|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
3.12.2010 12:49:51   
nadka30
nas pa v službi čaka miklavževo darilo za nadjo, tako da bom šla takrta ko imam slikanje kolkov v službo po to darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , melanie pa še letos ne dobi ampak drugo leto.Pri nas v službi je tako da dobijo otroci ko so stari od enega leta pa vse do 9 leta darila za miklavža, pa ta darila niso skromna tako da ne smem vse naenkrat datuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.12.2010 12:51:01   
Anonimen
nadka mate pa tole super poštimano :)

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
3.12.2010 12:51:33   
nadka30
tole je pa za vas punce da boste imele kaj delat v teh sneženih zimskih dneh

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.12.2010 12:54:50   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ja to je res super in ja starn z recepti odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.12.2010 13:02:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ja to je res super in ja starn z recepti odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ciljala na službo pa miklavža pa to... user posted image

drugač pa PROSIM nehajte lepit sladice ipd zadeve, ker se mi čisto preveč sline cedijo jaz bi mogla pa še kakšno kilco dol dat. HVALA user posted image  (rabi katera pdf z nevemkoliko recepti za sladice?)

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
3.12.2010 13:13:07   
Arwenko
Jaz bom pa letos fuuul pekla, sem že odločena, seveda koliko mi bo pač fizično moč dopuščala, pa saj bo moj pomagal, k sreči mu to nikoli ni bil problem. Najprej vem, da bom pomoje že konec naslednjega tedna spet naredila eno ogromno porcijo čisto klasičnih keksov, ker tisti najdlje počakajo, pol pride ena velika runda rumovih kroglic, pa moji najljubši ne datlji z marcipanom polnjeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.12.2010 13:13:10   
Arwenko
T.Z....tale pdf pa kr pošlji ja, saj veš kam, nikoli ne škodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.12.2010 13:19:15   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

sem ciljala na službo pa miklavža pa to... user posted image

drugač pa PROSIM nehajte lepit sladice ipd zadeve, ker se mi čisto preveč sline cedijo jaz bi mogla pa še kakšno kilco dol dat. HVALA user posted image  (rabi katera pdf z nevemkoliko recepti za sladice?)

jaz tudi prvi del stavka, ne res to je res lepo organizirano,lani je nadja not dobila družabno igro spomini, pa karte enka, pa cel kup sladkarij pa manadrine, pomaranče, pa neko pobarvanko, flomastre, barvice, pa verjetnmo še kaj pa se sedaj ne spomnim aja pa tudi dežnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.12.2010 13:19:54   
lidik
oooo T.Z. potem sem pa izbrala ravno pravšnji dan za prit pogledat kaj dogaja. user posted image user posted image user posted image Aha mail pa itak - sej vidiš ko imam čas, grem ti takoj roman pisat. user posted image

O Arwenko sej res, zdaj boš pa res že ti kmalu na vrsti. No stiskam pesti, da boste res kmalu skupaj.

Nadka slikce sem prilimala - sem naredila albumček.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.12.2010 13:25:59   
nadka30
vidla vidla slikce, ma smo luštni pravi manikeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.12.2010 13:28:00   
Arwenko
lidik, jaz pa ne vidim tega albumčka, a imaš zablokiranega za javnost mogoče?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.12.2010 13:29:46   
lidik
ja samo za prijatelje imam 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.12.2010 13:31:00   
Arwenko
aaa, saj sem zdaj šla preko profila noter, pa je šlo, saj te imam dodano za prijateljico...

tamali je za sladorno, pocukrano, sladek, zlat...ne vem kaj še naj napišem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.12.2010 13:31:47   
Arwenko
lidik...daj malo povej, če boš imela čas, kak pa je pasji otrok sprejel novega člana?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.12.2010 13:34:02   
lidik
ej Arwenko sem te hotela dodat pod prijatelje pa ne znam. Al so kaj spremenil, al pa sem malo "zmešana" danes. user posted image

Pasji prijatelj našega korenjaka pazi kot zaklad. Zadnjič smo šli na sprehod in je šla mami zravn z Bonom. Ej je hotela na enem mestu iti malo naprej - kaj misliš da je šel kam - ne čakal je da sem jaz z vozičkom prišla in skoz je ob vozičku hodil. In ko se je malo oglasil je kr uhe našpičil in se usedel. V glavnem luštno ga je bilo gledati.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.12.2010 13:39:37   
lidik
Eh Arwenko sem zmešana ko kura. Sej jaz te že imam dodano kot prijatelja, tako da po mojem bi ti mogla album videt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.12.2010 13:50:24   
Arwenko
Sem jaz tudi vmes ugotovila ja. Saj vidim jaz pri naših ne...ful čutijo da nekdo prihaja, strateško že zasedajo položaje, novi najljubši položaj je pod otroško posteljico in jih kr vidim, kak bodo tam čepeli in nadzirali, kdo se tamali približuje. user posted image
Pa psice mi ful rade pridejo se stisnit tak, da dajo glavo na moj trebuh, pa ko tak ležijo, tamala ful brca, kot da jih pozdravlja ne, je tak kjut.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.12.2010 15:08:52   
Anonimen
Arwenko: dobiš!

