|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
22.9.2011 14:10:50   
PapuaNG
se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo. Moj dragi se ukvarja s castingi (no, saj mogoče sem vam kdaj v preteklosti že težila ), pa tokrat spet iščejo dojenčke in me je prosil, če vas lahko malo pobaram. Torej, kar kopiram njegov mejl, pa vse vljudno vabljene. Naš čmrlj je nažalost dobro leto prestar .

moj dragi spet nekaj išče, pa kar kopiram njegov mejl. Če poznate koga, ki bi sodeloval in ima primerno starega dojenčka, mu prosim posredujte to sporočilo...hvala

Živjo, za snemanje 04. in 05.10. (en snemalni dan) iščemo dojenčke stare od 6 do 12 mesecev. Gre za tv oglas za blag. znamko Rowenta, ki bo potekalo v izvršni produkciji Bas production - a.
Vsi zainteresirani pošljite fotke (sveže) svojih nadebudnežev na mail naslov blaz.taljan@gmail.com, mi pa vam bomo v vsakem primeru vrnili odgovor.
Na spodnjem naslovu pa je mogoče videti tv spot za protikadilsko kampanjo, za katero smo delali cast že junija oz. julija.
facebook : casting boyz
(http://www.facebook.com/#!/pages/Casting-Boyz/365172750608)

lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.9.2011 15:33:24   
mamamajča
Čez nekaj strani nas zaklenejo, bi blo smiselno, da se dogovorimo, kje nadaljujemo. Lahko tukaj temo št.II., ali pa gremo na forum otrok.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.9.2011 18:15:23   
Mali Štrumf
Meni je vseeno...lahko ostanemo tukaj, lahko pa se selimo?...kar boste rekle user posted image ...itak sem pa nova, tako da se bom prilagodila user posted image

Moj sinček je moje največje bogastvo

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.9.2011 8:17:01   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Čez nekaj strani nas zaklenejo, bi blo smiselno, da se dogovorimo, kje nadaljujemo. Lahko tukaj temo št.II., ali pa gremo na forum otrok.

Kaj predlagate torej? Meni je vseeno...

Neposredna povezava do sporočila: 4729
27.9.2011 8:21:03   
filisa
Mi smo včeraj začeli z uvajanjem v vrtec in je bilo vse kul. Tisto uro, ki sva jo skupaj preživeli tam je skoraj čisto pozabila name. Zelo hitro se je vživela in zaigrala, mama pa se je počutila precej odveč user posted image .Me zanima, kako bo danes, ko jo pustim za kakšno uro samo. Jok najverjetneje bo, večjih težav pa ne pričakujem. Bom poročala....

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.9.2011 10:00:20   
3x mami
mi imamo guzvo doma in tezave v vrtcu - ne zaradi otrok, ampak zaradi ravnateljice in same stavbe. komaj cakam, da se kaj resi, ker sem ze na koncu z zivci...

mali je v varstvu pri noni, trenutno. smo dobili 7. zobek. ko sedi, se lepo ze sam brez opore dvigne in stoji tako prosto tudi po nekaj minut. prvega koraka si se ne upa naredit oz se bolj vrze naprej kot da bi res zakorakal. noce pa zdaj vec puzit. pride do tebe, se dvigne, da roko proti tebi, rece "ta-ta" (ker mi stalno prvimo "tai-tai" kot hodi), mu das prst, zagrabi mocno in zasiba. se pa zvecer in ponoci se vedno crklja pri meni. mal mi je cudno, ker sta se vecja odstavila ze prej, pa tudi ponoci se nista vec zbujala zaradi crkljanja.

vecja2 sta zacela solo plavanja dvakrat tedensko in sta cisto navdusena.

tema. lahko pocakamo se kak rojstni dan, pa se potem selimo. missD, bos ti odprla, tako kot lani? user posted image

missD, kako potekajo priprave na torto?
fotograf. pred par meseci sem peljala vse tri k fotografu. razmisljam, da bi to ponovila vsako leto. bi bilo potem zanimivo, kot nek casovni trak njihove rasti.

zlica. ne, nasemu je ne damo. mu pa kdaj dam koscke hrane (npr trsega sadja, sira, kruha, ...), pa si sam daje v usta.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
27.9.2011 10:18:50   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

tema. lahko pocakamo se kak rojstni dan, pa se potem selimo. missD, bos ti odprla, tako kot lani? user posted image

missD je danes polno zaposlena, pa si dovolim namesto nje napisat, da njena srčka Jakob in sofia danes pihata svojo pravo svečko! VSE NAJBOLJŠE!
Zdajle so šli ravno k fotografu. Več bo pa itak poročala sama.

