2ursae
|
najki, hvala za info glede bele tehnike - imam nagledanega enega Boscha za 350€ pa se ne morem odločit za nakup, čakam na kakšne Miklavževe ali božične popuste . Smo pa ravno prejšnji teden naročili sušilni stroj, eno solidno Gorenje zadevco (podpiramo slo gospodarstvo) za 300€. mi smo imeli danes nori dan, naj povem, da je Bor bolan - ima neko čudno virozo - vseh 5 nas je šlo k P: Lučka je imela posvetovalnico, Bor pregled. Jao, bilo nas je k rusov, k smo se gnetli v tistem predprostoru (ko napreduješ iz čakalnice, a nisi še v ordinaciji): Bor čisto hin, se je kar majal, Lučka tulila (najbrž od lakote, kt da je nisem nahranila pred pol ure, tik preden smo šli), Anže spraševal in klepetal (on namreč nikoli ne utihne) ... živ napor. Sicer pa se je Lučka v 1m zredila skoraj za 1kg, zrastla za 3cm . Sem rekla P, da me malo skrbi, ker toliko spi, pa je rekla, da je pač zadovoljen dojenček , se mi je fino zdelo. Zdej je pa štala, ker mora bil Lučka v karanteni pred Borom - ja, valjda, halo, oči pa ne dobi bolniške . Tko da upam, da ne bo še Lučka česa fasala. šibam pomagat možu delat večerjo, sicer bom ostala brez, bo naredil samo za mulce