|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
6.12.2010 12:16:47   
Anonimen
user posted image

user posted image  
PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

DECEMBER
10.  enček(29      )    (1user posted image , 0user posted image )     ?           Celje         user posted image      ?
18.  jona klara(32)    (2user posted image , 1user posted image )     ?           Celje        user posted image      ?
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image   +5

JANUAR
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?            Šentjur      user posted image    ?
12.  Chandra(?)       (1user posted image ,0user posted image )      ?            Celje          user posted image    ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec          user posted image   +2

FEBRUAR
01.  d3lfink4(24)      (1user posted image ,0user posted image )       ?           Celje     user posted image &user posted image   +7
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )       ?           Velenje       user posted image    +3

19.  Registirana(31)  (2user posted image ,1 user posted image )    ?                 ?           user posted image       ?

MAREC
02.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image        ?
05.  _sanja_ (24)     (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image      +1

APRIL
06.  majčica1508(?)  (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje          user posted image       ?
25.  ajtak(27)           (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje         user posted image       ?

MAJ
01.  nežken(?)          (2user posted image ,1user posted image )      ?             ?            user posted image       ?
05.  Babuška84(?)    (2user posted image ,1user posted image )    13.12.    Vojnik         user posted image       ?

JUNIJ
23.  dspela(?)          (1user posted image ,0user posted image )      ?           Dramlje      user posted image      ?

JULIJ
05.  balem(30)         (2user posted image ,1user posted image )      ?             Žalec         user posted image     +0,5

user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči              EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka              MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                  FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk               NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                 JAN (1500g, 42cm)
12.10.2010      urskaf              ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33         JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande         HANNA(3040g, 50cm)
17.11.2010      zalos                ALEKS (3550g, 52cm)
21.11.2010      pikamonca       LUKA (3620g, 51cm)
06.12.2010      Arwenko          ALEX (2630g, 47cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
6.12.2010 12:17:03   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ARWENKO ČESTITAM ZA MALO PRINCESKO!!!!!!! ARWENKO JE MAMI!!! ALEX DOBRODOŠLA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa se je tukaj zgodilo da tako hitro bravo mami pa je miklavž prinesel pupo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.12.2010 12:20:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ARWENKO ČESTITAM ZA MALO PRINCESKO!!!!!!! ARWENKO JE MAMI!!! ALEX DOBRODOŠLA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa se je tukaj zgodilo da tako hitro bravo mami pa je miklavž prinesel pupo

ne vem kaj se je naredilo, ampak sem čakala sms od lidik, da je Jan iz operacijske pa sem dočakala sms od Arwenko, da je rodila user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
6.12.2010 12:21:42   
nadka30
ma saj ni važno miklavž je bil priden prinesel nam je enega sončka več.Je že kaj novic od lidik??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.12.2010 12:22:42   
nadka30
pa je stanje spet neodločeno 7user posted image :7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.12.2010 12:26:47   
Anonimen

ma saj ni važno miklavž je bil priden prinesel nam je enega sončka več.Je že kaj novic od lidik??????

še čakam sms... user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
6.12.2010 12:41:48   
jona klara
arwenko- čestitke za malo sončico, ta je pa želel videti miklavža, veliko cartanja in sreče!!

lidik-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za vaju z Janom, sem opazila, da je šel na op, čeprav ne vem za kakšno operacijo gre, držim pesti, da bo mali borec dobro prenesel, držita se in se kaj javi- srečno!!!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.12.2010 13:04:26   
obcinarka
pa čakte mal.... grem poležavat na kavč, pridem nazaj in kaj zvem???????????????????
bravo arwenkoooooooo, bravo alex... user posted image user posted image user posted image tole pa je presenečenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa zadnjič sva se hecale, češ, kaj pa veš kaj naju prime... evola, eno je že...
kakorkoli že, tale miklavžek je bil pa je vedel kakšno darilo naj prinese...upam da kmalu zvemo kaj novega, seveda tudi od jana...
zdej sm pa kar enmal na trnih, nooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.12.2010 13:10:55   
Anonimen
Jan je v sobi. Operacija končana. Priključen je na monitor zaradi dihanja. Tako da držimo pesti, da čimprej okreva!!!

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
6.12.2010 13:12:02   
tanjusi
Vseskozi vas sledim, malo zaradi tega ker mi je celjska regija blizu, malo zaradi Nadke... sva bili skupaj na enem drugem forumu prej...
V glavnem bravo Arwenkouser posted image ,pa user posted image user posted image user posted image za Lidik in njenega Jana čeprav ne vem tkaj je narobe pa verjamem da bo vse ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.12.2010 13:12:36   
nadka30

Jan je v sobi. Operacija končana. Priključen je na monitor zaradi dihanja. Tako da držimo pesti, da čimprej okreva!!!

pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti za hitro okrevanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.12.2010 13:18:50   
majčica1508

pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti za hitro okrevanje

se pridružujem in čestitke Arweko za malo princesko.....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.12.2010 17:15:39   
enček

