|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
3.12.2010 10:09:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

zakaj pa odlično vreme za rojevat?

no, vsekakor jim ne bo vroče v porodnišnici, takrat ko sva midve rodile se je meni zdel pravi pekel. sem imela sobo na sončni strani in je ceeeel dan nažigalo sonce skozi tista velika okna, cimra je bila pa takšna, da ni pustila prezračiti user posted image  crkneš, res!

a veš da jaz vročine nisem čutilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no cimro sem imela pa super sma luftale tako da se je reklo edino kar me je pa fejst motilo je bilo pa to da sestre niso zapirale vrat zasabo in je hitro ratal prepih če si imel še okno odprto. user posted image

pa sem vedla, da bi mogla prosit če me v tvojo sobo prestavjo!!! tko se pa še pogovarjale nismo skoraj nič s cimro, sem se menda s tabo več!

ma mislim da naju bi hitro ločili, ker bi preveč čvekalllliiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ampak bi imeli pa SVEŽ ZRAK v sobi, bemtiš babe panične, res! ko se ne zavedajo da s tistim zadušljivim zrakom veliko več škode naredijo kot bi je u maaaaaaalo prepiha. itak sestre res niso zapirale vrat ampak meni ni bil problem vstati in zapreti vrata če je bilo okno odprto. ampak cimra je pa hotela zaprto in okno in vrata user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
3.12.2010 10:12:23   
nadka30
to pa je res sveži zrak bi imeli pa skozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no moja cimra je bila full ok še sedaj se vsaj enkrat na mesec slišima in malo počvekama je pa ona rodila isti dan takoj za mano tako da ima same devetke 9.9 ob devet minut do devete ure zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.12.2010 10:13:49   
nadka30
ma ja pa saj otroka ne moreš izolirat še posebej ker je zunaj sijal sonček, ma res me zanima kako je pa otroka domov neslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.12.2010 10:21:05   
nadka30
punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.12.2010 10:25:08   
Anonimen
woow tvoja cimra je pa imela datum user posted image

drugače pa ne vem kako ga je domov nesla, je šla dosti za mano domov. ah... pa še njen prvi ni bil, sem pričakovala več pameti od nje.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
3.12.2010 10:26:53   
Anonimen

punce a je res da na celjske razsaja nek virus, ki je najbolj prizadene take male otročke, moja mama me je klicala in mi težila da ne bom hodila kam z melanie da ne bo zbolela, kot da ne more kaj domov prinest nadjauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja super no. še dobro, da mam plan bit doma.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
3.12.2010 10:27:05   
nadka30
aha nova slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ja super se ji je vse poklapalo pa še čez rok je bila, bi mogla prvega rodituser posted image user posted image user posted image user posted image .

sam tvoja cimra je bila pa mal čudna ne bi rekla če bi prvega imela da bi komplicirala , ma sto ljudi sto čuda user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.12.2010 10:30:16   
nadka30

jaz bom tudi doma, ker me glih ne vleče na teren, vreme pa tako ne smeš poslušat ker tako vse narobe povedo so za včeraj rekli da bo dež sam jaz ne vem kje so oni dež videli in seveda sem ji mogla rečt da bom doma da ne bom šla v trgovino pa saj se mi tudi ne da če bom kaj rabila bom mojga poslala, ker on kupi točno samo to kar mu rečem, jaz po navadi prinesem še tisoč brezveznih stvari, tako se bo pa denar prišparal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.12.2010 10:30:22   
Anonimen
nova slikca ja, so me pri septembrkah dregnile, da je skrajni čas, da jo menjam user posted image

kje so pa vse ostale????? a je vse zasnežilo?

