|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
21.11.2010 18:31:18   
Najki
nejkec se strinjam, meni je okoli poroda vazno samo to, da mine cimprej in dobim otrocka v roke. kako dolgo pa je tvoj porod trajal?

anju pozabila sem te vprasat, ce so ti kaj sporocili glede darovanih celic in kdaj? bsem se sele zdaj spet spomnila na njih, pa bom tipu kar mail pisala.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.11.2010 18:35:39   
nejkec
V materinski so mi napisali 8h (od začetka popadkov). V porodni sem bila 5 ur, zadnji 2 z EA.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.11.2010 19:32:51   
orhideja80
anju & 2ursae - se z moje strani, VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.11.2010 21:10:11   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

pokora, vreck nisi nic prekuhala? Jaz bom shranila mleko za vsak slucaj. Rje ga potem stran vrzem, kot da bi ga morala kupiti, ce bo kriza.

Ne nisem nič prekuhavala vrečk. Se strinjam da bolje da ga za vsak slučaj shraniš. Sej zato sem ga tudi jazuser posted image

MissD osebna velja 5 let, potni list pa 3 leta. Je pa ful noro, k za slike za dokumente komplicirajo sto na uro, potem ma pa otrok 5 let isto sliko na osebni, pa si ni tudi pod razno več podoben...

Nejkec user posted image  se mi zdi da so taki kregi posledica preutrujenosti iz obeh strani. Orng porcija spanja bi vama obema zelo koristila. Imata mogoče možnost da bi katera od babic prišla pomirkat Zalo, da bi se vi2 malo odpočila?
Smo pa vsaj me prišle na svoj račun s tvojo porodno zgodbouser posted image

Najki sem kar malo improvizirala z alkoholom. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.11.2010 21:32:21   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
ja, res jeuser posted image js sm tolk čofnjena na tiste trenutke da zdej novemberke čekiram, ker sem mislila da so se pri nas zaključile porodne izpovedi.
kar se tiče partnerjev, sej so različni tako da je škoda da se lotim o svojem... kriva je utrujenost, še bolj pa pomanjkanje časa ne le za vaju2 ampak za osnovne potrebe. ...in v takih momentih te lahko partner hudo preseneti, verjetno tudi ti njega. ampak se navadiš novega tempa in marsikaj odpustiš... ...ugotavljam da sem se od tega postarala, resuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.11.2010 22:00:44   
missD
sem ravno prej debatirala z dragim glede trajanja veljavnosti osebne in kako se mi zdi to neumno. Pa je potem hotel vedeti zakaj bi jaz sploh dala že delat osebne, kam bi šla. In potem sem bla kregana da na take dolge relacije pač še ne gremo(Ikea)user posted image Da sama lahko, ne pa z njimauser posted image ker mu je bil že izlet v City park prejšni teden čisto preveč naporenuser posted image

Odkar sem rodila sva imela samo eno večje kreganje, ma sva se potem pogovorila pa je blo. Kakšna manjša sredi noči (je tud sredi noči se skregava) pa prespiva pa je zjutraj že OK. Enostavno ob njemu ne zdržim predolgo da bi bla jezna, mi gre na smeh že sam da ga pogledam, sploh če hoče bit duhovit in me razvedrituser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.11.2010 22:24:45   
Pokora
MissD pa sej če se napokate, je pol vseeno kolk deleč se peljete. No, če pa babici vskočita, je pa še lažje. Mi smo bolj planirali to Ikejo kot izlet za čez cel vikend, da vidimo kako nam gre od rok. Sam baje ful mraz prihaja, tako da bomo še videli.

Anju, sem mislila da sta se po porodu pomirila user posted image  
Kako si praznovala? Kako so Vitanovi mozoljčki? Je kaj slabše ko zopet ješ mlečno?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.11.2010 22:30:09   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: missD
Odkar sem rodila sva imela samo eno večje kreganje, ma sva se potem pogovorila pa je blo. Kakšna manjša sredi noči (je tud sredi noči se skregava) pa prespiva pa je zjutraj že OK. Enostavno ob njemu ne zdržim predolgo da bi bla jezna, mi gre na smeh že sam da ga pogledam, sploh če hoče bit duhovit in me razvedrituser posted image

Mi2 pa že nekaj časa ne, ker moj že nekaj časa tabori user posted image  Se je odselil v Nikovo sobo, kjer spi na tleh na samonapihljivi blazini.user posted image Mi ponoči ko se dojiva itak ni mel kej pomagat, samo nenaspan je bil. Potem sta pa še oba z Nikom zbolela in sem ju dala v karantenouser posted image  Pravi da tam spi super in bo še cel teden kar tam, ker bo imel po tednu odsotnosti kar pester teden v službi.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.11.2010 23:06:36   
missD
jaz sem imela neke izpade ponoči, še pred kratkim. Dragi je alergičen na mačke in smo bili en dan pri mojih na obisku in mamo mačka, seveda mu claritin ne pomaga več zelo in je bil revež potem še cel teden čisto bogi (kašljal in težko dihal) in eno noč je eden od malih jokal in sem rekla naj gre pogledat kaj je pa je reke naj grem jaz potem sem ga pa nazaj nadrla da kaj se gre in da naj se neha pretvarjat da je bolan ker mam tega dost in naj poskrbi za tamalga.

