aleunam
|
Nadinne, res je, nekatre pz testenine so grenke. Barilline niso, mogoče poskusi te, če maš željo. Pri polnozrnatih kruhih iz trgovine pa je tudi treba paziti, ker skoraj vsi vsebujejo tudi belo moko, tudi tisti špar vital z nizkim gi, edino tisti "mokri" kruhi, ponavadi so v rezinah po pol kile. Meni je najboljši doma pečen, naredim si ga po svoje, pa vem, da je 100% pz. Ampak sem lani enkrat potegnila kruh ven iz aparata skupaj z tistim klinom, ki meša. Ker ga je nekaj ostalo, sem ga vrgla vstran skupaj z tistim klinom. Tako je ta aparat zanič Jaz sem prej Marka merila, pa sem namerila 64cm. To bi pomenilo, da je zrasel 6cm v enem mesecu. Me prav zanimajo kile. Sicer je okrogel v obraz in ima dvojno brado, drugače pa ni nek mišelinko. Nogice in rokice so čist ok za moje pojme. Zgleda, da bo po višini šel po očetovih poteh, glede širine pa tudi upam, ker bo potem šlank. Najki, jaz dojim in se bom lotila montignaca. Kot je ena naisala, tukaj lahko ješ. In tiste, ki vas skrbi sladkosnedost, tudi to se da rešiti. Na forumu je veliko sladic, celo torta brez moke se da narediti! Sladkor pa se nadomesti z fruktozo, ampak tudi ne gre pretiravati. Zdaj ste mi dale še večjo voljo, ko nas je več. Se grem tja javit, upam, da še vem geslo. Punce, jaz pa zavidam vam, ki vam ni potrebno na dieto.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.1.2011 19:52:09 >
|