Roberta69
|
A kar še enega bi imela 3x mami ? Če bi imeli mi neomejene finančne zmožnosti in časa na pretek, bi jih jaz imela 5 (sem še sama sebe presenetila ). Ker pa je realnost drugačna in moji/najini pogledi o tem, kaj bi rada posameznemu otroku nudila, nekje "zmorejo" tri otroke, bo načeloma pri tem ostalo. Že zdaj sem en dan zares pomislila, da kaj pa ko bom kuhala kosilo (že tako je to vedno cela štala, ker ko Izak zavoha hrano, se mu utrga in potem sploh ne more počakat, jaz bom morala pa še podojiti ali kaj podobnega in mi pravi moj, ja, da če vidim zdaj, kaj mi govori, ko kdaj omeni, kar trije ali kaj, jaz pa njemu, ja a zdaj pa nisi vesel ali kaj, pa me vedno gleda, če sem na glavo padla, ker tega niti omenil ni, samo da je zadeve pač treba zrealizirat . Ja, moj je tak, da nikoli o ničemer ne sanja, nič ne dela hopotez o tem ali onem, kot večina nas in se potem kdaj razjezi, da kaj nekaj sanjam, da naj pokažem rezultate , potem smo pa tam ... Ma, moj je tak, da ne bi nikoli rekel, ne bova imela nobenega več, v bistvu se o tem niti ne vem koliko ne pogovarjava, če bi ga jaz hotela, ne bi nasprotoval, bi pa postavil name, da naj jaz za vse poskrbim (pa ne da on ne bi hotel imeti nič zraven, samo v bistvu je bolj na njem, da živimo, tako kot živimo). Ja, smo veseli, da bo punčka, ampak zagotovo nihče ne bo hotel (vsaj namerno ne, kar pa človek počne podzavestno, pa težko odpravi - jaz mislim, da ima starš načeloma vse svoje otroke enako rad, mu je pa najbrž en otrok karakterno bolj blizu kot drug, tako kot si prijatelje izbiramo in nam vsi ljudje niso enako všeč) delati razlik. Me v bistvu kar jezi, ker je že marsi kateri kolega rekel, da to bo pa očitova mazica, pa ne bo tako. Midva sploh ne razmišljava o tem, vsi trije bodo enakovredni. Tudi sedaj imava oba enako rada, pa ne glede na to, da je eden prvorojenec, eden pa drugorojenec, saj najbrž veste, kaj mislim .