Zjutraj me je vprašal zakaj sem bla tko nesramna...meni pa sploh ni bilo jasno o čem govoriuser posted image ker sem očitno vse to povedala v spanju.

No jaz bi ikeo izvedla v enem dnevu. Saj imajo super previjalnico, pa tud wc-ji so v obeh ikeah odmaknjeni. Po moje bi se čist izšlo...ampak ja...bo treba babice ponucatuser posted image

Joj moram se pa malo pritožit. Čez vikende pride njegova mama že ob 7h, da poskrbi za tamala in se lahko midva malo naspiva. Zdej sem že malce popustila pa ji pustim tudi kej pospravit. Ampak, kar me moti je to, da malima ob vsaki mižni priliki an noge vleče volnene copatke (ki jih je seveda ona spletla) češ da ju zebe, ma v stanovanju imamo zelo toplo. In ko ji rečemo, da pa ni treba, ker ju ne zebe se zgovarja na to, da njo pa zebeuser posted image user posted image Pa naj omenim, da so jima copatki že premajhni... ja vem jezim se za nič...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.11.2010 23:07:11   
Najki
missD ga cisto razumem, pri prvem otroku si ne predstavljas, kako bi vecurni izlet ali soping izgledal in kaj moras vse predvidet, pa se dolgo ne smejo bit v lupinici ipd. pa se ne ves, ce bo otrok sodeloval ali mu bo glih takrat vse narobe hodilo. posledicno vzames se stvari za vsako situacijo in trogas kot en tabornik okol. pri vaju je pa to na kvadrat user posted image . samo v resnici ne more it kaj dosti narobe, sam opogumit ga moras. reci mu, da je to praksa za kasnejse pocitnice user posted image . je pa res, da najbrz ne bosta imela nic prtljaznika za karkoli nakupit v Ikei user posted image . Zato midva najinega rajsi pustiva v varstvu, ker je obicajno domov grede plac za enega in pol odraslega user posted image , pa se sedes demontirava v ta namen. Ga pa pol vedno pogresam na otroskem oddelku, ko bi mu ksne igracke kazala.

pokora ti je kaj pomagalo proti mastitisu?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.11.2010 23:11:23   
missD
Najki hehe, ko pomislim kaj vse bi jst iz ikee privlekla in kako zgleda naš avto že smao ko grem za en dan na obisk v ljubljano...drugam kot na streho ne bi mogli dat stvari hahauser posted image

Mava tist avto, k je zadi daljši (avto sva naročila še predn sm zanosila in dobila en dan preden sem zvedla, da bom imela dvojčke) in voziček zasede tolk prtlažnika, da dam lahko jst še 2 torbi zravn in je to to. pa potem zadi še 2 lupinci...pa smo fertikuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.11.2010 23:22:37   
Najki
Ja ti bos imela se veliko logisticnih problemov, ko bos sama okoli hodila. Sem hotla opozorit, da imajo nekatere stacune polezan stolcek za dojencke na nakupovalnem vozicku, da ne rabis se posebej voza peljat, pa sem se spomnila, da moras ti dve struci nekam montirat user posted image . Bi ti bilo pa npr. za Ikeo prakticno, ce bi imela 2 podvozji a la quinny zapp in lupinici gor vrgla, pa bi vsak enega peljala. Podvozji gresta lahko h nogam zadnje klopi za sprednja sedeza in ti prtljaznik ostane za nakupe. Sam v lupinici naj bi bili 2 urci skupaj in ne vec, dokler se ne sedijo sami, toliko pa samo voznja traja tja in nazaj.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.11.2010 0:09:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Ampak, kar me moti je to, da malima ob vsaki mižni priliki an noge vleče volnene copatke (ki jih je seveda ona spletla) češ da ju zebe, ma v stanovanju imamo zelo toplo.

user posted image s tem se pa kar sprijazni, tudi moja tašča plete copatke za vnučke. Ampak hej, za dojenčke je res kul, da imajo copatke, ker jih rado zebe v male nogice ...

ikea: vau, dobre ste, da greste gor z dojenčki. Mi2 še nisva šla z otroci. Samo, hmm, če pomislim, je definitivno lažje it tja z dojenčkom kot pa z mulcem, ki se seveda dolgočasi.

