|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
23.11.2010 16:44:18   
majabar
3xmami, hvala! Zelo uporanbe povezave:).

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.11.2010 16:56:07   
anju
M&Auser posted image te čisto razumem, sem tud nekje na tistem kar sem rekla še v nosečnosti, če se spomniš... gre naprej z malo manj časa in še več obveznostmi. vsake toliko bo pa sonce posijalouser posted image
vse najboljše malemuuser posted image

Najki tudi Vitanove popk krvi niso shranili, prenizka vrednost levkocitov, škoda.

caroline1 to pa je napredekuser posted image majabar kolko pa se je zredil Lucian Mai?

filisa kaj praviš na predlog missD?user posted image veš če ga naročim in mu zdaj ne ustreza bi ga vseeno poskusla čez neki časa. in verjetno ga bom, ker me mikajo stranpoti in tudi za tavečjega ni zanimivo se po ravnem sprehajat.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.11.2010 17:29:04   
majabar
Danes ima pa moj srcek cuden dan. Ponoci je jedel ob pol dveh, kot vedno, se je sam zbudil in potem ob petih. Ob pol devetih se je zbudil in jedel 5 minut ter zaspal. Ob enajstih spet 5 minut in zaspal, potem je pa se vse polil:(. Zbuditi se noce, malo zajamra nekje med spanjem in budnim stanjem. Dragi pravi, naj ga pustim spati, se bo ze zbudil, ko bo res lacen.Ne vem, bi bilo boljse, da ga zbudim malo bolj 'na silo'user posted image ?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.11.2010 17:44:21   
Tiamo
Hojla punce,

danes smo imeli prvič posvetovalnico, naš fant se je zredil za 700g, zrastel za 4cm in ugotovili so da ima zlomljeno ključnico še od poroda. naj ne bi bilo nič hudega, samo ne smem ga pestovati preveč na desni strani oz. moram menjavat strani....

no me že kliče, se tipkamo....brala vas žal nisem nič, upam, da ste vse super in kul, da nobena ni depresivna in da ste vsi zdravi...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.11.2010 17:45:42   
Tiamo
majabar ne ga zbujat...naj ima svoj čuden dan..user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.11.2010 19:31:41   
2ursae
najki, hvala za info glede bele tehnike - imam nagledanega enega Boscha za 350€ pa se ne morem odločit za nakup, čakam na kakšne Miklavževe ali božične popuste user posted image . Smo pa ravno prejšnji teden naročili sušilni stroj, eno solidno Gorenje zadevco (podpiramo slo gospodarstvo) za 300€.

mi smo imeli danes nori dan, naj povem, da je Bor bolan - ima neko čudno virozo - vseh 5 nas je šlo k P: Lučka je imela posvetovalnico, Bor pregled. Jao, bilo nas je k rusov, k smo se gnetli v tistem predprostoru (ko napreduješ iz čakalnice, a nisi še v ordinaciji): Bor čisto hin, se je kar majal, Lučka tulila (najbrž od lakote, kt da je nisem nahranila pred pol ure, tik preden smo šli), Anže spraševal in klepetal (on namreč nikoli ne utihne) user posted image ... živ napor.

Sicer pa se je Lučka v 1m zredila skoraj za 1kg, zrastla za 3cm user posted image . Sem rekla P, da me malo skrbi, ker toliko spi, pa je rekla, da je pač zadovoljen dojenček user posted image , se mi je fino zdelo. Zdej je pa štala, ker mora bil Lučka v karanteni pred Borom - ja, valjda, halo, oči pa ne dobi bolniške user posted image . Tko da upam, da ne bo še Lučka česa fasala.

šibam pomagat možu delat večerjo, sicer bom ostala brez, bo naredil samo za mulce user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.11.2010 19:37:12   
orhideja80
Tale RRuser posted image  - sem napisala post, pa me je vn vrglo.

Skratka, še enkrat  a bolj na kratko- danes imeli 1. posvetovalnico, Ben je star točno 4. tedne. Zrasel je za 3 cm in pridobil 1.240g. Jaz sem se pa bala, da se premalo redi user posted image (se polno doji). Je zdravnica rekla, da je povprečje med 600 - 800 g :) in da pri dojenih otrocih je to super.

2ursae - jauser posted image

Anju - poznam od user posted image sodelavce...me je hecal včeraj, da še nisem prav dojela, da zdaj pa res greva user posted image , ima kar prav. No pa saj ne bo hudega, Ljubljana je 3,5 h z avtom, pa telefon obstaja pa internet. Tako da ne bi smelo biti panike.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.11.2010 19:48:43   
Tiamo
Super vam gre tole napredovanje v teži, sploh tiste k dojite. Punce mi poveste recept, tiste k dojite, kako se dojijo...nama še vedno ni steklo, čeprav se je zredil za 700g, ampak bi se lahko več za moje pojme.

jaz ga dam na joško k zajoka, povleče in ene 3 min vleče, potem pa cuclja, zaspi, ga budim, prestavljam, ...v enem mesecu sva še vedno na tem, da bi cel dan na joški visel. No mi je pediatrinja rekla, da je lahko zato, ker se je tolažil zaradi bolečine zlomljene ključnice. Je rekla, da naj ga podojim iz obeh jošk in potem ga naj ne dojim 2 uri, pa tudi če joka.... sem samo zavila z očmi in se si mislila, da ga pa res ne bom pustila jokat 2 uri ali pa 1 uro....če ima katera kak predlog, ga bom rada prebrala...

