aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Mi lahko še enkrat v grobem svetujete, čemu se naj izogibam, ker verjetno sem jst kriva, nekaj pa verjetno Aptamil, ki mu ga dajem kot dodatek. Je velika verjetnost, da je tudi aptamil kriv, sicer pa lahko ti "pripomoreš" s svojo prehrano. Nekateri svetujejo jesti vse, a zmerno, drugi izogibanje stročnicam, sveži zlenjavi in sadju, ne preveč slana in začinjena hrana (sploh čebula in česen). Nekaterim pomaga tudi pitje čaja, lahko ga piješ ti ali pa , mislim, da je komarčkov čaj. Upam, da bo pomagalo. Ko Marka napenja, ga slečem do pamperske, potem pa potelovadiva z nogicami, voziva kolo in mu jih malo dvigam. Tako ponavadi spravi iz sebe prdce in se lepo pokaka v roku 5ih minut. IZVIRNO SPOROČILO: phelps Mi je pa od včerajšnje noči ostalo moje načrpano mleko v hladilniku in sva ji ga zdajle pozabila dat, namesto tega AM, midva sva res zmešana Za pol obroka bom stran zlila Mleko lahko v hladilniku shranjuješ do 48 ur, torej bi ga lahko še pustila (če sem prav predvidevala, si ga ti imela v hladilniku približno 24ur). Glede telovadbe pa sem jaz začela kolesariti na sobnem kolesu. Sem si sicer prejšnji teden na ta račun za dva dni nazaj spravila čiščo (predvidevam), potem sem malo prekinila in včeraj spet kolesarila par minut. Zaenkrat še nič ne teče in upam, da več ne bo. A boš šla na 90. dnevno dieto, kot si enkrat omenjala? IZVIRNO SPOROČILO: nadinne Pač upam da bo teh kriznih dni vedno manj in da mi zraste samozaupanje in samozavest. Res se želim čimprej izkopat iz te depresije... Verjemi, da ti bo uspelo. Resnično se mi zdiš realna glede tvoje depresije in to je glavno - zavedaš se je in želiš nekaj storiti, da bo boljše. Vidim pa tudi, da ti je dojenje fajn steklo, glede na to, da le še občasno dodajaš. IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka Kljub temu, da vem, da pač ne morem drugače, mleka ne morem kar načarati, imam malo slabo vest. Sploh, ko berem za kaj vse in kako je dojenje bolj zdravo ... Kot ti je napisala november2010, sploh ni nujno, da bodo doječi otroci bolj zdravi. Glede mleka pa ne moreš nič, če ga ni, ga ni. Zato se ne sekiraj, glavno, da bo Livia lepo rasla. IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Imamo pa drug problem, rdeče pikice (kot mozoljčki) po ritki, se je kateri to že zgodilo? Lahko, da mu ne odgovarjajo pleničke ali pa če ste jih zamenjali. Lahko, da je tudi reakcija na kremico s katero mažeš. Samo predvidevam. IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 A ima katera kakšno ekstra prehrano ali kako se prehranjujete? Ali nosi katera tisti pas ali tisto za oblikovanje trebuha? A pomaga? Koliko pa stane, kje se kupi,... Kako dolgo traja, da se maternica skrči? Jaz se izogibam svežemu sadju in zelenjavi ter stročnicam, ostalo pa kar jem. Pa sladkega skoraj nič, ampak zato, ker se mi ne lušta kaj preveč . Maternica naj bi se krčila nekaj tednov, mislim, da sem prebrala da približno 3t. Pas pa uporablja penelope1, baje, da pomaga. IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Puščanje otroka - Jaz ga sedaj pustim skoraj vsak dan za kakšno uro do dve pri babici in grem malo ven si nafilat baterije. Ali grem na sok s prijateljico ali v trgovino, pač kamorkoli mi zapaše. To ti pa zavidam in 100% podpiram takšno ravnanje. Otrok se bo fajn navadil na to, da mame ni vedno zraven, pa še ti si nafilaš baterije. Verjamem, da paše. Tako, spet me manj srbi jezik.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 13.12.2010 10:08:53 >
|