hvala vsem za čestitke user posted image , RD je minil v znamenju darilca in tortice, pa seveda tudi bruhcev in kakcev user posted image

nočko

aja, še nekaj: nisem čisto štekala, zakaj potrebujete osebne izkaznice za otroke - razen, seveda, če ne greste v tujino.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 22.11.2010 0:10:40 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.11.2010 7:48:09   
anju
jutro

Pokora o novoletni Ikei v italiji
- lani je blo prav zanič, kako je letos pa ne vem.
s ta večjim tudi jaz ne bi šla navaličal bi se. z Vitanom pa že nekako, čeprav nisva še nikjer zares bla.
a vi imate že vikend izlete v planu, lepo!

potni list & osebna potni list smo naredili ko je imel ta večji 2m in je veljal 3 leta. letos poleti smo naredili osebno, ki velja 5 let.

Anju, sem mislila da sta se po porodu pomirila  
Kako si praznovala? Kako so Vitanovi mozoljčki? Je kaj slabše ko zopet ješ mlečno?
mi2 sva nepopravljiva
praznovala nisem, sem fešto preložila na poletje, da jo združim z mojim, zdaj smo še premali. zjutraj ko sem šla kuhat kafe mi je mulček povedal da imam rd. teku za mano v kuhno in se usedu na pult (to naredi ko kaj packava) in reku "mama sej bom počaku da spiješ kafe". "aha? in kaj bo pol??" "pol boš naredila torto" ... kako se je moj sine nauču da mama ni znosna če ne spije kafetauser posted image
Vitanovi mozoljčki so še, en dan se mi zdi boljš drug slabš, ne vem v čem je fora. danes mam pregled pri G pa sem mislila it še Vitana pokazat k P pa se mi zdi danes boljše... lahko da je le bolj občutljivuser posted image upam!

majabar stekleničko mu lahko poskusiš dat, lahko čaj notri. moj ta večji jo ni sprejel ne glede na vsebino. prav razjezil se je. eni jo imajo rajši kot bradavico. eni brez problema zamenjujejo. ni pravila. od 1x (da vidiš) se ne bo nič spremenilo pri prsih, sem prepričana.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.11.2010 8:31:40   
Najki
jutro!

anju ker cotko, bo pocakal, da spijes kavo, predno si torto speces user posted image

Tamala je uber povecala povprasevanje vceraj in me tako crpa, da ji moram ponudit iz obeh dojk. Ponoci sem spet mislila, da bo zmanjkalo za naslednjo rundo. Ma sej bo dohitelo porabo, do takrat bom pa se ksn caj spila. Pa ksn litr vode vec na dan...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.11.2010 8:55:11   
3x mami
ooo, rojstni dnevi, VSE NAJBOLJSE!!! user posted image
jaz sem svojega prezivela v porodnisnici (2dni po porodu), pa so se vsi hecali, da sem si dobro darilo zrihtala user posted image

mi smo se pozdravili, upam (tok tok). druzinsko bruhanje in driskanje, en dober dan. jan na sreco ni imel nic. sem se bala, da bi imela premalo mleka, ker dva dni prakticno nisem jedla in sem bila zelo svoh. ma na sreco ga je nekaj vseeno ostalo. eh, vrtec, v petek jih je bilo sam 6 od 19 otrok - zgleda, da smo tam staknilli. in ja, se dobro, da smo imeli v planu bit doma...

v sredo dobimo nazaj avto, tako da imam se danes pa jutri vse tri doma. upam, da gremo koncno na sprehod user posted image

dokumenti: splaca se naredit osebno. je cenejsa, hitreje narejena (par dni). in se da delat sele takrat, ko res rabi, ne pa na zalogo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.11.2010 9:05:31   
nejkec

Nejkec user posted image  se mi zdi da so taki kregi posledica preutrujenosti iz obeh strani. Orng porcija spanja bi vama obema zelo koristila. Imata mogoče možnost da bi katera od babic prišla pomirkat Zalo, da bi se vi2 malo odpočila?

Jah, vse je za neki dobruser posted image . Preutrujenost res ustvarja slone tam, kjer so muhe. A žal je tokrat zadeva malo resnejša. Bi bil kreg tudi če bi oba po 12ur na dan spala. Sj loh da sem jaz preobčutljiva, samo nekje pa moram postavit meje kaj je sprejemljivo v najinem zakonu in kaj ne.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.11.2010 9:09:38   
nejkec
Uh eno vprašanje: kako je s temi citati? Men včasih potem še moje besedilo da pod citat, zdele je pa to kar sem citarala, dalo kot moje besedilouser posted image Ponavadi nisem tako leva z računalnikomuser posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.11.2010 9:25:04   
caroline1
dobro jutro

