|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
6.1.2011 15:17:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image a zdaj bi hujšale ??

No če katero zanima tole naj bi bil po Montignacu, pa ne ogaben kot večina tistih, ki bi sodili v to skupino..

Sicer Nadinne  meni so bile polnozrnate testenine tudi  user posted image dokler nisem kupila Barilinih.. no zdaj pa jih jem z veseljem. No sem jih jedla user posted image , ampak bo boljše pravijo...
Meni so polnozrnate od Barille boljše kot navadne in kuskus je tud boljši polnozrnati, ampak kruh je pa najboljši beli, polbeli še greuser posted image
Kg? Sedaj sem na -3 kg kot pred nosečnostjo in jih je še kar nekaj za spravit dol...user posted image ampak bomo že...počasi nikamor se ne mudi..

Meni se pa zdi da se je Ana v zadnjih 10 dneh ful potegnila, ker so ji prav pajaci od H&M št. 62.. če se dobro spomnim so Petru bili prav kasneje...user posted image

Ja pol pa je že kar velika, našemu so prav še tisti 56, pa ima okoli 58-59cm in cca5,5-6kg

ma ne vem.. mogoče zaradi sušilca, ker so jo 21.12 namerili 55,5 cmuser posted image Saj niso ji knap, ampak normalno prav..

A glede kruha ti mene hecaš?user posted image Jaz ubijam za svež beli kruh....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.1.2011 16:02:19   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce meni so lasje začeli izpadati, povsod so moji lasje, enega je imel Liam v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugorodke koliko časa je pri vas to prvič trajalo?

dolgo... te potolažim? Drugi ruker je ko nehaš dojit user posted image user posted image user posted image ampak zrastejo nazaj, samo dolgo rabijo...

jst se pa nč ne spomnim da bi se kaj posebnega dogajalo z mojimi lasmi pri Roku, tudi zdaj ni nič posebnega - razen da izredno hitro rastejo (ker pa ne maram dolgih las je to precej neugodno)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.1.2011 16:09:12   
pikizenc
Madona kok vam rastejo tamali, mi smo večinoma še na 56, večino sicer res iz H&M k ma številke mal večje. Šele zdej počasi začenjam mal to pospravljat in šaltat na 62.

pucanje noska - vedno pred spanjem tud če ni prehlajen. Čist na začetku je bil tiho, pol se mi je začel dret, zdej pa spet nekako tolerira.

AM - a vsi tok smrdijo? Okus mi je sicer čist normalen, ampak vonj ...

kontracepcija - kondomi dokler dojim. Čeprav men se še kar nič ne lušta user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.1.2011 16:59:03   
tejci1981
Lasje - mi (zaenkrat) ne izpadajo,.... je bla lih danes frizerka na obisku,...postrigla minimalno, iz ful kratkih bi jaz mela zdaj pa paž,...tako da čakamo,....smo že pri ušesih user posted image

Aleunam in Majchi  - se srečamo na Montijevem forumu, sem se lih dans spet aktivirala, mi je fajn, ko lahko malo poškilim kaj druge jejo, pa dobim par idej.

Kg - nosečniški sta še 2, prednosečniških pa je 30 user posted image !

Cotike - HM bodiji še 56, ostalo 62.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.1.2011 17:41:52   
novemberska
Oj punce!

Tudi jaz se bom spravla na montiagnaca sam voljo moram dobit. Mogoče če nas bo več bo lažje...bomo ena drugo mal spodbujaleuser posted image user posted image

Kar se tiče pucanje noska, ga mi vsak dan tud po pet krat na dan pucamo z baby vacom. In neb ga zamenjala za nič na svetu. Res lepo spuca nosek in mala je full zadovoljna, samo da prižgem sesalec user posted image

Pri nas je pa z oblačili tako ,da glih pospravljam vse 62, body-ji so ji še prav, pajacki pa nič več, in bomo prešaltali na 68. Ji pa 62 ni prav, zato ker mormo na široko povijat in pol je še enkrat večja kot brez plenicuser posted image user posted image . Bo pa Hana naslednjo nedeljo dopolnila 3 mesece , tko da je že kar velka punca user posted image user posted image

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.1.2011 17:45:58   
philadelphia
Joj že 3 mesece? Kam beži ta čas user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.1.2011 17:51:13   
novemberska
Ja libary sam res kam beži ta časuser posted image user posted image

Hana je prvi novemberski oktoberčekuser posted image

Evo sem se glih registrirala na momtingacovem foromu...tko da začetek je user posted image

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.1.2011 18:56:22   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

BTW kaksno kontracepcijo ste si omislile?

Nobene. user posted image user posted image user posted image user posted image
Trenutno smo na kondomih, je pa plan tak, da ko pridem spet mal v formo, pa še enga user posted image pridelat. user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.1.2011 19:03:37   
november2010
no zdaj ste me pa zdražile s tem montijem, se grem še jaz prijavt gor :)
Tudi moja največja skušnjava so sladkarije.... :(( se oa moram pohvalt, da sem zdaj vsak dan začela delat trebušnjake in vaje za rit in noge.... orbitrek bom tudi postavla, sam da ga nazaj dobim (sem ga enkrat posodila), pa mal si moram čas organizirat da končno začnem tečt.

