Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.12.2010 20:44:55
|
|
|
|
kpmk
|
pa še poročilo - danes je bil en 1a dan... dopoldan babi dedi obisk, popoldan sprehod po pravljični deželi in pozdrav Božičku.... Ian se je skoz k atiju stiskal, Nia je pa Božičkov prihod kr prespala full je blo fajn, ker se je obema dogajalo in sta bila pridna očitno je/bo Nia po bratcu, ko bo morala skoz lutat, da bo spala in bila pridna
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 20.12.2010 22:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto, ja, nastavek bo pri nas prišel v poštev kasneje, imava pa zdaj banico od OK BABY - ONDA. Imajo še Onda Evolution ampak je čisto predraga. Je pa super, res. Zdaj je za ležat, potem je za sedet... koledarje sem pa naročila kar pri Pošti, imajo super aplikacijo, samo vstaviš slikce pa je. Poznam Publisherja ampak se mi ni dalo zafrkavati, če sem iskrena. Sem šla res po liniji najmanjšega odpora.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 7:34:18
|
|
|
|
nadka30
|
jutro glede alergije mi nimamo nikjer nič kod da bi vse čudežno izginilo tako da jaz mislilm da alergija to ni bila , izvidov nimamo še jih niti ne pričakujem prej kot po novem letu. Glede stanja naše kože full se je popravila mažem pa z bepantenom mazilom?????? v bistvu sploh ne vem kaj se dogaja pa tudi začela sem jesti mlečne izdelke pa jajca vse je ok nikjer nič da bi bilo kaj narobe je pa res da ima občasno bolj suho kožo drugače pa ni nič posebnosti .Lička imamo občasno rdeča samo jaz mislim da je to tudi zaradi tega ker naše se full slini pol pa na veliko krili z rokami in se mimogrede čohne po ličku oz se žuli ker ji gre slina po živčkah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 8:29:31
|
|
|
|
kpmk
|
nadka 30 - ja to pa res super!!!!!
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 8:37:14
|
|
|
|
nadka30
|
ja to je več kot super upam le da ni kako zatišje pred neurjem , drugače je pa to res zanimivo no upam da tako tudi ostane, lilka imajo pa tudi tako lepo rdečičo ampak ne skoz občasno zato pa mislim da je to od njenega kriljena z rokami in če se dere ker potem je pa cela rdeča v obraz. in kakšno je stanje pri vas, sedaj boste pa počasi mogli dobiti že rezultate če se ne motim t.z. kakšno je stanje pri tebi kaj pa občinarka je še doma no upam da ne in da že cartlja ali pa saj diha
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:05:55
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:30:43
|
|
|
|
obcinarka
|
nadka....... jaaaaaaaaa sm doma .. dans morm še na kosilce letet, pol pa... sicer pa spet dokaj neprespana noč za mano-nič novga, mala bolj umirjena-to je novo, kej več špikanja, kaj pa vem.. recepte prosim, da gremo proti P
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:31:44
|
|
|
|
nadka30
|
recept za v P, čim več sam če pa pomaga pa ne vem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je bila pa menda luna kriva za super noč in če je bila res luna naj bo kar nonstop. Filip je jedel ob 22h nazadnje, zaspal ob 22:30. Je začel nekaj jamrati okoli 3 zjutraj ampak sem mu dala dudo. Se je namreč večkrat zgodilo, da sploh ni bil lačen in je samo 1x potegnil in potem spal naprej, tako da zdaj vedno najprej z dudo poskusim - če jo pljune ven in jamra naprej ga itak dam še v spanju k zizi in je problem rešen. Tokrat pa je bil z dudo takooooo zadovoljen, da jo je parkrat pocucal (isto kot bi z zizo naredil) in potem spal do 7:15 Zdajle se pa takoooo lepo z igračkami pogovarja, da se mu prav smejim. nadka zize malce manj bolijo, krvavijo ne več - po moje je krivo to, da so se ponoči pa reeees spočile!!! imamo pa mi tudi suho kožo (sem menda zadnjič pozabila napisati po pregledu) in je rekla, da naj ga po kopanju namažem s kakšno negovalno kremo za dojenčke. no pa sem probala mleko od Bubchen-a, ki sem ga imela v tisti mali testni verziji in je suuuuupeeeeer!!!!!! ima že super kožo, res. je pa poudarila da ne zaščitne kreme (npr. zdaj mu namažem lička z ono za veter in mraz od Bubchen-a ko gre ven, da mu ne izsuši kože preveč) ampak prav negovalno. nadka po moje z Bepanthenom ni ravno dobro pogosto mazati... ličke ima pa Filip tudi kdaj rdeče ampak to je takrat če kaj polije ali pa bruhne (ponavadi preden kaka ko se napenja gre tudi čez usta kaj) in če ne vidim takoj, da bi ga obrisala... ali pa ko je imel nuk-ovo dudo, ki je veliko bolj zaprta od mam-ove (te so reeees zračne!) in jo je cucljal, spodaj pa slina,.... je imel bradico rdečo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:34:57
