škorpijonček_
|
Hojla, Pa imam končno malce časa, da poročam še jst rezultate iz prve posvetovalnice. Veliki smo 58cm in težki 4760, cela kila več od takrat ko je zapustil P in celi 4 cm več J. Vse ostalo je tudi bp, le dohtarca mi je kar ¨težila¨ da naj probam samo dojit. Je rekla, naj to en teden počnem in se pridemo naslednji teden stehtat, pa da vidimo, če mali sploh potrebuje dodatek. Očitn so full alergični, če jim dajemo dodatke in res navijajo za dojenje. No in danes mi mali cel dan visi na joški, pa še vedno tuli in imam feeling, da pa le nima dovolj, zato bo zdle in vsak večer dobil še dodatka 90ml, da bo vsaj spal. Naslednji teden pa bom modro molčala o tem, pa da vidmo al je dost pridobil, premalo ali preveč, pa se bom potem odločila al še bom dodajala al ne. Izborila sem si tudi kapljice D3, lagala da AD že jemljemo. Glede krčkov je rekla, da naj jem karkoli (no, razen stvari ki napenjajo: fižol, zelje…), da nič otrok zaradi tega ne trpi. Da to pač imajo in dokler ne mine, nimamo kaj. Kile ja…jst imam še kr žolco namest trebuha, pa ene 8 jih moram še dol spravt. Počasi začnem na bližnji hrib hodit, tekla bi pa tudi, pa sem tudi jst slišala, da se ti lahko pregreje mleko al kako…nekaj podobnega, kot je ena že napisala. Na DM tek pa tudi jst nameravam, sem že bla, pa je fino. Če bom še dojila takrat, si bom pa zize s povojem zavila, da me ne bodo bolele od skakanja J Fiziološka…tud mi smo dva dni prakticiral, ko je bil prehlajen, pa kaj češ, se dere, sam je pa pol veliko bolje z noskom. Tako, mali je spil 50ml in ga je zaenkrat vrglo. Sam kaj, ko ima polno rito (takoj ko začne pit, mu začne kar iz riti tečt), pa ga moramo previti in se bo prebudil. No, vsekakor upam, da gremo pred drugo spat. Mirno nočko vsem!
|