|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
22.11.2010 19:39:56   
missD
kpmkuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej vse vredu!!! držite se!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.11.2010 19:46:37   
orhideja80
mozoljčki - tudi ben jih ima ogromno, niti ne toliko po obrazu kot po lasišču. jutri imamo posvetovalnico in bomo vidli. verjetno se samo koža čisti- še dobro, da berem rr, drugače bi bila že panika.

drugače se pa pakiramo počasi user posted image . v petek že odpotujemo. user posted image a mislite, da je panika, če je user posted image  več kot 4 ure v lupinici v avtu?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 502
22.11.2010 19:57:39   
Pokora
Orhideja ojoj a že greste?! Imaš polne roke dela, kaj?  A tam imata stanovanje opremljeno? Sem že malo pozabila, a na Dunaj se selite?

Z lupinicami je tako da eni pediatri celo priporočajo da otrok leži v njej, eni pravijo da ne. Jaz mislim da ni panike če bo mali 4 urce v njej. Sej ni to vsak dan...

kpmk user posted image user posted image user posted image user posted image  za Iana da se čimprej pozdravi!!! Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nio da se ni česa nalezla!!!!

Jana lepo da si se vsaj malo javila. Jaz sem te tudi že pogrešala!

MissD po mojem jima bosta dudici od 3-6m še ful preveliki. Je bolje da vzameš od 0-3m. Pa vprašanje če bosta sploh hotela zamenjati. Odvisno kolk sta se že navadila na Mam-ine dudice. Jaz sem pri Niku raje kasneje zamenjala velikost kot predčasno.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 503
22.11.2010 20:44:53   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

hej, hej

na hitro se vam javim, prebrati ne uspem, saj se z možem na dan menjama, ker sva v bolnici, ima mali bronhiolitis in oh  user posted image user posted image user posted image   tako da je en dan on z njim, en dan jaz, in enako je s tamalo, ki upamo da ni česa dobila user posted image user posted image
Čuvajte zakladke !!!!!!

user posted image user posted image user posted image

nimam rok za tipkat...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 504
22.11.2010 20:51:34   
orhideja80
Pokora - ja, selimo se v eno manjše mesto blizu Dunaja (cca. 30 km). Oprema pride naslednji ponedeljek...no sej se po eni strani veselim, ful lepo stanovanje, prostorno, skratka ni da ni. Bi blo pa fino, da bi naju z user posted image  kar prestavli tja, pa da ne bi blo treba nič delat (= selit). Sovražim kartonaste škatle user posted image . Sem se pa ravno spomnila, da se moram čimprej pozanimat, kako je z internetom. Če ne zaradi drugega, da vas bom lahko bralauser posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 505
22.11.2010 21:18:07   
2ursae
orhideja, iiiii, zdaj se boš pa lahko nagledala predbožičnega Dunaja user posted image ... 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 506
22.11.2010 21:40:08   
2ursae
kpmk, o user posted image , upam, da greste čim prej domov ... user posted image . A ste na infekcijski? Saj tam niti ni tako slabo ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 507
22.11.2010 22:10:15   
kpmk
ma sem se razpisala pa mi je zbrisal user posted image user posted image user posted image
tak da bom na kratko:
moj piki ni na infekcijskem, smo kr na pediatriji, kjer je full rota virusov in kjer mali nimajo igralnice, ker ni dost postel in so postelje da bebije v igralnici...
Full mi je bad ko me mali z masko in kisikom vpraša kje je Nia pa mu rečem, da ga doma čaka .. se jokam user posted image user posted image  mah full mi je bad...... full ju imam rada in mi je bad ko ne morem biti zraven obeh user posted image user posted image
jutri pa imam prvi poporodni pregled in upam, da reče dr da je vse ok

aja pa še to: če si v bolnici, bolniška za otorka RES Ne pripada, kljub temu da imamo doma še dojenčka,. mah ........

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 508
23.11.2010 7:51:17   
3x mami
kpmk, naj bo to cimprej za vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image naj jih gleda za to sparanje na otrocih!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 509
23.11.2010 8:16:19   
anju
kpmkuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 510
23.11.2010 8:26:39   
anju
Najki nekaj dni nazaj si me spraševala o matičnih celicah. med dojenjem berem, potem ko lahko pišem pa marsikaj pozabim. ne nič niso sporočili kako je z njimi, jaz pa ne vprašala. napisala bom mail. ti?

Orhideja80 uf ti ne zavidam kartonastih škatel in poti in pakiranja in razpakiranjauser posted image kako pa boš tam - poznaš kaj ljudi? ...

