|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
7.4.2011 13:49:50   
anju
filisa srečno pot!

tybysy prosene kosmiče lahko daš, če se se nisi odločila dajat glutena, koruza nima glutena. če ga pa daješ pa kar vse. drugače se ga uvaja med 5 in 7 meseci, optimalno menda med 6 in 7. pred 4 in po 7 pa ni priporočljivo.

punce kako naj ga prepričam da bo kaj pil. ker noče, ga skoz pristavljam, saj kaka trdo. čaj ni dober, niti kompot. sladkala pa ne bi rada.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.4.2011 14:26:01   
3x mami
zobka se vedno ni nikjer, je pa vseeno boljse spal in se zbudil prav dobre volje. bah user posted image

anju, si probala samo vodo? midva sva mu jo zacela mal dat, kar v navadnem kozarcu. sicer se cudi, vecina gre mimo, ampak nekaj vseeno popije.

tybysy, kot ti je napisala anju. te prosene imajo v dm-ju (drugje jih se nisem vidla)
mi ne kompliciramo okoli glutena. od prvega otroka do zdaj (in to je sam 5 let!) se je doktrina precej spremenila, tako da niti ne gledam vec.

graha iz konzerve pa ne bi dajala tako majhnemu.

missD, hvala za info, sam bolj tezko bo zneslo. vseeno javi termin, pa da vidim. bi bilo pa hecno, vse z otrocki, jaz pa iz sluzbe. sem si pa na pisalni mizi polepila steno s slikami otrok. me hitro spravijo v boljso voljo user posted image

Pokora, nos se zdravi, pocasi. zdaj je se cisto malo pobarvan, je pa na sredi se vedno mal otecen. moram mal vprasat pediatra, kdaj naj se gremo spet mal pokazat. verjetno moramo se mal pocakat.

gh. zelo odvisno od dneva. z mojim nimata nekega pravega ritma, vsak dan je drugace. jaz mu jo ponujam vsakic ko mi jemo, pa se kdaj vmes.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.4.2011 13:22:56   
tybysy
Jaz pa ne vem, kaj se mi dogaja user posted image Menstruacijo sem dobila 7 tednov po porodu (sredi decembra). Od takrat je pa ni. Nisem se preveč obremenjevala, ker sem že celo življenje navajena na neredno (v povprečju na 35 dni, včasih je pa po 3 ali 4 mesece ni bilo). Zdaj po porodu so pa še bolj zmešani hormoni, a ne. Dva tedna nazaj sem si nehala črpati mleko. Do februarja sva uporabljala kondome, potem pa ne več, ker bi rada ponovno zanosila. Vsaka 2 tedna naredim test, ki je bil vedno negativen.
Včeraj in danes pa v trebuhu čutim tako, kot sem čutila prve gibe lani user posted image Noro! Da je zanositev možna kljub kondomu mi je jasno (nič ni 100%), ampak da bi pa test negativno pokazal, pa ni logike. Gibov se verjeno ne čuti pred 16. tednom? Sploh mi ni jasno, nimam pa nobenih drugih znakov. Se mi kar tisti naslovi prikazujejo "do poroda ni vedela, da je noseča". Ah, zmešana glava - verjetno sem bila včeraj preveč na soncu user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.4.2011 14:28:58   
3x mami
tybysy, tezko verjamem, da bi ze prisla do brcik in da ne bi nic vedela prej. testi so kar zanesljivi, se mi zdi. jaz bi prej rekla, da psiha lahko kdaj fajn ponagaja. ti povem iz prve roke. po prvem porodu nisem uporabljala zascite, ampak do prve M je minilo dobrih 8 mesecev. po pol leta sem zacela delat teste, a nic niso pokazali. ko sem zanosila, sem to cutila in ko sem sla delat test, sem preprosto vedela, kaksen bo rezultat. po drugem porodu je minilo eno leto, preden sva spet opustila zascito. in leto in pol, da nam je uspelo...
jaz bi ti najrajsi svetovala, da odmisli ponovno zanositev (in verjemi, vem, kako tezko je to) in preprosto uzivaj ob mozu in ob otrocku. ostalo pride. ce nimas se m, si doloci en termin, recimo zacetek meseca, pa takrat naredi test. konc koncev, tudi z rednimi ciklusi, se dela teste nekje enkrat na mesec, ne? ce ti pa vseeno ne da miru, pojdi na krvni test. tako bos tocno zvedela. drzim pesti, da vam cimprej uspe user posted image

vikend, koncno user posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.4.2011 14:31:31   
3x mami
aja, lahko se zgodi, da dobis m in potem spet dolgo ne. kar nekaj casa so hormoni se mal zmesani, tako da ni za racunat nanje... ni da potem dobivas vsak mesec spet redno. in tega ti nihce ne zna napovedat. sam teste imas za orientacijo.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.4.2011 16:13:43   
S*
Jaz sem tudi dobila M že januarja in od takrat ne duha ne sluha.