|
|
|
|
nadka30
|
jaz pa mislim da ti hočeš po vsej sili za božič rodit , zato pa noge skupaj držiš , hočeš dobiti najlepše božično darilo kar priznaj da je res tako
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:36:21
|
|
|
|
nadka30
|
t.z. katero mleko od bubchen pa imaš pa mažeš po obrazu tudi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 t.z. katero mleko od bubchen pa imaš pa mažeš po obrazu tudi joj kt da delam reklamo ampak sem zaenkrat reees zadovoljna no! mleko: http://www.bubchen.si/modules/store/uploads/bubchen-mleko-za-obcutljivo-kozo.jpg namažem tudi po obrazu, valda, zakaj pa ne... pa lasišče tudi, ker smo imeli temenca in so se zdaj reeeeees zmanjšala. krema za ven: http://www.bubchen.si/modules/store/uploads/bubchen-zascitna-krema2.jpg poskusila sem njihov šampon (2x do zdaj in je super, ker se ne peni, drugače sva namreč uporabila kar trdo milo): http://www.bubchen.si/modules/store/uploads/bubchen-sampon-za-dojencke.jpg v bano dam pa jaz med vodo malce olja, zdaj imam mandljevega, ko mi ga bo pa zmanjkalo bom začela pa tega uporabljati: http://www.bubchen.si/modules/store/uploads/bubchen-otrosko-olje-za-cisicenje-ognjič.jpg sem poskusila (ker imam pač testne izdelke doma - tak mali paketek sem dobila) in je fini. je pa rekla pediatrinja, da je narobe to, kar sem delala do takrat, da sem ga po kopanju kar z mandljevim oljem namazala, da olje je super za nego in za par kapljic za v vodo ne pa za po kopanju za mazanje, ker naredi filter na koži in potem ne dobi koža dovolj vlage. da naj ga mažem s kremo (jaz sem se pa odločila za olje, ker je lažje kot krema). edino po gubicah ga pa še vedno mažem z oljem (je rekla, da to pa ja) - torej vrat, pod pazduhami, pregibi nogic, za kolenom.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 9:57:16
|
|
|
|
nadka30
|
t.z. poznam to kozmetiko ampak mleka pa res nisem nikoli uporabljala.Pri nadji sem uporabljala to kremo za ven, pa kremo za ritko, šampon tudi ta jaz imam, imam doma tudi njihovo olje ja je super kozmetika no mleko si moram pa nabavit in bomo videli kako bo stanje potem no jaz delam tako da najprej v vodo ne dam nič jo malo kopam samo v vodi potem pa dodam pra kapljic olja in je koža kar fajn mehka
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 10:03:21
|
|
|
|
nadka30
|
t.z katere plenice sedaj uporabljate???? no mi smo sedaj ostali kar na dm, pol pa večkrat kaj tam kupim in ko se mi nabere 50točk vzamem tisti njihov zvezek kuponov in uporabim 25% popust za katerikoli njihov izdelek za plenice , ki so v škatli sta dva paketa skupaj tako da se mi splača nekaj pa prišparam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 10:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo tudi na dm-ovih. itak. so mi fajne, Filip jih super prenaša in bomo kar ostali na teh.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 10:33:07
|
|
|
|
nadka30
|
ja nam so tudi super pol pa še ta popust uveljamim in dam malo majn kot 11e za 100 plenic nekaj je boljš kot nič
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 10:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja itak da je nadka daj mi povej... ti kapljice daješ po žlički zmešane z mlekom/čajem? Kako ti jih vzame? Ker Filip že par dni prav odpre usta ko vidi žličko in potem tudi lepo pogoltne dozo. Pravijo, da ko otrok začne to delati, da potem ponavadi ni težav z uvajanjem GH ane? Torej lahko čez kakšen mesec pričakujem, da ne bo večjih težav??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 10:45:57
