|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
28.1.2011 16:13:45   
caroline1
tudi jaz pogrešam trenutke v dvoje...ampak zmanjka časa...al pa energije. lepo pa je brat, da uživate in dajete mesto tudi svojemu partnerskemu odnosu. to je samo pozitivno. ne dolgo nazaj sem razmišljala o tem, da se z mojim odtujujeva...jaz živim za malo in z malo...ker mi zelooo malo pomaga sem zvečer utrujena, če ne pa jezna na njega, ker mi nič ne pomaga, in se mi sploh ne da ukvarjati z zakonskimi obveznostmi user posted image mah sej bo že.

malaneli- za RD sem dobila knjigo Moj čudežni malček. za vsako stvar je minimalen razpon 2 mesecev. pri nekaterih stvareh tudi 4 ali več. pač odvisno od vsakega otročka. če se ti zdi, da karkoli ne štima pa vprašaj P.

gospodinja- ko bom velika jo bom tudi jaz imela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.1.2011 16:14:05   
majabar
missD, tocno to sem imela v mislih, ampak si ti bolj elegantno razlozila:).
caroline, jaz sem ze velika, imam ze dober meter in pol, prav dosti vec pa ne:). Verjetno se le nahajam na pravem koncu sveta in je lazje;).

< Sporočilo je popravil majabar -- 28.1.2011 16:19:14 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.1.2011 16:25:44   
caroline1
potem sem pa jaz s svojimi 174 že prevelika???!!! user posted image user posted image user posted image

če je tam tvoj najdražji, potem si ziher na pravem koncu sveta...jaz pa ne bi šla...Evropa še gre...čez kak ocean pa ziher ne user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.1.2011 16:46:57   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a ta velik? Moj je tudi tak, sanjavček. Ko ju pridem v vrtec iskat, rabimo pol ure, da se odlepimo od tam. Da ne govorim, kako izgubljam živce, če se nam kam mudi ...

Ja, dobesedno isto je pri nas! Tavelik sanja, tasrednjemu se ne da, tamala se zraven dere v vozičku, mami bo pa hmal na apaurinih user posted image No, ko je kriza, tasrednjega zrihtam, ma 5letnika pa res ne bom oblačila in obuvala (čeprav v vrtcu vidiš tudi take primere).

Pokora - dela pribl. 2,5 h osnovo, za dodatno rabi še kako uro. Sama sem seveda bolj hitra, le da imam mir. Odvisno kako veliko stanovanje imaš in koliko "podlage" za spucat user posted image    

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.1.2011 17:13:10   
majabar
caroline, mogoce si pa res ze zamudilauser posted image . Mogoce pa potem, ko bos sla ze 'nazaj skupaj'user posted image .

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.1.2011 17:26:27   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a ta velik? Moj je tudi tak, sanjavček. Ko ju pridem v vrtec iskat, rabimo pol ure, da se odlepimo od tam. Da ne govorim, kako izgubljam živce, če se nam kam mudi ...

Ja, dobesedno isto je pri nas! Tavelik sanja, tasrednjemu se ne da, tamala se zraven dere v vozičku, mami bo pa hmal na apaurinih user posted image No, ko je kriza, tasrednjega zrihtam, ma 5letnika pa res ne bom oblačila in obuvala (čeprav v vrtcu vidiš tudi take primere).

Še jaz, še jazuser posted image
Naše dete zjutraj jamra, da pa ne bi v vrtec... Potem, ko greva, mi pa ekstra naroči, naj pridem po spanju. ne po kosilu, ampak po spanju. In ko pridem po spanju: "Se še lahko malo poigraaaaam?" "Jaz še zdaj moram jesti, ker sem zeloooo lačen."
In nikak, da ga spravim od tam. In ja, če se mudi, je veselo.
Ah, kdo bi jih razumel- da ne govorim o spravljanju pa o garderobi, pa kako posikat svoje stvari, se oblečt.... vidim, da mam res jeklene živceuser posted image

Večer v dvoje- no, midva sva si ga kar večkrat vzela, ko sva imela samo še Marka. Zdaj si ga še nisva, niti nimam kmalu v planu, glede na Brinovo spanje. ali bolje rečeno NEspanje!
Greva pa konec februarja na Stan Up večer tukaj v Šmarju in te urce nama pa ne vzame več nihče! :)

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.1.2011 18:23:19   
majabar
mamamajca, tako je prav. Posvetita se drug drugemu. Je pa res dosti lazje, ce otrok spi. Jaz sem ga z veliko lazjim srcem pustila doma ponoci, ko sem vedela, da spi, kot podnevi, ko rabi animiranje, hrano, previjanje...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.1.2011 18:35:54   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: M&A
ma 5letnika pa res ne bom oblačila in obuvala (čeprav v vrtcu vidiš tudi take primere). 

To moj mrožek velikokrat naredi, če hoče priti v službo v doglednem času. Ker naš res rabi pol ure da se sleče in preobuje. Da o tem da eno uro je večerjo niti ne govorimuser posted image  
Mamamajča, men tut mulček že cel teden govori da sem prehitro prišla po njega. Se popoldne ful lepo igrajo, pa mu ni za jit domov.

M&A no neki tazga sem jaz računala da bi rabila za pospravljanje.

Majabar, tako sem jaz tudi že dojila malo in sicer ko se mi je mastitis delal.

