|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
30.11.2010 12:22:55   
majčica1508
nadka30.............hvala.....pričakujemo 6.4.2011,spol-punčka,doma je pa že ena punčka(30 mesecev)
ja v Celeja park naj bi prišel.....sam nevem kdaj?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.11.2010 12:25:09   
nadka30
a torej boš v istem klubu kot jaz dve punčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image in kako je ime prvi  in kakšno imate namen dati sedaj????

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.11.2010 12:53:10   
majčica1508
Prva je Ema.....druga naj bi bila pa Ana,ampak do aprila je še kar nekaj časa

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.11.2010 12:56:33   
obcinarka
dobrodošlaaa)))))))) jej, pa bomo imeli tud spomladančke..
muller bi bil marca že v celju, v city centru-preverjeno iz prve roke...  noooo vsaj dogovori so v zadnji fazi...

l

Neposredna povezava do sporočila: 279
30.11.2010 13:04:36   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

nadka30.............hvala.....pričakujemo 6.4.2011,spol-punčka,doma je pa že ena punčka(30 mesecev)
ja v Celeja park naj bi prišel.....sam nevem kdaj?

Ooo, ti pa imaš PDP na moj rojstni dan, kak lepo user posted image user posted image user posted image

Pa dobrodošla seveda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
30.11.2010 14:14:44   
obcinarka
punce, je ostalo od kosila... ktera pride??? dans mamo zrezke v omaki ( gobice ta prave+stročji fižolček), pa riž s korenčkom... no ja, solate je pa zmanjkalo..
ampak d veste, sm že na keksih.. njama.. apetit na polno, kaj prauser posted image vte??

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.11.2010 14:24:40   
majčica1508
hvala za dobrodošlico............a v citiju naj bi biluser posted image ............jaz sem pojedla tudi kosilo,pa se že bašem z tousti,pa še mandarine zraven(pravi požeruh sem)
Kdaj se pa pravljična deželica začne v Ce.....

< Sporočilo je popravil majčica1508 -- 30.11.2010 14:27:25 >

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.11.2010 15:11:23   
Anonimen
user posted image

user posted image  
PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

DECEMBER
10.  enček(29      )    (1user posted image , 0user posted image )     ?           Celje         user posted image      ?
18.  jona klara(32)    (2user posted image , 1user posted image )     ?           Celje        user posted image      ?
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image   +5

JANUAR
05.  Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )   14.12.       
Arclin          user posted image +15
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?            Šentjur      user posted image    ?
12.  Chandra(?)       (1user posted image ,0user posted image )      ?            Celje          user posted image    ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec          user posted image   +2

FEBRUAR
01.  d3lfink4(24)      (1user posted image ,0user posted image )       ?           Celje     user posted image &user posted image   +7
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )       ?           Velenje       user posted image    +3

19.  Registirana(31)  (2user posted image ,1 user posted image )    ?                 ?           user posted image       ?

MAREC
02.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image        ?
05.  _sanja_ (24)     (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image      +1

APRIL
06.  majčica1508(?)  (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje          user posted image       ?
25.  ajtak(27)           (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje         user posted image       ?

MAJ
01.  nežken(?)          (2user posted image ,1user posted image )      ?             ?            user posted image       ?

JUNIJ
23.  dspela(?)          (1user posted image ,0user posted image )      ?           Dramlje      user posted image      ?

JULIJ
05.  balem(30)         (2user posted image ,1user posted image )      ?             Žalec         user posted image     +0,5

user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči              EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka              MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                  FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk               NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                 JAN (1500g, 42cm)
12.10.2010      urskaf              ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33         JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande         HANNA(3040g, 50cm)
17.11.2010      zalos                ALEKS (3550g, 52cm)
21.11.2010      pikamonca       LUKA (3620g, 51cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
30.11.2010 15:13:15   
Anonimen
Evo bejbe, seznamček prestavljen naprej, dopolnjen s podatki!

majčica1509 dobrodošla user posted image

nadka ne se hecat še z enim septembrčkom, madona! čez poletje pa lih ne bi bla še enkrat visoko noseča, to je blo edino hudo. pa eno leto mi je maaaal premal razlike... drugač pa itak... še enga. kmalu sam ne TOK kmalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
30.11.2010 16:05:39   
nadka30
t.z. pa zakaj ne poglej iz praktičnega vidikauser posted image user posted image user posted image user posted image če imaš še enga septemberčka boš lahko tako kot jaz vsa oblačila oblekla še pri drugemuser posted image , no razen če bo punčka, ampak ok tudi modra paše punčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ok ti dam fore do naslednjega decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.11.2010 16:07:08   
nadka30
pa trenutno je tako stanje da fanti prevladuejjo ajde punce ne se jim pustit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera punca je naslednja??????????kater os vaju dveh se javi da bo šla kmalu po punčko v puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.12.2010 8:31:42   
nadka30
dan

