|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
2.12.2010 11:21:38   
nadka30
ja,ja v tisti modri hiški, če greš iz Vitanjske strani na desni strani ja imajo punčko tjašo, bila je skoraj en teden čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.12.2010 11:30:37   
enček
Sem še user posted image ...prvi rok imam 4.12., držimo se 10.12. hja...nikol se pa ne ve kdaj se bo moja bibika odločla nas pozdravit user posted image

Na teh CTG-jih v CE res dogaja ponavadi....mene so dali prvič na CTG, kar tak, ker je ena mojo G. nadomeščala, drugič jo je nadomeščala ena druga, in me je posledično zaradi prvega CTG-ja dala tudi na drugega....hja ne..moja G. me je pa sedaj res naročla na CTG pa ultrazvok 6.12. zaradi postavljenega PDP-ja 4.12. Bomo videli....v ponedeljek bibiko...al preko ultrazvoka ali pa že v živo user posted image user posted image user posted image

Morm si nabavit še seneni drobir in se mal vsedit na njega...da vidimo če deluje user posted image   Ti sporočim Arwenko, da boš lažje datume ulovila...hm za naju bi bilo pomembno še uro ulovit (dopoldanski čas) user posted image

OK, priznam, pretiravam mal user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.12.2010 11:35:39   
enček
Nadka, če bom še velik s tabo čvekala, bom ugotovila, da sploh nisem tak slaba poznavalka tehle mojih sokrajanov in sosokrajanov user posted image   Ja no takrat k sem Dragico videlana CTG-ju so bile še ene dve iz Konjic...tak da smo bile kr 4 iz naših koncev----SMO PRIDNI TUKAJ!!!! Ni kaj....  Tak da nadka, ti kr vspodbujaj še naprej za naraščaj....pa s svojimi mislimi, se tudi še poigravaj v to smer user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.12.2010 11:35:50   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz bom tudi imela prvi ctg šele v porodni sobi, moj ne pošilja na ctg sploh.

nič ne skrbi za ctg jaz tudi nisem imela nobenega potem sem pa slabše čutila gibe in sem se šla pokazat v p tam so mi jih pa delali vsake tri ure in to dan in noč sem jih v tistih dveh dneh imela dovolj, je pa seveda zanimivo po svoje ko slišiš bitje srčka svojega otroka amak meni zelo neudobno ležanjeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.12.2010 11:36:15   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: enček

Morm si nabavit še seneni drobir in se mal vsedit na njega...da vidimo če deluje user posted image   Ti sporočim Arwenko, da boš lažje datume ulovila...hm za naju bi bilo pomembno še uro ulovit (dopoldanski čas) user posted image

Aham, si me malo nasmejala, ampak ja, bi se lahko zmenle. Tole s senenim drobirjem je pa tudi tale babica Marjeta iz Kranja priporočala, baje da res deluje, ampak samo če si pripravljen pač. To pomeni, da moramo to zveče delat ne, da se pol čez noč popadki začnejo ali kako je to treba preračunat ne...da prideš zjutraj lepo odprt v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.12.2010 11:40:05   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: enček

Aham, si me malo nasmejala, ampak ja, bi se lahko zmenle. Tole s senenim drobirjem je pa tudi tale babica Marjeta iz Kranja priporočala, baje da res deluje, ampak samo če si pripravljen pač. To pomeni, da moramo to zveče delat ne, da se pol čez noč popadki začnejo ali kako je to treba preračunat ne...da prideš zjutraj lepo odprt v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image

o čem tole vidve,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvič slišim pa imam dva otroka tako da čim več informacijuser posted image user posted image user posted image , .

ja naš okoliš ima baby boom, pa saj zdravnik ne bo mogel vse novorojenčke vzet si sedaj že izbrala pediatrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.12.2010 11:41:54   
enček
Mogoče vprašama decembrko BabyKitty vem, da ga je iskala....hm sedaj pa že cartaaaaaa

