem, da nekdo mora služit dnar, ampak..... ok, dovolj je teh tem... jaz tud ne bi tak živela...in ne mislim... Vse do ene meje...treba je dat vedno nečemu prioriteto....sicer pa...ljudje smo različni... Točno tak.. Sicer pa upam, da razumeš, kaj sem hotla povedat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:26:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili ma daj............me bo še kap tukaj..... eh, saraya, ne sekiraj se lepo se zakleni in stisni k dragemu, pa bo takoj bolje to itak ja...ampka moj gre ob štirih od doma....pa do svetlega sameeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:26:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem počasi aji, aji...nočko . nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:27:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 sem glih zdaj gledala pri poročilih...baje so jo zadavili ma daj............me bo še kap tukaj..... eh, saraya, ne sekiraj se lepo se zakleni in stisni k dragemu, pa bo takoj bolje to itak ja...ampka moj gre ob štirih od doma....pa do svetlega sameeeeee eh, takrat boš pa spala, ko pa se boš zbudla, pa bo že svetlo vse bo vredu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Služba: na žalost tako je in prej se sprijaznimo, da se pač mora tako delat če hočeš preživet, lažje bomo vse ostalo prenašali. Rina22 navadiš se, verjemi. Mogoče bom zvenela razvajeno, ampak jaz tak celo življenje ne bom živela. In se tega niti približno ne namenim privajat. Res ne. Ker če to ne bo kratkotrajno obdobje, pol se bomo drugače menli. Vem, da nekdo mora služit dnar, ampak..... ok, dovolj je teh tem... jaz tud ne bi tak živela...in ne mislim... Vse do ene meje...treba je dat vedno nečemu prioriteto....sicer pa...ljudje smo različni... popolnoma razumem..... Točno tak.. Sicer pa upam, da razumeš, kaj sem hotla povedat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, takrat boš pa spala, ko pa se boš zbudla, pa bo že svetlo vse bo vredu hvala ti....ker me res groza grabi.....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:30:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, takrat boš pa spala, ko pa se boš zbudla, pa bo že svetlo vse bo vredu hvala ti....ker me res groza grabi..... vem, razumem.. mene bi tudi, ampak se ne sekiraj, ker se vam nič ne bo zgodilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:31:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, takrat boš pa spala, ko pa se boš zbudla, pa bo že svetlo vse bo vredu hvala ti....ker me res groza grabi..... vem, razumem.. mene bi tudi, ampak se ne sekiraj, ker se vam nič ne bo zgodilo. hvala..res...ampak se mi zdi, da povsod neko trkanje že slišim
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
grem raje še malo brat....potem upam da zaspim..... nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:33:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, takrat boš pa spala, ko pa se boš zbudla, pa bo že svetlo vse bo vredu hvala ti....ker me res groza grabi..... vem, razumem.. mene bi tudi, ampak se ne sekiraj, ker se vam nič ne bo zgodilo. hvala..res...ampak se mi zdi, da povsod neko trkanje že slišim kaj si res zelooooo blizu doma? pol mogoče slišiš kaj od tam, če še mogoče kaj priskujejo. če pa ne, pa si zdaj, ko te je strah, še bolj pozorna na vsak šum. vem, da je lahko govorit, ampak res - pomiri se, doma ste, zaklenjeni, varni, vse bo vredu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:34:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem raje še malo brat....potem upam da zaspim..... nočka vsem nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:35:46
|
|
|
|
rina22
|
nočko tudi tebi, sami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:36:19
|
|
|
|
rina22
|
