mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: M&A IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae a ta velik? Moj je tudi tak, sanjavček. Ko ju pridem v vrtec iskat, rabimo pol ure, da se odlepimo od tam. Da ne govorim, kako izgubljam živce, če se nam kam mudi ... Ja, dobesedno isto je pri nas! Tavelik sanja, tasrednjemu se ne da, tamala se zraven dere v vozičku, mami bo pa hmal na apaurinih No, ko je kriza, tasrednjega zrihtam, ma 5letnika pa res ne bom oblačila in obuvala (čeprav v vrtcu vidiš tudi take primere). Še jaz, še jaz Naše dete zjutraj jamra, da pa ne bi v vrtec... Potem, ko greva, mi pa ekstra naroči, naj pridem po spanju. ne po kosilu, ampak po spanju. In ko pridem po spanju: "Se še lahko malo poigraaaaam?" "Jaz še zdaj moram jesti, ker sem zeloooo lačen." In nikak, da ga spravim od tam. In ja, če se mudi, je veselo. Ah, kdo bi jih razumel- da ne govorim o spravljanju pa o garderobi, pa kako posikat svoje stvari, se oblečt.... vidim, da mam res jeklene živce Večer v dvoje- no, midva sva si ga kar večkrat vzela, ko sva imela samo še Marka. Zdaj si ga še nisva, niti nimam kmalu v planu, glede na Brinovo spanje. ali bolje rečeno NEspanje! Greva pa konec februarja na Stan Up večer tukaj v Šmarju in te urce nama pa ne vzame več nihče! :)
|