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 533
23.11.2010 20:01:37   
anju
Tiamo edini predlog je cel dan na joški, res. tako boš najhitreje prišla do povpraševane količine mleka.  pristavljaj ga vsakič ko hoče, pusti ga kolikor hoče. za povečat količino mleka ga nikakor ne puščaj 2h. tudi če se ti tako ne bo zdelo da se napolnijo.
božček Egonuser posted image kako da zloma niso odkrili že v P??

user posted image Lučka Egon Benuser posted image

res ni nobene ki bi urejala seznam naših user posted image ?

< Sporočilo je popravil anju -- 23.11.2010 20:02:11 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.11.2010 21:00:21   
Tiamo
Lučka user posted image lepo ime user posted image

Anju, tudi pediatrinji se je zdelo čudno, da niso v P odkrlili zloma.
Hvala za nasvet ma sej mi ga ni težko imeti na skor cel dan na joški, sam da mi ponoč spi.

Luna je spraševala za recept spanja čez celo noč, žal ga ni. Moj Egon tudi veliko čez dan prespi in ponoči mi spi od 21-22ure do 4-5, pa potem zaspi do 7-7:30. Pri hčerki je bilo pa čist drgač, mi pa ni spala nič, ene 20 min na dan in 20 min na noč in to 2 meseca. Tako, da ni recepta.

Še eno vprašanje, katera bo dala svoje dete cepit proti ROTA VISRUSU?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 535
23.11.2010 22:16:02   
Najki
2ursae jaz bi tudi gledala gorenje, sam sem prebrala kar nekaj forumov in uporabiki niso bili zadovoljni, ker so masine skos po servisih. So pa zadovoljni s 5 letnimi garancijami user posted image . Mi je pa tale brandtov vsec, ker je top loader in zozan, pa se vedno ima 6kg kapaciteto. Ma se se nisem odlocila, moram it v stacuno pogledat vse specifikacije, ker v katalogu nic dosti ne pise.

Tiamo pa kaj je ubozcek kaj jokal zaradi zloma? Ga boli? Enkrat sem slisala, da se to pogosto zgodi, sam bi pa ja morali ze v P opazit user posted image . Upam, da se mu pravilno zaceli user posted image .
Ce imas malo mleka, moras cim bolj pogosto pristavljati, zaradi spanja in lakote pa ga ne bi pustila 2 uri, samo pol ure pa ze lahko ob pomoci dudice, ce je treba in ce bo zato dejansko vec casa vlekel. Mozno je, da je malo bolj svoh in se zato utrudi pri vlecenju, to bi se moralo porihtat, ko se okrepi. Je pa izgleda dobil povprecno tezo v tem casu, torej dobi zadosti... Verjetno bi pa v istem casu pojedel vec, ce bi si scrpala in dala po flaski, ker pac bolj tece. Moznosti je par, samo je tudi to, kar zdaj delas, cisto zadosti. Eni so pac zaspancki, nas je bil tudi tak na zacetku, sam on se je nafilal po flaski in je pol vprasanj v zvezi s futranjem tako odpadlo. BTW moja se nasiti v 5-10 minutah in potem komot spi eno do dve uri, sam pac v tistih par minutah dobesedno eksa. Kaksen bo pa rezultat tega, bom pa videla cez par tednov na preventivi.

Mi bomo cepili proti rotavirusu.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.11.2010 23:02:14   
majabar
orhideja, malo si me pomirila, med 600 in 800g v prvem mesecu pravis? Moj ima 500g vec v treh tednih, torej lahko se spodnjo mejo ujameva:).

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.11.2010 23:23:34   
2ursae
zlom ključnice je imela tudi Lučka. Je pa pediatrinja v porodnišnici ugotovila tako, da je videla Lučkino podpludbo na podlahti in iz tega sklepala, da jo je nekdo povlekel za rokico in takoj ugotovila zlom. Zdaj je že zarastlo, je pa, preden se je zacelilo, tudi ona parkrat zajokala od bolečine, če sem bila nerodna. Na trebušček je sploh nisem dajala ravno zaradi tega.

rotavirus
: mi JA.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.11.2010 8:35:28   
anju
jutro

ta noč pa je bila ohoho. če ustanem s praznimi zizami... zdi se mi da se je kar naprej zbujal. prvi poskok v rastiuser posted image 2x sem ga previjala in preoblačla. pleničke spustijo ob strani ali udari ven ko je naenkrat več lulanja. bi mogla večje vzet za ponoči kaj? moltex imamo zdaj in ritka se je uštimala, tako da znamke ne bi menjala.

naročila trakuser posted image ti filisa?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.11.2010 8:53:29   
caroline1
dobro jutro

pri nas tudi malčk bolj pestro, že popoldne in tudi noč! oziroma drugi del noči...nismo kakali včeraj in je vse narobe. skoz se napenja, pa se ji dviguje kljub podrtim kupčkom...eh revež mali...

user posted image mogoče katera ve, kje se da online naročiti majice, pa da mi natisnejo gor fotko??? 1x sem dala tiskat nekam v medvode pa se ne spomnim več kam!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.11.2010 9:12:32   
Tiamo
Jutro,
spimo še vedno supr, dane sem kar predolgo spala, sem mal "mamurna"user posted image

Hvala za nasvete, vidim, da vse enako razmišljamo, dojim k ima otrok potrebo.