Včeraj smo imeli P, imamo 62cm in 6200g, dobila je III.pikico in drugo dozo za rotari, sedaj je pa za nekaj časa mir. Glede GH je rekla naj začnemo uvajat meso in gluten, jajčni rumenjak okrog 7 mesecev, skutke in jogurte pa okrog 8 mesecev. Za voziček pa je rekla naj jo poskusimo še malo zadržati v košari in da so otroci zreli za športni del komej ko se znajo sami posedatuser posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.4.2011 16:20:07   
tinaaleks
jaz pa nimam težav z M-je redna,temu pripomorejo tudi tabletke.

Včeraj smo imeli tudi mi P. 7650g in 70,5cm. Smo pa pridni in že sedimo.... user posted image  Je sestra že kazala kako naj ga navadimo na plazenje....
Sva bila pa zelo dolgo v ZD, ker je bila dolga vrsta za laboratorij....

Danes sem pa  še vedno sama doma- mala je šla z babico plavat, mož pa s kolegico na pijačo, vsi bi pa radi potem imeli večerjo, mali pa zoprn.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.4.2011 20:03:30   
anju
3x mami kako lepo znaš ti napisat nasvetuser posted image tybysy jaz že komaj čakam da katera od oktobrk 2010 oznani novo nosečnostuser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.4.2011 9:48:40   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: anju

jaz že komaj čakam da katera od oktobrk 2010 oznani novo nosečnostuser posted image

Jaz tudi user posted image

Začela sem jest normalno hrano user posted image - z izjemo oreščkov! te doktrine okrog hrane pri dojenčkih se pa res spreminjajo hitreje kot moda user posted image Zaenkrat pri koži naše male ni spremembe (enako slaba user posted image ),  kakanje pa se je končno malo umirilo - sicer ni še OK, ma vsaj nima več barve špinače pa tudi manj pogosto je.

hrana - pred enim tednom sem ji dala prvič malo krompirja in ji je kar šlo. Zdaj nadaljujeva z bučko. No, količinsko sva le na par žličkah, ma vsaj všeč ji je user posted image Za pit pa ji dajem vodo iz kozarca - požirek ali dva, da se navadi. Zgleda, da bomo kar preskočili take in drugačne flaške.

oblačenje - ko je v vozičku, eno plast več kot meni, ker je na miru. Itak pa se raje nosi in jo še pregrejem, ko se stiskava  

missD - dojenčki še nimajo alergije na cvetni prah, pojavi se okrog 2. leta. Verjetno se Jakobu solzijo očke, ker ima zamašen nos - mali imajo ozke solzevode in če je nosna sluznica otečena, solzice ne morejo odtekat v nos. Poskusi mu dobro čistit nosek, očke pa mu spiraj s fiziološko.

3x mami - verjetno boste dobili vrtec, ker je septembrček pa še dva vrtičkarja imaš (to pri nas upoštevajo). Za mojo so pa že povedal, da ne bo sprejeta, ker je oktobrka 1.9. še ne bo stara 11 mesecev.  

< Sporočilo je popravil M&A -- 9.4.2011 9:49:40 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
10.4.2011 20:09:34   
missD
M&A hvala za ta podatek! Je res, očitno so bili učki in mencanje posledica prehlada saj zdaj tega ne počne več, ko je prehlad že skorja minil.

Moram rečt, da teli nastavki za sesalec za čiščenje noska so super. tooolk ven potegnejo!
Na začetku tedna smo imeli problem, ker se je jakob začel jokat že samo ko je slišal sesalec, sedaj ga ni treba več držat in tudi joka ne več toliko. Tudi Sofia se počasi vdaja, ampak držat jo je pa še treba,ker tako vrti glavo!

