archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: archie Arwenko: čestitam še tule!! In lepo, da sta lahko šli domov! Drugače pa vidim, da imaš eno tako lenobico kot jaz a se ti sama zbuja za hranjenje? Meni se namreč ni. Vrednost bilirubina je imela tik pod mejo za pod lučko (in je zato niso dali). Meni je patronažna rekla, da bilirubin zbija sonce in da naj bi pomagal AM.(ker naj bi ga tvoji hormoni povzročili). Smo smo se trudili 3 tedne, da je postala normalna (in da se je sama začela zbujat za hrano). Prej je pa spala in spala (in posledično je pridobila komaj kaj na teži). Uf, to so bile komedije... Ni nama uspelo na FB, je tamala zahtevala hrano, zdaj pa FB ne dela No, skratka, zbuja se zaenkrat sama, tam na 3-4 ure in zaenkrat jo kr pustim. Bolj je problem, ker mi je kot piščanček in ko se ona odloči da več ne bo, ni šanse da ji flaško ali bradavico v usta daš, kaj šele da jo prepričaš, da kaj potegne No, patronažna nama je danes pustila tehtnico, da lahko malo spremljamo, jo bom tehtala tak kot v bolnišnici zjutraj pri umivanju, pa bomo vsaj videli če kaj napreduje. Glede zlatenice, pa nama je danes rekla, da naj nama spi čez dan v košari od vozička, ki jo naj postavima v dnevni sobi poleg okna, tam je pač največ svetlobe v celem stanovanju glede na lego in velikost okna in bova to res počela, škodit itak ne more, čez noč pa lepo spi v svoji posteljici. ja, pri nas je tudi spala ob oknu, da je pridobila čimveč svetlobe. Pri meni se je Teja dojila po 15-20 min na 3 ure, pa je komaj kaj pridobila na teži. Dlje časa ni jedla, ker je zaspala. Flaška ji je pomagala, da je začela malo bolj konkretno jest (je pa res, da je obstajala verjetnost, da se neha dojit).