Jaz pa nevem, če bi se odločila za ceplenje, kolegicaje cepila svojo punčko in je dvajrat fasala Rota virus, moja punca je fasala Kalici virus...tako, da ne vem...

caroline http://www.copyland.si/majice.htm
http://stiskaj.si/kjesmo.html...imaš veliko ponudbe...

O kakšnih trakovih veto? Kak link plz...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.11.2010 9:21:36   
tinaaleks
Jutro!

Rota virus-jaz ga bom dala cepit. Sem tudi prvo in nisem imela nikoli nobenega problema. Mogoče ga tudi ne bi imela, če je ne bi dala cepit, vendar ker ga bom dala v vrtec, je bolje da je cepljen.

Danes pride k meni moj bratranec, ki je mizar in mi bo naredil otroško sobo. Je soba tako majhna, da je bolje, da naredim po meri.

Zdaj pa šibam, ker je se zbudil!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.11.2010 9:24:15   
caroline1
tiamo- hvala

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.11.2010 9:27:36   
Najki
caroline1 poguglaj potisk majic, da ful zadetkov ven.

anju mi imamo pamperske in beauty baby in cez noc zdrzijo tudi 12 ur, plenica pride pa tako napolnjena, da je enako velika kot od bratca user posted image . Ritke se ni imela vnete. Ko sem nazadnje sprobala moltex, so mi ful puscale, mislim da celo skozi, ne samo mimo. Ce sem jih pogledala proti luci, je bila vata cisto redka in v kepicah... Mogoce je odvisno od serije, ker enkrat so bile v redu, sam js jih ne kupujem vec. 2 dni nazaj sem imela jaz ze zvecer prazne dojke, ma potem je sla spat in jim dala cas za refilat. Drugi dan je bila zaloga ze v redu.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.11.2010 9:35:15   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

O kakšnih trakovih veto? Kak link plz...

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_%28trak_za_nosenje_otrok%29

v porodnišničnem paketu bi mogla imet tudi bon z 10% popusta.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.11.2010 9:36:17   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo
Jaz pa nevem, če bi se odločila za ceplenje, kolegicaje cepila svojo punčko in je dvajrat fasala Rota virus, moja punca je fasala Kalici virus...tako, da ne vem...

Cepivo ne preprecuje obolenja z rotavirusom, samo intenziteto simptomov lajsa. Rotavirus prinese veliko driske in bruhanja in dostikrat otroci pristanejo na infuziji za rehidracijo, sploh taki malcki, ki se ne znajo pit veliko vode. Nas je bil cepljen samo z eno dozo, pa je v dveh letih ze velikokrat prinesel to virozo (glih zdej jo je spet se mi zdi, ker imamo vsi skrivnostno drisko...). On je imel ksn dan do tri driskico, ki ga sploh ni vrgla iz tira, bruhal nikoli, mi smo pa obracali zelodce in se basali z rehidracijskimi praski user posted image . Njemu se skoraj ne pozna pa samo pol cepiva je dobil, bi mi bilo pa grozno, ce bi imel poln razvoj simptomov.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.11.2010 9:43:20   
anju
Najki sej nekako se sploh ne sekiram za mleko, tudi kadar so prazne mu uspe ritmično požirat. pa tud če je otrok kdaj malo lačen je verjetno to čist naravno delovanje povečanih potreb. tako da me zaenkrat to prav nič ne gane.

rota virus P mi je rekla tako - če bo v jaslih ja. drugače da se že da s higieno popazit če prinese ta večji iz vrtca. se še odločam.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.11.2010 10:07:00   
Najki
ja nasa bo drugo zimo v vrtcu, tam jih bo zihr sama pokasirala.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.11.2010 10:28:17   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

naročila trakuser posted image ti filisa?

kakšne barve in ali so ti upoštevali popust?

Jaz sem včeraj poslala povpraševanje za svetrlo modrega in sem danes dobila predračun in mi niso upoštevali 10% popusta user posted image . Zdaj čakam na pravi predračun in nato jim nakažem...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.11.2010 10:35:24   
anju
filisa dobila sem takoj tisti avtomatski račun, čeprav sem v komentar napisala št. za popust. sem odgovorila na ta avomatski mail če mi lahko pošlje z obračunanim popustom preden nakažem in je hitro poslala. naročila sem kraljevsko modrega, čeprav ko sem bolje pogledala je tudi temno moder zakon missDuser posted image

pa še tole mi je padlo v oči

user posted image

user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?