|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
28.1.2011 8:48:31   
M&A
kpmk - user posted image še od mene

Najki,
kako ste?

tybysy
, sta zrihtali hranjenje?

Roberta69 - puoch, ki si ga imela na srečanju, mi je bil zelo všeč. A mi lahko prosim  posreduješ kroj ali kontakt od šivilje, ki ti ga je naredila?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.1.2011 8:56:22   
2ursae
malaneli, naj te sploh ne skrbi. Moja je ista - ne prijemlje, le opazuje in napeto krili z rokami in brca z nogami user posted image . bo že. Najraje pa itak čveka z mano. Baba, pač. Komaj čakam, da bova skupaj kofetkali user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.1.2011 9:22:17   
mamamajča
Pri prvem sinu mi je dala patronažna en kup papirjev, kdaj mora dojenček to, kdaj ono, kdaj tretje... Sem rekla, da mamo sigurno genija doma, ker je prehiteval tista pisana pravilauser posted image

MalaNeli
ne se obremenjevat s tem, kar si pišemo. Ja, nekateri prej, nekateri pozneje. Napr. od Caroline Daša je velika in močna punca, ima pač toliko moči, da se že lepo obrne. Tvoj mali drobižček pač ne. Niti se ne rabi, ker je stara tri mesece. Recimo Nia se je zadnjič na srečanju kar sama spravljala v sedeč položaj, čisto res. Kar matrala in matrala, pa bi se kar potegnila v sede, če bi se lahko. Je bla tolk zanimiva :) Mojemu to še na kraj pameti ne pade :)
Potem igrače- Brin ima obdobje, ko mu je vrtiljak izredno zanimiv, drugič ga pa noče in mu je najboljša igrača mala šumeča vrečka, ki jo vlači po rokah in jo na vsak nači proba spravit v usta. Spet tretjič mu pa to sploh ne potegne, pa bi samo ležal in gledal mamo, ki se pači in jodla.

Vsi naši oktobrčki so zdravi, zaenkrat smo hodile iz posvetovalnic vse zelo vesele in ponosne- to pomeni, da so v razvoju točno tako, kot morajo biti ;)

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 28.1.2011 9:24:28 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.1.2011 9:27:12   
snežakinja
Jutro,

Pri nas je obsedeno stanje. Driska se nadaljuje. Je mi normalno, je živahen, samo odvaja po 6x na dan tekoče in čisto svetlo skoraj belo blato z nekaj sluzi. Zdravnica ga noče niti pogledat, ker če ni drugih bolezenskih znakov bo že minilo. user posted image

Dajte mi malo napisat tiste od katerih dojenčki so meli drisko, kako ste jim pomagale.

Jaz mu za zdaj ne dajem drugega kot Biogajo in grenke kamilice.

Aja pa mož je zgleda fasal putiko. Tako da..... Familija da te kap!

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.1.2011 9:28:50   
2ursae
Vsi naši oktobrčki so zdravi, zaenkrat smo hodile iz posvetovalnic vse zelo vesele in ponosne- to pomeni, da so v razvoju točno tako, kot morajo biti ;)

točno tako, ja. Kolikor so forumi super zadeva, da kaj izveš, poklepetaš, je po drugi strani nevarno, da začneš primerjat, se sekirat zaradi stvari, ki sploh niso problematične.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.1.2011 9:30:53   
missD
MalaNeli kot so ti rekle že druge, pa pristavim moj piskerček še sama.
Ful fino, da nekaterim kakšni gibi že uspevajo... jaz imam 2 in opazim razlike...
Recimo: Sofia kadarkoli je v napol ležečem položaju ali pa lunica položaju se vleče v sedeči položaj,
napenja tiste mišice pomoje je nardila že več trebušnjakov kot jaz v svojem življenju! Njeno nasprotje je Jakob,
on je pa dec ko dec in se mu ne da neki blazno premikat. Ko paseta kravice vztrajata minuto, dve, včasih še to ne potem pa glavo dol
(ne na stran) in v jok. Pred časom sem Jakob zalotila, da opazuje svojo roko, Sofia je še ni opazila vmes pa je tudi Jakob pozabil nanjo.

Jaz se ne obremenjujem....ker je čisto očitno: če eden nekaj naredi bo verjetno tudi drugi začel to delat. Jakob je ugotovil da če nagne dovolj glavo v stran ko pase kravice se prekotali na trebuh ampak to je ugotovil "že" pred časom, Sofia pa komaj pred parimi dnevi.