ARWENKO ČESTITAM ZA MALO PRINCESKO!!!!!!! ARWENKO JE MAMI!!! ALEX DOBRODOŠLA

Jeeeeeee kakšna novica, Arwenko prehitela si nas čist in čist!!!! Iskrene čestitke novopečeni družinici, dobrodošla Alex in seveda veliko cartanja vam želim!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.12.2010 7:39:37   
nadka30
jutro

tako enček sedaj pa hitro v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.12.2010 9:11:48   
enček
Jutrček,

ja res, sedaj bo pa treba, pa upam, da kmaluuuuu. Sem bila včeri čist paf po pregledu, ko sem sporočila svoji gin.(ki jo imam v bolnici CE), da ne bom rodila v CE. Me je napizdevala...mislim kr neki ej. A to so plačani na št. nosečk al kaj? Al je to za kako njihovo statistiko?
Še danes zjutraj sem čist slabe volje user posted image user posted image user posted image      Ampak.....ne bom več dolg!!! K nima smisla nobenga.......... 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.12.2010 9:16:18   
nadka30
koga pa imašuser posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.12.2010 9:32:04   
obcinarka
dan, jutro... enček.. ja ne vem no, ampak tile dohtarji so pa nekteri res... ma ne vem... jaz v Ce P prejšnji teden res nism mela niti ene slabe fore-no sm bla en dan tam, hahahah. ampak sej to je tvoja odločitev, ne??
nadka- a morm še k frizerju, ha?? bi se spodobilo, ne?? ker pol pa res neeeee bio časa, kaj praviš... je kaj novega o janu??
zdej grem eno sobico posesat, pol pa grem kavico skuhat..
kaj bomo dans počele??user posted image user posted image
aha, na fb je slikca od alex... tak fajn drobna miška je, res!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.12.2010 10:32:36   
enček
nadka30 imaš zs 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.12.2010 11:49:56   
Anonimen
Daaaaaan!
Eto mene, da povem o noči, ki je za mano. Toliko, da mi boste maaalo fouš (itak je pa izjema in ne pravilo, vsaj ne še...). No mali je spal od 22h do 6h. V kosu. V bistvu se je zbudil okoli 2h in se mi je zdelo hitro za jesti pa sem domnevala, da ga je A. morda zbudil če je zasmrčal in sem mu dala dudo... no niti se še ni zbudil ampak se je začel zbujati. In je potem "zahteval" hrano šele ob 6h. Noro, res. user posted image

No Jan ni ravno super, prvo mi je sporočila, da se je prehladil in da je bruhal, potem pa mu je sestra jemala kri in je jokal in... mu je kila pogledala nazaj ven user posted image . Zadnja novica je, da čakajo kaj bo kirurginja povedala, javim ko zvem kaj novega. Punce,.... dajte jima pošiljat pozitivne misli prosim. Druga žal ne moremo narediti, dajte vsaj misliti na Lidik in Jana in jima vsake toliko zaželeti hitro okrevanje...

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 11:54:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
7.12.2010 12:04:03   
nadka30

Daaaaaan!
Eto mene, da povem o noči, ki je za mano. Toliko, da mi boste maaalo fouš (itak je pa izjema in ne pravilo, vsaj ne še...). No mali je spal od 22h do 6h. V kosu. V bistvu se je zbudil okoli 2h in se mi je zdelo hitro za jesti pa sem domnevala, da ga je A. morda zbudil če je zasmrčal in sem mu dala dudo... no niti se še ni zbudil ampak se je začel zbujati. In je potem "zahteval" hrano šele ob 6h. Noro, res. user posted image

No Jan ni ravno super, prvo mi je sporočila, da se je prehladil in da je bruhal, potem pa mu je sestra jemala kri in je jokal in... mu je kila pogledala nazaj ven user posted image . Zadnja novica je, da čakajo kaj bo kirurginja povedala, javim ko zvem kaj novega. Punce,.... dajte jima pošiljat pozitivne misli prosim. Druga žal ne moremo narediti, dajte vsaj misliti na Lidik in Jana in jima vsake toliko zaželeti hitro okrevanje...

super za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pošiljam cel kup košov polnih pikapok za zdravje janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.12.2010 12:08:15   
obcinarka
no, za prvi del tvojga posta ... svaka čast, bi rekli..
drugi del... nism hotla firbcat, ampak sem prepričana pa v upanju in pričakovanju da se bo odvilo tako kot mora... so pokazali vsi skup pogum, vztrajnost in pozitivno naravnanost... prav je tako in uspelo bo... user posted image user posted image user posted image user posted image
ti pa lepo naprej s filipom, madonca sta se ujela... jan, mislimo nate na mamico in vse ostale!!!!!!!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.12.2010 12:35:44   
enček
Lidik in predvsem mali Jan itak se večkrat spomnem na vaju, vsem želim polno optimizma, dobro se držite, hitro okrevajte, pošiljam pa vam VELIK KUP user posted image . Vse bo vredu in tako tudi mora biti!!!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.12.2010 13:34:44   
nadka30
če katera še rabi zimski pajac bo drug teden 13.12. v akciji v lidlu po cca 10euser posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.12.2010 14:20:39   
Anonimen
ponce, lidik mi je javila, da je kirurginja rekla, da je "samo" oteklina tako velika... user posted image  ampak živci ji pa valda grejo user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?