maa2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 Naš Rene je imel včeraj 1 mesec, kako hitro beži ta čas, smo bli tudi v posvetovalnici in je zrasu za 7 cm ter se poredil za 1440g, zdej ima 4600g, je pravi debelinko, pedjatrinja se ni mogla načudit, s tem, da se samo 100% dojiva, tam na 3-4 ure. Je rekla, da če bo šlo tako naprej bo treba kakšen obrok ukinit, ampak ne vem kako naj bi to zgledalo, jokat od lakote pa ga ja ne morem pustit So se pa tudi pri nas začeli krčki, sicer niso ne vem kako hudi, mu pa dajem granule Colikind raztopljene v vodi in se mi zdi, da res pomaga, so pa to neka homeopatska zdravila in mi jih je priporočilo veliko mamic. Je pa res, da naš full kaka in ni suh niti minuto, tako, da je pri nas bolj problem vneta ritka, smo probali že vse mogoče. Če vreme le dopusti smo veliko zunaj, oblečem ga v body, žabice, plišast pajacek ali trenirko in ga dam še v pajac za vn, kapico in kapuco na glavo, v vozičku pa imamo še toplo vrečo, tako, da sem mu še js fouš, ko se sprehajamo, tako lepo zaspančka in tudi čez dan potem je bolj umirjen Smo pa zdej že 4. dan doma zaradi grdega vremena in ne vem kdo je bolj zdolgočasen jaz ali on, še dobro, da obstaja banja, pa ga dam malo čofotat, full uživa in pol še lepše spi Grem tudi js počivat, ki zadnje dni je cel popoldne zbujen in mora bit akcija, js pa sem itak sama skoraj cele dneve in sem že v velikem minusu s spanjem super glede teze in dojenja Morem pa vprasati :) kako se imenujejo te granule in od kod jih imas? Jaz imam chamomilla recutita d6 pa ne morem recti, da bi to krce in vetrove pregnalo, le ublazilo... Dodajam pa se antiflat po potrebi, ko res po 1uri ne more zaspati in ima napade z vetrovi/krci (rdec obraz, rokice in nogice stiska k sebi, joce in zelo nepotolazljiva).
|