Roberta69
|
Čestitke slavljencema! Evo, smo si želeli in baje res dobimo ... smo vsi trije veseli, Izak j epa še premajhen, da bi vedel, za kaj gre . Jaz pa vedno bolj razmišlja, da bomo praznovali kar za vse tri skupaj . Ma, ker malo preveč kompliciramo (no, kakor se vzame), je vsak RD kar naporen in ker imam za početi toliko bolj pametnih reči... čeprav je pa tudi res, da starejši otroci že povedo, kaj in kako in kolikor vidim so tile današnji RD-ji čisto mimogrede izpeljani... jaz raje ne povem, koliko je bila za ta starejšega lanskoletna torta , izgledala je pa res bombastično, okus pa pač slaščičarniški, sicer naj bi imeli tam dobre, ampak čez domačo je ni, no spet ne glih vsako; je pa lani spekel torta in ta je bila pa res dobra, da dol padeš, pa tudi zelo lepa, ampak preproste oblike. Mi bomo za Izaka najbrž samo tisti dan, ko pride RD povabili najožje, splekli troto in to je to. Kakšna očitna razlika med sinovoma, Ta starejši nikoli ni slišal na svoje ime, kaj šele da bi prišel k tebi, še danes se včasih naredi neumnega , Izak pa takoj kar prinori tudi izza vogala in tok se rad stisne, prov zanimivo, kako je vsak človeček res čisto svoja zgodba.