škorpijonček_
|
Dobro jutro, Evo, jst bom očitn mogla spremenit mojo navado in spanje s kuram opustiti. Sven je ravno takrat najbolj aktiven, čez dan pa bi skozi spal, da ga moram zbuditi in podojiti, pa spet zaspi nazaj . Zdaj odkar smo doma ima uro med 23-2, pa ne vem kak ga naj drugače naravnam. Pa takrat bi najbolj jedel in pol ko spije vse, mu nimam kaj več druzga dati, kot še dodatek. Zdaj sem se nekak navadila 3x dnevno sčrpati dojke in v enem črpanju nabereme 15-20ml, tko da do večera oz. noči je nekak za 50 ml in najprej to dobi, če pa ni dovolj, pa še dodatek. Imam pa drug problem, izredno rado ga kolca in to ga kar oreng premetava. Od česa je to, a kaj narobe počnemo? Kupček podre, no rigne, sej da pa vedn kaj vrže ven ko ga podre pa tak ni nujno, a ne? Najprej sem full paničarla, če dovolj je in sem takoj iz P poslala mojega po črpalko, da vidim, da vsaj tisto poje kar si izčrpam. Na flaško tudi rad pije, imamo Nukovo. Drugače pa ko se dojimo in je na eni zizi iz druge full zraven ven teče, tko da mislim, da je ponudbe dovolj. Glede dokumentov... rojstni list so nam poslali, zavarovanje uredijo v službi. Za enkratno pomoč na UE ne rabte davčne od malih, sem včeri klicala, no vsaj tako je na naši občini. Moram še urediti otroške doklade, upam, da ni preveč zoprn postopek in da ga lahk uredi tud oče. No, tolk zaenkrat, pa se slišmo še kasneje. Vsem pa , pa nč obupat in se jezit.
|