Destiny86
|
Ste se razpisale, komaj uspem prebrat kaj šele komentirat Mi smo že zdavnaj pospravli robico št. 50,56, pa mam občutek, da bomo kmalu tudi uno 62, marička kako hitro raste naš poba, pa cel mišelinko je, ma take lepe obročke na nogicah, me prav zanima koliko tehta in kolko je zrastu, ju3 ima 2 meseca, v ponedeljek pa drugo posvetovalnico Kopamo ga vsak večer pred spanjem, je pa zelo pridkan za spanje in spi tam od 23h do 6h. S krčki nimamo večjih težav, tu pa tam ga matrajo, ma hitro tudi minejo, ker prdi in kaka ko velik za vse tiste, ki se lotevate diet, js k sreči nimam težav s kg, kvečjemu bi me kritizirali, da jih mam premalo, je pa vse bolj ohlapno, pa bi se mogla lotit utrjevat, ampak čez mojo lenobo ga ni, no upam, da bodo vsakodnevni sprehodi kaj pripomogli k temu, ker bi bila rada fit za poroko v maju Sem pa danes precej žalostna, ker nas je včeraj zapustil naš stari ata, bila sva si zelo blizu, saj sem odraščala pri njem in se kar ne morem potolažit, težko mi je ker nisem mogla bit zadnje trenutke ob njem in zdaj je v meni pustil tako praznino, da je joj, kar meša se mi od žalosti, ampak vem, da moram bit močna za mojega sončka, ker potrebuje mamico ... še dobro, da ga imam, njegov nasmeh je kot žarek sonca v tem turobnem dnevu
|