Včeraj smo bili 2h na sprehodu pa kar po travniku oz po trasah od traktorjev in sta spala kot ubita zbudila sta se šele, ko sem zapeljala na makedamsko cesto(očitno ni več dovolj treslo user posted image )

GH Sofia je čudna. Mala afna na kvadrat. En dan noče usta sploh odpret, še smeje se z zaprtimi usti spet drug dan jih odpira kot nora. Jakob je pa itak kot mašinca ko vidi žlico začne kot en vrabček odpirat usta, če ga pa oči zmoti se mu začne smejat in to kar s polnimi usti. Pa ker sta prehlajena in občasno malo kihneta pa zakašljata...se vam lahko dozdeva kakšno veselje imam potem s čiščenjem.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
10.4.2011 20:35:26   
caroline1
3x mami ne se jezit na nas..sej smo vse še tukaj user posted image res pa da manj pišemo. na dveh koncih ne uspemo.no vsaj jaz ne!

moja mala je čist divja. po celi dnevni sobi leze.največkrat pa kam v kak kot. ker hoče priti k meni in rine nazaj user posted image je pravi sonček. smeje se. ponavlja za mano. zna kašlat pa vleč noska, pa roko da za dober dan user posted image user posted image user posted image se ji posreči in potem je ati cel ponosen. debeluška je še vedno. prav težka je. sedi še ne dobro, jo pa imam že v športnem delu. oblačim jo manj kot sebe ali pa isto. ima vedno tople rokice. če je kak veter pa pokrijeva noge z dekco. je rada. najraje hruške in slive. danes je dobila prvič mesek in ji je tudi krompir šel bolj v slast. gluten uvajava s piškotkom 1/4 v sadje. ali pa s kupljeno kašico gris/vanilla pribl 1/3 v sadje. tudi jogurt je že probala. pije pa zelo rada. karkoli. me je skrbelo, ko sem prešla iz instant hipp komarček na filter, pa ni nobenega problema spije od 1-2,5 dcl na dan. tudi ponoči se še zbuja za jest.

tudi jaz sem ok. precej boljše v bistvu.hormoni počasi lezejo na normalen nivo. še nekaj mesecev, da se vse normalizira.je pa razlika očitna.

vsem ki imate težave upam, da se kmalu rešijo. uživajte v sončku in nasmeških svojih malih sončkov.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
11.4.2011 10:16:18   
M&A
Kakšne pa so prednosti FB pred RR, da ste večina pobegnile tja? Jaz nisem na FB, tko da ne vem...

Bi vas pa prosila, če se menite za kako srečanje LJ-okolica, da  sporočite še tu.

Mala bi tipkala z mano user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
11.4.2011 12:48:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu M&A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.4.2011 2:00:26   
BLOOM 1
Evo meneuser posted image .Dobro jutro,he-he. Kot vedno,BLOOM in nočni efir!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes smo stari točno 6 mes (kako hitro to gre),jaz pa,packa ena,vam dolgujem še porodno zgodbo user posted image user posted image user posted image .
Tko vas pogrešam,pogrešam lansko leto,13.04.2010 sem imela NS,ah......punce sorry,sorry,sorry,niman časa.Tko kot zaj grem spat,vstanem pa ob 7,in spet v pogon,enga ta,drugi se,levo, desno.Upam da bo v poletnih počitnicah kaj več časa....

Pokora,srce,daj bar ti,prijdi k nam v Prekmurje. Ali če katera druga bo pri nas evo moj mobi,prosim pokličite me,ka se dobimo na eni kavici 041 239 771.

Drugače naš cuker raste,priden fant,pa čeprav nič ne spi user posted image user posted image ,radi ga mamo....

3krat smo že imeli bronhitis in enkrat pnevmonijo(pljučnico),zaj pa je dobil nek prašek SINGULAIR,da ne bo vsak prehlad takoj prerasel v bronhitis.Vsak dan en prašek 3 mes. Bomo videli.Zobkov še nimamo,sedi, če podložim blazino,obrača se na trebušček v eni sekundi,lahko povem da ležanje na trebuščku je najlepši položaj user posted image .Glede GH,no mi smo vedno neki ekstra,zjutraj flaška NOVOLAKA,pol pa sadna kašica,pol pa kosilo mesna kašica pa juhica,pol pa keksolino na žlico ali pa zdrobova kašica,pol pa jogobela ta "sadni otok",pred spanjm pa še enkrat NOVOLAK.

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 12.4.2011 2:03:06 >

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.4.2011 2:14:01   
BLOOM 1
Tehtamo 8500,baje.Sestra ga je vagala(tehtala),tko na brzino,sistematski mamo 19.04 ,pol pa točno javin.

starejši sin pa je prestal še eno operacijo kolena,če vspomnite,da je imel miniskus,zaj pa je bila rekonstrukcija križnih vezi.Zelo je zahtevna operacija in zelo počasno okrevanje,zaj,2 mes po op.še vedno ma terapije,21.04 pa gre še v toplice,14 dni,plača ZZZs.

