|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
1.12.2010 11:53:33   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

enček se je včeraj še javila na decembrkah dopoldne, razen če se je popoldne in ponoči kaj dogajalo user posted image

a tako no mogoče pa le dobimo kmalu prvega decemberčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.12.2010 12:59:08   
obcinarka
noooo jaz sem tu... user posted image user posted image user posted image .., prišla od G, dans bi naj vzela bris za streptokok, v petek pa bi imela pregled in CTG.. pa sva se kar odločila da kar danes pregledamo dete, da ne rabim v petek ponovno... in Hjaaaaaaaa))user posted image  sej veste da sm vam povedala da je mala drobnaaaa))).. srček ok, pretoki odlični, plodovnice dovolj, lega ok.. aktivna 100/uro, ampak.. zgolj 2260g.. in to je zgolj 120g od prejšnjega pondelka!!!!!!!!! to mu ni bilo všeč, meni pa še manj.. po pogovoru z njim sva se odločila za napotnico in ja.. jutri zjutraj grem v porodnišnico)) vem, da ne bom pričakoval zdej oh in sploh).. ampak G je mnenja, da je nosečnost glede na to da je potekala praktično BP ne bi po nepotrebnem zakomplicirala zdaj, na koncu... bom bolj na kontroli tam dol, ( ja seveda, nooo). in pa bolj pri miru... ( hja ne vem a sm preveč naspedirana)..  sej ne bom delala panike, ampak kaj čem.... jaz samo upam , res upam, da bo to ok in da me še kaj domov spustijo pred božičem..
kaj pravte??user posted image user posted image
zdej sm se že skulirala, bom počasi prpravla nekaj stvari za zraveb, na vas pa seveda neeeeeeee pozabim..user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 302
1.12.2010 13:08:16   
nadka30
občinarka vse bo ok, ne si jemat k srcu in že zaradi previdnosti da pa le ne bi šlo na koncu kaj narobe je prav da greš v p. Saj boš tam pod stalnim nazorom in verjetno boš tudi več počivala tako da bo tvoja pupa lepo pridobivala potrebne gramčke.
V p ti bo pa verjetno tudi delfinka delala družbo, kolikor vem je tudi na opazovanju tako kot ti.
Boš videla vse bo ok, pa le javi se kdaj če se boš mogla da izvemo kaj novičk.

Pa še pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.12.2010 13:32:50   
Arwenko
Občinarka...user posted image user posted image user posted image

Saj bo vse ok. Drži se nam, pa daj mi sproti po sms javi če je kaj ali pa če kaj potrebuješ. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.12.2010 14:53:30   
nadka30
arwenko imaš kako slikico tega koledarja, ma jaz sem ga gledala v mullerju ampak res nisem pogledala ali so noter kinderjajčke ali samo igračke.
cena je okoli 12e in če so noter kinderjajčke potem to sploh ni ne vem kaka cena če gledaš koliko pride ena posamezna kinderjajčkauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.12.2010 14:54:42   
Anonimen
Dan!
Eto, danes sem pa bolj pozna user posted image

joj obcinarka, kaj to berem user posted image  ti pošljem št. na zs pa se javi kaj! upam pa, da ne boš ostala not ampak poglej iz tega konca: brezveze sigurno ne. upam na najboljše!!!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
1.12.2010 15:03:34   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

arwenko imaš kako slikico tega koledarja, ma jaz sem ga gledala v mullerju ampak res nisem pogledala ali so noter kinderjajčke ali samo igračke.
cena je okoli 12e in če so noter kinderjajčke potem to sploh ni ne vem kaka cena če gledaš koliko pride ena posamezna kinderjajčkauser posted image

Ne, tale s kinder jajčkami je bil 20 eur se mi zdi, bi morala pogledat, midva sva ga sicer vzela gori v Toys-u, ne v Müllerju, ampak takšna cena je bil on ta drugi. Je pa definitivno čokolada noter oziroma njihovi kinder izdelki, ne samo igračke, če si to mislila. Lahko ti pa ga danes doma slikam zvečer, pa ti prilepim fotko pol.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.12.2010 15:18:35   
Arwenko
Nadka tule si lahko pogledaš izdelke: http://www.ferrero-kinder-weihnachten.de/

