Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 12:49:51
|
|
|
|
nadka30
|
nas pa v službi čaka miklavževo darilo za nadjo, tako da bom šla takrta ko imam slikanje kolkov v službo po to darilo , melanie pa še letos ne dobi ampak drugo leto.Pri nas v službi je tako da dobijo otroci ko so stari od enega leta pa vse do 9 leta darila za miklavža, pa ta darila niso skromna tako da ne smem vse naenkrat dat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 12:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka mate pa tole super poštimano :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 12:54:50
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka mate pa tole super poštimano :) ja to je res super in ja starn z recepti odpre
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka mate pa tole super poštimano :) ja to je res super in ja starn z recepti odpre sem ciljala na službo pa miklavža pa to... drugač pa PROSIM nehajte lepit sladice ipd zadeve, ker se mi čisto preveč sline cedijo jaz bi mogla pa še kakšno kilco dol dat. HVALA (rabi katera pdf z nevemkoliko recepti za sladice?)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:13:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz bom pa letos fuuul pekla, sem že odločena, seveda koliko mi bo pač fizično moč dopuščala, pa saj bo moj pomagal, k sreči mu to nikoli ni bil problem. Najprej vem, da bom pomoje že konec naslednjega tedna spet naredila eno ogromno porcijo čisto klasičnih keksov, ker tisti najdlje počakajo, pol pride ena velika runda rumovih kroglic, pa moji najljubši ne datlji z marcipanom polnjeni
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:13:10
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z....tale pdf pa kr pošlji ja, saj veš kam, nikoli ne škodi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:19:15
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka mate pa tole super poštimano :) ja to je res super in ja starn z recepti odpre sem ciljala na službo pa miklavža pa to... drugač pa PROSIM nehajte lepit sladice ipd zadeve, ker se mi čisto preveč sline cedijo jaz bi mogla pa še kakšno kilco dol dat. HVALA (rabi katera pdf z nevemkoliko recepti za sladice?) jaz tudi prvi del stavka, ne res to je res lepo organizirano,lani je nadja not dobila družabno igro spomini, pa karte enka, pa cel kup sladkarij pa manadrine, pomaranče, pa neko pobarvanko, flomastre, barvice, pa verjetnmo še kaj pa se sedaj ne spomnim aja pa tudi dežnik
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:19:54
|
|
|
|
lidik
|
oooo T.Z. potem sem pa izbrala ravno pravšnji dan za prit pogledat kaj dogaja. Aha mail pa itak - sej vidiš ko imam čas, grem ti takoj roman pisat. O Arwenko sej res, zdaj boš pa res že ti kmalu na vrsti. No stiskam pesti, da boste res kmalu skupaj. Nadka slikce sem prilimala - sem naredila albumček.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:25:59
|
|
|
|
nadka30
|
vidla vidla slikce, ma smo luštni pravi manikeni , bravo kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:28:00
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, jaz pa ne vidim tega albumčka, a imaš zablokiranega za javnost mogoče?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:29:46
|
|
|
|
lidik
|
ja samo za prijatelje imam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:31:00
|
|
|
|
Arwenko
|
aaa, saj sem zdaj šla preko profila noter, pa je šlo, saj te imam dodano za prijateljico... tamali je za sladorno, pocukrano, sladek, zlat...ne vem kaj še naj napišem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:31:47
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik...daj malo povej, če boš imela čas, kak pa je pasji otrok sprejel novega člana?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:34:02
|
|
|
|
lidik
|
ej Arwenko sem te hotela dodat pod prijatelje pa ne znam. Al so kaj spremenil, al pa sem malo "zmešana" danes. Pasji prijatelj našega korenjaka pazi kot zaklad. Zadnjič smo šli na sprehod in je šla mami zravn z Bonom. Ej je hotela na enem mestu iti malo naprej - kaj misliš da je šel kam - ne čakal je da sem jaz z vozičkom prišla in skoz je ob vozičku hodil. In ko se je malo oglasil je kr uhe našpičil in se usedel. V glavnem luštno ga je bilo gledati.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:39:37
|
|
|
|
lidik
|
