|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
6.1.2011 10:32:01   
philadelphia
imam lep šiv, mogoče sam pri luknji, da pride mal čudn, sam je lepo (čutim pa še zmeraj malo, sam ni hudga)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.1.2011 10:33:03   
tejci1981
Dan!

Hvala za info glede fiziološke,...bo treba probat vsaj par kapljic, bom že pretpela dretje!

Mi smo danes tudi dosti spali, sem se prav spočita vstalauser posted image , zdaj pa je gospod pod igralnim lokom in pretepa igrače, ki so mu na dosegu in se krega z njimi user posted image !

Majabar- bošček da še vedno tolko poliva, upam, da se kmalu konča, HB pa imaš mleka za izvoz!

Neposredna povezava do sporočila: 952
6.1.2011 11:18:25   
aleunam
Jaz ful pogrešam sadje in zelenjavo. Saj ga nisem pojedla tone, a kakšna zelenjavna prikuha k mesu bi ful pasala, pa zjutraj sveže iztisnjeni pomarančni sok, mmm... Jaz počakam do tretjega meseca, potem pa postopno začnem uvajati. Zaenkrat nimamo krčov, samo napenjanje, ampak brez joka, zato ne bi rada tega pokvarila. Bom potem nadomestila. Pa tudi montignac bolj zalaufa. Jaz sem pred leti shujšala 18kg, a pridobila nazaj. Ja, ko sem nehala z prvo stopnjo, bi morala prešaltati na 2., pa nisem in se je nekaj vrnilo, potem pa še user posted image . Je pa takrat šlo brez telovadbe skoz, sem se pa držala 99% (obdržala sem pravo kavo z mlekom, ker je kljub temu šlo dol). Je pa bilo to pravo hujšanje, nič na hitro. Trajalo je celo leto. Majchi, a si tudi na monti forumu bila nekoč aktivna? Jaz ja, pa mi je tvoj nick takoj padel v oko, ko si se že prvič javila v temo novemberk, lahko pa je katera druga z istim imenom. user posted image

Library, upam, da je kljub slabemu občutku tam spodaj vse ok. user posted image
Phelps, torej se fajn redita, če se ne motim, ne? user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.1.2011 11:39:53   
ječi12
aleunam a mi daš link od foruma,oz kšn link kjer dobro piše kako zgleda ta dieta?
js sm dons drugi dan na manj žri zdrava prehrana dieta user posted image  no pa sj ni težko,samo ne smem mislt na sladkarije pa zaposlit se moram,sj hitro minejo tri ure ko spet jem :)

super za info o vlažilcu,tut mi gremo dons ponj,srčno upam da nam pomaga.

kok noste oblačila oktoberčki in najstarejši novemberčki? sm lih nardila inventuro v omari,joj kok mam oblekic ta malih. no zdj sm dala 50ke ven,pa neki 56,use pa ne ker mu je kr neki še prav. no pa prat sm dala 62 in 68.bom zdj kr tri številke kombinirala. sj 62 ma že zdj bodije pa jopce,samo pač mal zavihamo rokave.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.1.2011 11:47:34   
november2010
mi smo zdaj po tavelkem kar na 62.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.1.2011 11:57:10   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Majchi, a si tudi na monti forumu bila nekoč aktivna? Jaz ja, pa mi je tvoj nick takoj padel v oko, ko si se že prvič javila v temo novemberk, lahko pa je katera druga z istim imenom. user posted image

user posted image user posted image user posted image  V bistvu sem v zvezi s tem aktivna vsako leto 1.1.user posted image . Ja, sem enkrat sodelovala, eni 2 leti nazaj. Mi je bilo super, ker so punce pisale gor, kaj so kuhale, pa je bilo en kup novih idej. Pa itak zarad spodbude.

Ječi, Michael Montignac je Francoz, ki zagovarja ločevanje OH in beljakovin. Je avtor knjig "Jem, torej hujšam" in pa "Prehrana po Montignacu". Pa še kakšna bi se našla. Njegova dieta temelji na glikemičnem indeksu (GI), ki mora biti nizek. Če npr. poješ hrano z visokim GI, spodbudiš, da trebušna slinavka izloči preveč inzulina, da uravna nivo sladkorja v krvi in zaradi tega se redimo. To je zdaj skrajšana zgodba. Seznam živil in njihovih GI najdeš na netu.
Če povzamem, prepovedan je krompir, bela moka, bel riž, bel sladkor, beli makaroni... Namesto tega ješ polnovredni kruh (to ni isto kot polnozrnati), ta temne špagete, nebrušen in neoluščen temen riž... in ob tem hujšaš!
Pomembno je tud to, da tukaj ne šteješ kalorij in količinsko lahko dosti poješ, tako da nikoli nisi lačen. Paziš le na kakovost in vrednost živil in pa na kombinacijo. Torej po domače, špageti+zelenjavna omaka in ne makaronflajšuser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.1.2011 11:58:07   
emma83
Jaz si brazgotino mažem s tea tree kremo, user posted image mi ful paše ampak je še vedno blazno čudno. Verjetno kar traja nekaj časa, da se zadeve normalizirajo.