2ursae uživajta!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.1.2011 18:44:09   
majabar
Midva imava cca 60 kvadraov veliko stanovanje. Vedno je razmeroma pospravljeno, ker ne preneseva nereda. Zadnjic nama je prisla ena pomagat in smo vsi trije (jaz sem imela presledke, ker sem dojila in se ukvarjala z LM) pospravljali 8ur! Ko se loti moj dragi cistke, to izgleda tako, da recimo jogi vzame iz okvirja, okvir dvigne, ga presprica in prebrise. Zaluzije tudi vzamejo svoj cas, vsako palcko je potrebno posebaj obrisati. Premakne pralni stroj, da pomije spodaj. Stedilnik nese pred hiso in ga presprica s 'strajfiksom' (ne poznam slovenske besede)... Tako da 2 ali 3 ure nikakor ne bi bile dovolj. Jaz ze celo jutro nekaj urejam, pa se gospodicni, ki pride, bom pomagala, drugace ne bo 'nic' narejenega:).

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.1.2011 19:26:47   
Pokora
Kako na gosto pa tvojega zagrabi da vse tako prepuca?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.1.2011 19:34:14   
anju
vse do Kolumbije se splača po takegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.1.2011 20:10:29   
mamamajča
Ja pa res! user posted image

Saj, če maš voljo in se res spraviš, se kar zavleče. Jaz nekako ločujem pospravit stanovanje in "spucat" stanovanje. Če se grem to drugo, mam res kaj delat. Da ne govorim o kakih predalih, omarah, elementih... mam pa en dan premalo.

POKORA- sem že večkrat razmišljala in ti hotla napisat- tvoja dva in moja dva mulca so si neverjetno podobni. Ko ti pišeš  o kaki veleumni svojega sina, si jaz samo mislim o, mam tud enega takega doma. Vedno kaj podobnega, res hecno naključje.
Ker moje dete je takoooo počasno- enih 2x, 3x mu še rečem, naj se sezuje, vzame copate itd., potem četrtič ga pa kar sama preobujem, ker je res.... adijo.... Saj sem zadnjič pisala, kako si je iskal gatice- v kuhni, kopalnici, samo v sobi neuser posted image Kaj jim dogaja ej....

No v vrtcu pa imajo naše tri velike skupine, ki so v zgornjem nadstropju, ogroooomen zastekljen zimski vrt in tisti, ki ne spijo, se lahko tam igrajo. In je zakon in zato moj otrok noče domovuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.1.2011 20:15:05   
majabar
Moj bi najraje, da bi bilo vedno tako cisto. Ker seveda ni casa, vsak dan vsaj osnovno narediva: pomijeva posodo, pospraviva posteljo, pometeva potleh. Kopalnico pomije 1x na teden s klorom, da se vse razkuzi. Bi rekla, da ga zgrabi, da je vse cisto cisto vsaj enkrat na mesec. Nisem se takega spoznala. Na sreco pa ni obsedenec, se zna sprostiti, tudi ce ni vse pospravljeno. Ampak takrat mogoce pripomne, da bi bilo treba malo urediti. Priden je, res. Dolgo je zivel sam, skrbel sam zase. Ko sem ga spoznala v Koreji, mi je ravno to padlo v oci. S sabo je imel milo in vsak dan na roko pral majice in nogavice. Pa se zobe si je nitkal:). Kaj lepsega lahko vidi zobodravnica:).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.1.2011 20:23:00   
mamamajča
Joj, majabar, prava dva sta se našla. Prav čutit je tisto ljubezen, ko berem, kako pišeš o njem :) Čisto zares :)
A ni on tud zobozdravnikuser posted image Al sem pa jaz kaj zamešala....?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.1.2011 20:23:56   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pa se zobe si je nitkal:). Kaj lepsega lahko vidi zobodravnica:).

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.1.2011 20:25:09   
majabar
:) Ne, oba sva lokostreca, no, on je trener. Drugace je pa elektroinzenir.

Neposredna povezava do sporočila: 3266
28.1.2011 20:26:47   
anju
joj, pa še lučke ti poštimauser posted image pr nas, kar crkne, ostane temno, dokler mi brat ne pomaga.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.1.2011 20:27:50   
mamamajča
Ok, sori user posted image   Saj ne vem, kje sem to pobrala :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.1.2011 20:30:13   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

joj, pa še lučke ti poštimauser posted image pr nas, kar crkne, ostane temno, dokler mi brat ne pomaga.

Maš pa enega takega, kot jazuser posted image Jaz sem visoko noseča plezala po stolih pa lepila one samolepilna kanale za internetni kabel po stropu, pa napeljevala kable noter, ker  je vedno govoro, bom jutri... Je treba celo mizo odmaknit.... No, sem jo sama potem. Jah, moški....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.1.2011 20:31:04   
mamamajča
A po drugi strani zna pa s tako malenkostjo razveselit....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3270
28.1.2011 20:31:40   
majabar
Ja, mi je prav dobro. Med nogometnim svetovnim prvenstvom sem hotela gledati prenos preko racunalnika, a ima moj racunalnik drugacen vtikac, kot jih imajo tukaj. Je vzel zicke, nekaj zvezal, vtaknil v vticnico in sva gledalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.1.2011 20:36:47   
mamamajča
majabar, glede na to, da ti LM ponoči lepo spi... kako ga uspavaš sploh? A zaspi že  med hranjenjem?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
28.1.2011 20:39:38   
anju
moj je pa šel sklapljat fit stikalo za žarnco zašraufat, vidno presran. ma včasih ledam a je to v živouser posted image dobro, ne bom preveč, ker nas včasih prebereuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
28.1.2011 20:42:27   
mamamajča
anju user posted image Si komentirala, se smejala ali ostala pametni tiho?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
28.1.2011 20:46:03   
anju
verjetno sem kaj godrnjala, nekaj je že iz mene prišlo. ma sem si obenem mislila, da bi mi bilo zelo simpatično, če ne bi bil moj partneruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?