Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: M&A Tamala mi slili pokonci, sam na ramenu bi mi čepela, kupčka pa skor nikoli ne podre ni glih zdrav položaj, vem. Moji pomaga, ce jo pobozam s prsti ob vsaki strani hrbtenice od spodaj navzgor. Jo tako podrazi, da se zravna ali celo malo nazaj zategne in to ful kupce vzpodbudi. Mi jih pa tudi dobro podre, ce si jo dam lezat na roko na trebuh, da nogice in rokice malo visijo in trebuh sloni na roki. To je sicer njena najljubsa poza, ker lahko se okoli gleda . Danes sva bili na 9 urnem sopingu (od tega 6 ur sprehoda) in sem jo v previjalnici podojila, previla in ker mi cez ramo ni kupckala, sem jo 5 minut nosila po stacuni v tisti pozi na trebuhu cez roko, pa je par vulgarnih podrla . Ceprav ni lahko nosit 4 kile in pol na eni roki . Zdejle sem cist crknjena, sla od doma ob devetih, prisla pa ob pol sestih. Jaz ne bom vzela nobene zascite, razen kondome do menstre, da vidim cikel. Cerazette slabo prenasam, kondomov ne maram, sploh ne na dolgi rok, diafragme najbrz ne bi znala uporabljat , nobenih vstavkov ne bi imela v maternici. Pazila sva vsaj 10 let in je bilo zadosti, bova pa se malo. Ko bova pa koncala z deco, bom pa najbrz mojega poslala na ksn poseg . Za moske so manj invazivni in reverzibilni. 3x mami kateri avto pa imate? ajoj missD, ce sta 2 uri jokala, sta spala od utrujenosti. vaju pa cist razumem. js si ne predstavljam sredi noci flaske rihtat in jo futrat, tamali se na sreco ni futral cez noc, tamala se pa doji in je 100x lazje, se predramit se ne rabim cisto. dej si en alarem nastimaj, da ti bo po petih minutah zvonil, ko ugasnes varusko. pa vecerno porcijo jima daj malo vecjo, mogoce se ne bosta rabila zbujat ponoci. Lien recimo, ce se fajn naje zvecer, zamakne naslednji obrok za uro ali dve. Se spomnim te letalske stavke, meni so tudi rekli, da se lahko zavlece, ma je bilo se celo pred rokom dostavljeno. 3x mami js mam par kompletov postlejnine iz ikee in po dveh letih uporabe se ni znucana. Imam pa se par kompletov za naju in ni obledela ali se ponucala. ja samo dimenzije povstrov moras preverit. caroline pri alergiji oziroma ADju bo na pregibih suho in izpuscajasto, po vratu, pri komolcih, pod koleni, za usesi zna bit kar razjedeno. Poleg izpuscajev po obrazu in torsu. Pa vsak dan bo vec izpuscajev po telesu. Mozoljcki bojo rdeca bunkica z belo kapico, se jim pa materini hormoni pucajo. Pri alergiji bojo pa taki hrapavi predeli, suhi, v bistvu zacne kot izpuscajcki, ki se zdruzijo v rdece, suhe, hrapave fleke.
|