No, pol pa grem tudi jaz, če ste šle vse Lepo pančkajte in se tipkamo ju3 nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 23:38:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj si res zelooooo blizu doma? pol mogoče slišiš kaj od tam, če še mogoče kaj priskujejo. če pa ne, pa si zdaj, ko te je strah, še bolj pozorna na vsak šum. vem, da je lahko govorit, ampak res - pomiri se, doma ste, zaklenjeni, varni, vse bo vredu Se podpišem pod to...Saraya,čisto normalno je,da si pretresena,ker se je vse skupaj zgodilo blizu tebe,upam,da ti bo uspelo se poleg knjige pomirit in mirno preživet noč
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 7:45:40
|
|
|
|
sami0804
|
Za lažji začetek dneva Moz pride domov ob sedmih zjutraj in se skoraj zaleti v ženo, ki ga čaka na hodniku. Zena: "Nekam pozen si, superman?!" Moz: "Lahko ti pojasnim, draga. Zal mi je, toda bil sem s strankami..." Zena: "..in potem si z njimi razpravljal do sedmih zjutraj, kajne, superman?" Mož: "Počakaj da končam. Uspelo mi je pridobiti novo stranko, zato sem ga odpeljal na večerjo.." Zena: " .ki je trajala do sedmih zjutraj? Superman, nikar me ne imej za tako neumno!" Mož: " Priznam, da smo sli se v nočni bar na pijačo in smo bili tam do treh..." Zena: "..ja, ja, superman, do treh. In kje si bil do sedmih?" Mož: "Nooo, odsli smo se v striptiz klub, ampak jaz sem samo gledal, bil je živi dolgčas!" Zena: " Vse je v redu, superman, ti si samo gledal in čakal. Kaj naj ti se verjamem, superman?" Mož: "Pusti da končno povem do konca. In zakaj mi stalno govoriš superman?" Zena: "Zato, ker samo superman nosi gate preko hlač..." Na morju Mlada družinica z otrokom se odpravi na morje. Ata seveda takoj skoči v morje in zaplava. A glej ga zlomka, pripeti se nesreča, da mu kopalke nekako zdrsnejo s telesa in ubogi revež ostane v adamovi obleki. Brž na pomoč pokliče ženo, ki je na plaži, da mu naj vrže nekaj, da se ovije in pride iz vode. Žena brž pogleda okoli sebe in edino kar ima pri roki je otrokov slinček. Brž ga vrže možu v vodo. Le ta si ga zveže okoli svoje moškosti in pride iz vode. Cela plaža pa HA HA HA HA HA HA...... Začudeno pogleda na svoje mednožje, na katerem piše: RASTI, RASTI MAMINO VESELJE!!!
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 18.11.2010 7:55:19 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 7:58:40
|
|
|
|
sami0804
|
Pa še eden iz kategorije črnega humorja Zapisnik evropskega kongresa transplantologov Poročilo britanskega predstavnika: Našli smo človeka brez hrbtenice, mu jo presadili in po tednu dni v bolnici je zahvaljujoč odkritjem britanskih zdravnikov shodil in si začel iskati službo. Francoski predstavnik zdravnikov je poročal : Pri nas smo imeli pomembnejso zadevo. Vzeli smo človeka z enim samim pljučnim krilom, mu presadili manjkajoče pljučno krilo in po treh dneh je odšel iz bolnice in si začel iskati službo. Predstavnik italijanskih zdravnikov je poročal: Mi smo imeli dva pacienta brez srca. Ker smo imeli le enega darovalca, smo se odločili in vsakemu od obeh paciantov presadili pol srca. Po samo dveh dneh sta oba pacienta ozdravljena že začela iskati službo. Predstavnik slovenskih zdravnikov je ponosno povedal: Vse to ni nič. Pri nas imamo tri ljudi brez možganov. Postavili smo jih na čelo države in v rekordnem času že več kot pol države išče službo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 8:03:00
|
|
|
|
sami0804
|
Dnevnik pRRave idealne žene: Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan na kavču, BREZ SEKSA!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 8:40:31
|
|
|
|
arabela*
|
morning otroci v varstvu, jaz že ob sladoledu,pa kavici, malo rr...potem pa si moram malo ekon. prebrat, pišemo jutri test, pa še niti učbenika nisem odprla...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 8:50:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Otrok v vrcu, v trgovini sem že tudi bila zdaj pa uživam v miru in tišini ob kapučinutu.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 8:56:26
|
|
|
|
rina22
|
jutro sami, ti si pa humrono začela dan saj prav tak saraya, kak si? si dobro spala? Jaz pa čakam sosedo, da se zbudi in pride na kavo Se mi že taaaaaaak luštaaaaaa
< Sporočilo je popravil rina22 -- 18.11.2010 8:57:15 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?