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
3.12.2010 10:31:46   
Anonimen

jaz bom tudi doma, ker me glih ne vleče na teren, vreme pa tako ne smeš poslušat ker tako vse narobe povedo so za včeraj rekli da bo dež sam jaz ne vem kje so oni dež videli in seveda sem ji mogla rečt da bom doma da ne bom šla v trgovino pa saj se mi tudi ne da če bom kaj rabila bom mojga poslala, ker on kupi točno samo to kar mu rečem, jaz po navadi prinesem še tisoč brezveznih stvari, tako se bo pa denar prišparal

oooo pri nama je pa obratno user posted image  jaz sovražim trgovine in kupim samo najnujnejše, moj pa VEDNO VEDNO še kaj privleče domov user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
3.12.2010 10:31:49   
nadka30
očitno jih je sneg presenetiluser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa so na poti v rim- na primer enčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.12.2010 10:31:51   
Arwenko
Ojla...evo, dobila odločbo, še samo 4 delovne dni!!!!!!

Pa še ena lepa novica...občinarka je ravno poslala sms, da pride domov!!!!! Sem samo nazaj poslala jupiiiii user posted image user posted image user posted image

Skratka, vikend, snegec, čisto na relax, komaj čakam user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.12.2010 10:32:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ojla...evo, dobila odločbo, še samo 4 delovne dni!!!!!!

Pa še ena lepa novica...občinarka je ravno poslala sms, da pride domov!!!!! Sem samo nazaj poslala jupiiiii user posted image user posted image user posted image

Skratka, vikend, snegec, čisto na relax, komaj čakam user posted image

za vse skupaj samo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
3.12.2010 10:33:14   
nadka30
ja to je pa res super novica, se bo lahko še doma malo kepala, potem pa šla v rimuser posted image
super da si dobila odločbo in samo še malllllllllllooooooooooooo

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.12.2010 10:38:15   
nadka30
t.z ti in moj bi šla idealno skupaj bi na veliko šparalauser posted image user posted image jaz in tvoj pa bi zapravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj tamladi zet je pa luštkanuser posted image user posted image user posted image user posted image dober sem to zbrala

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.12.2010 10:42:04   
Anonimen
hehehehe mah js pol online več zapravim.. npr. kakšna emka me potegne vsake toliko user posted image

drugače pa ja... smo res fajn tole poštimale user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
3.12.2010 10:44:29   
nadka30
ampak zunaj je par res taka lepa snežna idila, je pa moralo kar fejst padat da je v 5 urah zapadlo cca 30 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.12.2010 10:45:45   
Arwenko
Joj punce, tak mi je brezveze danes tu sedet, itak sem čisto neproduktivna user posted image user posted image user posted image

Za mene se je vikend že začel user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.12.2010 10:48:06   
nadka30

Joj punce, tak mi je brezveze danes tu sedet, itak sem čisto neproduktivna user posted image user posted image user posted image

pol pa malo z nami čvekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.12.2010 10:49:46   
Anonimen

pol pa malo z nami čvekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
3.12.2010 10:50:51   
Arwenko
Saj sem tu...že čvekam user posted image

Da vam povem, da sem celo včeraj uspela spakirat potovalko za porodnišnico ne in jo imam zdaj v avtu, če do česarkoli pride. Se mi je zdelo, da bo počasi cajt za  to user posted image

Manjka mi noter še edino kakšna voda in piškoti za v porodno (so nam povedali na ogledu porodnišnice, da naj to le vzamemo), pa fotoaparata še ni, ker tistega bomo še uporabljali zdaj kaj vmes, moram si še bušija kaj slikat, mam samo tiste ene fotke, ki so na FB iz 30. tedna.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.12.2010 10:54:43   
nadka30
trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.12.2010 10:55:47   
Arwenko

trebuška pa le slikaj, pa zunaj v tej snežni idili se tudi daj, jaz bi se tudi pa trebuščkla več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.12.2010 10:57:56   
nadka30

Zunaj sem zadekana ko eskim, se trebuščka sploh ne vidi user posted image

za lepo sliko je treba potrpet tako pravijo v reklamahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.12.2010 10:59:10   
jona klara
občinarka- samo, da je vse ok, držim pesti, da grete kmalu domov.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?