Majchi
|
Aluap, čestitke z dvojčka ! In Hator, čestitam ob rojstvu Maje! Pri nas je tudi vse po starem. Škorpijonček, včeraj zvečer sem se tud jaz tako slabo počutila, da sem samo molila, da ne bi šla v P slučajno. Bilo mi je slabo, tresla sem se nekako od znotraj, bila sem na mrtvo utrujena, zaspana in zatečena, zgaga me je matrala, križ, krči, otrdevanje trebuha... V glavnem, spat sem šla ob 21ih in sem danes vstala pred 7. Potem se je pa itak Lana zbudila. Aja, ponoči me je pa nekaj po trebuhu šraufalo in sem v polsnu razmišljala, če so to popadki ali prebavne motnje, ker se mi je zdelo, da je bolj želodec na udaru. Dons me pa spet križ boli, pa rahli menstrualni krči. Res se pripravlja in jaz skušam bit umirjena in lepo čakat. Dons bom še mal pospravla, en stroj cunj oprala, uživala z Lano... kar bo, pa bo. Sara Pia, Malajka, simonmojca, Pajac in vse ostale, ki nas šraufa, pa nas ne zašraufa do konca: vse to pomeni odpiranje, spuščanje, pripravljanje,..., da nam bo potem v porodni lažje . Jaz grem vsak dan na dolg sprehod in si zraven govorim, da tale sprehod pa ziher pomeni vsaj 10 min manj v porodni .
|