Uživaj rajši s svojo pupo, celo življenje ziher ne bo samo preležala, še prehitro ga bo hotla it ven žurat s prijateljicami in osvajat fante user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.1.2011 9:50:21   
mamamajča
snezakinja, si povedala, da je to zdaj že tretji danuser posted image saj možno, da sploh ni driska, me tu zdaj težje karkoli rečemo- ampak če je... ne vem no, tako mali dojnček ne bi smel met driske tako dolgo.

Kako pa kaka, a takoj po obroku gre vse ven, še vedno zelo smrdi?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.1.2011 10:22:50   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

Dobre ste tiste, ki že razmišljate o novem dojenčku! Mene je bilo zmeraj strah, da bi zanosila v prvem letu po porodu, ker mislim, da je to minimalen čas, da se telo spet sestavi skupaj. No, pa mi smo itak zaključili - ne vem, kakšnega smeškota bi dala, ker me malo daje nostalgija, čeprav sem se zdaj zavestno odločila, da so trije dovolj. Ma rodit bi šla pa takoj še enkrat user posted image  

no tega je bilo sprva tud mene strah, pa mi je moja ginekologinja dala zanimiv, logičen odgovor:ko oz. če zanosiš, to pomeni da je telo že pripravljeno za novo user posted image , drugo pa je, če so tud tvoji živci in psiha user posted image

kpmk - user posted image  za Nio in njeno mamico, da bo spet žarela od energije!

snežakinja - meni je P rekla, da gre za drisko, ko user posted image  dobesedno lula iz ritke. 

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.1.2011 11:10:26   
Roberta69
Hojla!

Sem imela prejšnji teden malo doma še ta velikega, toliko da se mu nos mal spuca in potem niti slučajno ni bilo časa za RR user posted image . Je pa sedaj tudi Izak več buden, tako da je bilo kar pestro oz. se se sekirala, zakaj nimam več rok... V bistvu komaj čakam, da Izak malo zraste, da bomo lahko kaj počeli skupaj user posted image . Najbrž bi vsak starš rad čim bolj ustregel svojim otrokom...

IZVIRNO SPOROČILO: nejkec
Punce, sem čist pozabila povedat...a ugante kaj sem včeraj zvečer počela? Test nosečnosti delalauser posted image . To pa je bilo obujanje spominovuser posted image . No, zaenkrat ni bratca ali sestrice na vidiku.

A ste že kar v akciji user posted image ? A si že tako kmalu dobila M? Pri meni ni še nič na vidiku (mi je pa enkart kolegica rekla, da si lahko ploden, tudi če še nimaš M, kar mi ni logično user posted image ). Drugače se pa tut nisva čisto zjasnila, ali bomo imeli še enega ali ne... sva se v zadnjem času ene parkrat kar močno udarila, tako da... drugače je pa tudi tako, da user posted image po eni strani ful nima časa (čeprav je sam svoj šef) in mu je včasih že sedanja situacija čist too much, jaz pa tudi ne bi sama imela/vzgajala otrok, ker se mi to pač ne zdi najbolj kul... sem pa bolj kot ne odločena, da bi ga imela kmalu in samo še enega user posted image , ker user posted image ni glih nekaj omejen glede števila user posted image , čeprav ne pozabi dodati, da jim je treba kaj ponudit, imeti zanje čas, itd... no, jaz pa zagotovo (vsaj zaenkrat) čutim, da so trije čisto dovolj oz. si ne predstavljam in nisem sposobna, da bi se kakovostno razdala na več kot tri dele in že s tremi je kar nekaj logistike user posted image .

zdaj pa moram šibat, pridem še nazaj....