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.12.2010 11:45:24   
nadka30
ja enček res je baby boom, pa saj je prav tako. ja na koncu boš pa le ugotovila da jih kar nekaj poznašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
pa vidva s tvojim sta pri tebi domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.12.2010 11:47:18   
Arwenko
nadka...baje se kupi seneni drobir, in se naredi taka parna kopel, kao v bide vročo vodo in tale drobir in pol greš sedet nad to. To menda mehča maternični vrat in pomaga, da se prej začne odpirat in da se sproža porod.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 334
2.12.2010 11:47:54   
nadka30
glede tega da bi še mi imeli kaj bom takole rekla nikoli ne reči nikoli, no mojga ne vprašat ker on bi imel že včeraj danes bi bilo za njega že prepoznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ja vse je možno in sedaj ko imam dve se mi zdi da je vse lažje tako da imam upanje da z tremi je še lažje potem bi pa v vsakem primeru morali zaključit, ker trije carski bi bili več kot dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 335
2.12.2010 11:49:28   
nadka30

nadka...baje se kupi seneni drobir, in se naredi taka parna kopel, kao v bide vročo vodo in tale drobir in pol greš sedet nad to. To menda mehča maternični vrat in pomaga, da se prej začne odpirat in da se sproža porod.

no tega pa jaz ne rabim več, ker če bom še kdaj srečka user posted image me avtomatično čaka cca 7-14 dni pred rokom carski rezuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.12.2010 12:25:03   
jona klara
arwenko- hvala ti lepa.Ja tile ctg ji so jim res umetnost, raje te strašijo kot, da bi kaj ukrenili.Tudi tebi želim vso srečo, ne vem zakaj ne dajejo na to....sedaj je pa konec LETA, je pa še slabše, ker vse sam šparajo.Jaz itak zamenjam ginekologa po porodu, ker če še bom kdaj user posted image želim imeti lepše preglede in da selahko kaj pomeniš.A s Simonitijem ste zadovoljne?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.12.2010 12:32:11   
nadka30
jona koga pa imaš???????????? mislim ginekologauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 338
2.12.2010 13:01:34   
Babuška84
Živijo. No, pa je začelo snežiti.. let it snow!!!!!
Arwenko, a si ti tudi iz Vojnika? js sm s trga, ampak ne poznam veliko ljudi tu, sem tle le 2 leti... če boš maja še vozičkala, se res morva kdaj srečat... :)
ja, ctg-ji v celju so res neprijetni... tud js mam 10-dnevne izkušnje z njimi iz 1. poroda, ko sem nosila 10 dni čez rok... hudo in utrujajoče... pa vse sorte vmes morš poslušat... pa ko že vse rodijo, ti pa še kr hodiš na ctgje, se ti zdi, da nikoli ne boš rodila... no, js sm že mela tak filing, kot da res nikol ne bom... :0) ...ampak sem!! ;)
glede menjave ginekologa.. jona klara, js imam Simonitija in sem ZELO zadovoljna, sploh se mi zdi, da je še "zrelejši" :) kot pri prviuser posted image , se še bolj odprto pogovarja z nosečnico, kot nekdaj. Pa zelo resno vzame vsako skrb, ki tare nosečnico. Meni je kul in tudi znanke ki so pri njem so vse zelo zadovoljne. Toplo priporočam takšno zamenjavo!!!
No, o senenem drobirju pa tudi js še nisem slišala. Bom vsekakor probala, ko bo čas za to. Svetujem pa iz izkušnje iz 1.user posted image , da se tiste ki ste pri koncu, mažete z oljem za presredek od Welede. Baje je manj možnosti za raztrganine in potrebe po prerezu presredka,. meni je očitno pomagalo.. je pa res da sem se cel mesec pred rokom vsak večer mazala s tem...
Tudi jaz držim pesti za vse, ki čakate decembra, pa da se zgodi tako, da boste za praznike lepo doma v krogu svojih najdražjih!!!!

B

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 339
2.12.2010 13:26:09   
jona klara
babuška 84- hvala za mnenje glede Simonitija.

nadka30- dr. koren, sicer ga hvalijo, ampak se je poslabšal, včasih se je bolj pogovarjal, na vse živo te je dal, sedaj je pa nervozen, v gužvi, mislim, da mu je v glavo stopilo vse skupaj, nič ne pove sam od sebe, v celi nos. imaš 2 uz, nobenega vmes ne naredi, če ni urgentna težava.....nisem več zadovoljna, pa sem včasih bila zelo z njim, poleg tega pa ima visok ego, ko sem šla na 3d, me je potem zasliševal- obtoževal če sem šla k strahovi preverjat njegove besede če držijo...mislim dost ga mam, zdej po novem me pa obtožuje, da sem neodgovorna zaradi gibov, morem štet, pisat, pa celo nosečnost jih že ne čutim, ker imam posteljico spredaj, a zdaj pa naj vsak dan hodim na urgenco? prej pa 15 tednov ni imel posluha, ko sem mu to razlagal...bljek