3x mami a Jan tudi sam že glavo drži? kolk gre to hitro! missD tolko časa cincam za ta trak, da bo lunica položaj prerasel:)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.11.2010 8:57:20   
3x mami
anju, ja, zelo je mocen. glavo ze precej stabilno drzi, ce ga dam na trebuh, pa hoce non stop se odrivat naprej. tako da ni, da ga dam na kavc in je tam pri miru... na trebuhu, ce mu postavim prav roke, pa se ze fajn gor dvigne in pase kravice, ceprav za malo casa. sva kar presenecena, da tako zgodaj.

mislim, da ga nekaj matra. kakanje ni v redu, pa siten je, zelo. upam, da mu hitro mine. do takrat pa stalno po rokah... mogoce bom pa kenguru ven potegnila. vem, da je prezgodaj (ceprav ima oporo za glavo in vse), sam kak dan verjetno ne bo hujsega. drugace ne morem nic delat...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.11.2010 10:21:59   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
Najki nekaj dni nazaj si me spraševala o matičnih celicah. med dojenjem berem, potem ko lahko pišem pa marsikaj pozabim. ne nič niso sporočili kako je z njimi, jaz pa ne vprašala. napisala bom mail. ti?

So mi ze odgovorili na mail in je niso shranili, ker je bila prestara. Sem rodila eno uro prezgodaj...

Lien je drzala bucko med kupckanjem ze dan po porodu in tudi pleza mi po trebuhu cez ramo user posted image . Pa prvi teden se je tudi na rokice dvignila.

Leclerc ima v akciji belo tehniko, pa razmisljam o nakupu susilca brandt top loaderja... Ceprav je energijski razred C, ma A so samo na toplotno crpalko. Ce dobro pomislim, bi lahko ze danes susila v njem, ko me cakajo se gore perila za sprocesirat user posted image .

Vceraj mi je mleka zmanjkalo... Pocuzala mi je obe dojki, je pa ful pogosto jedla in je poslo. Pa sem ji pred spanjem nastimala dodatek ampak ga je pojedla samo 20ml, ji ze flaska ni vsec, dodatek je grenek pa toliko je se bila sita. Cez noc sem imela ze zadosti mleka ma upam, da bo proizvodnja hitro dohitela njene nove zahteve.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.11.2010 10:39:02   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25

filisa a ti samo dojiš ali kaj dodajaš? in proooosimm kakšen je recept, da spite v kosu 8huser posted image  sej mi bi bili zadovoljni že s kakimi 5h v kosuuser posted image . Kaj čez dan je pa bolj pokonci?

Jaz samo dojim, recepta pa ne poznam. Mogoče ima to po mamici, verjetno pa k temu pripomoreju tudi krči, ki nas čez dan precej mučijo user posted image .  Verjemi pa, da bi se rajši zbujala na 3 ure, samo, da našo žabo ne bi tako matrali krči!

Čez dan v glavnem ne spimo( mogoče okoli 12 ure za kakšni 2 uri), bolj dremamo v naročju, ko popustijo krči user posted image .

Danes smo tud celo noč spali dobrih 8 ur in dojki sta se tud že malo privadli, da mlekarna ponoči ne obratuje user posted image . Dela pa zato čez dan več ,da vse nadoknadi.

kpmk -user posted image . Čimprej se pozdravite!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.11.2010 10:44:57   
filisa
miss D- hvala za report. Bom ga verjetno še dans naročila. Le glede barve sem še v dilemi...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.11.2010 11:05:56   
missD
mam neumen predloguser posted image

anju ti ga kupi pa stestiraj, če ti je vredu ga potem kupi še filisa, če ne pa mislim da ne bo krize pa ga njej prodaš. še prej se pa zmenita katera barva je všeč obemauser posted image

da mal poročam okol dojenja: danes prvo hranjenje zjutraj sem pristavila sofio, pojedla glede na tehtnico 80 in dodala sem "samo" 60 in je bil mir. Očitno pojesta sedaj po 130/obrokuser posted image no bomo vidli pri naslednjem hranjenju kako bo. že spila šalco čaja za dojenje, zdej grem pa še jest kej kaloričnegauser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.11.2010 11:51:31   
lija30
ojla,

vidim,da vse pridno dojite, težave pa imamo več ali manj vse enake:))))))), spanje, mozoljiči,kakanje:_)
pri nan je tko da navadno 1-2 dni ne kaka, ko pa kaka je tega tolk,da ne veš kako bi očistil,pa še to se vedno zgodi ko ga previjam, in takrat ko je brez pleničke se mu odpre  in kr teče in teče ven.Si ne moraš predstavljati da dojenček lahko toliko pokaka.Če bi se pa v taki količini v plenico, pa sploh ne vem kje bi se lotila tega, k bi po moje pr vratu ven pogledalo:)))))

A ve s svojimi sončki že kaj greste v nabavo, a zaenkrat sam na sprehode hodite?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 517
23.11.2010 11:53:57   
2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Leclerc ima v akciji belo tehniko,

ej, a vso belo tehniko? Sem iskala po njihovi spletni strani, pa našla le akcije iz katalogov. Kupujemo namreč hladilno skrinjo, imam že eno nagledano, pa bi bilo ful dobr, če bi jo kje dobila znižano.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.11.2010 11:54:57   
M&A
Hej punce,

že par dni komaj lovim samo sebe, skoz sem nekaj napeta, se mi zdi da imam ful stvari za zrihtat, učinka pa nobenga... Pa je mala zelo pridna, ponoči se zbudi 1-2x in takoj nazaj zaspi. Imam pa slabo vest glrede fantov, tako malo časa zanju... ah, sej bo... mogoče le mal poporodne otožnosti z zamudo...