Lidik: ma sploh niso taki romani noooooo user posted image

emm kaj sem spustila? aja, pes pa otrok... no pri nas ni bilo težav v smislu, da pes ne bi sprejel malega ampak je postal preveč zaščitniški in zato zdaj zahtevam "razdaljo", da pes vidi kje mu je mesto. valda mu ne bom pustila na A. renčat!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
3.12.2010 16:41:57   
nadka30
mi imamo pa zunaj snežka snežakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če juter ne bo snežilo bom naredila par fotkic z melanie in nadjouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.12.2010 7:21:21   
nadka30
jutroooooooooooooo

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.12.2010 9:33:22   
obcinarka
jutro vsem skupaj.... domaaaaa 2v1.. na brzino.. v četrtek sprejeta v P, pregled pr dr. UZ+CTg, povsod eno skakanje v trebuhu in žurka... premiki odlični, plodovnice ogromno.... hja... dr. pove da naj se lepo nastanim na oddelku, počivam ( le kaj druzga sploh lahk počneš v P )??user posted image .. in da bo v petek glavna zdravnica me pogledala, prečekirala stvari in se odločila... no dan je kar minil, sem bla cimra s punco, ki upam da že od včeraj pop. pestuje svojo bejbico( so delali CR dop. zaradi lege male ki se ni obrnila)... user posted image no in včeraj zjutraj vizita pa še en CTG še bolj poskočen, pa pride zdravnica... gleda, bere aha, pridte dol bova nardile UZ.. me pogleda, mala skače po trebuhu, meri računa obrača in ugotovi.. hja, tale trebušček vašega dirkača ustreza vašim tednom nosečnosti, so pač odstopanja, normalno, dete je normalno veliko, lepo bodite in pejte domov, pa se vidmo ob božiču..user posted image user posted image user posted image
no, pa smo šli... zdej morm obvestit mojga G, pa da se gremo naslednji teden kej pokazat... user posted image user posted image ,, vidim da ste praznično nastrojene, pazite se parkljev, in čakajmo na miklavža...
lepo bodite, se tipkamo..user posted image     

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.12.2010 9:35:18   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

jutro vsem skupaj.... domaaaaa 2v1.. na brzino.. v četrtek sprejeta v P, pregled pr dr. UZ+CTg, povsod eno skakanje v trebuhu in žurka... premiki odlični, plodovnice ogromno.... hja... dr. pove da naj se lepo nastanim na oddelku, počivam ( le kaj druzga sploh lahk počneš v P )??user posted image .. in da bo v petek glavna zdravnica me pogledala, prečekirala stvari in se odločila... no dan je kar minil, sem bla cimra s punco, ki upam da že od včeraj pop. pestuje svojo bejbico( so delali CR dop. zaradi lege male ki se ni obrnila)... user posted image no in včeraj zjutraj vizita pa še en CTG še bolj poskočen, pa pride zdravnica... gleda, bere aha, pridte dol bova nardile UZ.. me pogleda, mala skače po trebuhu, meri računa obrača in ugotovi.. hja, tale trebušček vašega dirkača ustreza vašim tednom nosečnosti, so pač odstopanja, normalno, dete je normalno veliko, lepo bodite in pejte domov, pa se vidmo ob božiču..user posted image user posted image user posted image
no, pa smo šli... zdej morm obvestit mojga G, pa da se gremo naslednji teden kej pokazat... user posted image user posted image ,, vidim da ste praznično nastrojene, pazite se parkljev, in čakajmo na miklavža...
lepo bodite, se tipkamo..user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.12.2010 9:45:22   
nadka30
pa le počakaj na božič da ti božiček prinese pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.12.2010 10:05:44   
Arwenko
Hojla, jaz se javljam iz mb. Prve pol noči sem na kavču spala obupno, pa je to sicer kavč na katerem se vredu spi. Pol ko so se pa moji spakirali na izlet ob 5h, pa možek v službo, sem se pa spravila v spalnico do mojih spat in spala kot dojenček do 9h, tako da sem zdaj čisto ok. Do ponedeljka pa imam zdaj tako spalnico fraj in je bilo zmenjeno, da kr tam spim, če njih itak ni.

Drugače pa zdaj relaksiramo, malo tv, malo računalnik, možek je v službi, pol ob ene 12h grem kosilo delat, to pa je vse, nič planov, rekord zame user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.12.2010 10:09:32   
nadka30
ti kar uživaj kaj boš pa za kosilo delala malo ideje zbiram, smo mislili k našim it pa ne mormo ker so popolnoma zasneženiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?