|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
18.11.2010 9:56:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

saj jaz bi tud letala celo noč od oken do vrat in špijunirala če bom koga ki vidla oz. kaj sumljivega... taka pač sem

ja...točno tak...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.11.2010 9:56:26   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

šibam na kafe, je soseda prišla user posted image

uživajte in se tipkamo user posted image
Uživaj,Rina!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.11.2010 9:57:06   
arabela*
jaz tud grem....user posted image

se tipkamo

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.11.2010 9:57:26   
elevitka
kaj danes se dobite na kavi al ste prestavile?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 379
18.11.2010 9:58:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Se opravičujem za vse, ki sem vas prizadela. Sploh, niti slučajno nisem cilala na to, da bi katero obtoževala, da ni dojila!!!! Halo. No, zdaj mi je vsaj jasno, da imam velik gobec, ki zine po nepotrebnem... user posted image

Pa ne se opravičevat,saj nisi mogla vedet,da je za nekatere to bolj občutljive narave.user posted image Jaz pač par punc poznam,ko sploh niso hotele dojit,ker pa one pač ne bodo.Take jaz ful obsojam.Je pa res,da te vsak malo po strani pogleda,če rečeš,da ne dojiš,ker nimaš nič.Kot bi sama hotela,da ni mleka.Upam,da me razumeš,kaj ti hočem povedat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.11.2010 9:59:20   
matcar

Mislim,da ne,ker nobene ne bo.Meni tudi ni,po pravici povedano.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.11.2010 10:04:08   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

kile- sem v 2 mesecih skuhjšala po porodu na svoje kile.... zdaj imam še kako manj kot pred zanositvijo... pa ne hujšam... me dete tak zdela

Ooo, vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image jaz sem mela, ko sem prišla iz P 5 kg več kot pred zanositvijo. Zaj....pa mam jih več ko 20 več user posted image

ma v nosečnosti sem se zredila za 19 kg... sem mislila da me bo razmetalo... vse kosti so me bolele, hvala bogu da nisem še strij fasala ( razen malenkost po zizah- če sem bla prava mlekarna drugače jih pa mam sam za vzorec )user posted image

jaz sem se pa zredila ne vem točno, kolko, nekje 15 ali malo več, ne vem več točno. ampak strije....... tega user posted image pa mam za prodajat user posted image pa sem se mazala noooooooon stop. za kreme sem vun zmetala dnara ko... eh, se raje ne spominajmuser posted image
To pa je tudi ful od prožnosti kože odvisno.Jaz(trkam) se moram pohvalit,da pri treh lauženkih in treh nosečnostih,nimam strij.user posted image Pa se nisem nič mazala.

jaz imam na nogi pod kolenom stije...in to že ene deset let..nevem od česauser posted image ..tam so pač...ampak me ne motijouser posted image ..naj bojouser posted image

O strijah pa nebi. Ker jih imam že od najstniških let ko sem se začela redit. In to po bedrah kolenih in zizah. user posted image Sem se pa z njimi že zdavnaj sprijaznila.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.11.2010 10:04:19   
ly117

šibam na kafe, je soseda prišla user posted image

uživajte in se tipkamo user posted image
Uživaj,Rina!

Podpis.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.11.2010 10:05:07   
ly117
Grem jaz tudi nekaj delat. Čerpav mi ni.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.11.2010 10:06:47   
majakla
Sami: user posted image user posted image user posted image , sploh pa oni zeleni,
moram staremu povedat, hihihi.

Lenči: Groza, tega je bilo, me še je
vedno strah, da na kake bedake
naletiš. Mislim, da sta s kolegom
imela velikansko srečo.

Dojenje: sem dojila 7 mesecev, a
ne vprašajte kako sem se morala
za mleko borit. sem dobila gor
vseh 10 kg, ki so po porodu izginile.
Sem pa dosegla cilj, je bil vsaj 6m
dojenja. Je pa res, da ene pa sploh
ne morejo oz. nimajo mleka, ...
tu pa dr., bolnica delajo gromozansko
napako, da tudi tega ne povejo.
Sama sem se počutila prav nesposobno,
ko sem ugotovila oz. mi je Nik dal vedet,
da ni dovolj oz. dovolj kvalitetno več
moje mleko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.11.2010 10:08:21   
majakla

Mislim,da ne,ker nobene ne bo.Meni tudi ni,po pravici povedano.user posted image

Saj res, kaj je zdaj z našim randevujem?
Prestavljen???

