phelps
|
Dan! Aleunam, ja, včeraj se mi je ratalo zrihtat in tamalo lepo uspavat, pride moj in pravi, da vse stoji na cesti... Jaz se ne bojim snega, ker tudi v službo (čez 60 km na dan) hodim sama z avtom, ampak, da bi kje stala, doma pa jokajoče dete ... Sem odpovedala, tako, da imam pregled v torek dopoldan. Upam, da bomo dobili odobritev za , ker sva že čist adijo . Kar se pa tiče maskare, je pasalo, četudi je bilo samo za doma... Paše, za dušo. Hrana, jaz ne jem nič od sadja in zelenjave, moj mi je še peso prepovedal . Na srečo jemo velikokrat zelenjavno juho, tako, da tam dobim, pa kakšen brokoli skuhamo, kompote... Mlečnih izdelkov pa ful pojem, predvsem jogurte in sadne skutice... Sem bila pa do pred kratkim totalno nora na sladkiš, pa sem se sedaj tudi temu odpovedala, ker ima mala probleme, jaz sem pa itak totalno zaprta. Pa je bolje pri tamali. Sicer jo še zvija, punka in vse, ampak nima tistih krčkov pri katerih je nekaj časa neutolažljivo zacvilila in jokala... Zdaj se gremo pa zrihtat za ven, jo bom dala kar v lupinico (itak jo uporabljamo samo v avtu) in na vozek, da bo zaščitena in zadekana z vseh strani. Jaz jo ne oblečem toliko kot ve, pa je vseeno vedno prijetno topla, ko se vrnemo... Še čisto čisto malo, pa bomo na 5 kg, jeeej Bodite lepo in lep vikend, z Nežo bova danes prvič tudi ponoči sami, ker gre moj na službeno silvestrovanje, potem ima pa vsak vikend še kakšno silvestrovanje. Vsaka procesija ima svoje silvestrovanje, tudi košarkaši