Cunjice: nosi 62 in  par hlačk 68. Bodije imam pa večino iz Kika in so 62-68.

Majchi jaz Liamu preventivno vsako jutro posesam nosek, se kr nabere v 1 dnevu.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.1.2011 12:00:29   
Najki
jeci danes ima 2m in smo na 62 in 68, odvisno od modela. Sem ji mislila se ksne 56 majcke pa jopco dajat, pa ji je prekratko.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.1.2011 12:08:26   
Majchi
Aja, pa še to: kot je omenila aleunam, on navaja dve stopnji, program za hitro hujšanje in program za vzdrževanje teže. Jaz sem po prvem programu v 2,5 mesecih izgubila 7 kg (brez gibanja, oz. samo vozičkanje), tako da sem bila 5 mesecev po Laninem rojstvu čisto fit. Zredila sem se pa tud takrat za 20 kil. 13 jih je šlo hitro dol (v prvih 2 mesecih), ostalih 7 pa kot sem že omenila.
Jaz sem potem svojo težo tudi obdržala. Šele ko sem začela v službo hodit, se je začel reality show: služba do 17ih, 18ih, nobenga cajta za gibanje, službene poti, hrana na avionih in poteh, službene večerje, veliko preveč stresa, ipd. Posledično sem s takšnim načinom življenja v 2 letih (skoraj do ta druge nosečnosti) pridelala 8 kg. 1.1.2010 sem šla na Montija in v januarju shujšala 3 kg, februarja pa že zanosila in nehala z dieto, tako da sem drugo nosečnost štartala s 5 kg več kot prvo. Vsaj 3 sem dol dala...
In moja situacija zdaj je taka, da sem se še zredila več kot v 1. nosečnosti, in sicer kar za 23 kg. V 1,5 mesecu jih je šlo dol 14, ostalo mi jih je še 9. Pa tistih 5, s katerimi sem več štartala, pa še ene 3 bi rabila dol dat do idealne suhice. Torej imam dost dela do poletja - 17 kguser posted image ! Ampak pol bom pa taka bejba, da bojo vsi za njo gledaluser posted image user posted image . Sam se bojo tud hitr stran obrnil, ko bojo vidl, da 2 mulca s sabo vlačimuser posted image user posted image . No, mal heca...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.1.2011 12:10:57   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: november2010

mi smo zdaj po tavelkem kar na 62.

edino bodije in pajacke od H&M ima še 56, drugače 62...pa so mu ravno prav, razen od H&M ko so mal večje številke. Če bo še naprej tako rastel bomo pa kmalu na 68

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.1.2011 12:11:40   
Majchi
Mi smo zdaj na 62. Kakšna cotka je še 56, kakšna je pa že 68. Star je pa 1,5 meseca.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.1.2011 12:22:30   
ječi12
kaj je pol naš pri malih,al mu js nategujem premale cunje gor user posted image  naš komot še nosi od clara 56,sicer je res da ni več nikjer nič placa,ampak rokavi niso prekratki pri plenički pa tut lahko zapnem. no ja sj ni važno,zdj bomo tut mi prešaltali na večino 62 in 68 ker nimam nobene številke od teh tok,da bi mela samo njo.
sm pa vidla da mam zdj bodije samo še za čez glavo,tko da si bom še ene par jih kupila na preklop.

majchi hvala za razlago,si bom na netu res pogledala.no sj sicer tut zdrava prehrana temelji na čim manj oz brez OH in to je isto-se pravi temen riž,testenine,kuskus,pusto meso,kruha js sploh ne jem,če že pa pol piringa ko se tega držim. no bom si še tega strica prebrala,sj sm že slišala samo se še nikol nism poglobila. js morm shujšat ene 30kg da bom lahko rekla da ni več škodljivo zdravjo user posted image  ampak tok sm si nabrala...pa sploh ne od nosečnosti,ampak od porodniške pri ta veliki,pa pred poroniško ko nism več športala 6x na teden ipd....tko da me čaka en dolg proces,ampak js mislm da bo v enem letu tko kot želim. samo držat se morm,oz pač navadit drugačne prehrane.
edino js se držim tega da jem na tri ure,čeprou se umes čutim lačno. ampak raje vodo pijem pa si govorim da sm sita user posted image  če 40 minut pa mam malco user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.1.2011 12:40:09   
aleunam
Nisem šla vsega brat, malo pozneje pokomentiram. Ječi, http://montignac.mojforum.si/ , kaj več pa pozneje. Nekje maš en hiter povzetek, po katerem se lahko 100% držiš, knjigo pa premelješ pozneje. Je pa res dobra dieta, saj lahko, kdo bi si mislil, ješ. user posted image  Zame manj žri ne pride v poštev, ker se preveč poznam. Pa tudi zadnjič sem opazila, da ko sem nehote manj jedla, je bilo manj mleka.