3xmami, zakaj mu ne daš žličke, kako naj se ppotem uči?
Brin jo ima po vsakem obroku, itak že nazaj v krožnik vse odleti, tako da ni nič popacano okrog. Jo pa nese v usta in poliže, kar je ostalo vsebine in je super zadovoljen.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.9.2011 11:14:29   
3x mami

VSE NAJBOLJSE, Sofia in Jakob!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

zlicka. saj princip roka-usta trenira, sam je po moje se prezgodaj za zlicko. vecjima sem dala malo kasneje, pa so zelo hitro osvojili. tudi drugace poskusam cimbolj delati na tem, da so samostojni v vsakdanjih opravilih.

Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.9.2011 13:42:07   
Mali Štrumf
VSE NAJBOLJŠE OBEMA...OZ. TUDI MAMICI user posted image user posted image user posted image

Glede selitve, a to potem zgleda tako da se pač selimo na forum otrok?...sej najbrž boste povedale kdaj oz. ko bo tema odprta, ane user posted image ...ker bo mene to čist zmedlo user posted image

Moj sonček pa je imel prejšnji teden 6. bolezen...in je bil revček 4 dni čist bogi zaradi vročine, nato pa še izpuščaji...sem se kar ustrašila, ker ne poznam te bolezni, ampak zdaj je že vse okuser posted image .
Včeraj je imel sistematski pregled (pred vstopom v vretc) in je že kar velik fant...ima 77cm in 9kg user posted image , danes pa ima 11 mesecevuser posted image ...

Joj kako hitro gre čas, kot da bi mela še včeraj trebušček, zdaj pa smo že skoraj v vrtcu (še ta teden sva doma)...

Moj sinček je moje največje bogastvo

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
27.9.2011 17:23:13   
missD
Ko bo čas bom odprla novo temo in takrat povezavo do nje prilepila tu.

hvala za čestitke :) Smo bili pri fotografu...ravno zbiram katere slikice so kaj uporabne, da se jih razvije.
Zdajle gremo pa napast torto... :) oz pardon gresta. jaz bom samo opazovalec za objektivom...

(odgovor članu Mali Štrumf)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
27.9.2011 21:26:14   
anju
vse najboljše Sofia in Jakob!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
27.9.2011 21:31:57   
filisa
Sofia in Jakob - vse najboljše user posted image

B. se tudi že veselo vstraja brez opore in stoji dlje časa. Danes sem jo pustila kakšno uro samo v vrtcu. Je jokala, ampak ni bilo panike. Je rekla vzgojiteljica, da se je da zamotit.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.9.2011 21:34:12   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Ko bo čas bom odprla novo temo in takrat povezavo do nje prilepila tu.

hvala za čestitke :) Smo bili pri fotografu...ravno zbiram katere slikice so kaj uporabne, da se jih razvije.
Zdajle gremo pa napast torto... :) oz pardon gresta. jaz bom samo opazovalec za objektivom...

user posted image  . Če boš utegnila prilepi kakšno slikco tortice.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.9.2011 21:39:30   
missD
tortica... ni uspela najboljše, ker mi v prvo ni uspelo stepst smetane pravilno in ker je bila pozna ura nisem mogla v trgovino po dodatno tako je nastala samo ena taka enostavna tortica... v bistvu biskvit s smetano in hruškami.

user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
28.9.2011 8:35:44   
filisa
missD - ni ga preko domače torte, sploh tiste narejene z ljubeznijo user posted image .

Meni je končno uspelo prepričat user posted image , da bomo user posted image naredili doma, saj se mi zdi 50 evrov za torto absolutno preveč in verjetno so njene sestavine tud precej bolj ˝umetne˝, kot bodo v moji torti....

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
28.9.2011 14:18:25   
mamamajča
No, filisa, reči ji, naj prilepi še rezultat user posted image Res čestitam za idejo, tortica je bila samo in edino njuna. Sta imela proste roke, kaj delat z njouser posted image

In tako je, mi smo za prvi roj. dan starejšega sina naročli torto in plačali 40eur, pa to že skoraj 5 let nazaj. je bla lepa, dobra, tipi topi vse, ampak kaj se je zgodilo- tričetrt povabljenih ni bilo, ker so vsi skregani med sabo in tako se je zgodilo, da ker mi je bilo škoda stran metat tako drago torto, sem naslednja dva dneva za zajtrk, kosilo in večerjo jedla- torto

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
28.9.2011 14:33:48   
tinaaleks
missD- čestitkeuser posted image z zamudouser posted image

MI smo ta vikend praznovali A rojstni dan in  sem tudi sama naredila torto, ki je zmanjkala še isti dan. Jaz sploh nisem prišla do kosa, ker sta mi ga vedno pojedla otroka. Sem vesela, da je torto jedla tudi A, ker drugače jih ne mara.