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.11.2010 10:09:31   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Prestavljen???

user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se mislila dans prisvetit

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.11.2010 10:40:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Prestavljen???

user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se mislila dans prisvetit

Ja,te pa se vseeno lahko dobimo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.11.2010 10:41:28   
matcar
Grem na kafe ne štok nižje.
Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 389
18.11.2010 11:46:39   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Se opravičujem za vse, ki sem vas prizadela. Sploh, niti slučajno nisem cilala na to, da bi katero obtoževala, da ni dojila!!!! Halo. No, zdaj mi je vsaj jasno, da imam velik gobec, ki zine po nepotrebnem... user posted image

Ne opravičuj se, saj si se samo hecala. In nimaš "velikega gobca", pač si napisala to, kar smo pač me, ki nas je to v preteklosti prizadelo, vzele malo bolj resno, kot bi sicer. Jaz se opravičujem tebi, ker sem tak odreagirala.

Glej, ko sva bili še v P, nisem mela dovolj mleka, in je že takrat dobivala dodatke. Velikokrat semmogla večkrat prosit za dodatek, plus tega še velikokrat full dolgo čakat nanj. Mala full lačna, jaz pa ji nisem mela kaj dat. Si lahko predstavljaš, kak se počutiš ob tem? Pol pa še ti katera sestra pribije, da naj se bolj trudiš user posted image Pa sem dala vse od sebe, res. Da ne govorim o tem, kolko ljudi me je spraševalo, če dojim in ZAKAJ ne. Kot da sem dolžna vsaki sosedi pojasnjevatuser posted image In te ljudje (okolica) na nek način čudno gleda, češ to pa že ni dobro, da več ne dojišuser posted image Ko je bla stara 5 tednov, sva bili v B, ker je full polivala in je takrat dobla AR mleko. Po tem mleku je šele polivala, če je jedla pri meni.. Pa sem tak mela takrat samo še za vzorec mlekauser posted image
Veš kolko krat sem se jokala in očitala sama sebi, da sem nesposobna in slaba mama, ker ji ne morem dat niti nekaj osnovnega, kar je zanjo najbolje user posted image

Nič slabega nisem mislila s tem, ko sem tole napisala. Hotla sem samo povedat, da je res težko, če ŽELIŠ, pa ne MOREŠ user posted image In vem, da si samo v šali rekla, ampak, ko je za nekoga to res boleče, žal tole težko vzame kot šalo user posted image Pa noben te nič ne obsoja, ali ti zameri, ker si to napisala, daleč od tega. Upam, da boš vsaj malo razumela, kako stisko lahko mamica doživlja, če res ne more dojit user posted image

Upam, da tudi ti ne boš tega vzela kot slabo in da ne boš zamerila user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.11.2010 11:48:31   
rina22
Uživajte danes na kavici user posted image

Mene ne bo, ker UPAM na to, da bo moj danes "noramalno" prišel iz službe, plus tega še prideta moja starša zvečer v MB, ker gresta nekaj iskat v eno trgovinouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.11.2010 11:59:39   
arabela*
Tk.....prvih 70 strani prebrala...zdaj pa grem v solarij po dolgem času..malo se zrelaksirat...

sem full vesela, so me iz stanovanjskega sklada klicala....grem jutri že eno stanovanje gledat....user posted image ...tak da držite pestke.......user posted image

nič pičim sedaj......ura teče nenormalno hitro danes...še sto strani imam potem za predelat......časa ni na voljo, ker ob štirih pride telemachov tehnik in otroci ...

se tipkamo kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.11.2010 12:27:08   
katy83
hej, babike.

Danes je Timotej spal do 8  in upam, da se vrača na svoje stare tire glede spanja. Jaz sem tudi kolikor toliko boljše, slabo mi ni več. sem pa slabotna, ker sem včeraj bolj malo jedla. Zdaj to napišem do konca, te pa grem rižoto pojest.
Uf, ste pa čvekale včeraj, pa danes tudi že.
na hitro pokomentiram:

dojenje - jao, meni se zdi full bzv da tak povdrajajo pomen tega dojenja in potem mamice, ki smo imele slabo mleko in smo nehale vse napsihirane hodimo po svetu. Najbolj me je razkurlo, ko sem rekla komu da imam slabo mleko oz. da otrok ni sit po njem , pa so mi rekli da to ni možno. ne, ok, potem pa sem jaz nora. Timotej je v začetku včasih vlekel pol ure ali še več, ker je vedno zaspal zraven in sem ga mogla budit in ko se je najedel, ne vem če je minilo pol ure pa spet joška. Meni se je mešalo. In po 3 mesecih sem si rekla, ma naj gre vse v ... in sem nehala. Ni mi žal. No, ok mogoče bi res shujšala, ker bi bla totalno neprespana. naj pa še povdarim, da kljub temu mojemu mnenje občudujem mamice, ki vztrajajo in se trudijo. Bravo!!!

