Anonimen
|
daaaaaaaaaaaaaaan!!! nadka: hvala za vprašanje, kakec je bil zjutraj normalen arwenko: vesela, vesela zate in za Alex!!! sta bila pa včeraj na obisku stric in teta (iz nemčije) in sva bila s F. spodaj, da sta ga malce videla. noooo in je stric skadil 2 cigareta v razmaku več kot ene ure (drugače ob F. nihče ne kadi, pa sta brat in mama kadilka pa tudi sama sem kadila...) in ima F. danes rdečo oko, kar je ista reakcija kot jo ima A. na cigaretni dim. no evo, je že preprečil, da bi začela kaditi nazaj jutri pride patronažna, da se malce pogovorimo o uvajanju GH... no, jutri se slišimo pa morda bo že jutri prišla, drugače pa v sredo. noro, ne morem verjeti, da je tako hitro preteklo tole. še malo pa bo F. star 4mesece pa previjalno mu bova povečala, bova na že obstoječo komodo dala večjo zgornjo ploščo in večjo podlogo, ta ki jo ima zdaj mu je namreč že hudo tesna. no, saj še ima prostor ampak bo pa sigurno bolj komot. ja, mali super spančka, s tem, da sva se včeraj ob pol enih začela dojiti in je trajalo eno uro, da je nazaj zaspal, ker ga je nekaj šraufalo....je pa potem spal do pol šestih, ko sem ga vzela v "taveliko" posteljo in kar tam podojila potem pa sva spala do 7h, ko ga je A. previl, mi ga dal nazaj za crtljanje ampak sva malce pred 8 vstala za sesanje noska, ki je trajalo pol ure (ma je imel čisto zabitega in sva rabila kar precej časa, da sva "prebila" in ga dejansko lahko "prešpricala") nato pa se je stisnil k meni in takoooo zaspal, da ne moreš verjeti. z vmesnim dojenjem je spančkal do 11:45 ko sem ga zbudila, zdajle je pa spet zadremal. se vidi, da ga prehlad muči....
|