M&A
|
Z malo bi morali danes k dermatologu, pa je ponoči zakurila Že par dni smrka in kreha, zdaj pa še to... anju - hvala za link za melem, sam mislim da ne bom naročala. Ne vem ,če lahko zaupam sestavi mazila, pa tudi če je noter res to, kar piše, sem se posvetovala s teto farmacevtko in mi je naštela več potencialno škodljivih učinkov. Ni vse, kar je "naravno", tudi koristno. Zaenkrat čakam dermatologa. Pokora - hvala za link, bomo ziher našli kaj pametnega! Vleče nas pa v tople kraje, sredi junija (nekje 10.-24.) zna bit na severu še zima. caroline1 - sem na dieti urtika 3 (izogibanje hrani, ki vsebuje konzervanse, arome, aditive, ojačevalce okusa (E-ji), jušne kocke, začimbe, umetne sokove, kokakolo, klobase, hrenovke, salame, paštete, konzervirano hrano, kivi, citruse, paradižnik, papriko, med, jagode, morske ribe, svinjino, arašide, lešnike, orehe, mandlje, čokolado) pa še brez jajc, mleka in do nedavnega brez pšenice in drugih glutenskih žitaric. Tudi moja se praska kot zmešana, posebno če se pregreje. Možno, da je tvoja res imela reakcijo na riž. Najbolj boš sigurna, če "ponoviš vajo", ko se ji koža izboljša. tinaaleks, Najki - jaz tudi komaj čakam na kolesarjenje! Naš tastarejši je šel na kolo šele pri enem letu, ker je spomladanček, tasrednji pa že pri 7 mesecih, ko je znal stabilno sedet, tako da računam še kak mesec ali dva pa šibamo!
|