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.1.2011 11:16:35   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

mi je pa enkart kolegica rekla, da si lahko ploden, tudi če še nimaš M, kar mi ni logično user posted image

pred M imaš ovulacijo, tako sem ratala jsuser posted image

drugače pa user posted image js bi podobno kot M&A komot še rodila, mi je zaradi občutkov kljub bolečini (in glede dosedanjih poz. izkušenj) prav lepo. samo imet jih je seveda dolgoročnejši projekt kot rodit.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.1.2011 12:14:44   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: anju
drugače pa user posted image js bi podobno kot M&A komot še rodila, mi je zaradi občutkov kljub bolečini (in glede dosedanjih poz. izkušenj) prav lepo. samo imet jih je seveda dolgoročnejši projekt kot rodit.

anju, js bi tudi nosečnost preskočila - vsakič me je bilo bolj strah, da bo šlo kaj narobe, čeprav nikoli nisem imela nobenih zdravstvenih problemov, do konca sem skakala okoli in se počutim še dosti fit, moji jajčniki niso več fit user posted image Prav zato, ker imam tri zdrave otroke, nisem pripravljena sprejet tveganja. No, če bo ups, ga bomo pa imeli user posted image  

< Sporočilo je popravil M&A -- 28.1.2011 12:16:57 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.1.2011 12:48:14   
mamamajča
ooo, kako smo različne. Jaz bi pa takooo še zanosila, ker mi je pa nosečnost najlepše obdobje, pa vse tiste brcike :) Rodit pa ne grem večuser posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.1.2011 13:07:38   
MalaNeli
hehe
men je pa vse cool. nosečnost in rodit.
pa tut bom.
ko izkoristim obdobje dojenčka s tto lepotičko
hvala za vse nasvete.
:S
saj ress ne vem zakaj se sekiram in obremenjujem s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.1.2011 13:11:50   
tinaaleks
Razmišljate že o novih?user posted image
Za zdaj niti pod razno, pa tudi drugače bom najbrž ostala kar pri dveh. Vsaj zdaj se tako prepričujemuser posted image . Če bi imela nosečnost in porod tako, kot je bila prvič, bi mogoče ponovila (če ti otrok ne bi ostal dolgoročno). Gledano pa samo drugo nosečnost in porod, mam pa še veliko za premislituser posted image .

razvijanje dojenčka- Gabriel ni niti zainteresiran, da bi kaj pasel kravce. Ko je zmtran, ga niti ne probma dat, ker je takoj jok, ko je pa dobre volje (sit, previt, naspan), je pa to zanimivo samo kakšno minuti( če mu rata toliko), potem da pa glavo spet k dvoji roki in gloda roko.user posted image
malaneli-res se ne obremenjuj, kdaj kaj dela, saj sem videla pri prvi, da ni vedno vse po knjigi. NIkoli se ni obračala, sedet začela lar pozno, potem se ni nikoli plazila (resn nikoli), pri 11 mesecih pa kar takoj shodila-ne da bi naredila en korak in padla. Ne , dobesedno shodila.

Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.1.2011 14:18:37   
majabar
MalaNeli, si na FB videla filmcek. LM vse zanima, se pogovarja, grabi igracke, daje roke v usta. Vsi okrog se cudijo, da se niso videli tako razvitega pri tej starosti. Ampak, ko pomislim, da sem jaz zacela brati in pisati pri dveh letih in pol, moj bratec pa je spregovoril sele pri treh, sedaj sva pa oba normalna, z univerzitetno izobrazbo, vrhunska sportnika... Tiste razlike se ne poznajo. Vsak ob svojem casu!
Midva sva pa plesalauser posted image . LM je zaspal okrog osmih, okrog devetih sva sla in se vrnila malo pred prvo uro. In je ravnokar pojedel in spet zaspal. Pridenuser posted image , brez tezav. Midva sva se imela super, sva plesala, se spet zaljubilauser posted image . Res je bilo lepo. Prsi so bile vsakih nekaj minut vecje in polnejse, tako da sem na koncu izgledala ze kot bi imela silikon. Potem, je zacelo pa se puscati:). Malo mokra sem prisla domov in si sla iztisnit mleko. Ne do konca, ce bi slucajno hotel kmalu jesti. Enih 130ml pa je pristalo v flaski. V glavem se je super izslo, komaj cakam naslednji cetrtek:)!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.1.2011 14:26:25   
Pokora
Uh, mi je prav odleglo ko vidim da ni samo naš tak mečkač! M&A in Anju, nič pametnega ne vem napisat, bi tudi mi rabili kak nasvet.

M&A z uno gospo se nisem nič zmenila, ker računa 8€ na uro. Kar me je pa še bolj odbijalo kot cena, je pa to, da je fuuuul po cigaretih smrdela. Sem šla pol prav luftat ko je šla. Me načeloma ne moti če kadi, sam ona je smrdela ne po svežih cigaretih, ampak tist pretenstan vonjuser posted image  Sem danes klicala na ŠS in upam da me kakšna punca pokliče. Sem pa dala postavko 5-6€. Še nekaj bi te vprašala. Koliko časa na eno rundo ti pa pospravlja?

