škorpijonček_
|
Ojla punce, Končno mi je ratal malega uspavat. Danes smo dobili kapljice in pred dojenjem mu jih dam in je tko posrečen, tak se potem oblizuje in on bi še kr J. Drgače sem tud jst mal nesrečna…itak se trudim na polno dojit, a je mali preveč len. Kr zaspi na joški in se pol trudim, ga vzpodbujam, ko pa ne gre več, si izčrpam in mu dam ostalo na flaško + dodatek. Vem, da ne bi smela tolk na flaško, ker se je že malo razvadil in sploh ne bo hotel se več na zizi matrat, če vidi, da je lažje s flaške L. Vem, da bi morala biti še bolj vztrajna, drgače sem itak full, pa verjamem, da sem lahko še bolj, čeprav me to zelo utruja. Poleg tega sem se odločila, da bom jedla manj slano, več prekuhane zelenjave, itd…se bom potrudila za nekaj časa, dokler so tile krčki, pa da vidmo, če bo kaj bolje. Library in vse s šivi…meni so že odpadli, imela sem full probleme z uriniranjem. Imela sem občutek, da me sploh nč ne tišči, a takoj ko sem dala hlačke in vložek dol, se mi je kar ulilo. Sploh nisem čutila oz. nisem mogla zadržati. V P so mi rekli, da moram full delat Keglove vaje, pa jih takoj nisem mogla, ker me je še full bolelo. Tudi kakat nisem upala it, ker sem misla, da mi bo vse poknilo spodaj, poleg tega, si še ta zadnje ne bi upala obrisat. In še sedaj ko grem, grem raje pod tuš takoj. Drgače čutim spodaj neke brazgotine in upam, da se bo to porihtalo. Pa na stolu tudi že lahko normalno sedim, ne rabim več plavalnega obroča. Pred pregledom itak ne nameravam slončkat, raje preverim, če je spodaj vse ok in potem začnemo. A ta pregled po porodu vključuje UZ, da preverijo, če je kaj notri ostalo, ali je to kar običajen pregled? Mali, razen krčkov in ponočevanja nima nobenih problemov in kar ne morem verjet, da je vsak dan drgačen. Hematon še kar ima in očitno bo še kar nekaj časa. Jst se pa od poroda tudi še nisem oreng naspala, pa verjamem, da se še kar nekaj časa ne bom. Ah, pa sej bo kmalu bolje se tolažim.
|