M&A
|
Jutro! Idilično zasneženo, jaz pa v čudnem moodu, ki se vleče že od včeraj zvečer Sem nameravala na žur od službe, pa ko so obiski šli, se mi ni več dalo, pol pa sem bila slabe volje, da se vseeno nisem spokala. Ma sem smotana! Zjutraj pri nas napeto, mulčka zabušavala, mali se je spet strmil, dragi živčen, ker smo bili pozni. Verjetno bom morala prevzeti jutranje razvažanje, da bo prej v službi (in upam prej doma). 3x mami - modrc imam zdaj B do C. Za pilates uporabljam kar navadnega, za tečt (zdaj sicer še nisem probala) pa športni Triumph TriAction. Ponavadi vzamem takega brez košaric, z največjo stopnjo opore (imaš različne kategorije), pa me joške vseeno motijo (normalno sem skoraj ploh, švoh A košarica). Fajn je, da so pred tekom čimbolj prazne. Pokora - grem kar na navaden pilates, tudi ko sem bila noseča (do konca 7. meseca). Pri nas je le tak, itak delaš, kolikor zmoreš, imamo pa eno zelo fajn inštruktorco. Upam, da nama danes tudi rata! Najki - moja se tudi rada nosi na podlahti na trebuščku. Na srečo ji nepodiranje kupčkov ne dela problemov, očitno tako lepo pije. Problem je le, da ji je še bolj fajn na ramenu, ker ima boljši razgled avto - v megana karavan komaj stlačimo 2 Roemer jahača in en jajček Maxicosi, je zabavno zapenjat Če vozim sama, malo dam kar spredaj. Z večjm sedežem kat. I še nismo probal. Drugi avto je pa zdaj le še za razvoz otrok, vsi se ne spravimo noter. Če bomo kupovali nov avto, pa dobimo povrnjen davek, če katera ve? Še eno vprašanje za velike družine: Kdaj CSD zakaže dodatek za veliko družino?
|