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.12.2010 15:21:05   
Babuška84
OJLA CELJANKE IN TISTE IZ CELJSKE OKOLICE.
vidim, da bi tud jst spadala k vam, če me sprejmete, sem iz okolice Celja, (Vojnik), PDP imam 5.5.2010. Doma imamo že hčerkico Evito, ki bo kmalu dopolnila 2 leti. Fino se mi zdi, da lahko poklepetam z nosečkicami, ki so celo iz domačega kraja, tu se izvejo najbolj aktualne zadevce... :) npr, sploh nisem vedela, da pride Muller v citija??? :) super, če bo le tako dobro založen kot v lj ali vsj v mb....
no moja 2. nosečnost poteka HB brez zapletov ,zaenkrat, komaj čakam morfologijo, ko jo imam 13.12.2010... da vidim, ali bo ostal predviden spol iz nuhalne.- naj bi bil fantek. sicer, prvi hčerkici je lulček čudežno odpadel v 7. mesecu nosečnosti... :)
no, uživajte v zimi, čeprav trenutno dežek v naših koncih nč kaj fajn ne dene našim cestam in sprehajalnim potem....
lep pozdravček

B

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.12.2010 20:36:20   
obcinarka
babuška.. dobrodošla...
jaz spakirana in nekak prpravljena za v P...bomo videli kako se bo vse skup obneslo... sej sm čist pozitivna..
jaaaaaaaaaaaa.. dolgcajt mi pa bo... ampak ni panike imam FBI pa bouser posted image user posted image
obljubim da se vam javim...
pozdravčke vsem skupaj , pa nočko..
mo če se je že december zame začel bolj klavrno, vem, da bo konec decembra vesel!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.12.2010 0:05:25   
Anonimen
Babuška te dodam na seznam jutri!

obcinarka: drži se!

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
2.12.2010 7:48:06   
nadka30
kaj pa ti tako pozmo delaš na računalniku t.z.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

občinarka vse bo ok, december bo tvoj, mogoče pa dobiš tvoj zakladek že prej, saj sedaj je tvoja punčka že donošena tako da ni bojazni da bi bilo kaj narobe drugače pa ja drži se in se nam kaj javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.12.2010 8:48:08   
Arwenko
Dobro jutro....

jaz še vedno prehlajena, teče iz nosa, se čisti pač, grlo pa je malo boljše, čajčki delujejo. user posted image

Babuška dobrodošla, ti si pa pol nekje blizu mene doma user posted image

Obcinarka drzi se, drzimo pesti, da bodo v porodnišnici ugotovili, da se je G samo zmotila pri meritvah in da je itak vse ok user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.12.2010 9:04:30   
majčica1508
Občinarka.............tudi jaz se pridružujem ostalim z lepimi željami in boš videla,da bo vse ok..............
Jaz sem bila 1 teden preden sem rodila v bolnici zato,ker sem imela popadke rahle,nič čutila in so me obdržali celih 7 dni noter,pol pa po 1 tednu pa pejt domov,pred temu pa še UZ,pa pregled in mi reče,da sem mal odprta,mala težka 3.600g in da grem lahko domov,pa sem rekla,če sem že odprta naj mi pa sprožijo in so mi....no mala je prišla ven 4.260g...toliko o točnostih UZ..........
Babuška...........dobrodošla

se mi pa čisto nič neda

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.12.2010 9:09:50   
nadka30
babuška dobrodošla, vidve z arwenko bosta pa drugo leto lahko skupaj vozičkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

arwenko saj bo do poroda boš zdrava kot riba, pošiljm pike da boš čim prej zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.12.2010 9:18:17   
Arwenko
Hvala nadka...saj bo nekako, po svoje itak ni čuda, če cela firma smrka in kašlja, saj sem se poskušala stran držat, pa ni šlo. Verjetno pa je tudi stres malo pripomogel. Sicer pa samo še 5 delovnih dni, z današnjim vred user posted image user posted image user posted image .

Edino odločbe o porodniški še nimam. Sem v ponedeljek klicala in je rekla, da bo konca tedna, zdaj pa čakam, upam da bo res do jutri no. Sicer v ponedeljek lahko še vse uredim, če bi bilo karkoli, pa vseeno.

Drugače se pa jutri preselim za 4 dni v Maribor, moji starši in brat s svakinjo gredo vsak po svoje malo na luštno za čez vikend. Midva pa sva tako mislila vsaj 1 dan v MB prespat, ker ima moj jutri zvečer službeni novoletni zaključek, pol pa itak dela v soboto in nedeljo - na koncu pa so naju prosili, če ostanemo vsi cel vikend, zato da ni treba varstva za psa ta velikega iskat ne, pa sva rekla da ni problema, tako da bomo malo preseljeni pač. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.12.2010 9:22:02   
nadka30
mogoče bo pa menjava okolja pripomogla k hitrejšemu zdravju.user posted image user posted image user posted image

