Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. zakaj pa odlično vreme za rojevat? no, vsekakor jim ne bo vroče v porodnišnici, takrat ko sva midve rodile se je meni zdel pravi pekel. sem imela sobo na sončni strani in je ceeeel dan nažigalo sonce skozi tista velika okna, cimra je bila pa takšna, da ni pustila prezračiti crkneš, res! a veš da jaz vročine nisem čutila , no cimro sem imela pa super sma luftale tako da se je reklo edino kar me je pa fejst motilo je bilo pa to da sestre niso zapirale vrat zasabo in je hitro ratal prepih če si imel še okno odprto. pa sem vedla, da bi mogla prosit če me v tvojo sobo prestavjo!!! tko se pa še pogovarjale nismo skoraj nič s cimro, sem se menda s tabo več! ma mislim da naju bi hitro ločili, ker bi preveč čvekalllliiiiiiiiiiiii ampak bi imeli pa SVEŽ ZRAK v sobi, bemtiš babe panične, res! ko se ne zavedajo da s tistim zadušljivim zrakom veliko več škode naredijo kot bi je u maaaaaaalo prepiha. itak sestre res niso zapirale vrat ampak meni ni bil problem vstati in zapreti vrata če je bilo okno odprto. ampak cimra je pa hotela zaprto in okno in vrata
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:12:23
|
|
|
|
nadka30
|
to pa je res sveži zrak bi imeli pa skoz , no moja cimra je bila full ok še sedaj se vsaj enkrat na mesec slišima in malo počvekama je pa ona rodila isti dan takoj za mano tako da ima same devetke 9.9 ob devet minut do devete ure zvečer
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:13:49
|
|
|
|
nadka30
|
ma ja pa saj otroka ne moreš izolirat še posebej ker je zunaj sijal sonček, ma res me zanima kako je pa otroka domov nesla
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:21:05
|
|
|
|
nadka30
|
punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
woow tvoja cimra je pa imela datum drugače pa ne vem kako ga je domov nesla, je šla dosti za mano domov. ah... pa še njen prvi ni bil, sem pričakovala več pameti od nje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadja ja super no. še dobro, da mam plan bit doma.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:27:05
|
|
|
|
nadka30
|
aha nova slikica , ja super se ji je vse poklapalo pa še čez rok je bila, bi mogla prvega rodit . sam tvoja cimra je bila pa mal čudna ne bi rekla če bi prvega imela da bi komplicirala , ma sto ljudi sto čuda
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:30:16
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadja ja super no. še dobro, da mam plan bit doma. jaz bom tudi doma, ker me glih ne vleče na teren, vreme pa tako ne smeš poslušat ker tako vse narobe povedo so za včeraj rekli da bo dež sam jaz ne vem kje so oni dež videli in seveda sem ji mogla rečt da bom doma da ne bom šla v trgovino pa saj se mi tudi ne da če bom kaj rabila bom mojga poslala, ker on kupi točno samo to kar mu rečem, jaz po navadi prinesem še tisoč brezveznih stvari, tako se bo pa denar prišparal
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
nova slikca ja, so me pri septembrkah dregnile, da je skrajni čas, da jo menjam kje so pa vse ostale????? a je vse zasnežilo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadja ja super no. še dobro, da mam plan bit doma. jaz bom tudi doma, ker me glih ne vleče na teren, vreme pa tako ne smeš poslušat ker tako vse narobe povedo so za včeraj rekli da bo dež sam jaz ne vem kje so oni dež videli in seveda sem ji mogla rečt da bom doma da ne bom šla v trgovino pa saj se mi tudi ne da če bom kaj rabila bom mojga poslala, ker on kupi točno samo to kar mu rečem, jaz po navadi prinesem še tisoč brezveznih stvari, tako se bo pa denar prišparal oooo pri nama je pa obratno jaz sovražim trgovine in kupim samo najnujnejše, moj pa VEDNO VEDNO še kaj privleče domov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:31:49
|
|
|
|
nadka30
|
očitno jih je sneg presenetil ali pa so na poti v rim- na primer enček
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:31:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla...evo, dobila odločbo, še samo 4 delovne dni!!!!!! Pa še ena lepa novica...občinarka je ravno poslala sms, da pride domov!!!!! Sem samo nazaj poslala jupiiiii Skratka, vikend, snegec, čisto na relax, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ojla...evo, dobila odločbo, še samo 4 delovne dni!!!!!! Pa še ena lepa novica...občinarka je ravno poslala sms, da pride domov!!!!! Sem samo nazaj poslala jupiiiii Skratka, vikend, snegec, čisto na relax, komaj čakam za vse skupaj samo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:33:14
|
|
|
|
nadka30
|
ja to je pa res super novica, se bo lahko še doma malo kepala, potem pa šla v rim super da si dobila odločbo in samo še malllllllllllooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:38:15
|
|
|
|
nadka30
|
t.z ti in moj bi šla idealno skupaj bi na veliko šparala jaz in tvoj pa bi zapravljala ja moj tamladi zet je pa luštkan dober sem to zbrala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe mah js pol online več zapravim.. npr. kakšna emka me potegne vsake toliko drugače pa ja... smo res fajn tole poštimale
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:44:29
|
|
|
|
nadka30
|
ampak zunaj je par res taka lepa snežna idila, je pa moralo kar fejst padat da je v 5 urah zapadlo cca 30 cm
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:45:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Joj punce, tak mi je brezveze danes tu sedet, itak sem čisto neproduktivna Za mene se je vikend že začel
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:48:06
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Joj punce, tak mi je brezveze danes tu sedet, itak sem čisto neproduktivna Za mene se je vikend že začel pol pa malo z nami čvekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Joj punce, tak mi je brezveze danes tu sedet, itak sem čisto neproduktivna Za mene se je vikend že začel pol pa malo z nami čvekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:50:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Saj sem tu...že čvekam Da vam povem, da sem celo včeraj uspela spakirat potovalko za porodnišnico ne in jo imam zdaj v avtu, če do česarkoli pride. Se mi je zdelo, da bo počasi cajt za to Manjka mi noter še edino kakšna voda in piškoti za v porodno (so nam povedali na ogledu porodnišnice, da naj to le vzamemo), pa fotoaparata še ni, ker tistega bomo še uporabljali zdaj kaj vmes, moram si še bušija kaj slikat, mam samo tiste ene fotke, ki so na FB iz 30. tedna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:54:43
|
|
|
|
nadka30
|
trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več ni
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:55:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več ni Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:57:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več ni Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi za lepo sliko je treba potrpet tako pravijo v reklamah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 3.12.2010 10:59:10
|
|
|
|
jona klara
|
občinarka- samo, da je vse ok, držim pesti, da grete kmalu domov.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?