Eh Arwenko sem zmešana ko kura. Sej jaz te že imam dodano kot prijatelja, tako da po mojem bi ti mogla album videt.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 13:50:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Sem jaz tudi vmes ugotovila ja. Saj vidim jaz pri naših ne...ful čutijo da nekdo prihaja, strateško že zasedajo položaje, novi najljubši položaj je pod otroško posteljico in jih kr vidim, kak bodo tam čepeli in nadzirali, kdo se tamali približuje. Pa psice mi ful rade pridejo se stisnit tak, da dajo glavo na moj trebuh, pa ko tak ležijo, tamala ful brca, kot da jih pozdravlja ne, je tak kjut.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 15:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko: dobiš! Lidik: ma sploh niso taki romani noooooo emm kaj sem spustila? aja, pes pa otrok... no pri nas ni bilo težav v smislu, da pes ne bi sprejel malega ampak je postal preveč zaščitniški in zato zdaj zahtevam "razdaljo", da pes vidi kje mu je mesto. valda mu ne bom pustila na A. renčat!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 16:41:57
|
|
|
|
nadka30
|
mi imamo pa zunaj snežka snežaka , če juter ne bo snežilo bom naredila par fotkic z melanie in nadjo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 7:21:21
|
|
|
|
nadka30
|
jutroooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 9:33:22
|
|
|
|
obcinarka
|
jutro vsem skupaj.... domaaaaa 2v1.. na brzino.. v četrtek sprejeta v P, pregled pr dr. UZ+CTg, povsod eno skakanje v trebuhu in žurka... premiki odlični, plodovnice ogromno.... hja... dr. pove da naj se lepo nastanim na oddelku, počivam ( le kaj druzga sploh lahk počneš v P )?? .. in da bo v petek glavna zdravnica me pogledala, prečekirala stvari in se odločila... no dan je kar minil, sem bla cimra s punco, ki upam da že od včeraj pop. pestuje svojo bejbico( so delali CR dop. zaradi lege male ki se ni obrnila)... no in včeraj zjutraj vizita pa še en CTG še bolj poskočen, pa pride zdravnica... gleda, bere aha, pridte dol bova nardile UZ.. me pogleda, mala skače po trebuhu, meri računa obrača in ugotovi.. hja, tale trebušček vašega dirkača ustreza vašim tednom nosečnosti, so pač odstopanja, normalno, dete je normalno veliko, lepo bodite in pejte domov, pa se vidmo ob božiču.. no, pa smo šli... zdej morm obvestit mojga G, pa da se gremo naslednji teden kej pokazat... ,, vidim da ste praznično nastrojene, pazite se parkljev, in čakajmo na miklavža... lepo bodite, se tipkamo..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 9:35:18
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka jutro vsem skupaj.... domaaaaa 2v1.. na brzino.. v četrtek sprejeta v P, pregled pr dr. UZ+CTg, povsod eno skakanje v trebuhu in žurka... premiki odlični, plodovnice ogromno.... hja... dr. pove da naj se lepo nastanim na oddelku, počivam ( le kaj druzga sploh lahk počneš v P )?? .. in da bo v petek glavna zdravnica me pogledala, prečekirala stvari in se odločila... no dan je kar minil, sem bla cimra s punco, ki upam da že od včeraj pop. pestuje svojo bejbico( so delali CR dop. zaradi lege male ki se ni obrnila)... no in včeraj zjutraj vizita pa še en CTG še bolj poskočen, pa pride zdravnica... gleda, bere aha, pridte dol bova nardile UZ.. me pogleda, mala skače po trebuhu, meri računa obrača in ugotovi.. hja, tale trebušček vašega dirkača ustreza vašim tednom nosečnosti, so pač odstopanja, normalno, dete je normalno veliko, lepo bodite in pejte domov, pa se vidmo ob božiču.. no, pa smo šli... zdej morm obvestit mojga G, pa da se gremo naslednji teden kej pokazat... ,, vidim da ste praznično nastrojene, pazite se parkljev, in čakajmo na miklavža... lepo bodite, se tipkamo..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 9:45:22
|
|
|
|
nadka30
|
pa le počakaj na božič da ti božiček prinese pupiko
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 10:05:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Hojla, jaz se javljam iz mb. Prve pol noči sem na kavču spala obupno, pa je to sicer kavč na katerem se vredu spi. Pol ko so se pa moji spakirali na izlet ob 5h, pa možek v službo, sem se pa spravila v spalnico do mojih spat in spala kot dojenček do 9h, tako da sem zdaj čisto ok. Do ponedeljka pa imam zdaj tako spalnico fraj in je bilo zmenjeno, da kr tam spim, če njih itak ni. Drugače pa zdaj relaksiramo, malo tv, malo računalnik, možek je v službi, pol ob ene 12h grem kosilo delat, to pa je vse, nič planov, rekord zame
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 4.12.2010 10:09:32
|
|
|
|
nadka30
|
ti kar uživaj kaj boš pa za kosilo delala malo ideje zbiram, smo mislili k našim it pa ne mormo ker so popolnoma zasneženi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?