Še malo in si na eno letnem dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.12.2010 9:33:32   
Arwenko
nadka...ne znam ti povedat, kako že komaj čakam ne. Čeprav koliko sama sebe poznam, bom tak ene 3 mesece ok, pol pa se mi bo začelo mešat in bom itak si iskala miljon in eno delo no user posted image
Sicer ga ne bo treba ravno iskat, ker moram za faks delat in ob dojenčku za kaj dosti drugega ne bo ostalo, samo tak da bi pa jaz recimo ne hodila v službo in bila doma, pa bi se meni zmešalo. Mislim, saj ne da bi pisarno pogrešala ne, ampak tak samo gospodinjit recimo mene zafrustrira ful. Se že vidim, kak bom kot zmešana strigla doma in šolala pse in počela vse živo user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.12.2010 9:39:39   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

nadka...ne znam ti povedat, kako že komaj čakam ne. Čeprav koliko sama sebe poznam, bom tak ene 3 mesece ok, pol pa se mi bo začelo mešat in bom itak si iskala miljon in eno delo no user posted image
Sicer ga ne bo treba ravno iskat, ker moram za faks delat in ob dojenčku za kaj dosti drugega ne bo ostalo, samo tak da bi pa jaz recimo ne hodila v službo in bila doma, pa bi se meni zmešalo. Mislim, saj ne da bi pisarno pogrešala ne, ampak tak samo gospodinjit recimo mene zafrustrira ful. Se že vidim, kak bom kot zmešana strigla doma in šolala pse in počela vse živo user posted image

saj te zastopim fajn je biti brez tiste službene obveznosti ampak potem pa človek počasi začne pogrešat delo, no jaz ga zaenkrta še ne mogoče zato ker je mesec december, pa ker imam tudi eno šolo obvezno pupo in imam po eni starni kar dovolj dela tako z nadjo kot z melanie tako da mi ni nikoli dolgčas vsaj zaenkrta še neuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.12.2010 10:14:51   
nadka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.12.2010 10:50:10   
enček
Jutro,

vidim, da ste me že poslale v rim
Sej včeraj res ni veliko manjkalo...me je popoldan začelo nekaj zvijati, pa me je zvilo 3x na eno uro. razlike..uf sem mislila da bo že..pol na 40 min....em pol je pa nehal

No da mal povem o mojem včerejšnjem pregledu..........jao jao joa........najprej porabljen čas 8.00-13.30
Prvi del je bil pester, imela zjutraj CTG in bilo vse OK. Med čakanjem, ki niti ni bilo tako dolgo, sta rodili kar dve punci. Najprej sta čakali še na pregled zraven nas v čakalnici ena odprta 5 cm, druga 6 cm.....so jih potem dali rodit vsako v svojo sobo, no in medtem k sem bila priklopljena na CTG (20 min), se je že zaslišal prvi otroški jok. Hi hi bravo punce!!!!! Res je šlo hitro, me tole spomni čisto na T.Z.    Še jaz bi tak!

No vse ostalo ne bom opisovala, ker sem bila slabe volje 100 na uro. Včeraj so imeli nekateri zelo slab dan očitno, pa še men so ga povzročli. Ampak danes sem že boljše volje

Občinarka....drži se, boljše zate in za otročička, ja pa javi kateri kako si kaj! Držim pesti!

Nadka, kje pa je rodila kolegica, pa kdaj? Mogoče sem jo videla zjutraj

NOVE pa dobrodošle......

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.12.2010 10:53:36   
nadka30
rodila v celju ponoči 30.11, pa saj jo moraš poznat doma je iz Vitanja sedaj je pa na Stranicah-Dragica

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.12.2010 11:00:00   
jona klara
občinarka- držim pesti zate in bebo, da še nekaj časa ostaneta 2v 1 oz. da ne boš do božiča v bolnici.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.12.2010 11:16:40   
enček
Ja prejšnji teden sva bili skupaj na CTG, no videla sem jo. Doma so pa pred stranicami ne....Ja ja..pa njenga sem tud včeri v Celju vidla, pa sosede user posted image ...ja ja TO BO TO. Super.....VESELA TUD JAZ...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.12.2010 11:20:03   
Arwenko
O, enček, si še tukaj, no, saj lepo to, samo da je vse ok. Saj še čisto malo, pa boš ti tudi dočakala. Jaz pa ful upam na tisto polno luno tam 21. oziroma 22., mogoče se mi pa uresniči, bomo za božič že doma user posted image

jona klara...sem videla pri decembrkah, da si uspela prit do ctg-ja, vesela zate, da je vse ok.

Jaz bom tudi imela prvi ctg šele v porodni sobi, moj ne pošilja na ctg sploh.

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?