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 340
2.12.2010 13:28:11   
Arwenko
Babuška, jaz sem sicer v Arclinu, tam pri Sparu, ampak saj to je blizu user posted image

Jaz se pa sploh ne sikiram zaradi tega, da nimam CTG-jev. Ravno zato, ker sem govorila s par nosečkami, ki so rekli, da so bile na koncu prav srečne, da jih niso matrali prej, ker so imele teh CTG-jev po roku že tako poln kufer, da je groza user posted image

Ja, olje za presredek imam že doma, moram zdaj masirat, ampak očitno bom morala sama ne. Mislim zadnjič je probal moj ne, pa sva se na koncu tak skregala zraven ne, mislim ne vem a je tak brez občutka, ampak mene je tako svinjsko bolelo ko je on probaval, pa je bral navodila zraven ne. Pa bolj mu jaz pravim, ne zgornji rob ne, ampak spodnji proti tazadnji je presredek, tam moraš masirat, bolj on meni saj pa masiram spodnjega, pa jaz njemu nazaj, kak če čutim da zgoraj prst tišiš ne spodaj...mislim katastrofa no. Ko sem pa pol sama sprobala, pa ni prav nič bolelo, kar je tudi normalno, saj ne sme bolet. Bila sem pa čisto obupana ne user posted image

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 341
2.12.2010 13:43:24   
nadka30
a tako da se je koren poslabšal no jaz sem tudi lani menjala svoejga g in sem potem šla k Ocvirokvi na Doberno je super in nimam pritožb, je pa baje simoniti superuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 342
2.12.2010 13:50:55   
Anonimen
user posted image

user posted image  
PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

DECEMBER
10.  enček(29      )    (1user posted image , 0user posted image )     ?           Celje         user posted image      ?
18.  jona klara(32)    (2user posted image , 1user posted image )     ?           Celje        user posted image      ?
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image   +5

JANUAR
05.  Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )   14.12.       
Arclin          user posted image +15
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?            Šentjur      user posted image    ?
12.  Chandra(?)       (1user posted image ,0user posted image )      ?            Celje          user posted image    ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec          user posted image   +2

FEBRUAR
01.  d3lfink4(24)      (1user posted image ,0user posted image )       ?           Celje     user posted image &user posted image   +7
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )       ?           Velenje       user posted image    +3

19.  Registirana(31)  (2user posted image ,1 user posted image )    ?                 ?           user posted image       ?

MAREC
02.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image        ?
05.  _sanja_ (24)     (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image      +1

APRIL
06.  majčica1508(?)  (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje          user posted image       ?
25.  ajtak(27)           (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje         user posted image       ?

MAJ
01.  nežken(?)          (2user posted image ,1user posted image )      ?             ?            user posted image       ?
05.  Babuška84(?)    (2user posted image ,1user posted image )    13.12.    Vojnik         user posted image       ?

JUNIJ
23.  dspela(?)          (1user posted image ,0user posted image )      ?           Dramlje      user posted image      ?

JULIJ
05.  balem(30)         (2user posted image ,1user posted image )      ?             Žalec         user posted image     +0,5

user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči              EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka              MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                  FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk               NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                 JAN (1500g, 42cm)
12.10.2010      urskaf              ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33         JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande         HANNA(3040g, 50cm)
17.11.2010      zalos                ALEKS (3550g, 52cm)
21.11.2010      pikamonca       LUKA (3620g, 51cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
2.12.2010 13:54:43   
Babuška84
arwenko - aha, Arclin... ja ni daleč, ampak z vozičkom maš kake pol ure v eno smer... :) bomo pa maratone žgal... hehe
ja, sma midva to tud en čas skupi delala, pa mi ni blo prav nč prijetno, sem tud bla tečna, da ne dela prav, in ko sem sama probavala je manj bolel, ampak je moj "pametni" dejal, da nisem natančna... no, važn je bil rezultat! :)

js tut nisem vedla da je Korenu tak stopl v glavo... baje je tud eden boljših (no, potem je BIL eden boljših, če je tako). Bi mogu dobit kak link na tale forum, da bi  se mal "spustu" ... :) Js sm bla pri Ocvirkovi v Dobrni na 3D. Men se je zdela fajn. ampak dobr, tist je plačljivo... valjda bo prijazna. Simoniti ti pa za vsak nardi UZ, če sam rečeš, da se ti neki ne zdi tak ko ponavad, ali le omeniš kak izcedek... meni je prvo nosečnost za vsak nardil UZ. enkrat ga ni nameraval, pa se je med pregledom spremislil.. :)ker sem ga sam vprašala, če res bolj v križu nosim.hehe