pa kdo je rekel da ne bo snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dober da sem doma da mi ni potrebno nikamor, no mogla bi že ampka ni glih nujno potrebno. MOram v šoiping za cunje za našo tavečjo punco raste mi kot konoplja ji moram kupit nekja hlač in majic št.128, šele sedaj vidim kako je že velika ko imam doma še neo majhno štrućko ampka sem ponosna da jo imam.
Najbolj ponosna sem bila v ponedeljek, kot veset imamo mi velike probleme z zobarjem ker ona se ga full boji pa v bistvu ne vemo zakaj in ker imamo mi te mlečne zobe kot iz betona in to res močne sploh ji stalni, ki naj bi bili baje še bolj močni ne morejo spodrinit teh mlečnih (mislim res me zanima kako močni bodo šele stalni če so že ti tako)in smo ga morali iti zdret tako da zdaj nam majkata že dva in še dva morata ven, ker stalni ki jih dobiva so veči in v bistvu sploh nimajo placa in en stalni zob ji zavzema skoraj dva mlečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ja dala ga je ven čeprav je jokala je potem bila ponosna mami pa še tolk bolj in ja miška je prinesla nekaj in to kuli od hello kitty.Ja srečna sem da imam dve zdravi punciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja kolegica je pa včeraj rodila punčko Tjašouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se vse skrivate, delfinka vem da je v P kjer bo verjetno do poroda kaj pa ostale se mogoče kepateuser posted image user posted image user posted image user posted image , ajde kateri bo miklavž prinesel jokajoče darilceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.12.2010 8:39:18   
nadka30
ja punce fajn mi in ja srečna sem pa še uživam ker mi na sneg ni potrebno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.12.2010 9:05:31   
Arwenko
Jutro vsem...počasi prihajam k sebi, grlo je boljše, zdaj se mi je končno začel nos čistit, torej ni več zabit, ampak pač šmrkam, edino oči me ful bolijo še vedno.

Drugače pa naredila izpit včeraj
Sicer me čaka še praktični del, ki pa ne vem kdaj bo, odvisno od tega kdaj bom rodila. Če bo naša mala kaj pohitela tako kot si želimo, potem bom tisti praktični del januarja opravila, itak je samo pol urce in je lahko tamala skoz z mano, če pa bo bolj okrog roka, pa bom imela praktični del šele nekje aprila.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.12.2010 9:06:57   
nadka30
arwenko čestitke za opravljen izpit zdravje bo pa tudi kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.12.2010 10:54:00   
nadka30
halo-halo nikjer nobene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.12.2010 11:01:08   
Arwenko
Jaz sem tu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.12.2010 11:15:42   
nadka30
lepo sem že mislila da bom skoz samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pravkar razmišljm kakšna vabila želim za krst, najprej smo mislili krstit v marcu ali aprilu, ko naj bi moj svak prišel iz misije ampak kot kaže je še vse vprašaj kdaj pride sma se sedaj z moji odločila da bo krt januarja po vsej verjetnosti 29 in to pride točno na dan ko sma pred šestimi leti imela krst za nadjouser posted image user posted image user posted image , tako da ja verjetno bosta obe krščene na isti datumuser posted image user posted image user posted image user posted image sma dober to naračunala a ne.

kaj pa ostale boste krstile otroka, za t.z. že vem da ne kaj pa drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.12.2010 11:30:02   
majčica1508
še jaz sem tukaj...........ja res je fino,ko sneži meni pa ni treba nikamor...........naša pa rada hodi k zobarju oziroma zobarci...ja pri nas je tamala krščena tako,da bo druga tudi za naprej naj se pa same odločata

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.12.2010 11:32:03   
Arwenko
Mi ne bomo krstili, jaz sem sicer krščena, pa nisem verna, oziroma tak bom rekla v nekaj verjamem, sem pa totalno anti-instituciji katoliške cerkve nastrojena, moj pa ima vse zakramente sicer, ampak tudi ne mara cerkve preveč. Tako da bomo pustili otroku, če se bo kasneje sam odločil lahko še vedno vse nadoknadi. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.12.2010 11:32:45   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508
i za naprej naj se pa same odločata

s tem se pa jaz popolnoma strinjam, krščeni bosta potem pa imata proste rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

in kako siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ema veseli sestriceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
1.12.2010 11:36:17   
nadka30
arweno kako je zdravje in ja tudi tvoje mišlenje je pravilnouser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.12.2010 11:39:28   
Arwenko
nadka bo, mogoče se za odtenek boljše počutim, ker se mi nos končno čisti in ni več zabit gor do sinusov. Drugače se pa kr držim no, po včerajšnjem izpitu se mi je tak kamen odvalil od srca, da vam povedat ne znam user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.12.2010 11:41:44   
nadka30
ti čist verjamem da se ti je kamen odvalil od srca, zdravje pa tudi še bo.jaz imam pa malo enčeka na sumu da že mogoče ziba, ker se že kar nekaj časa ni nič oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.12.2010 11:49:02   
Arwenko
enček se je včeraj še javila na decembrkah dopoldne, razen če se je popoldne in ponoči kaj dogajalo user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?