No tkole,samo da veste,da še živim user posted image user posted image user posted image .

Javin se ko bom lejko...

Lepo se mejte,pa se slišimo...

Vaša BLOOM.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.4.2011 2:15:28   
BLOOM 1
Aja,pa še to sorry za morebitne napake,že spim user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
12.4.2011 7:51:16   
anju
ooooo bloomuser posted image user posted image naš ima tudi danes pol leta pa kako kilo manj. porodno zgodbo pa res skupi spravi. take "obletnice" so idealna priložnost za podoživljanje. jaz se spominjam že od včeraj popoldneuser posted image

ima enega zobka (se vidi), obrača se na trebušček, pridno je. danes bo dobil prvič meska.
prehitro gre vse to, bi se moglo da zamrznit kak trenutek.
user posted image

M&A in kolumbo oz prav vse, dogovarjamo se za srečanje v kopru nekako naslednji teden. 3x mami lahko bi tvoj Jana pripeljal, ti bi pa priletela med malico?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
12.4.2011 10:49:45   
filisa
bloom1 - lepo te je slišat oz. brat po tolikem času! Če boš kaj v Mb sporoči, pa se lahko dobimo na kavi user posted image .

anju - čudovita slika- direkt za v okvir! Kako je bilo Vitanu všeč njegovo prvo meso?

kolumbo - super za prvo prespano noč, da bi bilo še več takih oz. še bolje kar vse user posted image . Pa 100  user posted image  za zdravje.

caroline1 - tvoja Daša pa res lepo napreduje user posted image . Mi  še ne lezemo  prav - se zelo trudimo, a se bolj vrtimo v krogu (z vzdignjeno rito user posted image ), kot pa premikamo naprej ali nazaj. Vesela sem, da si tudi ti bolje! A slive Daši skuhaš? Jaz vso sadje dajem Brini sveže, samo pri slivah sem pa malce skeptična, pa tud bio jih nikjer ne dobim oz. vsaj s poreklom nekje blizu (še ni sezona za njih..).
Moramo se spet kaj dobit, da malo počvekamo user posted image . Mamemajče in kpmk tud že dolgo nisem slišala user posted image .

Čestitke vsem za pol leta user posted image . Mi smo pa v nedeljo napolnili točno 6 mesecev. Včeraj smo dobili 3. pikca, ki ga Brina niti zaznala ni, le ponoči je dobila malo vročine, ampak je zdaj vse ok.
Veliki smo že 66,6 cm in tehtamo 7790 g. Nam je zdravnica rekla, da ne rabimo kalorij štet user posted image . Za zaprtje oz. trd kakec pa je svetovala namočene ovsene kosmiče, kot dodatek k jedi.

Naše prvo potovanje smo tud uspešno prestali. Med skoraj 6 urno vožnjo smo se le enkrat ustavili, da smo se nahranili , previli in razmigali. Brina se je med vožnjo igrala ali pa spala. Tud spanje drugod in malce spremenjen tempo ji nista povzročala večjih težav. Res sem bila full vesela, da je šlo vse tako gladko in da je naša žaba spoznala svojega dedka ter pradedka in prababico user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
12.4.2011 12:26:54   
3x mami
ooo, same lepe novice danes user posted image

lepo vas brati, nekatere tudi po tako dolgem casu!

anju, res lepa slika. tako sta lusna!!

srecanje. tezko kaj obljubim. ce bi mi uspelo, bi pa prisla sama, moja2 sta predalec, da bi se vozila v koper na sprehod. zal.

meso. hm, se edino, kar nismo poskusili. drugace se pri nas stalno kaj dogaja. zdaj se ze kar konkretno premika potleh. ne pravo plazenje, ampak se priblizuje. ko ima motivacijo, se nekako ze spravi do zeljenega cilja. pocasi spreminja dnevne spalne navade - ima par daljsih spancev. je pa se vedno tako, da nima pravega ritma ne hranjenja ne nic. vse je tako, na priblizno. danes se je recimo ves srecen zbudil ob 4.30 - blagor njemu, ko lahko odspi cez dan.

caroline1, saj se ne jezim. moras pa priznat, da malo je pomagalo - spet ste se mal oglasile user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
12.4.2011 13:37:37   
tinaaleks
vse imate tako dobre novice, jaz pa sedaj samo čakam kdaj pridejo notice n našo hišo. Je naša skupina v vrtcu na udaru in seveda bo Aleksandra najbrž zbolela ravno za praznike, ko smo se za cel teden želeli odpraviti na Notranjsko. Enkrat moramo prebolet....