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.12.2010 14:04:23   
Anonimen
Evo bejbe, seznamček je dopolnjen user posted image

nadka: tako pozno sem pa jaz bila na netu, ker sem gledala Glee (no bolj poslušala, ker to serijo gledam samo zaradi glasbe) in sem potem še na hitro prečekirala kaj je novega. Itak pa jaz pred polnočjo nikoli ne grem spat user posted image

Drugače pa ga siiipaaaaaaaa madona. Prejle je bilo kot v pravljici. Tiste veliiiiiiike snežinke pa full na gosto. Sem pa mojga klicala in je bil na terenu v Šentjurju pa je rekel, da še ni nič snežilo, je verjetno kasneje prišlo tja.

Filip je postal prava čveka. Mislim, ta otrok se prav pogovarja. Leži v igralnem centru, jaz pijem kavico in mu nekaj govorim pa potem utihnem. Pa zgleda, da se mu je zdela predolga tišina in me pogleda in začne fuuuuuul čvekat. Pa mu odgovarjam in smeh in čvekanje in potem se kar ni ustavil pa gleda igračke in jim "gruli" (res, prav kot golob je bil slišat) pa.... celo veselje je to no! user posted image
Zdajle pa spi ko top, sem pojedla kosilo, pogledala en del Gleeja zdaj pa čakam, da se zbudi, da ga previjem, nahranim in ga spet malce "spodbudim" k čvekanju. user posted image

Drugače bi pa rada imela hišo. Svojo lastno hišo. Sva še ob 1:30 v postelji z mojim gledala montažne hiške po netu pa sva ugotovila, da "samo na lotu zadaneva" pa... user posted image

Aja... ginekolog: zdaj ne bom menjavala, ker itak nimam pregleda vsaj eno leto, čeprav bom verjetno prej noseča. Ko pa zanosim se bom pa odločila med dr.Kuštrinovo, pri kateri sem bila preden je šla v Velenje in bi se vozila k njej in dr.Simonitijem. Čeprav tudi ta, ki sem jo imela zdaj ni slaba in sva se dobro ujeli... ma to bom takrat razmišljala. Pri Korenu sem pa jaz rodila (vsaj mislim, da je bil on, črni lasje, bradica?)... pa mi ni bil všeč drugače kot vizualno. Šarmanten je že, šarmanten ampak aroganten pa tudi. Sicer sva imela zelooooo malo stikov (5min vse skupaj), ampak sem pričakovala bolj "nežen" odnos (to leti samo na verbalni del, glede fizičnega dela nimam pripomb).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
2.12.2010 14:27:03   
Arwenko
Joj, T.Z., da ne pozabim, saj vem da te to že tretjič sprašujem, h komu naj grem na bris za streptokok to? V Velenje vem da, to pa je tudi vse. Prosim skratka za info, kdaj se gre, kam, se naročiš prej ali greš kr tja, itd...se mi zdi, da se moram počasi spravit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.12.2010 14:30:59   
Anonimen
Arwenko meni je kar moja g naredila... saj verjetno Simoniti tudi jemlje bris, pokliči in vprašaj!

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 2.12.2010 14:31:13 >

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
2.12.2010 14:31:27   
balem
Ojla, da spet probam, ker me že skoz ven meče in sem jezna kot user posted image !
Včeri prvi pregled, vse OK, veliki smo že 2,44 PDP4.7..

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.12.2010 14:38:37   
balem
Jupi, pa je šlo!
Men je tud kr moja nardila. Oz. kr bris mi je vzela, ker se to drugače pošlje v neke laboratorije, pa mislim,da je rekla da v lj.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.12.2010 14:43:42   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Arwenko meni je kar moja g naredila... saj verjetno Simoniti tudi jemlje bris, pokliči in vprašaj!

Ti si razlagala, da je nekje v Velenju ful poceni (15eur) tule v Celju pa računajo 40. Zato se spomnim, samo sem pozabila, kje je to bilo, da bi šla iskat nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?