2ursae- tudi tebi vse naj naj

izleti- mi smo šli že domov k mojim staršem. mala itak prespi vožnjo.

nejkec- user posted image ali drugače user posted image - tudi jaz sem že rekla, da znam s tamalo sama preživet! me tudi jezi. res pa da sem precej občutljiva ker sem nenaspana. in tega se zavedam. užalostim se zarad stvari, ki jih sicer sploh ne bi pazila. je pa res odkar sem se razjezila stvar boljša. prej mi ni pomagal baš nič. spat sem ga poslala še med dopustom na kavč, ker lažje uštimam sama, kot poslušam jamranje, ker je treba flaško narest. jaz sem sposobna po kolenih 500km za tamalo it in mi ni težko vstat kadarkoli! in to ni še problem, vse kar je po stanovanju za narest, delam sama...in to me je razp......razumem da je utrujen, ima butast šiht, 12 ur čez dan ali 12 ur ponoči...ampak če je pa doma, pa lahko kaj drugega naredi kot sedi za pcjem. zvečer pa lahko gre na rekreacijo al pa na tekmo, takrat pa energije dovolj za gore premaknit...user posted image

res sreča, da je moja mala pupi angelček. danes sva spet pregurale noč z eno flaško mal pred peto zjutraj. user posted image včeraj je cel dan 3x zajokala! jaz kar ne morem verjet kako zadovoljno se obnaša ta dojenček. jutri pa gremo na pregled! upam, da nas ne kregajo, ker smo debelušni!

user posted image kdaj so vaši dobili nakazilo za dopust in kdo jim ga je nakazal??? moj je dobil samo plačo o denarju iz csd-ja pa ne duha in ne sluha!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.11.2010 10:05:19   
2ursae
jutro user posted image

jaz imam tudi danes celo bando doma, je Bor malo smrkav, pa k sem ravno doma, se bomo malo pocrkljali. Mi je pa kar hudo, ko vidim, da dežuje, sem bila zihr, da bomo danes lahko šli na špancir. Eh, morda bo popoldne lepše, vsaj tako pravijo.

Lepo se rihtajte, mene je zdajle ko sem pisala ta dva stavka, Bor privezal na stol user posted image ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.11.2010 10:12:20   
nejkec
Nama se je tud čudno zdelo, ko ni bilo denarja za očetovski dopust. Sem klicala na csd, če je šlo slučajno kaj narobe in so rekli da ko je odločba izdana traja, če se prav spomnim, 15 dni (ali 18, nisem čist zihr), da postane pravnomočna. Potem pa dobiš 15. naslednji mesec izplačan. Upam, da sem razumljiv napisala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.11.2010 10:47:34   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: anju

jutro

Pokora o novoletni Ikei v italiji
- lani je blo prav zanič, kako je letos pa ne vem.
s ta večjim tudi jaz ne bi šla navaličal bi se. z Vitanom pa že nekako, čeprav nisva še nikjer zares bla.
a vi imate že vikend izlete v planu, lepo!

potni list & osebna potni list smo naredili ko je imel ta večji 2m in je veljal 3 leta. letos poleti smo naredili osebno, ki velja 5 let.

Vitanovi mozoljčki so še, en dan se mi zdi boljš drug slabš, ne vem v čem je fora. danes mam pregled pri G pa sem mislila it še Vitana pokazat k P pa se mi zdi danes boljše... lahko da je le bolj občutljivuser posted image upam!

kako pa izgeldajo ti mozoljčki, moj ima tud en dan obrazek čist rdeče posut z mozoljči, potem spet kakšen dan ne.Eni pravjo,da je to čiščenje, drugi da je alergija.A  trebi so kaj rekel kaj naj bi bilo?K pr nama je naprimer tako da ob 8 zjutrej ima posut obrazek, ob 11 čisto nič.Ali ima tvoj še kje drugje pikice?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.11.2010 11:23:57   
2ursae
pa ta user posted image RR, popuser posted image bom!!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.11.2010 11:24:26   
2ursae
no, eto hudič, a tole moje preklinjanje je pa sprejel user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.11.2010 11:25:47   
missD
nejkec citati:

če hočeš, da ti citira samo en stavek ali več besedila potem pred besedilo napišeš [ quote] in isto na koncu besedila, samo da dodaš / se pravi: [/ quote] (Brez presledkov med trdimi oklepaji!)

Sling prišel, morem it iskat na pošto, ker se očitno poštarju tukaj v Logatcu ne da zvonituser posted image

osebna se mi zdi, da čisto predolgo velja ker se bo treba res ornk potrudit, ko bosta stara recimo 3 leta, da se bo najdla podobnost s slikicamauser posted image ma zaenkrat je še ne bom dala delat

< Sporočilo je popravil missD -- 22.11.2010 11:27:59 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?