Včeraj sem imela poporodni pregled, maternica je še mal povešena, drugače bp. Sem hotela Mireno, pa sem se v zadnjem trenutku premislila za Cerazette, zdaj mi je pa mal žal. Mah, mi gre prav na živce ta neodločnost...

kpmk - user posted image user posted image user posted image

anju, 2ursae - user posted image user posted image z zamudo

Moj mali je pa včeraj praznoval user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.11.2010 12:32:37   
luna_25
filisa verjamem, da bi raje manj spali pa bili brez krčov....user posted image user posted image user posted image da čimprej minejouser posted image .

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.11.2010 13:22:09   
Najki
lija, verjetno kaka med previjanjem, ker dvignes nogice k trebuscku in tako lazje kaka. poskusi tako telovadit, ko ima se gor plenicko. Tudi veckrat na dan ga pomasiraj in potelovadi, da bo boljsa prebava.

2ursae, imam katalog v roki, na netu je samo nek bozicni, ne ta, ki ga imam tu. V tem katalogu je tudi ena skrinja za 300eur, znizana iz 338, firma Goddess, model ftc0300ww8, zamrzuje 16kg/24 ur, avtonomija 46 ur, prostornina 300l, 83x129,2x67cm. Vec podatkov pa ni not. Imajo pa v akciji se par susilcev, pralnih masin, hladilnike in pomivalce. Pa se male gospodinjske aparate in tvje, monitorje.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.11.2010 15:07:27   
majabar
caroline, moj se tudi vcasih tako zvije in povlece bradavico, da je kar groza. Je pa zanimivo, da me leva boli veliko bolj kot desna. Ko ga gledam, kako bo zagrabil levo, kar nekaj casa ne diham od strahu, da bo bolelo, cez 10 sekund je pa kar OK.
kpmk, hitro naj se pozdravite!!
Mogoce veste, kje bi nasla tabele rasti? Mi zaenkrat nimamo vec nobenih pregledov in bi rada malo spremljala, kako mali napreduje. Zdi se nam velik, podbradek raste, teza pa zelo pocasiuser posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.11.2010 15:34:10   
caroline1
missD- naša pupi ima isto dudo in jo tišči v nos user posted image

kpmk- si ne predstavljam kako hudo ti je. user posted image za tebe pa za Iana
kar se tiče pa šparanja povsod...moj je klical glede bolniške, ker sem imela CR. je ni dobil, ker je koristil očetovski dopust user posted image in je menda ali eno ali drugo...sicer mi ni jasno zakaj, pa vseeno...

pregled pri pediatru... točno 5 tednov smo stari in se je zredila za 1600g. težka že 5360g, zrastla pa za 5 cm. nismo bili kregani. je rekla P da je lačne pa ne bomo puščali...sestre so pa nekaj komentirale, da je 110ml itak čist preveč za njo! a revež mali je v porodnišnici popil 90ml na obrok! drgač smo pa v redu. tudi kolk naj bi bil ok. kapljice pa moramo nujno dajat. kako ste ostale s kapljicami? jaz sem se odločila, da več kot 3/dan ji ne bom devala, ker dobi precej adaptiranega mleka.

no današnja noč je bila zopet fajn...od 9ih zvečer pa do 5ih zjutraj sva zdržale z 2x zizanjem user posted image . čez dan pa ni in ni!

majabar- meni je že v porodnišnici čist zdelala desno bradavico...sem imela solzne oči, ko se je priklapljala. smo pa dobili eno fajno mazilo. sem mazala po vsakem dojenju in dojila z nastavkom. je bilo po treh dneh stanje veliko boljše. zdaj me pa leva precej boli!ker mala kar grizlja pa grizlja! tudi za tolažbo. jo pač veliko pristavljam in ker je vse prazno on kar gricka user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.11.2010 15:35:16   
3x mami
na forumu Pediatrija najdes marsikaj zanimivega. med drugim tudi tabele rasti.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.11.2010 15:58:22   
3x mami
pa se tabela razvoja, ki ga uporabljajo pediatri na sistematskih: Denver
vertikalno potegnes crto s starostjo otroka in vidis, katere stvari bi naj takrat ze bile aktualne.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?