filisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami dan! Mali Štrumf, ne bodi uzaljena. zase ti lahko povem, da imam in doma in v sluzbi vrh glave dela, tako da se zgodi, da tudi po vec kot teden dni ne pogledam foruma. zal. nic zlobnega ni v tem, ampak preprosto ne znese mi. prejsni teden sem bila se cel teden od doma (prvic dalec od vseh otrok), tako da malo razumevanja... na to temo pasejo vsi, ki se jim je otrok rodil lani oktobra oz ki so imeli takrat rok. zal klepet tu bolj kot ne stagnira, ker je glavnina zdaj na fb. ce bi rada aktiven klepet, zaprosi tu za povabilo, pa bo. jaz fb ne uporabljam, tako da ti tu ne morem pomagat. vem, kako je, ko bi rad cvekal, na drugi strani pa ni nobenega... lahko pa posljes zs al pa mail - to definitivno bolj pogosto gledam. bom prav vesela. filisa, mislim, da tema na otroku se ni odprta? verjetno pocakamo, da vsi upihnejo svecko, potem pa gremo :) zobki. mi nic posebenga ne umivamo. zacnemo vedno z eno tako 'plasticno' scetko, ko jo napol grizejo... pa brez paste. joj, sem se komaj zadrzala, ko mi je na prvem pregledu pri zobarci zacela ta prodajat, da zdaj pa ze lahko zacnemo s pasto. meni je to cisto mimo... drugace pa ste ze imeli prvi pregled pri zobarju? tam lahko vse vprasas, kar te zanima. po navadi otroci tiscijo skupaj zobe, starsi pa imamo cas se pogovarjat z zobarjem postelja. ne, je se v posteljici. ampak zaradi stiske s prostorom. ta druga je sla v veliko posteljo mislim da pri letu in pol al celo malo prej. bi morala pogledat. obvezno zascito po celi dolzini. sploh ona rada 'potuje' ponoci. Brez zaščite itak ne gre. Kdaj si pa začela vzglavnike uporabljati? mali štrumf- vsekakor tu nisi nezaželena, obratno: tu smo veseli vsake ˝nove˝, ki z nami poklepeta in deli izkušnje, saj vidiš, da nas je precej malo, odkar se jih je večina selila na FB. Ne vem, katero vprašanje imaš v mislih, ampak, če ne odgovorim, potem zato, ker odgovora ne poznam ali nimam izkušenj z določeno situacijo. Glede vrtca pa se meni zdi to tud full dolga uvajalna doba, ki ni mučna samo za otroka, ampak tud za starše.
|