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ja itak da je nadka daj mi povej... ti kapljice daješ po žlički zmešane z mlekom/čajem? Kako ti jih vzame? Ker Filip že par dni prav odpre usta ko vidi žličko in potem tudi lepo pogoltne dozo. Pravijo, da ko otrok začne to delati, da potem ponavadi ni težav z uvajanjem GH ane? Torej lahko čez kakšen mesec pričakujem, da ne bo večjih težav?? jaz že od vsega začetka dajem po žlički z ničemer zmešano kar samo dam ni nobenga problema.kako bo pa z gosto hrano je pa čist odvisno če je otrok že pripravljen , lahko da ti bo parkrat lepo pojedel potem pa bo štrajkal to je pa vse v božjih rokah. no pri nadji je šlo vse gladko sma začeli pri 4 mesecih sam takrat sem jaz začela z fruh cwergom kar pravijo da ni dober pa ok, sedaj bom šla najprej z zelenjavo potem pa sadje tako malo izmenično, bo pa najprej na vrsti verjetno krompir pa korenje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 11:07:21
|
|
|
|
nadka30
|
.z. na meilu te čaka darilce
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 11:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ti
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 11:20:22
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hvala ti ni zakaj sam ne se tega čist strogo držat boš videla kaj bo filipu odgovarjalo, še sama ne vem kje sem ta cd dobila vem da mi je prav prišel pri nadji
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 11:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hvala ti ni zakaj sam ne se tega čist strogo držat boš videla kaj bo filipu odgovarjalo, še sama ne vem kje sem ta cd dobila vem da mi je prav prišel pri nadji ma itak, sej js se ničesar čist strogo ne držim, ampak neke smernice sem pa dobla. super, res!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 15:31:58
|
|
|
|
nadka30
|
Punce če mi bo te zadnje dni pred božičem zmanjkalo časa da se vam oglasim je tole moje voščilo za vas; Naj iskrivost pisanih decembrskih luči polepša drobne trenutke v mozaiku časa, naj čarobnost zimskega ivja na drevju zasenči črne misli, naj toplina in iskrenost besed osrečujeta vse leto. Naj pozitivne misli svetlijo jutro kot zarja iz zasneženih gora. Naj sreča šepeta neizpeto melodijo o prijateljstvu. naj dobri možje ne pozabijo na vas prinesejo naj kup in predvsem zdravja za naše malčke. Punce želim vam VESEL, SREČEN ter ZDRAV BOŽIČ. naredite si ga čim bolj lepega ter veselega. Občinarka tebi želi predvsem hiter ter lep porod ter da kmalu prejmeš svoj zdravi zaklad v roke T.Z. mislim da najkasnej drugo leto se moramo dobiti na kavici oz. vroči čokoladi da se naša ta mlada dva spet srečata, z atijem pridno uživajta s svojo malo srečo Lidik, urskaf vam želim predvsem zdravja in vse potrebne gramčke. Arwenko tudi vam želim zdravja z malo Alex ter seveda da bodo gramčki en dva tri leteli gor. Janca uživaj z Žanom ter lepe Božične praznike Enček se nekje skriva verjetno na veliko uživa z Zalo pa da ne pozabim na vse ostale celjske nosečke uživajte ker drugi Božič boste praznovale v večjem družinskem številu, no določenim se je to že letost izpolnilo pa čim več prekrasnih daril- no mogoče pa nastane še kak nov septemberček
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 21.12.2010 16:47:16
|
|
|
|
janca27
|
evo mene, danes sem šla malo v celje, sem mogla še neki oblačil kupit za Žana, pa v službo sem jo mahnala še mal. o nadka hvala za želje, ti si res čist v božičnem vzdušju. Bravo, kar naj tako ostane. Pa menda se še boš oglasla kaj do božiča? Al boš začela na veliko kuhat in pečt? t.z. nisem razumela a ti Filipa skoz mažeš po obrazu s kremo al kako? Ker naš Žan ma suho kožo na obrveh in malo po nosu, pa ne vem s čim bi ga bilo primerno mazat. Kaj pa mozoljčkov še majo kaj vaši otroci po obrazu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?