lottyka
|
Dober dan, za nekatere tudi dobro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: lottyka No evo začnem pisat ob 8h in ndaljujem ob 12h . DO večera bom že spravla skupaj tole . Ja, jaz se pa čudim, ko to berem ob 16ih, kako to, da zdajle zajtrkuješ . Sem že mislila, da te Žan tok matra, da še do hrane reva ne prideš. Ja takle mamo, delamo zdej vse po obrokih . Me je pa izučilo, tako da sedaj oddajam sproti, da res ne bom imela vsak dan zajtrka ob 16h . Drugače smo mi vredu, malo imamo probleme s plenicami, ker sedaj imam na probi od Mulerja njihove, pa mi ne zdržijo 3 ure, brez da ne bi premočile, poleg tega sploh ne vpijajo, skoraj vse ostane na površini, tako da gre skoraj cel paket stran, ker mi zmanjkuje hlač št.56 če ga je treba komplet preobleč pri vsakem previjanju. V 62 pa še tok plava, da nama je čist nepraktično. Potem pa bo treba še v Mulerja po Pamperske št.2 za ponoč. Zdej imava št.1 pa se mi zdi da za čez dan so še, za ponoč, ko spustimo 1 previjanje pa je že premalo. Mislim da bova nazadnje pristala kar na Pamperskah, no še od DM imam za probat in pa Pamperske izven Mulerja. nov2010 super majica, dobro si se tole spomnila. HATOR ČESTITKE ZA MAJO IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Drugače pa jaz ne vem, če ne bom šla še po 10 tetra plenic, al smo pa samo mi tako potratni....danes zjutraj med previjanjem se je polulal, pa sta šli še 2 v pranje , včeraj je eno pokakal....da tako ne govorim o tistih od umivanja, za pod glavo, za kupčke....tuki pride pajackov smeško ki si puli lase Mi je znano, midva ponucava vsak dan 25-35 tetra plenic, tako da se vsak dan en stroj teh plenic pere. Sem ravno zadnjič premišljevala kako pridete ene z 20 kom. čez. Jih pa uporabljava povsod, za dojenje porabim vedno 2, ena da dam Žana gor, da prestreže kar steče ven, druga za brisanje mleka ki teče iz druge dojke, za previjanje minimalno 1 večinoma 2, nama zelo rad lula in kaka po previjalni, za podlaganje, podiranje kupčkov, v posteljici za pod glavo, uglavnem povsod. Tako da sva midva tud še en paket iz skladišča dala v uporabo. Aluap čestitam za Mojco in Ambroža library širokega povijanja ni, ultrazvoka tud ne. Priporočajo pa pregled kolkov pri 6-8 tednov, na katerega te naj bi poslal pediater. Vse ki vas zvija pomeni da se pripravlja. Mene je tud skoz zvijalo, pa sem prišla potem 7 cm odprta v P, tako da to niti ni slabo. Tako da upam da bo čez vikend veliko lepih novičk in novih Novemberčkov.
|