Mi smo pa že kar lepo fajn na mesu in prav uživa. Na srečo ni z njim nobenih težav. tudi kakšne težje bolezni se ga ne primejo.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
12.4.2011 22:08:30   
kokoška10
anju zeloooo sta lušna

Jst sem ji pa meso prvič dala v nedeljo,to je tako jedlo pa mlaskala,sam se ji nisem upala preveč dat ,da ne bi blo pol kaj narobe.user posted image Se ji pa ne upam dat še glutena pa skutke. user posted image  A ve to že dajete?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
12.4.2011 22:21:39   
missD
kokoška10 baje je najboljši čas za uvajanje glutena ravno nekako med 6. in 7. mesecem.
Jaz mojima občasno že dam kak kruhek za glodat,kaj več pa še nismo.
mesek-zaenkrat samo piščanca-pa lepo pridno jemo... no vsaj Jakob...Sofia ko je pri volji :)

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
12.4.2011 23:26:53   
Pokora
Ooooo Bloom!!user posted image  Lepo da si se zopet malo javila. Škoda da se nisi par dni prej user posted image  Smo se potepali po vaših prečudovitih koncih. Bi se z veseljem dobila s tabo na kako kavici! Sem si spravila cifro v mobija, te naslednjič zahaklam user posted image

M&A kako je, ko zopet lahko ješ kar češ? Zanimivo da ni slabše z malo kot je bilo ko nisi skoraj nič jedla. Na kaj je pa potem sploh alergična?

Filisa, lepo da vam je pot dobro uspela in da Brine ni vse skupaj ziritiralo.

Kolumbo dej nam zaupaj recept za spanje ponoči! Zdej bi se pa res enkrat mogli že dobit za kako vozičkanje.

Tybysy, kolikor sem jaz gledala te oddaje ko ženske niso vedele da so noseče, sem videla da po določenem času (ne vem po kolkem) testi nosečnosti ne pokažejo več pozitivne nosečnosti ker baje BetaHCG po določenem tednu ful pade. Obišči G, mogoče so pa res brcike user posted image  Držim pesti da souser posted image

Čez vikend sem v kupila res dobre jabolka in jih je lisička mala z veseljem pojedla. Dones sem ji spet dala krompirček in bučko, pojedla čisto malo. Ima kot kaže izbran okususer posted image , ker zadnjič enkrat ji tudi navaden jabolček ni šel najbolje.
Zna bit da je Bina res alergična na mleko. Se zdaj že od pregleda izogibam mleka, v soboto pa sem si v Prekmurju naročila ajdove štruklje in šele, ko sem jih že pol pojedla, pogruntala da ne smem skute. Sem bila tako jezna sama nase!user posted image  Čisto sem pozabila, kot da bi mela prazno glavo!!!! No, mala je naslednji dan imela zopet rdeča lička.

Anju, slikca je pa itak s5 čist adijo pamet. Kdaj bo pol tvoj prišel poslikat vse naše škrate? user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.4.2011 7:39:06   
anju
jutro

mesek je šel tako tako. mogoče nisem dobro pripravila. kako ga ve pripravite?

kokoška10 zdaj lahko pade že kaka paštica.

Pokora joj, težko bo vse poslikal, vedno neki nerga nad pogojiuser posted image ko pride majabar v slo, bomo enkrat mogli organizirat vseslovensko srečanje. če bo za vikend se zna pojavit tudi moj.
pa škoda za alergijo, upam da jo hitro prerasteuser posted image

Vitanu se, zdaj odkar je bolj toplo in odkar je bolj zalit, pod brado delajo pikice. kako lahko naredim da jih ne bo?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.4.2011 8:44:31   
3x mami
anju, ce je to sam pod brado (verjetno je kaka gubica, al kar tako?) in ko je toplo, potem je to zaradi potenja. nas prvi je imel fajn podbradek, da sem mu ga morala prav dvigovat, da sem lahko ocistila spodaj. drugace, pikice. glej, da ni prevec oblecen. ajan, in po vsakem hranjenju pazi, da vse lepo ocistis in umijes. nasa srednja ima zelo obcutljivo kozo in se danes, ce se po hrani ne umije dobro, ima takoj razdrazeno kozo.

naslednji teden je pa pri nas 'zobarski teden'. vsi, ki imamo zobe, ga imamo user posted image tako tezko dobit datume...

Pokora, kje pa si kupila jabolka?

nas se je zbujal na dve uri. verjetno ga je matral kupcek - je komaj ob 4h uspel podreti tri prav pivske kupe.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?