Zdaj jo imam doma, ker smo včeraj sneli gips in je zdravnik rekel, da je bolje da je te dni doma. Jaz sem se pa tako veselila teh 3 dni, da se malo spočijem, ker v ponedeljek že začnem s službo in mislim, da bom kar celo leto kronično utrujena, ker je Gabriel navajen vstajati ob 4.30 (mogoče kdaj podaljša do 5). Ga moram mali premakniti, samo kaj ko je vseeno kdaj ga dam spat, vedno vstaja ob isti uri, samo da je bolj zoprn, ker je utrujen...

Saj bo.....

Neposredna povezava do sporočila: 4742
28.9.2011 20:05:38   
missD
hvala za čestitke!

mamamajča tiste slikice so na ogled samo na FB. semle gor jih ne dam niti pod razno :)

super za gips da ste se poslovili in za rojstni dan! kakšno torto si delala tinaaleks?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
29.9.2011 0:00:27   
Roberta69
Čestitke slavljencema!

Evo, smo si želeli in baje res dobimo user posted image user posted image ... smo vsi trije veseli, Izak j epa še premajhen, da bi vedel, za kaj gre user posted image .

Jaz pa vedno bolj razmišlja, da bomo praznovali kar za vse tri skupaj user posted image . Ma, ker malo preveč kompliciramo (no, kakor se vzame), je vsak RD kar naporen in ker imam za početi toliko bolj pametnih reči... čeprav je pa tudi res, da starejši otroci že povedo, kaj in kako in kolikor vidim so tile današnji RD-ji čisto mimogrede izpeljani... jaz raje ne povem, koliko je bila za ta starejšega lanskoletna torta user posted image , izgledala je pa res bombastično, okus pa pač slaščičarniški, sicer naj bi imeli tam dobre, ampak čez domačo je ni, no spet ne glih vsako; je pa lani user posted image spekel torta in ta je bila pa res dobra, da dol padeš, pa tudi zelo lepa, ampak preproste oblike. Mi bomo za Izaka najbrž samo tisti dan, ko pride RD povabili najožje, splekli troto in to je to.

Kakšna očitna razlika med sinovoma, Ta starejši nikoli ni slišal na svoje ime, kaj šele da bi prišel k tebi, še danes se včasih naredi neumnega user posted image , Izak pa takoj kar prinori tudi izza vogala user posted image in tok se rad stisne, prov zanimivo, kako je vsak človeček res čisto svoja zgodba.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
29.9.2011 5:18:36   
tinaaleks
missD- sem delala orehovo z masleno kremo. Jo imamo vsi domači zelo radi, pa še taka jesenska je. Na srečo nimamo nikakršnih alergij.....

Evo, spet dmo ob 5 pokonci....user posted image

Se moram pa spomniti še program za današnji dan z A. Včeraj sva bili v ZOO, pa nisva videli kaj veliko živali, ker je bilo igrišče bolj pomembno....user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
29.9.2011 9:10:59   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: missD

mamamajča tiste slikice so na ogled samo na FB. semle gor jih ne dam niti pod razno :)

Razumem! user posted image

Mala velika Nia od mamice kpmk danes praznuje, VSE NAJBOLJŠE!!!!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
29.9.2011 18:57:07   
filisa
Draga Nia - vse najboljše user posted image . Kpmk - javi se kaj na RR user posted image .

roberta69 - navijam za punčko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4747
29.9.2011 20:04:26   
tinaaleks
kpmk-user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
29.9.2011 20:05:21   
filisa
Draga Nia - vse najboljše user posted image . Kpmk - javi se kaj na RR user posted image .

roberta69 - navijam za punčko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4749
1.10.2011 16:39:10   
tinaaleks
Danes skoz nekaj pospravljam, pa se nikjer nič ne poznauser posted image . Zakaj se sploh lotimo teh stvari??user posted image

otroka pa itak delata traparije, tako da imam vedno več za pospravit....user posted image  Pospravim igrače, da lahko posesam in tako ko zaključim so spet vse po tleh.... In sem na istem....user posted image

V ponedeljek pa začnem s službo. jo imam do 16, mož do 15.30. Tako da bosta kar dolgo v vrtcu.... user posted image Pa še babi servis ne morem izkorostiti, ker še vedno delata.... Se bomo že navadili na ritem....

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?