|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
3.12.2010 11:01:14   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi user posted image

za lepo sliko je treba potrpet tako pravijo v reklamahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahaha, mogoče se pa čez vikend potrudim, imam fotkiča sabo, pa se gremo malo snežno idilo čez vikend s celo našo pasjo bando. Upam da bo kaj sončka pa to.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.12.2010 11:02:11   
Anonimen

trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi user posted image

za lepo sliko je treba potrpet tako pravijo v reklamahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahaha, mogoče se pa čez vikend potrudim, imam fotkiča sabo, pa se gremo malo snežno idilo čez vikend s celo našo pasjo bando. Upam da bo kaj sončka pa to.

le daj, le daj!!!

drugače pa jaz tudi upam, da bo malo sončka. čeprav zna potem stisniti mraz in bomo morali biti vseeno not user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
3.12.2010 11:03:53   
nadka30
jaz bi tudi malo sončka, samo mislim da ga ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.12.2010 11:07:11   
Arwenko
Jaz imam drugače kr rada sneg, tako da nimam problema...samo tako hudičevo se mi lušta it smučat, pa gledam tu Pohorje čez okno, pa bi kr šla na smuče ne, vsaj na baby progo user posted image

Še dobro da zaradi trebuha ne dobim kombinezona gor, ker drugače sem dovolj nora za kaj takega user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa že delam plane z mojo svakinjo, kak bi midve pol kombinirale vsaj proti koncu zime, tam februarja za kak sončni dan, da bi šle skupaj na Pohorje, pa kupiva eno karto za smučanje, pa da se grem jaz vsaj dvakrat od vrha v dolino peljat za 1 urco pač, pa ona tamalo tačas počuva, potem pa grem jaz domov, ona pa lahko z isto karto dalje smuča...se mi trga ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.12.2010 11:10:27   
Anonimen

Jaz imam drugače kr rada sneg, tako da nimam problema...samo tako hudičevo se mi lušta it smučat, pa gledam tu Pohorje čez okno, pa bi kr šla na smuče ne, vsaj na baby progo user posted image

Še dobro da zaradi trebuha ne dobim kombinezona gor, ker drugače sem dovolj nora za kaj takega user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa že delam plane z mojo svakinjo, kak bi midve pol kombinirale vsaj proti koncu zime, tam februarja za kak sončni dan, da bi šle skupaj na Pohorje, pa kupiva eno karto za smučanje, pa da se grem jaz vsaj dvakrat od vrha v dolino peljat za 1 urco pač, pa ona tamalo tačas počuva, potem pa grem jaz domov, ona pa lahko z isto karto dalje smuča...se mi trga ne. user posted image user posted image user posted image

ne, čist razumem js tole. sem že tisti dan, ko sem prišla iz P razmišljala kdaj bom šla na tenis plac parkrat udarit user posted image  no, me je potem pamet srečala, nisem šla. bom spomladi začela ponovno igrat. če seveda ne bo takrat že spet kaj na poti user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
3.12.2010 11:12:33   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ne, čist razumem js tole. sem že tisti dan, ko sem prišla iz P razmišljala kdaj bom šla na tenis plac parkrat udarit user posted image  no, me je potem pamet srečala, nisem šla. bom spomladi začela ponovno igrat. če seveda ne bo takrat že spet kaj na poti user posted image

mogoče kak babyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.12.2010 11:13:38   
Arwenko
No, lepo to, saj kak bo realnost zgledal bomo itak videli, ampak razmišljamo pa lahko user posted image .

Imam pa jaz tamalo očitno že fejst spuščeno, mi je že ginekolog zadnjič rekel, da je glavica spuščena dol v kanal, in me je tudi pri hoji začelo matrat že malo, me pošteno boli sramna kost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.12.2010 11:14:00   
Anonimen
nadka ja kaj pa druga user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
3.12.2010 11:14:59   
Anonimen

No, lepo to, saj kak bo realnost zgledal bomo itak videli, ampak razmišljamo pa lahko user posted image .

Imam pa jaz tamalo očitno že fejst spuščeno, mi je že ginekolog zadnjič rekel, da je glavica spuščena dol v kanal, in me je tudi pri hoji začelo matrat že malo, me pošteno boli sramna kost.