AJA pa še zumbo sem si downloadala. če me kdaj kaj prime pred tv-jem skakat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil november2010 -- 6.1.2011 19:05:19 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.1.2011 19:50:11   
aleunam
Nadinne, res je, nekatre pz testenine so grenke. Barilline niso, mogoče poskusi te, če maš željo. user posted image  Pri polnozrnatih kruhih iz trgovine pa je tudi treba paziti, ker skoraj vsi vsebujejo tudi belo moko, tudi tisti špar vital z nizkim gi, edino tisti "mokri" kruhi, ponavadi so v rezinah po pol kile. Meni je najboljši doma pečen, naredim si ga po svoje, pa vem, da je 100% pz. Ampak sem lani enkrat potegnila kruh ven iz aparata skupaj z tistim klinom, ki meša. Ker ga je nekaj ostalo, sem ga vrgla vstran skupaj z tistim klinom. Tako je ta aparat zanič user posted image

Jaz sem prej Marka merila, pa sem namerila 64cm. To bi pomenilo, da je zrasel 6cm v enem mesecu. Me prav zanimajo kile. Sicer je okrogel v obraz in ima dvojno brado, drugače pa ni nek mišelinko. Nogice in rokice so čist ok za moje pojme. Zgleda, da bo po višini šel po očetovih poteh, glede širine pa tudi upam, ker bo potem šlank.

Najki, jaz dojim in se bom lotila montignaca. Kot je ena naisala, tukaj lahko ješ. In tiste, ki vas skrbi sladkosnedost, tudi to se da rešiti. Na forumu je veliko sladic, celo torta brez moke se da narediti! Sladkor pa se nadomesti z fruktozo, ampak tudi ne gre pretiravati. Zdaj ste mi dale še večjo voljo, ko nas je več. Se grem tja javit, upam, da še vem geslo. user posted image
Punce, jaz pa zavidam vam, ki vam ni potrebno na dieto. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.1.2011 19:52:09 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.1.2011 19:58:36   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

AJA pa še zumbo sem si downloadala. če me kdaj kaj prime pred tv-jem skakat user posted image user posted image

Jaz tudi!!! user posted image user posted image user posted image
Sam morem počakat, da brat konča z dopustom, da bo spet plac v dnevni, pol pa začnem z akcijo  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Ampak sem lani enkrat potegnila kruh ven iz aparata skupaj z tistim klinom, ki meša. Ker ga je nekaj ostalo, sem ga vrgla vstran skupaj z tistim klinom. Tako je ta aparat zanič

Kaj pa če bi na servis poklicala, mogoč pa majo kak klin na zalogi,....

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.1.2011 20:03:03   
aleunam
Hja, maš prav. Moram poiskati papirje.

Kaj je zumba? To sem danes slišala po radiu, da ma en fitnes.

Neposredna povezava do sporočila: 987
6.1.2011 20:19:11   
ječi12
ojla

bom se še js registrirala. kje in kako se bomo pa najdle? tem je miljon!
drugač mam pa js dons drugi dan končan :) še celo leto takih user posted image user posted image  itak zmagam po kilah nedvomno. tko da se nebi hvalila :) bom se raj pol k jih bom že kej zgubila :)

bravo vsem za dobre mere in preglede! super da rastejo te naši miški in miške....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.1.2011 20:31:30   
naša beba
Madonca ste pridne... že samo razmišljanje o dietah me utrudi... kaj pa vem, nikol mi ni blo treba načrtno hujšat, ker kil nisem mela kaj prida viška, edino čvrsta pa nisem bla nikol user posted image , ker sem prelena, da bi se neki športala. Vedno sem dost fizično delala in pol nisem hotla še neki se obremenjevat. Poleg tega mam kr težave s koleni in moram priznat, da mi večkrat že hoja po stopnicah dela težave. Sem pa premlada za operacijo.user posted image

Glede kg, še vedno jih imam devet viška do predporodne. Sedem jih je šlo s porodom dol, dve sta se zguble v enem mesecu, ostale pa kr nočejo it ven na mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kontracepcija, smo tud kondome nabavli, vsaj zaenkrat, s časom pa kaj bolj konkretnega, ker nama gumice ne dišijo najbolj...user posted image user posted image

Lasje, ja, se opaža, da kr neki visijo vsepovsod okol. Sem si Fitoval kapsule nabavila, ker imam dobro izkušnjo z njimi.

Cotike, mi pa kr vse kombiniramo. Neki 50 in 56. Večinoma imam pa cotike, kiso po mesecih označene, torej smo na 0-3 mesece.