Majchi, če praviš, da nisi bila 2 leti gor, potem tudi jaz skoraj toliko ne. Se moram malo aktivirati, ko bo več časa. No, jaz še nisem čist na tej metodi trenutno, ravno danes bo krompir user posted image , bom pa v bližnji prihodnosti. Najprej moram v par zadev nabaviti. Drugače v vednost tistim, ki se mogoče odločate, ni zaradi tega režima potrebno drugim drugače kuhati. Jaz pravim, sploh pri nas ni problem, ker večkrat jemo meso in potem sem za druge skuhala tudi prilogo, jaz pa je nisem jedla (razen zelenjave). Pa npr. pz testenine so enakega okusa kot navadne (samo enkrat dražje user posted image ).

Kot sem že včeraj omenila pa sem si naročila tudi mešanico za adamov kruh (na spletu je), ki naj bi bil brez ogljikovih hidratov. Pa ga še vedno nisem dobila, naročila pa v nedeljo.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.1.2011 13:15:00   
Najki
Nisem cisto spremljala tele debate o montinjaku, sam eno vprasanje. A to pride v postev med dojenjem al ste vse, ki se jo boste lotile, na AM?

Jaz sem sicer v user posted image pridelala le kakih 5kg in par dni po porodu sem jih izgubila 8 in sem sla takoj v prednosecniske kavbojke, samo jih imam pa na splosno veliko veliko prevec. Zdej se na tehtnico niti ne upam stopit, ker skoz nekaj jem in ogromno spijem, da mi ne bi spet mleko strajkalo, sem ze cisto napihnjena od vode.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.1.2011 13:18:16   
nadinne
vidim da gre beseda o hrani in dieti...meni pomaga pri hujšanju samo to da skenslam sladkor...to je to...sem v prvo shujšala 18 kg v dobrem letu dni, sedaj pa 14kg v mesecu in pol! pa brez telovadbe. to da so polnozrnae testenine enakega okusa kot navadne se pa ne strinjam...meni so grenke za popi... in se mi kar user posted image  ob njih. tko da svaka čast vsem ki jih jeste. jaz prenašam samo polnozrnat kruh in to je to, pa še tega nimam najraje. drugače pa, jaz sem mnjenja da je vsaka hrana ok, samo po pameti jo je treba jesti...torej vsega zmerno pa je. ja se mi pozna da sovražim vsakršne diete user posted image  sem že itak omejena pri živilih, psa mi misel na dieto preveč zagreni življenje user posted image

no srečno vsem ki ste se podale na pot hujšanja user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.1.2011 13:20:29   
emma83
Najki kakor jaz razumem je dieta primerna tudi za dojilje, ker količinsko normalno ješ. Zdi se mi pa, da obe aleunam in majchi dojita.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.1.2011 13:25:03   
nejka000
ojla babe!

Evo nas iz 2gega sistematskega. Težki smo 6020 g in veliki 58cm . Tak da smo se zredili v enem mescu več ko eno kilo.
Mi smo na cunjah št 62 in 68 smo pa stari 2 mesca.

Dieta-jaz sem na uni, mau menj žri pa dej kej nase ne sam vase....user posted image user posted image user posted image Meni pomaga.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.1.2011 13:31:54   
Najki
O fajn, potem moram pa v mamino knjiznico, ima nekje njegovo knjigo user posted image .

nadinne 14kg dol brez porodne izgube? Pod cukr mislis sladkarije a ne? Meni so zelo nevarne, ker ne pridem do casa, da bi si pripravila kaj spodobnega, potem so pa sladkarije najbolj pri roki, ker jih ima moj vedno tono na zalogi user posted image . Pa tasca jih vedno celo vreco prinese kokr meni, pa ne morem dragega naterat naj ji prepove. Njegova familija je pac mahnjena na to, jaz jih pa izven nosecnosti ali dojenja komaj povoham.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.1.2011 13:41:21   
Najki
A sivi se tako dolgo celijo? Sem imela sreco, da obakrat nisem bila sivana. Prvic sem bila malo natrgana not in sem imela dolgo bunko, pa na zacetku me je peklo pri lulanjo, drugic pa se to ne, pa je imela 36cm glavico. S tem da prvic sem bila dolgo suha in razdrazena not in nikakor na volji za akcijo ksne 3m, v drugo bi pa mojega ze v P popadla, ce bi lahko user posted image . Mi je bila kar muka cakat konec cisce.

