BLOOM 1
|
Evo mene .Dobro jutro,he-he. Kot vedno,BLOOM in nočni efir!!!! Danes smo stari točno 6 mes (kako hitro to gre),jaz pa,packa ena,vam dolgujem še porodno zgodbo . Tko vas pogrešam,pogrešam lansko leto,13.04.2010 sem imela NS,ah......punce sorry,sorry,sorry,niman časa.Tko kot zaj grem spat,vstanem pa ob 7,in spet v pogon,enga ta,drugi se,levo, desno.Upam da bo v poletnih počitnicah kaj več časa.... Pokora,srce,daj bar ti,prijdi k nam v Prekmurje. Ali če katera druga bo pri nas evo moj mobi,prosim pokličite me,ka se dobimo na eni kavici 041 239 771. Drugače naš cuker raste,priden fant,pa čeprav nič ne spi ,radi ga mamo.... 3krat smo že imeli bronhitis in enkrat pnevmonijo(pljučnico),zaj pa je dobil nek prašek SINGULAIR,da ne bo vsak prehlad takoj prerasel v bronhitis.Vsak dan en prašek 3 mes. Bomo videli.Zobkov še nimamo,sedi, če podložim blazino,obrača se na trebušček v eni sekundi,lahko povem da ležanje na trebuščku je najlepši položaj .Glede GH,no mi smo vedno neki ekstra,zjutraj flaška NOVOLAKA,pol pa sadna kašica,pol pa kosilo mesna kašica pa juhica,pol pa keksolino na žlico ali pa zdrobova kašica,pol pa jogobela ta "sadni otok",pred spanjm pa še enkrat NOVOLAK.
< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 12.4.2011 2:03:06 >