Lenči - ne se opravičevat, pa nimaš nič dolgega jezika, to je pač tvoja izkušnja in hvala bogu da je tak

kg - zredila sem se v za 13kg, ostalo mi jih je 5 , rada bi shujšala vsaj kakih 7, ampak vam da dokler ne bo pomlad za mene ne pride nič v poštev, ker sem pozimi konkretno len človek. Bi pa full šla v neki fitnes, ampak kje blizu. V brezju je kaki fitnes al pa v Miklavžu? Ve katera?

botrca - uf, jaz tudi nisem in nikoli ne bom človek ki bi se na kaj takega navadla To za mene ni življenje. Ti pa dam prav, da pač tak je, če je služba, je vsaj služba. Jaz mojega dostikrat na ta način tolažim, da naj bo srečen da ima službo.

eh, grem jaz jest, se še javim kaj

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.11.2010 12:47:41   
ly117
Meni so pa včeraj zamenjali cepivo. Namesto proti gripi so me cepili za lenoritis. Od mojega dela sem si uspela samo glavo oprat. Pa tudi prav. Očitno sem potrebna malo počitka. Zdaj se je pa tak že treba oblečt in it počasi na šiht.
Uživajte in se " čujemo " zvečer. Seveda če ne bom samo v pojstlo padla.

Čaooooooooo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.11.2010 13:28:19   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

botrca - uf, jaz tudi nisem in nikoli ne bom človek ki bi se na kaj takega navadla To za mene ni življenje. Ti pa dam prav, da pač tak je, če je služba, je vsaj služba. Jaz mojega dostikrat na ta način tolažim, da naj bo srečen da ima službo.

Pri nama je pa to ravno obratno - mora on mene tolažit user posted image Sem res grozna žena, ne? user posted image Včasih se mi res zdi, da mu preveč težim, ampak... Tak RES ne bom živela.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.11.2010 13:28:41   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Meni so pa včeraj zamenjali cepivo. Namesto proti gripi so me cepili za lenoritis. Od mojega dela sem si uspela samo glavo oprat. Pa tudi prav. Očitno sem potrebna malo počitka. Zdaj se je pa tak že treba oblečt in it počasi na šiht.
Uživajte in se " čujemo " zvečer. Seveda če ne bom samo v pojstlo padla.

Čaooooooooo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.11.2010 13:53:16   
rina22
Kdor čaka, dočakaaaaaaaaaa user posted image user posted image Moj prihaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet user posted image Tako delam, kot da bi prišel domov ob 8h zjutraj ali pa kot da bi mel dopust user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.11.2010 14:09:33   
koala
Dan!¨

uf ste mele težke teme....

hujšanje, jaz sem uspešna z 90 dnevno ločevalno, je šlo v enem mesecu dol 4,3 kg. Pa tudi obsegi so se lepo zmanjšali.

Dojenje, jaz ga zagovarjam ker sem v njem kljub težavam neizmerno uživala, ampak ne obtožujem nobene ki ne doji iz kakršnih koli razlogov. O dr.G pa nebom izgubljala besed ker je mojo cimro čist zamorila. Sem pa neizmerno hvaležna svetovalki za dojenje Ester iz P ker brez nje jaz nebi dojila.

Na kafe pa naju danes ne bo ker plejem taščo k zdravniku, tako da uživajte.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.11.2010 14:12:49   
katy83
Punce, ali ima katera viška kake bodije št 74 ali 80 z dolgimi rokavi? Vprašam najprej tu, preden grem v trgovino kupit. Če katera ima, se priporočam, če mi proda. Opazujem namreč, da vsak teden vzamem iz omare par bodijev ki so premali. Nekateri so sicer št. 74, ampak so neki mali. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.11.2010 14:15:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Punce, ali ima katera viška kake bodije št 74 ali 80 z dolgimi rokavi? Vprašam najprej tu, preden grem v trgovino kupit. Če katera ima, se priporočam, če mi proda. Opazujem namreč, da vsak teden vzamem iz omare par bodijev ki so premali. Nekateri so sicer št. 74, ampak so neki mali. user posted image

bi ti rade volje pomagala ampak smo še sami na št. 80. Tak da... žal.
Bom pa pogledala, če imam kaj 74 odveč. Samo če ti nebo prepozno da ti javim komaj v soboto, ko domov pridem??
Imam pa nevtralne barve, da neboš mislila, da ti bom roza podturla user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?