BTW kaksno kontracepcijo ste si omislile?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.1.2011 14:02:52   
zori82
ojla

evo pa sma nazaj z 2.pregleda...težke 4590g (prej 3830) in vlke 56.5 (prej 53,5). Men se zdi da ne dobi tako veliko na teži, P pa pravi da je ok (zamolčala sm pa da 1x na dan dodajam AM-ponavadi zvečer pred spanjem). Sem ji povedla da po vsakem obroku bruha (predvidevam če ne bi da bi šli kg bolj gor), tako da imamo kontrolo čez en teden pa da vidmo kako dalje.

Drugače je pa Nija še vedno na 56, nekaj cunjic pa tud že 62. Kar se tiče pa fiziološke se pa nič ne buni ko ji dajem not, včasih se sam nakremži včasih pa tud vse skup mirno prespi .
Je pa to noč full pridno  spala od 20-2 in od 2:30-6...no ob 8 sva se pa itak vstale ker sva šle na pregled, drugač bi pa spala še nekaj časa...upam da bo ta noč enaka

diete...hb je nikol nisem rabla, pa tud mislim da se neb mogla nobene držat, ker sm full sladkosneda in sama nezdrava prehrana, ki se ji tud neb mogla odpovedat. Zdj bi tud sam rabla vaje, da spravim obroč dol in da malo učvrstim mišice, pa tud ne vem če bo ka s tem, ker sem lena ko ko je treba rit premikat. Včasih sm bla pa najbolj šport tip kar jih je lahk, zdj pa čisto nasprotje...joj joj me bo treba mal čez kolena dat
Tako da kapo dol za vse, ki se diet držite in migate

HB za ctrl C, ker tale RR ga že pošteno sračkauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.1.2011 14:11:27   
emma83
Punce meni so lasje začeli izpadati, povsod so moji lasje, enega je imel Liam v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugorodke koliko časa je pri vas to prvič trajalo?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.1.2011 14:15:43   
pajac
user posted image a zdaj bi hujšale ??

No če katero zanima tole naj bi bil po Montignacu, pa ne ogaben kot večina tistih, ki bi sodili v to skupino..

Sicer Nadinne  meni so bile polnozrnate testenine tudi  user posted image dokler nisem kupila Barilinih.. no zdaj pa jih jem z veseljem. No sem jih jedla user posted image , ampak bo boljše pravijo...

Kg? Sedaj sem na -3 kg kot pred nosečnostjo in jih je še kar nekaj za spravit dol...user posted image ampak bomo že...počasi nikamor se ne mudi..

Meni se pa zdi da se je Ana v zadnjih 10 dneh ful potegnila, ker so ji prav pajaci od H&M št. 62.. če se dobro spomnim so Petru bili prav kasneje...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.1.2011 14:52:34   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image a zdaj bi hujšale ??

No če katero zanima tole naj bi bil po Montignacu, pa ne ogaben kot večina tistih, ki bi sodili v to skupino..

Sicer Nadinne  meni so bile polnozrnate testenine tudi  user posted image dokler nisem kupila Barilinih.. no zdaj pa jih jem z veseljem. No sem jih jedla user posted image , ampak bo boljše pravijo...
Meni so polnozrnate od Barille boljše kot navadne in kuskus je tud boljši polnozrnati, ampak kruh je pa najboljši beli, polbeli še greuser posted image
Kg? Sedaj sem na -3 kg kot pred nosečnostjo in jih je še kar nekaj za spravit dol...user posted image ampak bomo že...počasi nikamor se ne mudi..

Meni se pa zdi da se je Ana v zadnjih 10 dneh ful potegnila, ker so ji prav pajaci od H&M št. 62.. če se dobro spomnim so Petru bili prav kasneje...user posted image

Ja pol pa je že kar velika, našemu so prav še tisti 56, pa ima okoli 58-59cm in cca5,5-6kg

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.1.2011 14:57:09   
Renesme**
Druače pa jaz tudi najbolj shujšam, če se sladkarijam odpovem...ampak zdaj teža ne bo tak problem, mene bolj cm okol trebuha skrbijo...to bo treba en miljon trebušnjakov naredituser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 974
6.1.2011 15:14:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce meni so lasje začeli izpadati, povsod so moji lasje, enega je imel Liam v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugorodke koliko časa je pri vas to prvič trajalo?

dolgo... te potolažim? Drugi ruker je ko nehaš dojit user posted image user posted image user posted image ampak zrastejo nazaj, samo dolgo rabijo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!