Jutri imamo pa pregled v bolnici in upam, da mi bodo končno zaupali izvide analize blata in krvi moje pikice. Kot sem že napisala, kri je po štirjih dneh izginila. Edino kar je, da zdaj samo 1x do 2x na dan kaka, pa fuuuuulllllllll prda. Zmeri ko se grema dojit porabima najprej pol ure, da ona pritiska in jih seka ko ena velka!!!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.1.2011 20:34:06   
tejci1981
Aleunam - zumba je tole (sicer reklama za dvd, bistvo je vidno user posted image )

http://www.youtube.com/watch?v=oOpXuHL9RM4&feature=channel

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.1.2011 20:35:38   
tejci1981

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ojla

drugač mam pa js dons drugi dan končan :) še celo leto takih  itak zmagam po kilah nedvomno. tko da se nebi hvalila :) bom se raj pol k jih bom že kej zgubila :)

bravo vsem za dobre mere in preglede! super da rastejo te naši miški in miške....

Na montinjakovem forumu bomo naredle svojo temo novemberke 2010 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
6.1.2011 20:45:11   
majabar
Da porocam, kako napredujeva. Danes sem ga prvic izmerila cez 5kg (5050g)user posted image . Poliva recimo 90% od tistega vceraj in predvcerajsnjim, morda je mali napredek, a se zdalec, da bi bilo dobro. Jutri sva narocena pri pediatru. Malo me skrbi se njegov popek, ker se zelo izboci, ko kaka, v mirovanju pa izgleda, kot da bi imel en zracni mehurcek s cisto tanko kozico cez cel popek, sivkastmodre barve. Ne vem, morda je kila, bom vprasala jutri. Sem pa danes pridelala toliko mleka, da sem ga dala 110ml zmrzniti, cca 60ml ga je se v hladilniku, ce bo slucajno se danes kriza, a dvomim, ker ze spanckauser posted image . Sem res vesela za mleko, a tudi zelo utrujena.

< Sporočilo je popravil majabar -- 6.1.2011 20:51:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 992
6.1.2011 21:14:17   
ječi12
tejči ja fajn bi blo user posted image

majabar a nisi več v slo? nism opazla da si šla že domov? al maš kle pediatra?sicer pa upam da ti povejo kaj je to,meni ni znano okol popka nč kot kila.

kontracepcija-nič. pazimo.mam doma cereztte pa se jih bojim jemat začet,bom najbrž kr mireno ubodla,samo morm G poklicat pa povedat da mi tableti kao ne ležijo....mireno pa ona ful rada da,tko da ne bo problema.

naša beba kaj je pa blo da ste mogli dajat kri pa blato? sorry če si že pisala,ampak učasih sm površna!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.1.2011 21:24:13   
birdy
Ječi, zakaj se pa bojiš začet jemat cerazet? 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.1.2011 21:26:36   
ječi12
k sm ful slabih stranskih učinkov prebrala od punc k jemljejo te tablete. sama sm pa jedla logest in se ful zredila 4l nazaj....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.1.2011 21:29:21   
naša beba

naša beba kaj je pa blo da ste mogli dajat kri pa blato? sorry če si že pisala,ampak učasih sm površna!

Ema je imela kri v blatu. V kakecu so ble najprej sam krvave sluzaste nitke pol je bla pa plenička že bolj krvava. Pa blato full smrdi. Smo se pa ustrašli in jo pelali pokazat. Zdaj pa čakamo na izvide a gre za alergijo al kako vnetje al je kaj na črevesju. Zato sem pa na dieti brez mleka in jajc.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.1.2011 21:32:45   
birdy

k sm ful slabih stranskih učinkov prebrala od punc k jemljejo te tablete. sama sm pa jedla logest in se ful zredila 4l nazaj....

Jst pa nisem mela stranskih učinkov. razen kak mesec se mi je ena krvavitev pacala, pol k se je pa nehal se je pa čist. Nisem mela niti menstruacije. Pa shujšala sem tud ob teh tabletkahuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.1.2011 21:42:18   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Na montinjakovem forumu bomo naredle svojo temo novemberke 2010 user posted image user posted image user posted image

http://montignac.mojforum.si/montignac-about638-0-asc-400.html user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
6.1.2011 21:45:36   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst pa nisem mela stranskih učinkov. razen kak mesec se mi je ena krvavitev pacala, pol k se je pa nehal se je pa čist. Nisem mela niti menstruacije. Pa shujšala sem tud ob teh tabletkahuser posted image

ja sj vrjamem da tut take obstajate,sam usen sm čikenuser posted image  bom useen mireno,čeprou mi je to tut skeri da mi bojo en tujk not daluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.1.2011 21:46:32   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Ema je imela kri v blatu. V kakecu so ble najprej sam krvave sluzaste nitke pol je bla pa plenička že bolj krvava. Pa blato full smrdi. Smo se pa ustrašli in jo pelali pokazat. Zdaj pa čakamo na izvide a gre za alergijo al kako vnetje al je kaj na črevesju. Zato sem pa na dieti brez mleka in jajc.

pol upate da je samo alergija?
no javi rezultate,držim pesti!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Solidarnost za Muro
hdmarjetica

Koliko bi se vas odreklo,kakršni koli dobrini in pomagali delavkam Mure??Komu bi se odrekla?Kako bi pomagala?Kaj mislite ali država dela prav?Kako ste seznanjeni z zbiranjem pomoči ?Ali poznate Humanitarno društvo Marjetica?

(71%)

(29%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!