Kpmk user posted image  da Nie spet kaj ne navije.

Snežakinja, naša je že parkrat imela drisko. Enkrat sem celo njeno pokakano plenico nesla h P ko je imel ta velik kontrolo. Me je P samo grdo pogledala v smislu kaj se grem ji plenico kazat nosit in rekla da dokler ni krvi v blatu, slabe volje v smislu da skos joka, ni kaj narest. Je verjetno virus ki ga mora pokakat. Veliko mora pit in to je to.user posted image user posted image

Mi2 z Bino sva bili danes v posvetovalnici. pikice ni dobila, ker je imela v sredo povišano temperaturo, pa ker je bil bratec bolan. Čez 14 dni ponovimo vajo. Ima pa pri 3,5 mesecih 5160g in 59cm. Je še vedno lahkokategornica, čisto na spodnji meji, ampak ker se lepo razvija, mi P ni nič težila. Vprašala sem za pikice po obrazu, je rekla da je opazila in da za enkrat naj še počakamo, pa probamo še z ribjim mazilom mazat, da bomo videli ali je tako suha koža, ali pa alergija - v 14 dneh ko se naslednjič vidimo, bi moralo biti ok.

MalaNeli res se ne sekiraj. Moja se pa skoraj nič ne pogovarja. Glasno se še ni zasmejala, pa po teži in velikosti je čisto spodaj. Bo že vse nadoknadila ko bo čas za to.

Majabar, paše aneuser posted image  Mi2 tudi v kratkem ponoviva.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.1.2011 14:36:44   
2ursae
Uh, mi je prav odleglo ko vidim da ni samo naš tak mečkač! M&A in Anju, nič pametnega ne vem napisat, bi tudi mi rabili kak nasvet.

a ta velik? Moj je tudi tak, sanjavček. Ko ju pridem v vrtec iskat, rabimo pol ure, da se odlepimo od tam. Da ne govorim, kako izgubljam živce, če se nam kam mudi ...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.1.2011 14:38:31   
2ursae
pa da še jaz pohvalim svoje ljubezensko življenje: danes greva na kavo user posted image , z Lučko, seveda, ampak upam, da ne bo svetila user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.1.2011 14:43:29   
majabar
2ursae, super! Imejte se lepo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.1.2011 15:41:49   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa da še jaz pohvalim svoje ljubezensko življenje: danes greva na kavo user posted image , z Lučko, seveda, ampak upam, da ne bo svetila user posted image .
user posted image kako me nasmejiš. super super

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.1.2011 15:47:49   
majabar
anju, kako sta vidva zdaj s hranjenjem? Na kateri dojki si rekla, da se je vec jezil?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.1.2011 16:01:25   
anju
majabar moja leva dojka je zgleda drugače narejena. večji se z njo ni kregal ampak jo imel za crkljanje, spanje. zanimivo da je obakrat v prvem mesecu enakovredno konkurirala "big bubi"desni. ampak nekaj je drugače da jo ne želita tako sesati kot desno. količina mleka v njej je tako majhna, ampak nadomesti desna. problem pri Vitanu je, da se jezi tudi na veliki. in tako so boljši in slabši dnevi. danes je ok, prejšnje dni niti ne...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.1.2011 16:06:29   
majabar
Sprasujem zato, ker se mi zdi, da ima LM vecje tezave na desni strani. Pa po mojem ne zaradi dojke same, ampak zaradi njegovega polozaja, da mu vec gor uhaja in ga pece, ce lezi na svojem levem boku. Bom probala kasneje podojiti tako, da ga bom imela na svoji desni strani in ne pred sabo, ko bo jedel na desni, torej bo lezal na desnem boku, kot takrat, ko je na levi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A katera to razume?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.1.2011 16:08:26   
missD
majabar daj si ga pod svojo desno roko, tako kot držijo žogo za ameriški nogomet, da je z glavico bližje levi dojki :D

< Sporočilo je popravil missD -- 28.1.2011 16:09:00 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
28.1.2011 16:10:00   
missD
tkole user posted image

spet noce kazat slikic. skratka LINK tkole :)

< Sporočilo je popravil missD -- 28.1.2011 16:12:51 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?