še mal pa greš v Rim user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
3.12.2010 11:17:36   
Arwenko
Saj sem napisala zadnjič, naj le malo prehiteva, ampak preveč pa tudi ne no... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.12.2010 11:18:33   
Arwenko
A mi zna katera sploh razložit od kod tale izraz, da greš v Rim? Mi je tak hecen, pa ga prej nikoli nisem kje zasledila, dokler nisem na ta forum prišla...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.12.2010 11:18:37   
nadka30

RIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM arwenko prihhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

še mal pa greš v Rim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.12.2010 11:19:28   
nadka30

nadka ja kaj pa druga user posted image

pol pa lahko imate decemberčka, če praviš da ti je septemberček prehiteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.12.2010 11:24:08   
nadka30

A mi zna katera sploh razložit od kod tale izraz, da greš v Rim? Mi je tak hecen, pa ga prej nikoli nisem kje zasledila, dokler nisem na ta forum prišla...

pojma nimam ampak pri nas se že od nekdaj uporablja za tisto, ki gre rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.12.2010 11:27:56   
Anonimen

pojma nimam ampak pri nas se že od nekdaj uporablja za tisto, ki gre rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

isto. od nekdaj poslušam to!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
3.12.2010 11:33:02   
nadka30
pa rečmu da je to starodavna beseda za nosečnice, razlaga  pa je nepoznana oz. ideja da greš v rimmmmmmmmmmmm. mogoče pa to zato, ker greš po mnenju nekaterih v p na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.12.2010 11:35:24   
Arwenko
Hehehe, se vidi, da sem jaz mestni mariborski otrok, pri nas če je kater šla rodit je šla rodit in to je blo to, nobenih drugih poimenovanj ni bilo user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.12.2010 11:35:46   
nadka30
pri nas pa spet nekaj iz lufta leti, user posted image user posted image user posted image user posted image dovolj je vsaj za enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.12.2010 12:20:26   
nadka30

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.12.2010 12:24:32   
lidik
hej punce. Evo sem vas prišla malo pogledat. Imam kr slabo vest, ker nič več ne pridem pogledat kaj se dogaja tu gor. No sej obljubim da se bom potrudila, in da bom zdaj bolj pozorno in bolj pogosto sledila kaj je novega. user posted image

Oooo T.Z. kakšna luškana slikica. No sej mogoče da si jo že kar nekaj časa nazaj menjala, samo sem jo videla šele danes. user posted image

Drugače pa punce moje, naš mali korenjak pridno raste - smo končno prišli čez magično mejo 3 kg in imamo danes 3135 g. Jupi, mami ful vesela.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.12.2010 12:25:40   
Arwenko
Joj, tile tweetyi so pa sladki...midva tudi morava še danes v Müllerja skočit po neka darilca za Miklavža...čokoladna se razume user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.12.2010 12:27:23   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hej punce. Evo sem vas prišla malo pogledat. Imam kr slabo vest, ker nič več ne pridem pogledat kaj se dogaja tu gor. No sej obljubim da se bom potrudila, in da bom zdaj bolj pozorno in bolj pogosto sledila kaj je novega. user posted image

Oooo T.Z. kakšna luškana slikica. No sej mogoče da si jo že kar nekaj časa nazaj menjala, samo sem jo videla šele danes. user posted image

Drugače pa punce moje, naš mali korenjak pridno raste - smo končno prišli čez magično mejo 3 kg in imamo danes 3135 g. Jupi, mami ful vesela.

Super lidik!!! Saj ti nobeden ne zameri, vidva se kr lepo cartajta z Jan-om, samo da je vse ok. Saj verjetno tudi jaz ne bom imela ravno na pretek časa za forume po rojstvu. Upam, da čez ene 3 tedne mi tudi že cartamo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.12.2010 12:33:16   
Anonimen

ni panike, glavno da kak mail pošlješ user posted image
slikco sem pa danes menjala, tako da imaš čisto aktualne novice, eto. user posted image

arwenko: ravno takoj po rojstvu je največ časa. itak večino samo spijo in jejo in spijo... potem ga je pa čedalje manj. sicer Filip je tak kot vreme: ko je lepo vreme je buden po cel dan, ko je pa malce slabše pa nonstop spi. včeraj je cel dan skoraj prespal, za danes pa nič bolje ne kaže.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
3.12.2010 12:36:25   
Arwenko
Evo, zdaj sem pa skoraj dorekla plan, da grem v kratkem iz službe, še malo domov (k mojim no), pol pa ob 16h lepo v center po možeka, ki takrat konča v službo, morava uredit še nekaj na banki, pol pa greva v Müllerja po miklavževa darilca in mogoče za kakšno drugo darilce pogledat...Beneton spodnje perilo imam v mislihuser posted image , pol pa ravno počakava, ker danes ob 17h lučke prižgejo v MB user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa veselim ko mali otrok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.12.2010 12:47:58   
nadka30

bravo jan, super za vse gramčke pa kako slikico nam prilimaj sem malo radovednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ne rabiš imeti slabe vesti ti kar uživaj in takrta ko utegneš nas le pridi pogledat in malo počvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?